Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu corina
Autor : Cobra2013 - 2013-06-11
Citita de 11348 ori - Nota 6.42 (12 voturi)
Aveam 15 ani cand s-a intamplat.
M-am dus impreuna cu mama la prietena ei cea mai buna, Corina. La mijlocul vizitei, mama a primit un telefon, a zis ca trebuie sa plece repede si a rugat-o pe Corina sa aiba grija de mine pana se intoarce.
Corina este o femeie la vreo 30 de ani, un pic plinuta, cu sani foarte mari. Eu, un baietel nedezvoltat complet, nestiutor, care inca avea vise erotice si ejacula in somn. Ma masturbam deseori uitandu-ma la filme sau cititind literatura erotica.
In fine, revenind la vizita. Corina a propus sa ne uitam la un film cat este mama plecata. A pus DVD-ul si cand a pornit filmul, mi-am dat seama ca este porno. Am crezut ca a gresit si i-am aruncat o privire nedumerita. Cand colo o vedeam cum se dezbraca incet si se atinge jos. E de prisos sa spun ca mi s-a sculat imediat si am inceput sa o ating pe Corina pe umeri si pe gat. S-a intors spre mine cu privirea infierbantata si mi-a ca ii place atat de mult de mine si a asteptat un moment in care sa fim numai noi. o cuprind in brate si o sarut lacom pe buze sugandu-i limba cu pofta.
Corina se ridica de pe canapea si imi sopteste sa mergem in dormitor pentru ca acolo avea mai mult loc. O dezbrac de restul hainelor care i-au ramas si o trantesc pe pat, iar eu ma arunc peste ea ca o fiara. O sarut pe gura, pe gat, pe sani ca un nebun. Ma opresc si insist pe sfarcul drept. O musc si o ling tare si ea geme:
-Ahhhhhh, da…asa…continua…mmmm…te vreau.
Gemetele ei mi-au intensificat erectia. O apuc cu amandoua mainile de buci si dau sa intru in ea pentru ca innebunisem deja, placerea incepea sa ma tortureze.
-Stai, imi spune.
Se aseaza deaupra mea si imi linge capul pulii erecte care era deja de un rosu intens. Ah, imi scapa un geamat si o simt ca se cutremura si se masturbeaza violent in timp ce ma feleaza. O iau de par si incep sa dau din fund ca un dement si sa o fut in gura...



    Login