Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCele trei margelute
Autor : maria_pop - 2009-02-20
Citita de 47659 ori - Nota 8.56 (198 voturi)
Tare mi-e rusine sa povestesc ce fraiera am fost cand eram mai micuta. Totul a culminat in perioada cat am fost plecata la bunici intr-o vacanta de vara cu mai multi ani in urma. Ai mei se apucasera sa zugraveasca apartamentul si mi-au programat o lunga sedere la tara. Ca sa nu ma plictisesc prea mult, bunicii fiind plecati toata ziua la muncile campului, au aranjat sa-mi tina de urat si Nelu, varmiu ce tocmai intrase la liceu si care era tare mandru de isprava pe care reusise s-o faca. Ai lui ii luasera cadou un laptop si ma tachina tot timpul ca nu ma lasa sa ma joc si eu cu el. Eu tot il pandeam pana cand intr-o zi l-au chemat niste prieteni de pe acolo sa se duca sa joace fotbal cu ei pe maidan. Tare fericita am fost cand am vazut ca uitase sa-si inchida calculatorul si m-am postat repede in fata lui. Am vazut ca avea un film la care se uita si de curiozitate i-am dat drumul sa vad si eu daca n-o fi cu desene animate. Am ramas uimita cand am vazut ca in film erau niste fete si baieti care erau dezbracati si se pupau unii pe altii la putele lor. La un moment dat o fata a luat niste margele si si-a bagat una cate una in puta ei, pana le-a bagat pe toate si dupa aceea tragea de ele si si le scotea tot asa, una cate una. Eram contrariata cum de putea sa le bage acolo si atunci nu stiu ce mi-a venit sa vad daca si la mine imi intra in puta. Vazusem intr-un sertar ca si bunica are niste margele si m-am gandit sa incerc si eu. Am oprit calculatorul si m-am dus sa iau margelele. Erau mult mai mici decat alea din film si le-am pus alaturi de mine pe pat. M-am asezat si eu in pat si mi-am dat chilotii jos. Stateam cu genunchii departati, asa cum era si fata aia din film si am incercat sa mi-o bag pe prima. Sub nici-un chip nu vroia sa intre. Eram nelamurita si mi-am amintit ca ea le daduse cu niste vaselina. Eu nu aveam la indemana si atunci am umezit margelele cu scuipat. Ele au inceput sa intre, una cate una, putin mai fortat. Cand a intrat si ultima ma simteam plina de ele. Am inceput si eu sa trag de sfoara si ma simteam tare curios cand iesea una cate una. Mi s-a parut interesanta faza asta si atunci am repetat-o de mai multe ori. Am constatat ca daca tineam picioarele apropiate cand trageam de sfoara imi placea mai mult. In felul asta simteam ca margelele ies mai greu si sfoara era intinsa la maxim. Totul a fost bine pana cand am tras mai tare de sfoara si am simtit ca aceasta s-a rupt si margelele se raspandisera pe tot covorul de langa pat. Infrigurata m-am dus si le-am strans in pumni. Am inceput sa le numar si am vazut ca erau 17 margele desi stiam ca pe sirag erau douazeci. M-am apucat si le-am cautat prin toata camera si cu nici-un chip n-am dat de restul. Am izbucnit in plans si m-am gandit ca mi-au ramas in puta cele trei margele. Aveam o groaza de ganduri negre, nu stiam ce-o sa ma fac acum. Nu peste mult timp, asa bulversata cum eram m-am trezit cu Nelu ca venise de la fotbal.
- Buna Alina. Ce faci?
Nu i-am raspuns. Eram in pat cu fata in perna si m-a podidit iar plansul.
- Ce s-a-ntamplat printeso?
- Nimic. Am reusit eu sa spun printre sughituri si pe un ton neconvingator.
- Cum adica nimic, hai spune-mi, ai facut ceva rau?
In momentul ala, asa disperata cum eram, dupa o clipa de ezitare ma trezesc ca incep sa-i spun cu o voce tremurata.
- Stii Nelu, ai plecat la fotbal si ai uitat calculatorul deschis.
- Aoleo, ai umblat la el si l-ai stricat?
- Pai asa-i, am umblat la el. Dar nu a patit nimic.
- Si atunci, care-i problema?
- Pai, l-ai lasat cu un film deschis la care te uita-i tu.
- Te pomenesti ca te-ai uitat si tu la el. Pai ala era un film pentru oameni mari.
Eu tot ocoleam sa-i spun care-i baiul. Dupa o vreme, ca sa n-o mai lungesc prea mult, m-am hotarat. Am inceput sa-i spun baiul meu si cu chiu cu vai i-am povestit ce am facut si ce-am patit. Dupa ce a auzit ce am facut avea o expresie de mare uimire pe fata.
- Ai facut tu asta? Pai cum de ti-o fi trecut prin minte? Si zici ca ai cautat prin toata camera?
- Da, si nu ies 3 margele.
- Pai hai sa le mai cautam.
Am mai cautat inca vreo jumatate de ora, mai ales Nelu pentru ca mie imi curgeau in continuare lacrimile pe amandoi obrajiorii.
- Ce ma fac Nelu? Ce ma fac? Mi-e frica de nu mai pot.
- Pai, ai incercat sa vezi daca n-au ramas acolo in puta la tine.
- Am incercat dar eu nu pot sa ma controlez. Ma doare tare rau daca incerc sa-mi bag un deget.
- Mai, mai. Poate te ajut eu.
- Te rog mult. Da, mi-e frica rau de tot.
- Pai o sa umblu cu grija.
Asa prostuta cum eram am fost de acord imediat. Doar eram tare ingijorata ca o sa patesc toate grozaviile din lume daca ele sunt in mine. El grijuliu a pus niste ulei de masline intr-o farfuriuta si m-a asezat in pat cracanata si cu o perna sub fund.
- Mi-e rusine tare sa stau asa in fata ta.
- Vezi tu alta solutie ca s-o scoatem la capat?
- Pai, nu vad nici-o alta solutie.
- Atunci, stai asa si hai sa vedem unde or fi ascunse margelutele. Dar trebuie sa ai ceva rabdare pana o sa reusim sa le gasim.
- Pai, fa tu ce crezi ca trebuie si e mai bine.
In momentul ala chiar ca nu vedeam alta solutie la necazul in care intrasem ca o proasta. Varmiu, foarte serios a inceput sa ma examineze cu atentie. Dupa o vreme, in care mi-a examinat puta atent pe toate partile, a incercat sa-mi introduca un deget acolo in interior. Acesta sub nici-un chip nu vroia sa intre. Din cand in cand el isi inmuia degetul in ulei si incerca sa si-l introduca iar acolo. Simteam ca ma doare acolo, in interior intre buzite, dar rezistam cu stoicism. Adevarul era ca ma aflam intr-o stare de mare tensiune si incordare. Dupa mai multe incercari nereusite ii vine o idee mai buna. A inceput sa ma mangaie intre buzite, intre anus pana la nasturas. Simteam ca ma gadila si nu mai pot de ras dar ma abtineam sa n-o arat. Fara sa-mi dau seama parca a inceput sa-mi placa cum imi facea. Imperceptibil am inceput si eu sa-mi misc sezutul in intampinarea degetelor lui. Simteam ceva nou, chiar placut si savuram dulceata acestor atingeri. El a sesizat ca ceva se schimba si isi intetise ritmul mangaierilor. Fara sa-mi dau seama am simtit cum ma patrunde degetul lui mijlociu. Curios era ca nu mai ma durea de loc. Ma simteam si mult mai relaxata ca la inceput. Proaspatul lucru strain ce ma patrunsese nu-mi displacea ceea ce era bine pe moment. Ii simteam degetul cum cauta margelutele in mine. Involuntar ma impingeam in degetul lui si simteam ca ma cuprinde o caldura placuta in tot trupul si un tremur ciudat ma strafulgera. Dupa ceva vreme il simt pe Nelu ca-si scoate degetul din mine spre marea mea dezamagire.
- Alina, parca am simtit ceva acolo dar imi trebuia un deget ceva mai lung.
Ma uitam cu o privire pierduta la degetul lui ce avea o culoare rosiatica. Abia mai tarziu am constientizat de ce avea acea culoare.
- Pai, si cum procedam?
In momentul acela mi-a revenit ingrijorarea. Nelu a stat putin pe ganduri si-mi spune:
- As mai putea incerca cu ceva ce am eu mai lung. Poate reusim asa.
- Pai, fa ce vrei tu si hai sa scap de pacostea asta ca nu stiu ce-o sa mai ma fac!
Nici prin cap nu-mi trecea la ce se refera el ca are mai lung. Il vad ca isi da jos pantalonii cu chiloti cu tot si apare puta lui ce intradevar era cu mult mai lunga decat degetul ce tocmai il scosese. Eram ingrijorata ca era si cam groasa dar in momentul ala nu mai rationam cum trebuie.
- Esti sigura sa incercam si cu puta mea?
Si arata spre scula lui erecta si indreptata in sus. Am incuviintat din cap, aducandu-mi aminte ca vazusem ceva asemanator si-n film. El si-a uns puta cu ulei dar cred ca nici nu ar fi fost nevoie pentru ca am vazut ca era toata lucioasa si umeda. De fapt o simteam si pe-a mea ca era umeda, cam asa ca si a lui.
- Sa-mi spui daca te doare?
Am dat din cap drept incuviintare si m-am surprins ca inghiteam in sec. Eram cuprinsa de niste senzatii contradictorii care inclinau mai degraba spre curiozitate si poate o dorinta ascunsa si totusi nedeslusita. El a incercat o vreme s-o bage si nu prea reusea. Ma gandeam ca n-o sa reuseasca si astfel n-o sa mai dea de margelute. A durat o vreme pana cand cu chiu cu vai a reusit. El s-a apucat pe treaba serios si o baga din ce in ce mai adanc in mine si tot cauta fara incetare. La un moment dat a inceput sa gafaie si sa-si inteteasca ritmul cautarii. Parca puta lui se mai marise in mine si nu dupa mult timp m-am simtit inundata de un lichid fierbinte in mine. Chiar daca simteam ca ma ustura si ma cam doare puta am rezistat cu stoicism pana la capat. Dupa ce l-am lasat sa se linisteasca si dupa ce m-a sters indelung acolo jos, cu chilotii lui, il intreb, cu vocea gatuita de emotie, daca le-a gasit. El scotandu-si puta din mine, care acum era cu mult mai mica si moale si avea si o culoare rozalie, mi-a spus:
- Uite, am reusit sa scot una si parca ar mai fi si celelalte acolo.
Mi-a aratat o margica pe care n-am sesizat-o atunci ca era uscata.
- Pai, si cand o sa le cauti si pe celelalte?
I-am spus eu cu o voce care parca nu era a mea.
- Acum nu pot, ca uite, puta nu mai este mare.
- Si cand se face iar mare?
- Mai dureaza ceva timp, dar daca esti nerabdatoare, ai putea s-o ajuti tu ca sa se faca iar mare.
- Pai ce trebuie sa fac? O sa fac tot ce imi spui tu.
- Ar fi o solutie ca sa se faca mare, daca o pupi si o bagi putin in gurita.
- Mie cam rusine si nu stiu cum s-o fac.
- Atunci mai bine asteptam pana maine dimineata si mai incercam atunci.
- Hai sa nu mai asteptam, sa ma inveti acum cum trebuie sa procedez, am spus eu dupa cateva clipe de gandire.
El mi-a spus s-o pup si s-o sug ca pe o bomboana pe bat si cand se intareste suficient o sa-mi spuna el. Am facut cum mi-a spus si ma cam dureau falcile de la atata supt. O simteam ca era deja tare de ceva timp dar el probabil ca nu era inca multumit de marimea ei. Ma apucase de cap si dadea din fund de simteam ca ma inec si ma gandeam ca se forteaza s-o faca si mai mare. Cand am simtit ca nu mai rezist sa sug, am avut intentia sa-i spun despre asta. Tot atunci s-a hotarat si el sa o scoata din gurita mea si sa incerce sa mi-o bage iar in puta. A intrat acum mai usor si chiar daca tot ma ustura, acolo jos, stiam ca trebuie sa rezist ca sa avem succes. El, dupa o perioada destul de lunga, nu dadea semne ca ar fi gasit si ultimele doua margele. Eu stateam pe spate in pat, cu picioarele incolacite pe soldurile lui Nelu. Chiar daca Nelu gafaia de ceva vreme iar eu obosisem sa-i tot dau contre, asa dupa cum imi spusese el sa fac, el tot nu dadea semne ca le-a gasit. La un moment dat mi-a spus sa ma asez in genunchi si sa stau cu fundul bombat in sus catre el iar o sa incerce sa caute si-n acel fel. M-am intors asa cum mi-a spus el si mi-a bagat-o si pe la spate, dar parca mai adanc. Deja ma simteam mai plina decat in pozitia anterioara. Ma apucase zdravan de solduri si ma impingea puternic in puta lui. Ii simteam outele cum ma lovesc mai rapid si mai puternic intre picioare. Intradevar, in noua pozitie, n-a mai durat mult si m-am simtit iar inundata de acel lichid fierbinte ce venea de la instrumentul lui de cautare. Am asteptat rabdatoare si cand am vazut ca s-a linistit l-am intrebat cu vocea tremuranda daca a avut succes. El nu mi-a raspuns, in schimb mi-a aratat inca o margeluta.
- Sa stii ca sigur am dat si de ultima, dar inca n-am reusit deocamdata s-o scot.
- Pai, si cand o scoatem si pe ultima?
- Hai sa avem rabdare pana maine dimineata si dupa ce pleaca bunicii pe ogor iti promit ca o scoatem si pe ultima.
- Si nu patesc nimic pana atunci?
- Daca n-ai patit nimic acum, n-o sa patesti nici pana atunci. Hai sa mergem sa ne spalam pana una alta.
Noaptea care a trecut a fost tare zbuciumata pentru mine. Visasem ca am muncit tare mult amandoi pana am reusit in final s-o scoatem si pe ultima margica. Ma simteam tare ciudat in vis si parca imi placea cum o cauta el î...



    Login