Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCele trei margelute - continuare 1
Autor : maria_pop - 2009-03-05
Citita de 30371 ori - Nota 8.72 (169 voturi)
Incepusem sa ma obisnuiesc cu experienta mea noua ce o aveam cu Nelu. Adevarul este ca, in naivitatea mea, ma simteam tare grozava fata de fetele de varsta mea. Abia asteptam sa incep scoala. Vroiam sa ma laud la prietenele mele cu experientele inedite prin care trecusem. Ele inca se jucau cu papusi, pe cand eu faceam deja ce faceau si oamenii mari. Mai era cam o luna si se termina vacanta si am fost tare dezamagita cand am aflat ca Nelu va trebui sa plece cu parintii lui la mare. A doua zi de cum a plecat am realizat ca am ramas singura si m-a cuprins o mare tristete. Probabil ca era mult prea devreme, dar cam ii simteam lipsa mangaierilor. Puta imi dadea deja primele semne de neliniste. Intamplarea a facut ca peste cateva zile sa ma trezesc cu Valentin in curte. El mi-a spus ca-l cauta pe Nelu ca sa-l invite la fotbal. A ramas tare surprins cand a aflat ca nu mai era pe-acolo de ceva vreme. Valentin a inceput sa discute cu mine nu stiu ce banalitati pe care intre timp le-am si uitat. Probabil ca nu avea alta treaba mai buna de facut pentru ca nu se mai dadea plecat. Atunci, asa pe moment, accentuat si de starea in care ma gaseam, mi-a trecut prin cap o nebunie. Imi ceruse un pahar cu apa si cand m-am dus in bucatarie sa-i aduc, mi-am dat repede chilotii jos. Eram deja imbracata destul de sumar. Adica intr-o fustita scurtuta si cu un tricou transparent. Curios lucru, care mi se intampla destul de rar, numai la gandul ce am facut si deja simtisem ca ma udasem jos. Ma excitasem teribil! M-am asezat in fata lui si in timp ce vorbeam diverse nimicuri, mi-am cracanat picioarele in fata lui, suficient de mult, pana am simtit o adiere de aer ca imi intra usor printre ele. Si totusi Valentin nu parea se remarce faza pe care i-o ofeream pe tava si nu dadea semne a se arata in vreun fel impresionat. Gindindu-ma putin, mi-am dat seama ca n-avea cum sa ma remarce pentru ca eram asezata intr-un con de umbra. Am facut atunci inca un pas mult mai indraznet. Asa cum stateam in fata lui pe scaun, mi-am ridicat genunchii si i-am cuprins cu mainile la piept. Aproape imediat am sesizat ca lui Valentin i s-a schimbat putin vocea, fixandu-ma cu privirea in locul cu pricina:
- Mai, mai, ce priveliste!
- La ce te referi?
- E! Mai intrebi? Oare ce-ti trece prin capsorul tau frumos? Vrei sa ma bagi in boli?
- Hai, nu ma-nebuni! Sa inteleg ca-ti place ce vezi?
- Mai ma-ntrebi? Dar ce-i cu tine acum? Erai cam sperioasa data trecuta!
- Pai, ma luase-i cam repede si total pe nepregatite! Plus ca eram cam la-nceput si mi s-a parut ca o ai cam mare si noduroasa.
- Si crezi ca acum o am altfel?
- Pai, cred ca m-am mai obisnuit cu ideea intre timp.
- Auzi? Iti spun foarte serios. N-am nici un chef sa ma incalzesti degeaba si pe urma iar sa ma lasi cu ochii-n soare.
- Uite, si daca iti promit ca acum o sa fiu cuminte. Adica, indiferent de situatie, o sa gasesc o modalitate ca sa te descarci.
Valentin intre timp se ridicase si se apropiase de mine. A-nceput sa-mi examineze tare curios partile mele intime. Mi-am adus aminte ca data trecuta vroia sa treaca direct la fapte si neglijase sa ma ia mai cu binisorul. Chestia asta, venita acum din partea lui, chiar imi placea. Cu doua degete imi indepartase putin buzitele si ma pipaia grijuliu inlauntru. Eu ma uitam in dreptul pantalonilor lui si am observat ca acestia erau deja impunsi pregnant de mandria lui.
- Acum imi dau seama de ce te-ai speriat asa de tare data trecuta. Observ ca o ai tare micuta.
- Hai sa nu exageram. La inceput era si mai micuta. De-ai sti cat de tare ma durea si ma ustura la inceput.
- Chiar ma mir ca Nelu a reusit sa faca ceva cu tine. Si vrei sa va cred ca voi, chiar ati facut sex sau s-a laudat el asa, doar ca sa-mi atate imaginatia.
- Ce pot sa zic daca tu nu ne crezi. Dar sa stii ca Nelu o are cu mult mai mica decat a ta.
- Chiar si asa. Nu stiu unde o fi incaput. Dar vad ca esti uda toata. Nu-mi spune ca esti deja excitata.
- Si daca-as fi! Crezi ca mi-e rusine sa recunosc asta?
- Probabil ca acum este datoria mea sa te satisfac cumva. Dar tu esti sigura ca asta vrei cu adevarat? N-o sa ma lasi iar cu ochii-n soare?
- Mai ma-ntrebi. Drept sa spun, chiar imi era dor de asa ceva. Dar nu stiu daca o sa putem s-o facem ca lumea, chiar de prima oara, desi mie mi-ar tare mi-ar placea sa reusim.
- Ce zici? Te superi daca te iau in brate pana-n casa?
- Daca tie-ti face placere, nici mie nu mi-ar displacea.
Si m-a luat in brate ca pe un fulg. Eu il luasem de dupa gat, cuibarita la pieptul lui puternic iar el ma apucase cu mainile imprejur si pe sub fese. Un deget de-al lui il simteam ca este mai curios. Acesta ma pipaia pe sex si cand a gasit ce-a cautat mi-a intrat intre buzite. Tare placut era acel obraznic si jucaus instrument al placerii. Simteam ca ma patrunsese intrucatva si nu statea locului. Incerca sa ma patrunda cat mai adanc. In mod obisnuit nu prea imi placea faza asta. O incercase si Nelu de cateva ori si-i spusesem ca nu e prea bine. Dar acum parca era altceva. Eram deja uda toata si orice atingere in zonele mele mai intime imi dadeau niste senzatii tare placute. Am ajuns in casa si m-a asezat cu grija pe pat. A inceput sa se dezbrace si abia acum puteam sa-l examinez mai bine. Mi s-a pus un nod in gat cand am vazut ce trup puternic si plin de muschi are. Puta lui nu mi se mai parea chiar asa de enorma desi era tot in erectie maxima ca data trecuta. Acum imi dadeam seama de ce ma cam speriasem. Avea capul sculei foarte mare si asa belit cum era avea o forma tare curioasa. In plus era si tare noduroasa, de fapt cum remarcasem si de prima oara. Involuntar ma gandeam ce senzatii ar putea sa-mi creeze, cand si daca se va freca de interiorul putei mele. Eram intr-o excitatie teribila si tare mi-era teama ca nu voi sti ce sa ma fac daca nu ma va putea patrunde.
- Dar tu ce faci Alina? Nu te dezbraci?
Eu, asa absorbita la vederea trupului lui frumos, uitasem sa ma pregatesc pentru momentele deosebite ce ma asteptam ca vor veni.
- Mai, acum imi dau seama de ce ai sexul asa de micut. Tu nici sani nu prea ai.
Intradevar, aveam un inceput timid de sfarcuri si o usoara proeminenta a locului in care vor aparea viitorii mei sani. Imi amintesc ca, aratau ca niste mici prunisoare, dar recunosc ca nu eram de loc complexata de chestia asta. Fata de celelalte fete din clasa mea nu eram cea mai putin „dotata”. Aveam colege la care nici macar sfarcurile nu le aparusera.
- Auzi?, sunt curios cu o chestie. Cand l-am intrebat pe Nelu nu mi-a venit sa cred cand mi-a spus cati ani ai. Cred ca n-a glumit.
- Dar asta-i adevarul. Sper sa nu bati acum in retragere. Cred ca nu-i asta o problema.
- Nu-i nici-o problema. Dar daca tie iti place deja sa faci sex, atunci totu-i OK!
- La inceput nu prea simteam nimic, dar acum sa stii ca s-a schimbat mult situatia.
- Mai, mai, numai gandul la cat de tanara esti si ma excit teribil.
Deja, din vorba in vorba, Victor ma asezase pe spate la marginea patului cu coapsele departate, pregatindu-ma pentru atacul lui. El statea jos, in genunchi, intre picioarele mele cracanate si i-am simtit degetele cum imi departeaza buzitele sexului incercand sa-si aseze varful sculei intre ele. Desi eram extrem de excitata si chiar daca simteam cat de puternic ma preseaza in dreptul intrarii secrete, inca nu era chip sa intre. A incercat de mai multe ori pana cand am simtit ca o lasa mai moale. Probabil ca obosise si l-am vazut ca se apleaca mai mult spre mine, pana i-am simtit respiratia barbateasca ca ma mangaie pe fata. Timid. a inceput sa ma sarute, cuprinzandu-mi toata gura intre buzele lui carnoase. I-am simtit limba cum se misca continuu in gura mea. Era o senzatie noua pentru mine. Nelu nu ma sarutase pana atunci niciodata. Eram absorbita total de stimulii noi ce-i simteam pe gura si ma concentram asupra noilor senzatii. Datorita ineditului primului meu sarut am fost luata prin surprindere cand am simtit brusc cum sunt cucerita in vagin. Ma simteam despicata in dou...



    Login