Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Crescendo...
Autor : Ilvalaccho - 2024-02-24
Citita de 5944 ori - Nota 1.62 (192 voturi)
Vreti sa stiti cine este Matilda? Vara-mea! Are numai 13 ani si jumatete si vrea pula. A venit ieri la mine in timp ce imi pregateam bicicleta. S-a asezat in fata mea, cu picioarele departate dintre care se vedea o bucatica roz din chilotii ei. A stat ce a stat privind la mine pana nu a mai suportat.

…Acum o saptamana unchiul Marcel(tata adica) o futea pe mama. Mama chitaia si se plongea ca nu i-o baga destul de adanc, cu tote ca am vazut ca unchiul isi bagase toata pula in ea.

…AI vazut tu! Ce ai vazut?…lucram incercand sa ung lantul.

..Am vazut tot! S-au dezbracat si i-am vaut goi…erau frumosi! Nenea Marcel are o pula frumoasa, groasa si vanoasa…mama avea labiile deja desfacute si curgeau liquide printre ele…Si eu vreau…am venit la tine sa te rog sa ma futi. Avea niste tatisoare foarte bine definite, prin bucatica de chiloti stransi pe ea se puteau vedea buzelle unei pizde mici…stiam ca are cur misto. Si cam atat.

…Stii ce inseamna!!?
….Sigur ca stiu! Sunt Fata Mare dar ma maninca piersicuta numai cand ma gandesc la tine. Si nu vreau sa fiu inceputa de un oarecare…tu esti misto, mai mare si imi placi. Si api ti-am vazut pula sculata…este mai mare ca a lu’ nea Marcel…si mai groasa si mai vanoasa. Mihai, nu mai pot! De aia am venit la tine. Maine si poimaine parintii mei nu sunt acasa…daca vrei sa nefutem vino devreme sa ne ajunga timpul.

Si dintr-o dta mi-sa sculat puala…Matilda, care nu-si dezlipea privirea din slitul meu a observat…a casca gura a mirare si a coborat de pe taburetele pe care statea…am decis imediat…orice ar fi o fut acum, si aici. Eram in garajul liber, pe jos era gresie insa am luat o salopeta din cuier si am intins-o pe jos. Am lasat in jos usa garajului, Matilda a inteles si a inceput sa-si desfaca bluzita…a ramas cu tatisoarele goale, si-a dat usurel fustita jos impreuna cu chiloteii si a ramas cu pizda epilata in fata mea. O surpriza placata pentru mine care ma asteptam la o pizda paroasa. Imi dadusem bermudele jos ramanand cu pula dreapta si tare ca un par, m-am indrepatat spre vara-mea.
…Intinde-te ca in picioare este mai greu!…pizda ei mica lacrima deja…s-a intins pe salopeta si a desfacut picioarele flexate din genunchi, fara o vorba! M-a primit intre ele tremurand putin. Am vruto sa i-o pun eu la gaura insa fata nu m-a lasat.

…Lasa-ma, lasa-ma pe mine! Eu vreau! In genunchi, intre picoarele ei, Matilda mi-a luat pula cu doua maini si a inceput s-o beleasca…odata…de doua ori…de trei ori…si a pus-o la gaura plina de lichide…

…Baga tare…nu conteaza ca tip…tu s-o bagi pana la coaie, s-o simt. Am impins, Matilda a dat un tipat puternic, hymenul a pleznit si m-am pomment in ea aproape tot. Am scos-o imediat ca imediat sa i-o infig din nou…n-a mai tipat dar I-au dat lacrimile!
…Am scapat! Putea fi mai rau! Am scos-o din nou, i-am infipt-o pe toata si am inceput s-o penetrez…a intepenit de orgasmul puternic si m-a strans salbatic in brate…Pizda ii pulsa si se contracta spasmodic,, fara sa stie mi-a luat buzele intre buzele ei si m-a sarutât nepriceput. Eu dadeam mereu din cur asa cum eram obisnuit…Matilda, fara experienta, incerca sa tina, fara succes ritmul. A fost doar un timp scurt si un alt orgasm a pus stapanire pe ea…infiorata de placere ma strangea intre picioare.
…Te-a durut tare!

…Doar o intepatura de ac…ma dore mai tare quand iti bagi pula…este prea mare pentru piersicuta mea!…Am dat sa zic ceva…asa imi place, baga tare Mihai!
….Ar trebui sa mergem sa ne spalam de sange!
… Ce sange!? Sa n-o scoti! Dai ‘nainte! Sa nu indarznesti sa te opresti. Am mai perforat-o de cateva ori si parca am presimtéit, m-am oprit inainte sa ejaculez.
…Ce, ce faci? De ce te-ai oprit? Bag-o iar!
…Iti explic daca promiti…a dat din cap pozitiv…te duci la tanti Aglae la farmacie si o rogi sa iti dea “”””pillula de a doua zi””” si sa iti explice la ce este buna. Dupa aceea, daca vrei si ai pofta din nou, vii la mine sa ne futem.
…Da’ pot sa ma duc acum ca am vazut-o cand pleca.
…Corect, insa inainte treci in baie si spalate bine…a plecat iar dupa o ora si jumatate m-am pomenit cu un telefon.

…Mihai… sunt la tanti Aglae la farmacie…mi-a dat si mi-a explicat tot…vin imediat. A inchis inainte sa-i pot spune ca sunt ocupat. Maica-sa ma rugase sa trec pe la ea s-o fut…eu baiat milos nu putusem s-o refuz. Asa am last-o cu ochii in soare pe Matilda, va spun siner, fara remuscari. Ma astepta intr-un halatel sarac si transparent, pana la buci. Bucile goale, pizda goala, tatelle goale…intrasem si de la portita pana la usa de la intrare pula mi se sculase dureros. Abia intrad, fara alta introducere, m-a luat de mana, m-a impins in dormitor …mi-a tras T-shrtul este cap, pantalonii scurti mi i-a tras in jos is dupa ce a lepadat parodia de halat s-a uitat in och mei…radea toata si era frumoasa.
…Te-am visat azi noapte…aveai o pula mare si groasa, ma strapungeai tare iar eu tipam ca vreau mai mult . M-am trezit lac de apa si cu pizda in flacari. Sa nu ma menajezi, vreau sa ma futi exact ca in visual meu, iar daca tip sa nu tii cont Incepem! Eu pe tine mai initi.

Am crezut ca se urca pe mine si se inteapa! Eroareee! S-a urcat pe mine insa avea alt gand.Eu un pusti ce puteam fi usor manipulat de o femeie atat de experimentata ca Mariana care voia sa isi satisfaca toote plecerile cu mine. A urcat pe mine, asa cum va spuneam si a inceput sa ma sarute…ochii, obrajii, a insistat asupra buzelor pe care le-a supt indelung de incepusera sa ma usture…a coborat cu sarutarile si cu suptul tatelor, m-a supt din sfarcuri, buricul mi l-a facut mai mare si mai gros si coborand mai jos a intalnit capul pulii, mare si umflat. Fara ezitare la inghitit si a inceput sa coboare cu buzele pe pula in jos,pana a intalnit pubisul. A urcat sugandu-mi pula ca pe o acadea…am tipat de placere si am indesat-o cu capul in pubisul meu..mereu urca sugando-mi pula, mereu o aposam pana la pubis…am continuat in felul acesta pana am simtit pula cum se intareste si se umfla… am zvacnit a ejaculare iar Mariana s-a infipt puternic pana in pubis inghitind galgaind…A supt tot, a ridicat privirea din pula mea si m-a intrebat vesela…
…T-a placut micule!? Mai vrei?nici nu puteam vorbi de bine ce imi era…am dat doar din cap pozitiv. Mariana, fericita, s-a intors cu spatele la mine impingandu-se cu pizda in pula care ramasese la fel de mare si tare…

…Vreau prin spate iubitule…fute-ma tare sa imi ajunga!S-a intins pe burta, a tras un picior catre tate, a ridicat din cur miscandu-l atatator….Vino micule si ia-ma!
Vreau sa intelegeti situatia si adevarul ei. Ea, adica Mariana, avea 35 de ani, eu eram un putoi de numai 16 ani insa obisnuit sa gandeasca. Pentru Mariana eu eram doar o juncarie sexuala, o pula in plus, in timp ce pentru mine, Mariana reprézenta exact ceea ce imi doream…o aventura care sa imi ofere experienta necesara. Ea stia foarte bine ca viata ei nu se va opri la mine si cu mine. Mariana nu m-a lasat sa plec de la ea decat adoua zi la pranz, cat pe ‘cı sa dau nas in nas cu Matilda. La plecare Mariana m-a condus, era multumita si satula…satula atat cat poate fi o infometata ca ea.

…Iubitule, sper ca nu uiti sa ma suni din nou. Imi fac timp pentru tine, oricand. Si ce imi placea sa fut…Doamne ce bine era. Si Mariana ce buna era si ce pizda avea…catifelata, calda, primitoare! Pe drum l-am sunat pe Raducu sa ii spun sa ma acopere daca suna parintii mei. Mama mi-a facut morala…ca nu este bine sa dorm la prieteni fara sa ii anunt…tot mama m-a facut atent ca m-a cautat Matilda. Era agitata si suparata…Matilda, nu mama.

Si tocmai cand credeam ca fara Adela sau Mariana , in ultima instanta Matilda, am observat ca deja aveam o alta posibilitate. Eram ca o pasare de prada…eram pregatit sa fut tot ce poate fi futut Iar fosta mea profesoara de la generala, care avea un sot mai tot timpul plecat in strainatate, cu copii la generala ma opreste intr-o zi pe strada. Matematica nu fusese decat un mod distractiv de a-mi etala cunstintele. Eram mult mai avansat decat colegii mei si nu de putine ori simtisem mana, dar mai ales privirea Agripinei care ma devora. Cu o mana tremuranda imi mangaia, gatul, spatele…o data s-a asezat langa mine pentru a-mi explica si numai decat am simtit palma ei cum imi cuprinde piciorul urcand catre pula. Ma treceau fiori reci pin tot corpul….asa as fi vrut sa nu fiu in clasa!!

Implinisem 16 ani, nu mai eram chiar novice si am putut sa vad in ochii ei flacara dorintei. Cred ca avea 40-41, era o femeie “bine”, insa cel mai mült ma atrageau la ea decolteurile. Avea piptul mare si tare si din cate stiam eu nu pourta niciodata sutien.

….Mihai, ce noroc pe mine! Ce faci, unde mergi? Daca nu ai nici o treba nu vrei sa ma ajuti sa mut niste mobila acasa. Se uita la mine si ma mangaia cu privirea dar si cu palma pe care o trecea mereu peste bratul meu. Stralucea toata, era numai zambete. Ma anunta , ma pregatea.
….Stii, sunt singura acasa de ieri, sotul si copiii au plecat pentru 2 saptamani intr-o tabara. Ar fi grozav daca ai veni sa ma ajuti! Cum nu aveam nimic de facut si intelesesem corect mesajul cocoanei, cum mintea mea nu cerea decat pizda…
….Sigur ca vin Doamna! Nu va pot lasa la greu!

…Chiar acum? Am dat din cap pozitiv observand-o cu cata foame ma privea…. Vino ca am masina parcata dupa colt. Am ajuns casa la Agripina care parcat a masina in fata garajului si nerabdatoare m-a luat de mana tragandu-ma catre terasa de unde am intra in salon. Semiintunercul placut si racoros nu a putut ascunde zbaterile femeii care si-a dat rapid bluza jos descoperind o pereche de sani mari, drepti si foarte frumosi…cand a lasat si fusta sa cada, intre timp eu imi trasesem maieutul peste cap si dadusem boxerii in jos ramanand cu pula sculata, dreapta si tare indrenpata catre Agripina, am ramas placut impresionat de formele ei care erau forte bine echilibrate in ciuda faptului ca avea o inaltime medie.
…OOOOOOOOOOOOOOH Mihai, esti incredibil de dotat! OOOOOOOOOOH Mihai ce-mi place!…vino, nu mai am rabdare! S-a lassât jos pe covorul pufos si m-a tras dupa ea…Vino repede! A desfacut picioarele si mi-a prezentat o pizza epilata, cu buzele desfacute puternic de excitatie…n-am avut timp s-o admir…Agripina m-a tras peste ea si si-a pus singura pula la gaura perforandu-se singura dintr-o zvacnire de solduri.

….AAAAAU Doamne ce bine este! Ce mare si buna…fute-ma tare…a inceput sa miste energic din cur, solduri si pizda de nu mai stiam de mine…ridicase sus de tot picioarele…
….OOOOOOOOOH Doamne, toata, bag-o toata nebunule! Horcaind, abia putea sa mai articuleze si va spun foarte sincer…nu aveam decat o singura idee in cap…sa fut. Dadeam rapid din cur, soldurile parca nu stiau decat inauntru si afara, inauntru si afara… repede, repede, repede!.

OOOOOOOOH Mihaita ce bine faci!… Mai repede OOOOOOOH Doamne, fute-ma, repede! Ce bine este. Stiti ce era curios? Agripina tinea ritmul, ma ridica si cobora cu aceeasi repeziciune cu care o perforam….parca eram sudati in aceeasi miscare. Imi varasem fata intre tatele ei si eram innebunis sa le sarut si sa le sug sfarcurile…Agripina chitaia a placere…soldurile se miscau innebunitor, atatator…si atunci mi-am adus aminte ce buze are Agripina…pline, frumoase, rotunde.Am ridicat fata dintre tate si i-am cuprins buzele. Am inceput sa le sug si sa imi infig limba printre perlelele dintilor ei…Miorlaia a placere, ma imbratisase cu putere si ma tragea cu mare forta in strafundurile ei…in aceeasi secunda eram si pubis in pubis dar si despartiti pentru ca in secunda urmatoare sa ma traga in pizda ei matasoasa.Era nebunie! Un futai nebun, nebunesc, erotic si obositor in acelasi timp, cu un consum mare de energie.

….Sa nu termini, te rog! Vreau pula, multa, tare si adanca. Pula ta este perfecta! Vorbea sacadat, infundat si incerca sa imi opreasca avantul cu care pompam in ea.
….Imi vine! Imi vine! Incet puiule, incet si adanc! Da-mi tot ce poti! Am apucat doar sa simt valul de cyprina cand am inceput sa ejaculez. Agripina a inceput sa tipe de placere si sa se zvarcoleasca necontrolat.

…AAAAAAH, DA, DA! ASA, DA-mi, mai vreau! Ma strangea disperata in brate sa ma sufoace si se presa cu toata pizda in pubisul meu. Rasufla greu si sacadat, s-a lassat pe spate cu mainile si picioarele libere…eu ramasesem deasupra ei, cu pula tare si mare infipta in ea ,pe care o miscam foarte incet. Nu stiu cat am stat in felul acesta insa am simtit din nou miscarea soldurilor Agripinei. Toate secretiile noastre se scursesera pe langa pula si facusera un lac sub noi absorbit imediat de covorul pufos.
….AAAAAAAH micule ce-mi place cu tine! Ce piele fina ai si cat esti de puternic. OOOOOOH Mihai, ai devenit un adevarat barbat de cand nu ne-am vazut! Vino… s-a retras din pula mea fara efort si tot fara efort s-a ridicat. Vino in pat! Sunt sigura ca vrei sa ma futi prin spate…am observat atunci cat de bine proportionata era Agripina si cat de armonios construitá era…in ciuda varstei se misca usoara ca aerul.

….Esti frumoasa…esti mai frumoasa fara haine…tatele ii stateau drepte, tari, ridicate pana aproape de nivelul umerilor. Erau cea mai frumoasa pereche de tate…foarte mari, incantand ochiul si starnind poftele ii faceau talia mai subtire decat era. Hainele ii ascundeau aceste minuni si faceau din ea o femeie oarecare cand de fapt Agripina, dezbracata, putea fi considerata o minunatie de femeie.

Cand am plecat de la Agripina, a doua zi la pranz, eram ametit. Ametit si stors ca o lamaie. Femeia se obosise si ma obosise, facandu-ma sa ma simt cu adervat barbat. Am lasat-o privind in urma mea dupa ce i-am promis ca o voi vizita din nou. Acasa, cum eram singur am dormit toata dupa amiaza si nu m-am trezit decat a doua zi pe la 7 cand am auzit aspiratorul pe hol. Ginuta isi incepuse saptamana de lucru. Vreti sa stiti cine este Ginuta? O sa va spun alta data…acum sunt din nou ocupat cu Matilda. La café si micul dejun, servit in liniste de Lenuta, bucatareasa, mama m-a chestionat despre insistentele Matildei. Am indrugat ceva despre matematica, nonsalant, dar nu m-am putut abtine sa nu o admir pe mama si silueta ei dintr-o pozitie ce o favoriza evident, adica din spate.

Doamne ce silueta, ce cur si ce solduri putea sa aiba mama…mi s-a sculat pula instantaneu…m-am ridicat si am plecat imediat…imi era rusine de sentimentul ca as fi vrut s-o fut pe mama.

Matilda intrat in dormitorul meu fara sa bata la usa…s-a asezat usor pe un sacan, cu picioarele departate ca sa i se vada pata chilotului, de asta data alb. Se vedea si pata lasaña de lichidul care incepuse sa picure pe unul din picioare.

…De ce ma ocolesti Mihai!? De ce nu vrai sa ma futi!?A inceput sa-si dea jos T-shortul…tatele abia formate s-au ivit mandre. O data cu fustita au cazut pe covor si chilotei.
…Te rog Mihai, hai si fute-ma! Vino! M-a tras de mana pana la margínela patului si mi-a facut vant. Am cazut cu fata in sus…mi-a trasa bermudele si m-a incalecat…pula o astepta semeata, dreapta si tare ca un tarus. Si-a pus-o la gaura si s-a lasat curajoasa sa alunece in jos, pe toata lungimea. S-a lasa pana la cotor, gemand si aftand….era incantata.

…OOOOOH Mihai, e toata, am inghitit-o toata! Ce bine este...



    Login