Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum l-am cunoscut pe cuscrul meu III
Autor : riciricia - 2021-09-20
Citita de 11976 ori - Nota 8.36 (84 voturi)
continuare … la Cum l-am cunoscut pe cuscrul meu II
NB: povestirea nu are logica daca mai intai nu cititi povestirile precedente !

… cald tare si parca umed,noroc ca soarele incepuse sa arda mai domol. Eram transpirati amandoi, atat eu cat si viitorul meu ginere. Observam cu mandrie parca, bustul musculos al tanarului,prin tricoul ud loeorca si lipit de pielea lui.Stiam ca face sport, asta se vedea si la picioarele bine proportionate care se terminau cu fesele musculoase si ferme. Mergeam in urma lui, pe carare ,urcand spre varful unui deal,ferindu-ma mereu de crengile laterale,cand ridicand capul ,observ privirea lui, care parca la fiecare cativa pasi o intorcea,lacoma,aruncand-o in decolteul meu, generos dealtfel.Aveam tricoul lipit de piele,iar la vederea acelor priviri,sfarcurile s-au intarit instantaneu, iesind tare in evidenta. M-am rusinat , dar si excitat in acelai timp. Fastacita, l-am rugat sa facem o pauza sa ne tragem sufletul. Rezamandu-ma de un copac, am luat o gura de apa si mi-am aprins o tigara.Am observat umflatura din pantalonii lui,gata sa rupa fermoarul. Ma gaseam intr-o situatie destul de stranie, ptr ca nu stiam ce sa zic si ce sa fac.Cu atat mai mult , cu cat mi-am dat seama ca pantalonasii mei trei sfert cu care eram imbracata,erau uzi leorca in toata zona inghinala, din cauza transpiratiei care se prelingea de pe spate si nu numai ! Simteam fierbinteala in tot corpul, dar parca scuturandu-ma de orice gand aiurea,am luat atitudine,cerandu-i sa o luam din loc. Nu a mai durat mult si am ajuns la locul stiut de mine, unde am gasit fructele de padure neatinse. Observam mereu ochiadele pe care acesta le arunca asupra fundului meu, ori de cate ori avea ocazia crezand ca nu-l observ. Am deschis o discutie , putin mai delicata, spunandu-i:
… aseara , am observat ca erai putin iritat dar in acelasi timp obisnuit cu genul de discutie pe care parintii tai o aveau . Nemultumit dar nu surprins!
- Da, ce sa zic . Oameni care dupa o viata de trait impreuna,nu stiu nici acum , sau daca stiu , nu fac mare lucru ptr a respecta dorintele celuilalt . Sigur , cu masura cuvenita. Mai ales mama , este o fixista in anumite chestiuni,iar tata nu stiu daca face destul ptr a o lamuri . Asa fac aproape mereu cand trebuie sa faca impreuna ceva . Singuri sunt foarte buni, amandoi in profesiile lor,fiecare cu insarcinarile lui. Exceleaza. Dar cand trebuie sa faca ceva impreuna , fiasco total. Nici o masina de spalat rufe nu pot cumpara impreuna . Mai bine decide unul si gata .Sigur ,aseara nu era vorba despre un frigider sau altceva de genul.
- Si eu mi-am dat seama ca este vorba de chestii intime. Nu ne priveste pe noi , dar, ca tot veni vorba, ar fi bine de invatat din greselile altora.Ce vezi ca nu e ok, sa nu faci si tu , si vorbesc in general!
- Eu pe tata nu pot decat sa-l inteleg . De mic, sunt la curent cu frustarile si …lipsurile lui.Dar nu pot eu sa-l ajut,nu am cum.Sincer sunt de partea lui.Am incercat sa vb cu mama,dar ea este rigida.Cu atat mai mult cand este vorba de chestii intime.
- Nu putem noi doi intra in detalii,nu este treaba noastra,dar atunci cand vorbesti de lipsurile tatalui tau, te referi la … chestiile intime,barbat – femeie ? Sex ?
- Da, la asta ma refer! De mult timp stiu ca el este nesatisfacut,mama fiind … oarecum,frigida.E aiurea ce discutam noi doi, dar … suntem o familie nu ? Trebuie sa ne stim avantajele si defectele. Spuse el razand !
- Ok, vad ca esti destul de deschis la minte, si oricum nu mai avem mult timp.Trebuie sa ne intoarcem sa nu dam de dracu’ ! trebuie sa ajungem acasa, sa evitam vreun scandal ! Poate te intrebi de ce tatal tau nu este cu noi . Ei bine , el nu se simte rau ci urma sa se intalneasca cu o femeie . Am aranjat eu, afland cateva chestii chiar de la tatal tau si el dorindu-si sa se intample asta . Este o poveste mai lunga ,nu avem timp acum sa-ti explic.
- Ce? Tata a ramas acolo , la foisor , ptr a se intalni cu o femeie ? Mama mia , dar cum de a resuit sa te convinga sa faci asa ceva ?
- Nu a trebuit sa faca nimic special, am aflat de dorinta lui si … care este problema ptr mine ? Sa-i fie de bine !
- Esti extraordinara. Stiu multe despre tine, noi ,eu si cu Amalia, am vorbit mult si multe, am aflat multe chestii dspre tine dar nu te credeam atat de libertina. Ok , hai sa mergem.
Am luat-o inainte grabind pasul pe carare. Putinele mure si zmeura le duceam eu,ptr ca daca le-as fi lasat pe mana lui, ajungeam fara ele.Nu se uita nicidecum la drum,era cu ochii fixati pe bucile mele. La un moment dat , aproape ajunsi la foisor,am inceput sa vorbim tare sa fim auziti,pentru a nu surprinde . Ne-am oprit ,fumand o tigara. Am vazut-o pe Victoria, iesind, cu un cos pe mana,avea probabil lucrurile aduse de ea in el. Ne-a facut cu mana , departandu-se. Zambea !
- Pare ca tata nu s-a facut de minune ! spuse tanarul de langa mine , zambind .
- De ce spui asta, aveai emotii ca nu se descurca ? Radem amandoi …
- Nu , dar stiind-ul , a avut putin timp la dispozitie. Ma rog , probabil ineditul situatiei, a facut ca sa resuseasca … in timp mai scurt sa ….
- Ce vrei sa spui / Ca are nevoie de mult timp sa … ajunga sa poata …
- Aa, nu, ajunge repede in parametrii , dar … cum sa spun… stiu ca termina greu. Ajunge greu la … finish . Poate din aceasta cauza mama nu vrea sa demareze nimic, ca dupa … are de lucru … de nu mai termina
Radem, vedem ca iese si cuscru din foisor . Ne saluta, fiind putin nedumerit cu privire la fiul sau.Nu avea habar ce si cat stie acesta. L-am asigurat ca in mare i-am spus despre ce este vorba si ca acesta nu are nimic de obiectat fiind multumit de intorsatura pe care o iau lucrurile , bucurandu-se de ,,norocul,, lui !
Am luat-o in fata lor, pe carare ,catre masina , constienta ca sunt privita/admirata de ambii barbati. Ardeam toata pe dinauntru,parca si naduseala era tot mai accentuata,curgea transpiratia valuri pe mine,facand sa ma simt naclaita …pe dinauntru si pe dinafara. Am ajuns la masina,am urcat si repejor catre casa.Tocmai ajunsesem cand apare sotul meu,in poarta,rugandu-ma sa merg sa iau un bax de apa minerala,ptr ca rezerva noastra era pe terminata. Am luat-o repede din loc, catre magazinul satesc ,unde surpriza, o intalnesc pe Victoria .
- Ma cauti ? voiai sa vorbesti cu mine ? spuse aceasta bacurandu-se sa ma revada !
- Sincer nu,am venit dupa apa, ramanem fara! Dar ma bucur nespus sa te revad.Observ ca esti foarte ok . Cum a fost ? Sincer nu sunt pregatita, sa-ti dau banii promisi,nu credeam sa ne intalnim asa curand ! spun eu .
- Auzi, daca dai o cafea si o tigara, iti povestesc tot! Uau !
- Sigur, dar doar 5 minute ,ca sunt in intarziere si … am musafiri !
- Fii atenta ( spuse aceasta tragand cu pofta din tigara), imediat ce a-ti plecat, mi-am dat seama ca este putin cam timid si asa ca,pentru a termina repede ,sa nu pierdem timpul , am inceput sa ma dezbrac. M-a oprit incet, rugandu-ma sa astept,sa se obisnuiasca cu gandul, ptr ca nu-I venea sa creada , spunea el , clipa pe care o traia . O intalnire de sex, organizata de cuscra lui, o bunaciune nemaivazuta(sunt cuvintele lui !) , cu o femeie atat de frumoasa si deschisa, cum sunt eu . I-am spus ca nu e bine sa pierdem prea mult timp, ptr ca poate sa apara cineva,in zona si sa ne surprinda. Nu ca ar fi mare chestie , dar e bine sa evitam . Stii ce a raspuns : ca intelege,dar sa am rabdare cu el ptr ca nu reuseste asa usor sa-si scoata din cap imaginea trupului si chipului cuscrei lui. Ca vrea sa faca sex cu mine,sa fie prezent acolo cu trupul dar si cu mintea,nu cu trupul acolo iar mintea aiurea,la cuscra !
- Crede-ma ca am ramas surprinsa dar si incantata , ptr ca se dovedea a fi un gentlemen , nu un … oarecare de pe aici. Incet a inceput sa ma sarute, la care eu punand mana pe prohapul lui… am ramas surprinsa de dimensiunea ,,bastonului,, pe care-l gasisem acolo.Promitea dimensiuni notabile ! Mi-a ridicat bluza si sarutandu-ma incet pe sani, a inceput sa ma mangaie delicat pe labii,introducand un deget incetisor inauntru ...



    Login