Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am devenit dintr-o fata cuminte, o curva.2
Autor : AdinA69 - 2013-05-24
Citita de 18678 ori - Nota 6.26 (129 voturi)
Intr-un tarziu, se ridica si se duce sa-si termine paharul de cola.
Mergem amandoi sa ne spalam.Intram in baie. Il bag sub dus si cu para dusului in mana, dau drumul apei caldute. Imi pun in palma o picatura de gel de dus si incep sa-l spal. Sub jetul de apa si datorita frecarii mele, puta pustiului incepe sa se intareasca din nou. Incep sa-l frec si sa-i belesc pielea, spalindu-i capul cocoselului. Sa intarit de tot iar eu simt iarasi acei fluturi in stomac.
- S-a facut iarasi mare! Se uita si el mirat la cocoselul din mana mea.
- Haide. Gata cu spalatul. Il scot de sub dus si-l sterg cu prosopul. Se gadila si incepe sa rada, retragandu-si puta din mana mea.
Ne retragem iarasi in camera si ne asezam pe canapea. Fara sa ma satept, ma intreaba hotarat:
- Adina! Pot sa-mi bag cocoselul in pasarica ta?
Intrebarea lui ma face sa tresar. Nu stiu ce sa-i raspund. Era un lucru destul de important.
- Esti sigur ca vrei asta?
- Da.
- Sti ce o sa se intample cu mine daca tu iti pui cocoselul in pasarica mea?
- Da. Nu o sa mai fi virgina.
- E altceva decat sa ne sarutam si sa ne mangaiem, cum am facut-o inainte. Tu chiar vrei asta.
- Da. Vreau. Imi raspunde uitandu-se in ochii mei. Pustiul asta ma da gata. Senzatiile traite cu el, pana acum au fost superbe, oare de ce sa nu merg mai departe. Oricum cam majoritatea prietenelor si colegelor de scoala, nu mai erau virgine, iar eu chiar incepusem sa tin la pusti. Incet incep sa ma conving singura ca poate e cel mai bun moment sa fiu dezvirginata.
- Ok. Dar inainte sa ne pregatim.
Ii vad stralucirea din ochi, si sare rapid in picioare, in fata mea, cu cocoselul lui intarit la maxim. Si-l prinde in mana, si se avanta catre picioarele mele.
- Stai asa. Unde te grabesti? Il potolesc. Intai trebuie sa ne pregatim amandoi. Ma intind cu spatele pe canapea, imi desfac buzele pasaricii cat mai mult, spunandu-i sa ma liga cum a facut-o mai inainte. Imi da ascultare, asezandu-se in genunchi cu capul intre picioarele mele, incepe sa ma linga. Limba lui se misca repede intre buzele mele, innebunindu-ma instantaneu. Clitorisul meu e supt cu putere de gura lui mica. Simt ca ma sfarsesc. Abia pot sa mai respir. Zici ca o greutate mare imi apasa pieptul. Imi mangai sanii si sfarcuriile din ce in ce mai intarite. Cand simt ca e deajuns, il opresc si il asez pe canapea. Ii departez picioarele, si ii iau puta in mana incepand sa o frec, belindu-i pielea, scotand la iveal capul. Il iau in gura si il sug usor. Geme cu mana in parul meu, miscand din bazin, facandu-ma sa-i simt cocoselul cum imi sfredeleste interiorul gurii. Ii dau drumul din gura si il frec cu o mana iar cu cealalta ii masez coaiele umflate.
Ma ridic in picioare si il ridic si pe el de pe canapea.
- Trebuie sa avem grija. Ii spun privindu-l in ochi. S-ar putea sa ma doara, asa ca daca iti spun sa te opresti, te opresti. M-ai inteles.
- Da. Imi raspunde serios.
Ma asez cu fundul la marginea canapelei, imi departez picioarele cat pot de mult, imi desfac buzele si ii spun sa vina in genunchi in fata mea. Nu ajunge cu puta in dreptul pasaricii mele, asa ca iau o perna de pe canapea, destul de umflata, si o asez intre picioalele mele pe jos. Cu chenunchii pe perna, de data asta ajunge. Cu puta belita in mana, se apropie de mine. Imi umezesc din nou pasarica si puta superintarita a lui. Il tin cu mana si i-o apropii de intrarea in vagin. Inima sta sa-mi sara din piept de emotie. Am o usoara ezitare, dar ma uit in ochii lui si vad ca e excitat la culme. Incep sa ma patrund usor, pana cand simt ca mi-a atins himenul. Ii spun sa nu impinga si stau asa, cu capul cocoselului lui in vaginul meu. Incep sa o rotesc usor in mine. Senzatia e dementiala. El parca nici nu mai respira. Cu mainile pe coapsele mele, se uita cu interes cum ma patrund cu puta lui. Imi iau inima-n dinti si ma imping dintr-o data in cocselul lui. Durerea e crunta, dar scurta, cateva secunde dupa care incepe sa se risipeasca. Ma uit si vad cum puta lui a intrat toata, fara a curge insa nicio picatura de sange.
-Te-a durut? Ma intreaba cu mainile pe soldurile mele si cu puta infipta in mine pana la radacina.
- Putin. Acum nu ma mai doare deloc. In mintea mea imi spun ca poate asta era modul cel mai placut de a fi dezvirginata. Auzisem la colegele de la scoala, cum ca pe ele le-a durut rau. Cred ca pustiul, cu puta lui mai mica nu imi provocase atata durere, cum ar fi fost daca as fi facut-o cu cineva cu una mai mare.
Stam asa cateva secunde, dupa care incep sa ma misc inainte si inapoi in puta pustiului. E super. Vaginul, inundat din abundenta de secretii, face atat de placuta alunecarea. Desi nu o avea mare, pustiul reusise sa-mi umple vaginul stramt, patruns pentru prima data. Il simt ca fiind mult mai mare in mine. Il prind de fese si-l trag din ce in ce mai puternic in interiorul meu. Ma las pe spate superinfierbantata. Imi simteam vaginul umplut pana la refuz. Incepe si el miscarea si cu mainile pe coapsele mele, incepe sa ma traga din ce in ce mai repede inspre el. Dupa un timp ma dor bucile si hotarasc sa schimb pozitia. Il scot din mine si i-o iau in gura, gustand de pe puta lui gustul pasaricii mele. Ma pun capra, cu corpul pe salteaua canapelei si ii spun sa vina in spatele meu. Ii simt puta cum isi face loc printre fesele mele. Imi bag mana intre picioare, incercand sa-l ghidez spre gaura. Nu stie ce sa faca si aproape ca mi-o infige in fund. Capul intarit al cocoselului, deja se si inserase in gaura. Il simt si ma retrag putin scotandu-i capul cocoselului din gaura fundului.
- Ce faci tinere? Vrei sa o bagi in fund. Il apostrofez in gluma.
- Scuze. Nu mi-am dat seama.
- Nu-I nimic. Hai mai aproape.
Vine mai aproape. Isi lipeste burta de fesele mele. Imi bag mana intre picioare si ii prind puta ghidand-o la intrare. Ma imping eu spre el. Intra instantaneu in vaginul umed. Senzatia unui corp strain in interiorul meu, ma innebuneste. Ma imping din ce in ce mai tare spre el. El ma prinde de solduri impingand in ritm cu mine. Ma simt extraordinar. Parca pluteam. Imi bag mana intre picioare si incep sa-mi frec clitorisul super intarit. Parca niciodata nu l-am simtit atat de mare si de intarit. Il masez cu repeziciune cu puta pustiului infingandu-se din ce in ce mai tare in vagin. Dintr-o data orgasmul pune stapanire pe corpul si mintea mea. Ma misc necontrolat. Nu pot sa-mi stapanesc trairiele. Valuri, valui de lichid imi inunda vaginul patruns puternic. Nu se mai opresc vin incontinuu. Nu imi dau seama cate oragasme am avut. Nu se compara cu placerea avuta mai inainte cand pustiul m-a lins. Aveam senzatia ca nu o sa se mai opreasce niciodata. Vaginul se contracta puternic, facandu-ma sa-i simt si mai bine puta infipta in mine. Senzatia incepe incet incet sa se estompeze, placerea insa persistand in trupul meu. Pustiul inca ma tragea inspre el cu putere. Ma opintesc si eu si mai mult, rotindu-mi bazinul. Il simt din ce in ce mai aproape de final si il indemn sa creasca ritmul. Puta lui ma freaca din ce in ce mai repede in vagin. Deodata il simt cum se cambreaza de spate, se infige pana la radacina in mine. Ii simt zvacnirile organului sau viril, in pantecele mele si am iarasi un orgasm. E super. Se misca din ce in ce mai incet pana cand il simt cum se inmoaie, iesind aproape natural din vaginul inundat de orgasm.
Ne aruncam pe canapea, savurand fiecare placerea, eram transpirata toata de ziceai ca am alergat la maraton, respiram cu greu. O moleseala ciudata se instala in trupul meu de femeie, de acum.
El, cu ochii inca inchisi, intins pe spate, respira cu gura cascata, ziceai ca-I asmatic. Ii prind fata in palme si-l sarut ca o femeie indragostita. Ramane putin surprins cand simte limba mea invadandu-I gura. Obisnuit cu limba mea in gura lui, isi impinge si el limba in gura mea. O prind putin cu dintii si o musc dupa care i-o sug putin.
Dintr-o data sunetul strident al telefonului ne trezeste la realitate. Sar din pat si ridic receptorul. Era vecina care se intorsese din oras.
- A fost cuminte? Sa-l trimiti jos. Trebuie sa faca baie sa-l pregatesc de scoala.
Il ajut sa se imbrace. Se uita la mine cu alti ochi:
- Adina, sa sti ca eu stiu sa tin un secret. Si acesta va fi secretul nostrum. Nu-i asa?
- Sigur.
A plecat lasandu-ma intr-o stare de confuzie toatala. Intradevar placerile traite cu el erau dementiale, dar era doar un pusti. Ce dracu fac? Ma intreb intr-un tarziu, cuibarita in pat. Adorm cu greu.
Dimineata ma astepte in fata scarii.
- Pot sa te conduc? Ma intreaba serios.
- Sigur.
Scoala lui era la cateva minute de liceul unde invatam eu. Imi spune ca merge in excursie cu clasa, si vine numai pe seara.
- Eu astazi dupa scoala, ma duc acasa la tara si nu vin decat duminica seara il anunt.
Se intristeaza si ma strange si mai tare de mana.
In fata scolii plin de copii. Colegii lui asteptau autocarul. Dupa ce-l saurt pe obraz ne despartim. Ma uit la el cu drag, e cu un cap mai mare decat toti baietii care se adunasera in jurul lui. Se uita inspre mine si imi face cu mana.
Sfarsitul de saptamana trece repede, ajutand-o pe mama prin gospodarie, facandu-mi de lucru prin casa. Duminica seara de cum cobor din taxi in fata scarii, il aud strigand din geam.
- Mamaaaaa! A venit!
Vecina, cu parul ravasit si ochii plansi se apropie de mine. Imi sta inima-n loc.
- Adina, te rog mult sa ma ajuti.
Imi ia disperata bagajele in mana si urca cate doua trepte odata pana in fata usii mele. Deschid usa depozitand bagajele pe jos in bucatarie.
Imi povesteste in doua cuvinte cum ca sotul ei a avut un accident in Ungaria. E internat intr-un spital din Budapesta si ca si-a luat bilet de avion, dar trebuie sa plece in noaptea asta la ora 2 si nu stie ce sa faca cu baiatul.
- Am rugat-o pe o pritena sa vina sa stea cu el dar nu poate venii decat in vreo trei zile.
- Ma ajuti? Daca poti. Ori vi tu la noi, ori il trimit pe el la tine. Cred ca-i mai bine la noi, fiind doua camere, dar tu hotarasti, cum ti-e tie mai usor, imi spuene vecina din ce in ce mai disperata.
- La mine. Ii raspund.
- Am un pat mare rabatabil. Dorme si tata pe el cand mai vine pe la mine, o sa doarma pe el.
- Ok. M-ai salvat.
- Bagajul e facut, il trimit imediat la tine. Eu trebuie sa fiu cu vreo doua ore inainte la aeroport.
Iasa rapid si o aud cum coboara scarile in fuga.
Dupa cateva minute usa se deschide si intra impreuna in buacatarie unde eu incercam sa-mi aranjez pe rafturile camarii, tot ce-mi adusesem de la tara.
- Iti las un rand de chei de la apartament, Dimineata il trimiti acasa sa se imbrace de scoala.
- Ok. Ii raspun luand cheile din mana ei si impingandu-l pe el in camera.
Pleaca multumindu-mi inca o data nu inainte de al atentiona sa fie cuminte si sa nu ma supere.
- Iti pun un pahar de suc? Il intreb dupa ce a plecat ea.
- Da. Dar nu vreau altceva, decat cola.
Ii pun un pahar de cola, ii dau drumul la televizor si ii spun ca merg sa fac dus, doar ce venisem de pe drum.
Acaparat de emisiunea de la Tv, am impresia ca nici nu m-a auzit.
Intru in baie si dau drumul la...



    Login