Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu prietenul cel mai bun
Autor : bukklizz - 2012-12-25
Citita de 11291 ori - Nota 6.27 (26 voturi)
Era o zi de iarna , nu acum multa vreme. Ramasesem singura acasa deoarece toata familia mea plecase la munte , iar eu am preferat sa stau acasa deoarece eram racita si nu vroiam sa inrautatesc asta. Mi-am sunat cea mai buna prietena si i-am propus sa dam o petrecere daca tot nu e nimeni acasa, asa ca am invitat pe toti cunoscutii si ne-am apucat de pregatiri. Am pregatit dormitoarele deoarece prietenii nostri (cuplurile) probabil aveau chef de prostioare . Am inceput sa aranjam si sufrageria , am instalat sistemul audio, am facut un playlist pe care sa se poata dansa si am asteptat prietenii.
Nu dupa multa vreme a aparut si prietenul meu cel mai bun, un baiat simpatic , dar de care nu eram atrasa deloc , si au sosit incet si ceialti petrecareti.
Spre surprinderea mea , Alex (baiatul acesta) m-a chemat in dormitor sa imi povesteasca ceva. A inceput el timid sa-mi povesteasca niste chestii banale pana a inceput sa se apropie si sa ma sarute cu mare pasiune. Eu l-am refuzat , impingandu-l , cazand pe pat, dar acesta m-a tras pe pat si a inceput sa ma mangaie prin par. alex: simt ceva puternic pentru tine, si nu vreau sa crezi ca e pentru cavreau ceva mai mult, ci pentru ca eu chiar vreau ca noi doi sa fim impreuna . Eu: (nedumerita) De ce ? Chiar pe mine ma placi? Alex: tu esti singura care ma intelege si vei stii de ce fac asta .
Iar mai apoi, s-a apropiat din nou si a inceput sa ma sarute incet, pana am ajuns sa ne atingem usor limbile , ca intr-un joc simplu dar romantic.Am continuat asa ceva timp pana usor , chiar eu am incercat sa-i dau jos tricoul si sa-i masez abdomenul , fara frica sarutandu-l . Eu: Scuze ca intrerup asta, dar ai prezervative? alex:da, m-am pregatit din timp . Si am continuat noi , acum si eu fara teama sa-l dezbrac ,si el pe mine , astfel ca am ajuns sa ne sarutam, eu peste el .
El a inceput sa-mi maseze sanii, iar mai apoi sa-i sarute cu foc. Ii simteam caldura si dorinta de mai mult, ajunsese jos, a inceput sa-mi sarute partea de jos , ajungand cu limba putin in vagin, dar nu prea mult deoarece eram inca virgina..
Mai apoi, eu am inceput sa-i masez penisul si sa-l sarut , era asa de tare, cu o marime destul de buna, med...



    Login