Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Colega mea Elena
Autor : jumbix1 - 2014-07-13
Citita de 11344 ori - Nota 3.56 (25 voturi)
Buna ziua! Este prima data cand va scriu deci nu fiti prea aspri.
Ma numesc George am 18 ani si sunt din Cluj. Ceea ce va povestesc s-a intamplat la sfarsitul lunii Mai. Eu sunt clasa a 12-a.
Era o zi ploioasa de vineri si scapasem mai devreme de la scoala deoarece a fost consiliu. Abia imi luasem carnetul si ii intreb pe colegii care stau in drumul meu daca ii duc acasa. Spre surprinderea mea, Elena a spus ca vrea sa o duc acasa, ea era o fata de treaba insa era putin rusinoasa, imi placea de ea putin, si ei ii placea de mine stiam sigur doar ca ii era teama sa nu o resping. Am mai dus-o acasa de cateva ori, dar niciodata nu mi-a spus ea asta. Ea sta putin mai departe de mine dar nu era nicio problema.
Eu trebuia sa ma opresc acasa si sa iau garantia la telefon si sa-l duc la reparat deoarece mi se stricase. Pe drum, i-am spus Elenei asta si a spus ca nu e nicio problema. In masina eram doar noi. Am discutat si ne simteam bine. Stiam sigur ca ii place de mine.
Asadar, am ajuns in fata blocului meu si am intrebat-o daca ar vrea sa urce ca sa nu stea in masina cat timp caut eu actele, a ezitat putin dar a acceptat. Stiam ca asta a fost si o sa i-o trag azi. Elena nu e vreo bomba sexy insa e foarte frumoasa, era roscata cu parul lung, cam 1.70 niste sani marisori si un cur apetisant. Voiam neaparat sa ma bag in ea,mai ales ca era eceva intre noi.
Am ajuns in garsoniera (locuiam singur), si i-am spus daca vrea o cafea, nu a ezitat.Cat timp cautam eu actele, ea se uita pe geam. Stateam la 4 si era o priveliste destul de frumoasa. Mi-a spus ca i-ar placea sa lociasca aici, iar eu m-am apropiat de ea si i-am spus ca poate vom locui vreodata impreuna. Ea se inroseste putin si nu mai spune nimic.
- Hai, Elena, stiu ca ma placi si eu te plac sa nu crezi ca nu-mi place de tine. As vrea sa fim impreuna
se uita la mine putin mirata si cu un usor zambet si ma ia in brate.
-Cat de mult te-am dorit George, si eu as vrea sa fim impreuna
Stiam ca ...



    Login