Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Concediu in Egipt 1
Autor : riciricia - 2020-08-19
Citita de 14030 ori - Nota 4.83 (157 voturi)
Au trecut ceva ani de atunci , lucrurile s-au schimbat mult, dar parca totul a ramas proaspat in minte .
Era primavara anului 2015 , cand , discutand despre posibilitatea ca in sfarsit sa putem programa concediul de odihna din timp, pana atunci eu nefiind niciodata in masura sa fac acest lucru datorita specificului activitatii firmei mele. Dupa cateva mici tatonari , am decis ca ar fi minunat sa mergem in Egipt. Aveam informatii de la mai multi cunoscuti care ne recomandau cu caldura aceasta destinatie. Zis si facut , platim sejurul , ce mai ,totul decurge conform planificarii . Vine si seara premergatoare plecarii , fericiti si multumimiti ca nu a intervenit nimic care sa ne umbreasca buna dispozitie, facem bagajele, pregatim actele , verificam ultimele detalii si ...la pat, ptr ca dimineata aveam avion devreme ,iar drumul pana la aeroport dureaza 2 ore. Buna dispozitie si faptul ca deja ne simteam in concediu a facut sa facem una scurta , dar extrem de pasionala, cu gandul ca in deplasare o sa facem sex zilnic. Cel putin o data pe zi ! Maria , era uda , extrem de uda si primitoare,mai ales cand ii sopteam la ureche cum as vrea sa o vad si sa o admir cum face sex cu un negru , iar eu sa o privesc.Era una din multele noastre fantezii,de fapt ale mele fantezii pe care ea ma lasa sa i le soptesc mai mereu cand faceam sex. Plecam , de pe Cluj , iar undeva in jurul orelor 11,00 am aterizat in Egipt. Autocarul agentiei ne astepta , iar in 30 min am fost la hotel.
Am ramas masca de luxul si frumusetea resortului. De muzica in surdina, mirosul/parfumul specific oriental din intreg hotelul , precum si multitudinea de oameni (personal de serviciu)care erau la dispozitia noastra. Facem procedura de inregistrare , luam cheile , iar cand sa apuc bagajul, parca de nicaieri apare un tanar , localnic, cu tenul si fizicul specific , brunet, inchis la culoarea pielii si destul de slab. Insa avea trasaturi frumoase , era un baiat tare frumusel. Apuca bagajele si spuse intr-o engleza perfecta ca este la dispozitia noastra. Incantati , zambind , tinandu-ne de mana , urmam tinerelul baiat pe holurile hotelului pana in camera noastra , situata intr-o aripa laterala,cu vedere catre desertul care se intindea cat vedeai cu ochii. Putin dezamagiti de panorama, gazda noastra ne spune ca dupa parerea sa este mai bine pe aceasta parte ptr ca suntem protejati de galagia din fiecare seara, care vine din curtea resortului, daca am fi avut geamurile catre mare si implicit catre curtea interioara . Spectacolele si galagia turistilor putea fi deranjanta. Da, asa era , avea dreptate ! Am recunoscut acest lucru , spunandu-i ca noi am venit acolo ptr apa, soare, liniste si relaxare la plaja si … sex in camera - am glumit noi . El , avand prezenta de spirit , dand dovada de inteligenta si dorind sa nu treaca granita bunului simt spuse : da, sigur ,dar sexul doar in camera ptr ca in afara ei exista oameni de ordine si serviciu si pot interveni probleme cu conducerea resortului , in primul rand din cauza politicii acestuia ! Am ras, spunandu-i ca nu era in intentia noastra sa o facem afara, nu suntem voyaturisti . A zambit, retragandu-se , dar nu inainte de a primi cei 10 dolari oferiti de noi ptr amabilitate. Am observat mainile ingrijite ,dar si umflatura din pantaloni care era impresionanta dovada faptului ca avea o dotare peste medie. Cel putin asa parea ! Intorcand privirea catre Maria, am observat privirea indreptata exact catre slitul tanarului.
Odata ramasi singuri,simtind tensiunea sexuala dintre noi,am intrat la dus, cu gandul sa ma intorc repede si sa-i trag una scurta Mariei , ptr ca nu mai puteam eram excitat peste masura . Nu am apucat sa fac nicio miscare ptr ca aceasta a sarit in bratele mele cerandu-mi sa o ling , ptr ca o arde tare. Este foarte excitata si ma doreste ! Punand mana pe pasarica ei , am rams uluit , era asa uda incat puteam lua cu 2 degete lichidul dintre buzele pizdei. Dupa 2-3 minute , m-am ridicat in picioare, ea incepand sa mi-o suga cu pofta, inghitand-o aproape toata . Cu gandul la umflatura din pantaloni a baiatului egiptean, am intrebat-o :
- Oare ti-ai dori sa o ai in mana acum , acea pula enorma neagra, sau daca nu chiar neagra , totusi de culoare ? Sa o sugi si sa o demierzi ?
- Sincer , la cat de excitata sunt , cred ca nu as mai pierde vremea sa o sug , cred ca as primi-o inauntrul meu ! Vreau sa mi-o tragi ! spuse ea intoarcandu-se cu fundul catre mine .
Am prins-o de mijloc, asteptand sa ridice fundul asa cum o facea mereu ptr a primi pula in intregime. Era lac de apa inauntru, uda asa de tare , incat totul plecaia ,iar pe coiae simteam cum se scurge lichidul din pizda ei . Din cateva miscari , am ajuns amandoi la orgasm , excitati si dornici fiind , atat din cauza faptului ca deja ne simteam in concediu cat si din cauza situatiei in care am fost nu cu mult timp in urma. La tigara de rigoare , de dupa , inainte de a incepe despachetarea, glumind ,am intrbat-o daca ar fi de acord sa o facem in 3 , in cazul in care as fi reusit sa deschid subiectul cu baiatul acela si acesta sa fie de acord . Calmata fiind , a inceput sa dea din colt in colt , ca … e greu sa fie de acord . Ar fi interesant , ar fi ocazia perfecta , etc , dar e dificil Ptr ca se rusineaza de mine , ca e aiurea si ca poate asta ar rupe ceva intre noi . Ptr ca una e fantezia si alta e realitatea. De foarte multa vreme doream acest lucru incat nu doream sa pierd aceasta ocazie. Ptr mine ar fi intruchiparea unei fantezii si unui vis al meu , sa o vad in pula unui alt barbat ,sa o futem in doi , sa o facem sa moara de placere ,sa pot sa o admir intr-o asemenea ipostaza , incat as face orice sa pot sa mi-o indeplinesc, i-am spus .
- Hai sa lasam lucrurile sa se linisteasca putin si mai vedem ! spuse ea .
- Ok.
Facem un dus , ne schimbam si iesim sa cunoastem resortul , facilitatile pe care le ofera precum si locul unde sa luam masa, ptr ca era timpul sa mergem la masa. Excelenta locatia, meniul restaurantelor (4 la numar) la inaltime , totul de o foarte mare calitate. Ne intoarcem in camera ne schimbam si mergem la plaja . Undeva pe la 19, cand n Egip incepe sa se insere de-a binelea, schimbati din nou , ne indreptam catre restaurant.Dupa cina, mergem in holul receptiei hotelului ptr un digestiv,un cocktail , ceva de genul . Intr-un colt asteptand clientii, care de fapt nu aveau de unde sa apara , era baiatul nostru. Linistit , calm. Merg incet catre el , lasand-o pe Maria la masa , vorbind pe whatsapp cu fiul nostru, salutandu-l . Infiripam o discutie simpla , despre vreme si alte nimicuri , moment in care-i spun ca poate e o aiureala ptr el , dar au imi doresc sa o fac in 3 cu sotia mea.Ca sotiei , el ii este simpatic , si ca as vrea sa incercam ceva in acest sens , doar ca ea este reticenta . Poate mai mult rusinata si inhibata . Spuse ca el a mai facut-o in 3 cu un cuplu de unguri , dar ca atunci a fost mai dificil ptr ca d-n a din acel cuplu era absolut hipersexuala, ca-l chema la ea si de 2 ori pe zi , incat dupa cateva zile era absolut fara vlaga . Nu era clar cazul nostru incat l-am rugam sa fie de acord. Ok, a accepat. Atunci l-am rugat sa-mi aduca un pahar de vin ,la masa , urmand sa incerc sa urgentez lucrurile. Cand a ajuns cu paharul , am rugat-o pe Maria sa mearga in camera noastra sa-mi aduca telefonul , doream sa-mi verific mesajele. Ptr siguranta, holurile resortului fiind intortocheate l-am rugam pe Atemu(asa se numea) sa o insoteasca .A fost de acord, doar Maria a ramas surprinsa.Am tras cu ochiul catre amandoi , lasandu-i sa plece , eu uitandu-ma in zare , dandu-le de inteles ca sunt linistit si ca sunt de acord cu orice ar face ei !
Dupa cca 30 minute, care mi s-au parut o eternitate, traind niste sentimente complet contradictorii ,dar extrem de intense,vad ca apar amandoi, el salutand-o printr-o aplecare a capului , iar ea toata rosie la fata,intinse o bancnota de 10 dolari multumimdu-i pentru deranj. Maria vine la masa,spunadu-mi ;
- Te rog , poti sa-mi aduci o bere ? Rece te rog !
Ma intorc repede cu berea, ea deja fuma . O las in ritmul ei , fara sa o presez , incercad sa aflu ce s-a intamplat acolo. Ia o gura mare de bere , o plimba in gura , apoi inghite.Repeta gestul , apoi incepe sa rada :
- Asta e , am facut-o ! Daca avem scandal , te rog sa ma ierti, am mers inainte ! Nu asta am cautat, dar , parca … nu stiu , asa a fost sa fie ! M-am lasat dusa de val !Nu am mers chiar pana la capat , dar , oricum …
- Te rog sa te linistesti. Eu mi-am dorit acest lucru ! E adevarat ca voiam sa fiu si eu prezent,dar… poate data viitoare. Te rog povesteste-mi,ce si cum a fost.
- Pai, surprinsa de faptul ca ne-ai trimis impreuna dupa telefon,chiar daca initial tu spuneai ca nu vrei sa fii mereu cu ochii pe el, mi-am dat seama ca ai cautat un motiv sa raman singura cu baiatul, sa vezi ce iese.Inca de pe holul pavilionului nostru,momentul in care urcam scarile ,din spate,mi-a atins fundul, discret voind sa vada cum reactionez. Parca ma asteptam sa faca vreun gest,dar cand am simtit mana lui atingandu-ma, strafulgerata , m-am intors catre el.mi-a spus ca a vorbit cu tine si ca daca sunt de acord , si lui iar face placere sa avem o experienta de acest gen. Mi-am luat timp de gandire pana in camera, timp in care in mintea mea se amestecau gandurile, dorinta cu curiozitatea,rusinea, frica si neasteptatul care de fapt era asteptat,ce mai ! O gramada de ganduri. In usa camerei el s-a oprit asteptand semnalul meu. Fara sa aprind lumina, l-am prins de mana si l-am tras inauntru. A inceput sa ma palpeze pe fund strangand tare fesele si impingandu-se in mine. Atunci am decis sa ma las dusa de val.L-am prins de umflatura pantalonului simtind acea enorma bucata de carne excitata. El mi-a ridicat fustita, tragand la o parte de chilotul meu, introducandu-mi un deget inauntru. Doamne , era enorm parca si degetul , lung, de nu se mai termina.imi venea sa urlu ! Atunci , m-am pus in genunchi , in fata lui, trangand fermoarul , i-am eliberat pula. In lumina ...



    Login