Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCele trei margelute - continuare 2
Autor : maria_pop - 2009-03-25
Citita de 17892 ori - Nota 8.67 (168 voturi)
- Alina, pai tu ai fost virgina?
- De ce spui asta? Ti-am spus ca am facut sex de mai multe ori cu Nelu.
- Pai esti plina de sange. Si-mi arata tricoul murdar de sange amestecat din plin cu samanta lui.
- Chiar nu-mi pot explica chestia asta.
- Banuiesc ca abia acum ai fost penetrata cum trebuie. Si tu zici ca chiar nu te doare?
- Pai, ce pot sa spun, a fost minunat si nu merita sa ne mai uitam la amanunte.
- Dar tie chiar ti-a placut?
- Nespus de mult. As fi in stare chiar acum s-o iau de la capat.
- Pai, si mie mi-ar placea, dar, stii, un barbat are nevoie de ceva timp ca sa-si revina iar in forma.
- Cu mare regret, am aflat ca asa-i. Stiu asta de la Nelu. Dar sa tot el m-a invatat ca exista o solutie la chestia asta.
- Hai ca ma faci tare curios. Ce solutie ati gasit voi doi?
- Pai, Nelu mi-a spus ca daca i-o pup si i-o sug ca pe o bomboana ea o sa-si revina nu dupa mult timp. Ce zici, te rog mult, incercam?
- Tu chiar vrei sa facem asta? Sa stii ca ar fi marfa. Sunt sigur ca si sculei mele iar placea. Si mai mult ca sigur ca si-ar reveni imediat.
Eu n-am mai stat pe ganduri. M-am repezit la puta lui si i-am luat capul in gura. Recunosc ca abia daca imi incapea in gura. Dar in schimb avea un gust tare interesant, pot zice chiar placut. Simteam inca ceva urme din sperma lui usor sarata si m-am apucat serios sa i-o sug. Simteam ca incepe sa i se intareasca si sa i se mareasca si mai mult in gura mea deja plina. Nu dupa mult timp l-am simtit ca este pregatit s-o luam iar de la capat. Ce a urmat a fost iar delicios de placut. Eram in culmea fericirii. Simteam ca ma satisface mult mai bine decat varul meu Nelu. De fapt, stia sa faca sex cu mult mai bine si ma facea sa vibrez mult mai puternic in mrejele senzatiilor feerice. Am continuat sa facem sex mai multe zile la rand si deja incepusem sa ma obisnuiesc destul de mult cu scula lui noduroasa. Intruna din zile, in clipele noastre sublime de implinire ce urmau clipelor delicioase de sex, i-am povestit ce mandra ma simt fata de colegele mele de scoala si ca abia astept sa ma falesc cu asta:
- Alina, scumpa mea, tu chiar crezi ca ele o sa te creada?
- Pai, de ce nu m-ar credea? Doar o sa le povestesc cum este si cat de bine ma simt in timpul si dupa.
- Parerea mea este ca ele n-o sa te creada. Ele sunt mult prea micute si faptul ca n-au trecut prin chestiile astea nu au cum sa-si imagineze cat de bine este.
- Daca stau sa ma gandesc mai bine cred ca ai dreptate. Dar cum as putea oare sa le conving? Ai cumva vreo idee?
- Pai, mi-ar trece prin cap o idee, dar nu stiu daca esti de acord.
- Hai, spune-mi te rog! Chiar ma faci curioasa.
- Stii, am un prieten foarte bun care are camera video si as putea sa-l rog sa ne filmeze cand facem dragoste.
- Cumva la Petrica te referi?
- Da, despre el este vorba. Ce zici? Nu-i o idee buna? Am face un filmulet si daca ele il vor viziona sigur o sa te creada dupa aceea.
- Ar fi nemaipomenit. Sa stii ca este o idee traznet. Uite, numai gandul ca am face chestia asta in fata lui Petrica si deja sunt uda toata. Dar oare o fi si el de acord?
- Pai, o-i gasi eu o modalitate ca sa-l conving.
- Abia astept. Ce chestie misto ar fi. Stii, cand mi se va mai face dor de sex, cand o sa fiu la scoala, tare mult imi va placea sa ma uit la filmuletul pe care-l vom face.
Zis si facut. A ramas stabilit ca el pleaca imediat ca sa discute cu Petrica si ca daca-l va convinge vine apoi imediat si cu el. Eu am ramas singura si asteptam ca pe ghimpi. De la o vreme simteam ca-mi place din ce in ce mai mult sa fac sex si experienta asta noua pe care o puneam la cale imi dadea fiori de placere. In sinea mea recunosteam ca imi place mult de Petrica. Era un baiat tot cam de varsta lui Valentin si tot asa de bine facut. Cred ca era o idee putin mai inalt si mai corpolent. Brunet cu ochii verzi si simpatic foc. Intre timp ma dusesem sa-mi fac un dus cu gandul sa arat cat mai bine daca vine si cu el. Tocmai iesisem din baie si aveam numai halatul pe mine cand ma trezesc cu amandoi ca intra pe usa.
- Ce face frumoasa mea?, mi se adreseaza Valentin. Vezi, am reusit sa-l aduc si pe Petrica!
- Buna Alina, a reusit sa ingaime Petrica, observandu-l ca ma priveste intr-un mod anume de parca ma dezbraca cu privirea.
- Pai, m-am gandit sa-mi fac un dus ca stii, asa e bine, sa fiu curata tot timpul.
- Foarte bine, papusica mea gingasa. Sa stii ca, in timp ce veneam incoace, i-am zis in mare lui Petrica cam ce facem noi. Iar in legatura cu ce te framanta a sugerat el cum sa procedam. Adica ca sa fie totul mai interesant si mai profesionist. Uite, el zice sa procedam ca si cand ai juca intr-un film. Tu sa iesi din baie inca o data si sa te indrepti spre oglinda asta de pe hol. Iti dai jos, incetul cu incetul, halatul si privindu-te in oglinda, incepi usor sa te mangai pe piept, pe sanisori si apoi cobori tot asa usor mainile si-ti mangai coapsele, fesele si mai apoi locul fericirii supreme dintre picioare. Intre timp ma pregatesc si eu si vin sa te dezmierd cu magaieri si sarutari. O sa te apleci apoi, sarutandu-mi corpul pana ajungi sa-mi pupi puta si s-o lingi, asa, bine de tot, cum numai tu stii s-o faci, ca sa fim pregatiti sa mergem mai departe. In rest, o sa facem ce stim noi mai bine sa facem. Ei, ce zici?
- Pai, n-am ce spune. E minunat.
Cu coada ochiului l-am examinat putin si pe Petrica. Isi pregatise aparatul de filmat si era in asteptare. I-am observat cracul pantalonului ce era ingrosat de o umflatura sugestiva si pe care nu se jena sa o mascheze. Chiar imi placea faza asta. Ma simteam deja, cu totul si cu totul special, la gandul ca va asista si Petrica la nebuniile noastre placute. Au inceput filmarile. Incercam sa respect intocmai ceea ce-mi explicase cu putin timp inainte Valentin. Am ajuns si la faza cand mi-am coborat sarutarile pe trupul lui. Petrica filma tot. Observam ca erectia i se marise considerabil. Pantalonii ii erau impunsi destul de tare in fata, ceea ce ma excita enorm. Am ajuns si i-am luat-o in gura lui Valentin. Ma asezasem in genunchi pentru a avea o pozitie mai buna. O avea deja inundata din abundenta de sucurile lui lubrefiante. Tare mult imi placea gustul acela specific. Petrica se apropiase de noi si filma foarte de aproape. N-am rezistat tentatiei si mi-am intins mana dreapta si am inceput sa-i mangai usor, prin pantaloni, sexul intarit. Spre satisfactia mea nu s-a dat inapoi. O simteam cum pulseaza sacadat. Din pipaite imi dadeam seama cat de vanjoasa o avea si el. Petrica s-a apropiat si mai mult de noi. Am indraznit si am inceput sa-i trag in jos de pantaloni. M-a ajutat si el. Am ramas surprinsa placut la vederea putei erecte ce mi se arata. Si a lui era plina de sucurile lui secretate din abundenta. Valentin a sesizat atractia mea cea noua si a luat el aparatul continuand filmarea. Mi s-a parut ca i-a facut putin cu ochiul lui Petrica, dar nu-mi pasa. Deja il simteam pe Petrica ca ma ...



    Login