Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am devenit dintr-o fata cuminte, o curva.
Autor : AdinA69 - 2013-05-24
Citita de 25733 ori - Nota 7.41 (188 voturi)
Am gasit acest site de curand. Am tot citit povestiri si fantezii si m-am hotarat sa scriu si eu. Povestea este reala in foarte mare masura, si s-a intamplat in urma cu 2 ani.
Implinisem de curand 16 ani. Relatii cu baietii nu am avut mai deloc. Cateva sarutari cu un baiat de la mine din sat si cam atat. Nu pot spune ca sunt o mare frumusete, dar nici urata nu sunt si am avut cativa pretendenti in sat. Am 1.68 m par rosacat, ochii caprui iar corpul cred ca sunt in baremele unei fete normale. Nici prea prea nici foarte foarte.
Invatam foarte bine la scoala si parintii au hotarat, ca din liceu, sa inchirieze o garsoniera in oras, pentru a nu sta la camin, sa nu fiu deranjata la invatat.
Fiind crescuta la tara ma descurcam singura destul de bine, eram foarte cuminte, asa ca parintii au avut incredere sa ma lase singura la oras.
Incet am inceput sa-mi cunosc vecinii, pe care ii mai ajutam din cand in cand, facand pe dadaca pentru copii lor.
Intr-o zi, vecina de la parter ma roaga daca as putea, sa-i meditez baiatul la matematica. Era pe clasa a VII a si se gandea sa o ia din timp, pentru cand va trebuii sa sustina examen la liceu.
Accept cu placere. Avand inclinatii spre pedagogie, imi e usor sa impartasesc cunostintele mele, mai ales unuia din scoala generala.
Hotaram sa vina ori de cate ori este liber.
La vreo doua zile de la discutie, vecina se infiinteaza cu baiatul la usa mea.
- Sa fi cuminte si s-o asculti pe Adina, ii spune aceasta impingandu-l in hol, cu bratul plin de carti si caiete.
- Sa-l trimiti jos cand a terminat. Daca nu te deranjeaza tine-l cat mai mult, ca in casa e cam neastamparat.
Tatal lui lucreaza ca sofer de tir si era mai mult in grija ei, asa ca ii prinde si ei putin timp liber.
Pustiul cu ochii mari, se uita la mine cu interes, studiindu-ma din cap pana in picioare. Ii ciufulesc putin parul si il invit in camera. Era cu mult mai dezvoltat ca baietii de varsta lui. Parea de 14-15 ani. Facea innot, iar sportul il dezvoltase destul de bine. Nu sunt cu mult mai inalta decat el. Un par blond ciufulit mai tot timpul, ochii mari inteligenti, putine pistrui pe fata frumusica.
Incepem lectiile si imi dau seama ca pustiul nu e prost deloc. Trecem la lucruri mai avansate prinzand destul de repede. Trec cateva ore si-l vad oboist asa ca-l trimit acasa.
A doua zi vine singur. E mult mai dezinvolt. Incepem lectiile ce le avea de facut pentru ziua urmatoare, ii dau cateva problem de rezolvat si ma duc la bucatarie, unde aveam mancarea pe foc. Era destul de cald, asa ca purtam doar un tricou, fara sutien si o fusta scurta. Defapt sutien nu purtam decat cand ieseam afara. In casa nu purtam niciodata.
- Adina! Poti sa vi sa ma ajuti? Te rog. Aud din camera.
Opresc focul la aragaz si ma duc sa vad unde s-a impotmolit pustiul. Intru in camera si ma duc in spate, uitandu-ma peste umarul lui, la caietul cu scris marunt dar ingrijit. Ma aplec putin sa vad mai bine si din greseala ii ating umarul si obrazul cu sanul meu liber prin tricou. Il vad tresarind si raman asa urmarindu-I reactia. Se fastacea si nu ami stia ce sa-mi spuna. Balbaindu-se se lipeste cu obrazul si mai tare de sanul meu, simtindu-I rasuflarea fierbinte prin materialul subtire a tricoului. Expicandu-I si aratandu-I cum sa rezolve problema, imi frec sanul de obrazul si umarul lui. In dreptul zonei intime, se vede ceva crescand, impungand in sus pantalonii lui scurti. Zambesc gandindu-ma ca a fost de ajuns sa-mi simta sanul pe obrazul lui, incat sa aiba erectie.
Dupa ce rezolva problema, imi spune ca e oboist si ca vrea sa plece acasa. Dupa ce a plecat imi fac mustari de constiinta. Ce a fost In capul meu sa fac una ca asta? Nu-mi statea in fire. Nu am fost rationala deloc, a fost doar instincitv. In acea seara, in pat cu laptopul in brate navigam pe internet cu gandurile la cele intamplate in acea zi. Nici nu stiu cum am ajuns sa navigez pe niste siteuri xxx. Ma uit la pozele cu femei si barbati, in diferite pozitii si instinctiv incep sa-mi mangai sanii. Cobor incet intre picioare, cu degetul aratator intre buzele pasaricii, masandu-mi incet clitorisul. Raman surprinsa de cat de umeda eram, degetul umezindu-se instantaneu alunecand usor pe clitorisul intarit. In cateva minute am un orgasm nimicitor. Ma scutur necontrolat iar laptopul era sa-mi sara din poala. Ma mai mangaiam eu din cand in cand, la dus dar ajungeam destul de rar sa am orgasm. Baiatul vecinilor imi provocase in subcontinent acele senzatii uimitor de placute.
A doua zi ma hotarasc sa intind putin mai mult coarda, sa vad pana unde poate sa mearga curiozitatea lui. Abia astept sa ajung acasa de la scoala. Sun la vecina.
- Urc sa fac un dus rapid, dupa care puteti sa-l trimiteti la mine.
- Cum termina de mancat il trimit. Imi raspunde vecina bucuroasa. Vreau sa ma duc si eu la cumparaturi si daca-l iau cu mine imi baga gaura-n buget, la cate vrea sa-I cumpar.
Urc rapid sus, ma dezbrac si ma bag sub dus. Nu apuc sa ies ca si aud soneria usii. Ies rapid ma sterg in fuga cu prospul, i-mi iau halatul de baie pe mine si ma duc sa-I deschid, stergandu-mi parul lung cu prospul.
Cand deschid usa, se uita la mine cu ochii lui mari.
- Nu ai terminat cu dusul? Mama a spus ca pot sa urc.
- Gata, am terminat. Ii spun luandu-I teancul de caiete din brate. Haide inauntru.
- Mama a spus ca va sta mai mult in oras. Cred ca nu te superi daca astazi o sa stau mai mult.
- Nu ma supar deloc.
Inainte sa intre in camera il rog sa stea putin in bucatarie, sa ma pot schimba. Intra in bucatarie iar eu in camera sa ma schimb. Deschid usa dulapului, imi scot halatul si scot din dulap un tricou, chilotii si un pantalon scurt. Mai imi frec de cateva ori parul cu prosopul si dau sa ma imbrac, cand, in oglinda de pe usa dulapului, vad cum pustiul trage cu ochiul la mine din hol. Hotarasc sa ma imbrac mai incet sa vad ce reactie are. Il vad destul de bine cum casca ochii mari, schitand niste gesturi hazlii. Cand cred ca i-a ajuns cu privitul, il strig ca poate venii in camera. Il vad cum se trage rapid catre bucatarie. Intra in camera rosu tot la fata, respirand mai greu iar in dreptul putei, i se vedea destul de bine umflatura pe care incerca sa o ascunda cu cartile. Zambesc simtind un fior ciudat strabatandu-mi trupul.
Facem lectii cam o ora, fara insa sa intrec masura. Dupa care hotarasc sa ne oprim.
- Vrei un pahar de cola? Il intreb sa mai destind atmosfera incarcata de exercitii si problem de mate.
- Ihi! Mama nu prea ma lasa sa beau. Zice ca ma agita.
- Ramane secretul nostru. Ii spun ciufulindu-I si mai tare parul. Sti ce insemna un secret, nu?
- Pai ce crezi ca sunt copil? Imi raspunde plin de importanta pustiul, impingandu-si pieptul in fata.
Vin cu sucul si il pun pe masa. Savurandu-ne bautura interzisa, incep sa-l chestionez despre scoala. Imi raspunde intelligent la fiecare intrebare, uimindu-ma de raspunsurile lui mature. Incet discutia aluneca la fete. Il intreb daca are vreo prietena la scoala. Imi raspunde ca nu. Sunt toate copilaroase iar lui nu-I trezeste interesul. Ma intreaba si el daca am prieten si ii spun ca nu. Ma intreaba daca am avut vreodata prieten si ii spun ca nu.
De ce? Doar esti foarte frumoasa.
Vorbele pustiului, ma lasa fara cuvinte. Fara sa-si dea seam imi facuse o declaratie destul de indrazneata.
- Ti se pare ca sunt frumoasa? Il intreb dupa cateva minute de tacere.
- Mai intrebi? Nu am nicio colega de scoala asa frumoasa ca tine.
Vorbele lui, ma rascolesc ciudat de placut. Mi s-a mai spus ca sunt frumoasa, de catre baieti de varsta mea, dar nu-I luam niciodata in seama. Pustiul insa, ma puse rau pe ganduri.

- Adina pot sa te intreb ceva? Dar promiti ca nu te superi pe mine.
- Promit! Ii raspund ridicand palma in sus.
- Pai…..pai…. nu stiu cum sa te intreb.
- Hai indrazneste. Doar suntem prieteni.
- Promiti sa nu-i spui mamei?
- Promit. Doar asa ne-a fost intelegerea si cu cola. Ce vorbim noi aici, aici ramane.
Dupa secunde bune de fastaceala vine si intrebarea care ma nauceste:
- Tu mai esti virgina?
Raman secunde bune, muta de intrebarea lui. In gand, imi treceau o mie de ganduri. Vocea ratiunii imi spune sa nu-I raspund intrebarii. E doar un copil. Intr-un tarziu, ignor vocea ratiunii si ii raspund:
- Da! Sunt virgina. Dar ce sti tu despre asta? Il intreb inca naucita.
- Stiu ca fetele au pasarica si baiatul cocosel. Iar fetele au o pielita in pasarica, care le protejeaza sa faca copii.
Explicatia lui naiva ma uimeste. O caldura inexplicabila mi se cuibareste intre picioare. Ma intreb daca e bine sa continui conversatia, dar curiozitatea pune stapanire pe mine si hotarasc sa continui.
- Nu e chiar asa, dar in mare cam ai dreptate. Dar de ce esti asa de curios de subiectul asta.
- Acum vreo cateva zile, cautam ceva la calculator cand, din greseala m-I s-a deschis o pagina, in care erau discutii despre virginitate, despre sex, si alte discutii pe care nu le-am prea inteles. Mi-a fost rusine sa o intreb pe mama, si daca tot suntem prieteni, m-am hotarat sa te intreb pe tine.
Era curiozitatea normal a varstei, iar eu nu stiam cum sa reactionez. Gandurile nu mai erau in ordine in mintea mea si ma hotarasc sa fac totul din instinct.
- Ce vrei sa mai sti? Il intreb tragandu-mi scaunul mai aproape de el, cracindu-ma usor in fata lui. Curios, ii vad privirea alunecand pe corpul meu, insistand pe sani si intre picioare.
- A fost dureros cand ti-au crescut sanii? Intrebarea era insotita de privirea lui fixa pe sanii mei care ciudat, incepuse sa se intareasca, sfarcurile fiind destul de evidente prin tricoul subtire.
- Nu! Doar putin mai sensibile la atingere, cam cand eram de varsta ta.
- Ai lui mama sunt mai mari. Dar ai tai sunt mai frumosi.
Ma lasa iarasi perplexa. Pustiul era indraznet nu gluma. Hotarasc sa-l atrag intr-un joc in care nici eu nu aveam habar cum o sa se termine.
- De unde sti ca sunt mai frumosi? I-ai vazut cumva pe ai mei?
- Da. M-am uitat la tine cand te-ai schimbat. Raspunsul lui sincer ma dezarmeaza total.
- Vrei sa-i vezi mai de aproape?
- Mai intrebi? Imi raspunde facand ochii mari, fataindu-se pe scaun.
Imi ridic tricoul in sus. Sanii tasnesc afara instantaneu, cu sfarcurile intarite la maxim. Ochii lui parca stau sa-i sara din cap. Isi linge instinctive buzele, gest care pe mine, ma face sa ma umezesc intre picioare. Pantalonii lui, sunt umflati la maxim.
- Vrei sa-i atingi? Intind si mai mult coarda.
- Ihi? Balbaie dand din cap, cu ochii pe sani.

Vine langa mine si timid, atinge un san. Atingerea mainii lui calde, ma face sa tresar. Era prima persoana care imi atinge sanii goi. Ramane cu mana pe san de parca l-am lipit cu super glue. Ii prind mana si incep sa i-o misc incet pe sanul meu. Degetele lui fine pe pielea mea ma infioara. Ii pun mana pe sfarcuri si simt ca innebunesc de placerea atingerii lui.
- De ce sunt asa de tari sfarcurile? Ma intreba miscandu-si degetul aratator pe el.
- Asa se intampla cand ii atingi. Se intaresc si se maresc.
- Si te doare?
- Din contra. E tare placut cand ii atingi.
- Chiar? Deci pot sa continui? Nu mai asteapta incuviintarea mea. Isi plimba degetele subtiri pe sanul meu, provocand in strafundurile mele senztii nestiute.
Umflatura din pantalonii lui e la doar cativa centimetri de pulpa mea si ma hotarasc sa-mi misc piciorul catre ea. Il ating si-l vad cum tresare putin fara insa sa se retraga. Incurajat de miscarea mea, isi freaca incet, umflatura din pantaloni, de pulpa mea goala. Senzatia e tare placuta. Scapa un geamat usor de placere. Zambesc, si i-mi imping si mai mult piciorul spre el.
- Pot sa pun gura pe el ? ma intreaba dintr-o data, lasandu-ma cu gura cascata.
Ma eliberez de tot de inhibitii:
- Poti. Ii raspund impingandu-mi pieptul spre gura lui. Ii simt rasuflarea fierbinte pe piele si astept cu nerabdare sa-I simt gura umeda. Ii simt buzele calde cum imi prind sfarcul intre ele. Ma las pe spate si scap un geamat.
- Te doare? Ma intreaba retragandu-si gura din sanul meu.
- Nu! Continua. Ii soptesc cu capul dat pe spate, frecandu-i tot mai tare umflatura din pantaloni cu piciorul. Ii simt limba timida cum atige sfarcul intarit. Imi frec puternic celalalt san si sfarcul. Imi retrag sfarcul din gura lui, chiar cand acesta incepuse sa suga usor. Ma ridic in picioare si-l trag dupa mine pe canapea. Asezata in fund imi scot tricoul de tot si cracita la marginea canapelei il bag intre picioarele mele spunandu-i sa-mi linga sfarcurile. Deabea asteapta si se avanta spre sani cu pofta. In dreptul umflaturii din pantaloni vad o mica pata putin mai inchisa la culoare. E cu cocoselul lui sculat in dreptul pasaricii mele si ma impungea intr-un mod placut, de cate ori se ridica sa-mi prinda sfarcul in gura. Senzatiile oferite de pusti, pusesera total stapanire pe mine, facandu-ma sa tremur de placere. Il mut de la un sfarc la altul, spunandu-i sa-i suga incet. Gura lui fierbinte ma innebuneste de placere. Pasarica mea era inundata de secretii, udandu-mi serios chilotii. Hotarasc sa merg si mai departe. Il opresc.
- Ai vazut vreodata o pasarica de fata? Il intreb uitandu-ma in ochii lui.
- Nuuuu! Imi raspunde cu emotie in glas.
- Vrei sa o vezi pe a mea.
- Pai cum sa nu vreau.
- Ok. Si tragandu-se putin in spate imi face loc sa ma desfasor.
Ma ridic in picioare, in fata lui si imi scot pantalonul scurt, ramanand doar in chiloti. Acestia, umezi, erau piviti cu ochii mari de pusti. Ii dau incet jos, lasandu-l cu gura cascata si cu ochii mari lipiti de tufisul micut de par roscat din fata lui. Ma asez din nou pe marginea canapelei, ma cracesc putin, imi bag mana intre picioare si ma ating incet pe buzele umede si umflate.
- Ce zici? I-ti place? Il intreb mangaindu-mi usor putinul par ce-mi impodobea pasarica.
- Da. E super. Imi raspunde aplecat putin sa vada mai bine.
Ii prind mana si i-o plimb prin parul cret, impingand-o mai jos, intre picioare, ajungand pana la intrarea interzisa. Ma scutur necontrolat de placere. Ma mai mangaiasem eu, dar asemenea senzatie nu am mai trait. In stomac simteam o caldura, ce cobora in jos catre vaginul meu, ce se umezise din ce in ce mai tare. Il asez in genunchi In fata mea, imi departez buzele pasaricii dezvaluind privirii lui curioase, clitorisul intarit si intrarea in vagin.
- E frumoasa! Il aud soptind.
Ma trag mai la marginea canapelei si cu buzele departate ii explic, atingandu-ma cu degetul:
- Acesta se numeste clitoris. Este cel mai sensibil punct din tot corpul femeii. Trag In laturi buzele carnoase:
- Acestea sun labiile, iar mai jos, intre ele, intrarea in vagin. Explicatiile mele erau urmarite cu curiozitate de pusti, care se uita cu atentie la pasarica mea deschisa in fata lui.
Fara sa ma intrebe, simt cum imi atinge clitorisul, zici ca a trecut curent prin mine. Tresar puternic, speriindu-l.
- Ce e? Am facut ceva rau? Intreaba surprins de reactia mea.
- Nu. Dar ti-am spus ca e cel mai sensibil punct. Cand l-ai atins a fost super.
- Sa-l mai ating?
- Da. Ii raspund gatuita de emotie.
Il atinge iara iar eu deabea pot sa ma stapanesc sa nu urlu de placere.
- Pot sa-l ating cu limba, asa cum am facut cu sanii? Ma intreaba dupa cateva secunde.
- Daca vrei.
Simt respiratia lui, cum imi zbarleste parul si gura lui se apropie de pasarica mea super umezita. Il atinge usor cu limba. Simt ca nu mai am mult si o sa am orgasm. Instintiv, cu cealalta mana, ii apas capul intre picioarele mele departand-mi cu degetele si mai tare buzele. Gura lui e acum toata in pasarica mea. Il simt cum timid imi suge clitorisul si in momentul ala explodez. Orgasmul pune stapanire pe tot corpul. Tremur ca o nebuna, necontrolat, cu mana in pa...



    Login