Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cosette, ratusca cea urata
Autor : toni-iasi - 2024-03-22
Citita de 3263 ori - Nota 1.02 (312 voturi)

Sala de clasă cu liceenii dintr-a doișpea, pe la prînz. Luna mai, cald-cald. Oră de fizică, plictiseală. În ultimul rînd o fată roșcată, urîțică, slăbănoagă și înaltă de un metru 80 se uită nervoasă în telefon. Vede mesajele LUI. Și prin corp simte ca o apă caldă, o amestecătură ciudată de rușine, greață și poftă sexuală. Pofta de EL. Pofta ei nebună de penisul LUI. Penisul lui cafeniu, vînos și noduros de bărbat de 35 de ani. Penisul pe care el și-l bagă în soție și în amantă, dar pe care, de trei luni, odată la 10 zile i-l dă ei, puștoaica inocentă, să-l alinte nerușinată pînă la țîșniturile alea animalice. Ea, fata de 17 ani cu el, bărbat de 35 !
Pentru că da, îi place asta.
Cosette se uită iar la Whatsapp. Și tremură și asudă.
”Ce faci micuțo? Eu sunt acasă, și-s foarte foarte plin. Soția e de gardă. Vii?”
Semnat, Dinu. Domnul Dinu, profesor de mate.
Cu nevastă medic.
Simte fluturi cum îi zburătăcesc în burtă.
Doamne, nu trebuie să mai facă asta. Deja o făcuse de cinci ori.
Ș voia, iar și iar...i
********************************
De fapt maică-sa îl dusese la el, să facă meditații la mate.
Din start se amorezase de el, că era frumos, gen De Niro.
Frumos dar macho și agresiv. Asta o topea.
El o atrăsese apoi în dialoguri sexuale, privind-o mereu cu ochii ăia gri-verzi. Ba uneori omul îi punea mîna pe genunchi.
Și de fiecare dată o lăsa să-i vadă erecția enormă, pulsîndă, și vizibilă prin pantalonii subțiri de vară. Nu știa ce să facă, că individul o fascina, dar îi făcea și greață. Nu părea să l deranjeze că ea nu are decît 17 ani și că e așa slabă și urîtă.
Începuse să o roage să-i spună ce fantasme sexuale are. Și ea se rușinase, apoi se enervase, și chiar îi spusese că o să-l pîrască la maică-sa. Moment cînd domnul Dinu rîse, și apoi îi zisese ”Hai domnițo, lasă prostiile. Că eu TE SIMT, înțelegi? SIMT că ești curioasă de unele”.
Apoi într-o dimineață domnul Dinu se aplecase și o sărutase pe gură. Cosette simțise un val de foc în corp și, fără să știe de ce face asta, îi răspunse, cu limba și salivă.
Apoi printre acele mozoliri, el îi șoptise lubric ”Micuțo, vrei să vezi... cum e făcut un barbat?...” Gemînd ea îngăimă ”Dar eu sunt virgină! Și cred că așa vreau să rămîn pentru soțul meu! Și îs urîtă, lungă și slabă...”. El rîse iar moale. ”Oooof, iubito, dar crezi că eu sunt violator de minore??.... Nuuu... Vreau doar să împletim plăcutul cu utilul înțelegi?... Îmi dai jos slipii, și cu ocazia asta vezi și tu un penis, așa ca obiect didactic. Eu o să simt plăcere enormă, pentru că o să te rog să l alinți cu degetele tale fine... și tu vei deveni femeie, într-un fel... Și să știi ca o urîtă poate compensa asta cu anumite alinturi... ”.
Propunerea aia o enervă groaznic, se simți jignită, sări în picioare și fugi de lîngă nerușinatul satir.
Vreo cinci zile Cosette rumegă frazele lui, nervoasă dar și tulburată erotic. (Îi era ciudă că simte acea tulburare erotică...). Era foarte tulburată că un bărbat îi dă atenție, că știa că e urîtă.
Deși ceva îi spunea să nu mai meargă la el, se duse la meditații, peste șase zile.
Făcură logaritmii și derivatele, apoi el o luă iar în brațe.
Îi vîrî gura în ureche și gîfîi lubric ”Aaah lungano, faci cu mine ce ți-am zis acum șase zile?... Că nu mai pot, nu mai pot...”.
Cerșea plăcere ca un copilandru care cere dulceață.
Cosette începu să tremure ca de friguri și murmură.
”Dar soția?”. El o pupă iar. ”E de gardă pînă mîine...”
Apoi ea se uită la el.
”Dar chiar nu vă e frică că eu sunt minoră și pot merge la poliție?”
Profesorul iar rîse în stilul ăla enervant.
”Scumpo, și ce dovezi o să ai?... Apropo sunt fete de 17 ani care se mărită, cu derogare... Și fiziologic ești femeie iubito...”.
Ea oftă.
-Nu vă deranjează că s așa urîtă și lungă?
El rîse.
-Da, nu ești chiar frumoasă, văd că știi... Dar o lungană de 1m80 e visul eu de o viață. Și ai ochi frumoși...
Apoi omul îi luă mîna și i-o lipi de pîntecul lui și Cosette simți în palmă AIA, dihania ce zvîcnea, mare și fierbinte. Cu reflexele ei de femeie neîncepută, ea încleștă degetele pe mădularul domnului Dinu, șoptind incontinuu ”Nuuu, nuuu, nu trebuie să facem asta...”.
El gemu. ”Ooooh, ba daaa, trebuie, că știu că în tine fierbe curiozitatea...... Vezi Anielo, ce tare e mătărînga mea?... Datorită ție, fetișcană superbă ce ești... Hai, scoate bluza, te rog... Te vreau cu sînii goi... Pentru mătărînga mea ce nu știe încă ce e aia o fetișcană de liceu... O fetișcană dulce și lungană cu nume literar...”
Capul ei vuia acum, pendula între revoltă și dorință, apoi știu că va face ceva foarte porcos cu seducătorul domn Dinu.
Apoi ea îi zise repejor – ”Dar eu am sînii mici, nu vă deranjează?”. El rîse și o pupă. ”Pfooai, nu am obsesii cu sînii mari... Îmi ajunge că ești înaltă și ai picioare subțiri și tălpi înguste, moartea mea iubito...”.
Blînd, dar ferm, domnul Dinu o apăsă pe umeri cu mîinile lui mari, silind-o să se așeze pe marginea canapelei, apoi o ajută să și scoată bluza și apoi sutienul.
Rămasă cu sînii goi în sufrageria scăldată în soarele de mai Cosette dîrdîia acum de i clănțăneau dinții în gură. Era așa slabă că i se vedeau coastele.
Dar lui nu i păsa, tot ce voie era să varieze peste ea.
Curios profesorul alintă un sîn cu palma, apoi turnă fetei un păhărel de Malaga.
”Hai micuța mea, bea asta, o să ți facă bine...”
Cosette bău vinul dulce care lucră în ea... și imediat simți că o excită sa fie așa dezvelită dinaintea lui. Bărbatul matur ce urma să i dea penis, primul ei penis. Primul bărbat pe care nu-l deranja că e urîtă.
Respirînd greu, domnul Dinu trecu la faza doi: își dădu jos ginșii laolaltă cu chiloții, exhibînd sub nasul ei un penis enorm, cafeniu și vînos și noduros, ca de măgar. Cu o mînă omul o apucase de un umăr gol, umerii ei slabi.
-Hoaaah... Cosette... Fă cunoștință cu Miki, micul meu prieten...
Nu glumea, nebunul își poreclise penisul cu numele Miki.
Cosette rotunji ochii cu uimire și spaimă și ceva ce era o mare tulburare sexuală. Apoi rămase cu ochii ficși pe mădularul ce pulsa în aer, ca o ștangă de carne. De la penis venea miros excitant de deo Malizia.
-Daaaa micuțo, e prima oară cînd îl scot pe Miki dinaintea unei eleve minore... Și Miki zice că ești super-dulce... Și acum Miki așteaptă să-l apuci cu degetele tale de fetișcană... Te rooog, așa zice Miki...
Deși capul îi vuia și inima îi bătea pentru că un bărbat stătea acum cu sulanul scos dinaintea ei, Cosette pufni în rîs auzind cum el vorbește de penisul său.
Se uită vinovată la Dinu.
-Dar eu nu știu să mîngîi bărbații...
Profesorul gemu.
-Ce ar fi să faci ce ți spun instinctele tale de mică femeie neîncepută? Haaai, haaai... Cosette și gîndește-te că vei atinge ceva ce aparține soției mele... Deci plăcerea e a păcatului nu?...
Ea se încruntă.
-E foarte urît ce faceți cu soția...
Dar, stîrnită, Cosette apucă în sfîrși penisul cel mare, atentă și timidă, cu mîna ei mică și imediat în sufragerie răsună un geamăt gros de plăcere. Atingerea degetelor mici de virgină, pe mădular, combinată cu imaginea ochilor ei curioși plus degetele de la picioarele ei goale ce se ițeau din sandalete, trimiseră în vintrele lui Dino fiorii unei plăceri neomenești.
Apoi el apucă mîna ei în mîna lui și o ghidă în mișcarea aia ritmică a masturbării cu decalotare.
-Oaah oa...



    Login