Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCapitolul 2
Autor : Nefututul - 2015-11-28
Citita de 15311 ori - Nota 7.83 (52 voturi)
CAP. 2
Si uite asa, mai una mai alta, timpul trecea. Dar nu reuseam sa-mi scot din minte intamplarea prin care trecuse prietena Ninei. Mihuta, ca de ea e vorba. De la prima noastra intalnire si pana acum a trecut un an si cu voie sau fara voie ne-am inprietenit mai ales ca veneam de la scoala impreuna. Eu doream foarte tare sa aflu ce insemnau acele vorbe despre ea, cum ca ar fi futut-o calugarii. Pana acum nu am intrebat¬-o niciodata nu stiu din ce motiv avand o oarecare sfiiciune. Dar iata ce s-a intamplat.
Intr-una din zile, afara fiind ceva mai racoare ne-am suit in sura la ea sa stam in paie si sa ma mai vorbim de una de alta. Deodata o aud respirand mai repede de parca o alerga cineva. O mana si-o strecurase sub fusta, fara sa ma prind eu si parca framanta ceva acolo.
-Mihuto! Ce ai patit fata? Te doare ceva, nu te simti bine ce ai patit?
-Nu am patit nimic si ma simt foarte bine, chiar foarte bine.
-Daca te simti bine de ce te framanti acolo sub fusta?
-Trebuie mai intai sa-ti povestesc ceva ca sa intelegi mai bine.

POVESTEA MIHUTEI.
Pana la varsta de treisprezece ani am locuit eu si mama intr-o casa din apropierea schitului de calugari, din deal. Si bunica mea tot acolo a locuit. Eu nu am vazut picior de barbat in casa aia, mama nu a fost maritata nici o data si cred ca nici bunica.
Bunica si apoi mama aveau grija de unele treburi de la schit si traiau pe langa calugarii de acolo. Le faceau unele cumparaturi, aveau grija de curatenie in biserica pentru mireni, adica turistii care veneau sa se inchine la schit, ma rog chestii din astea. Intr-o iarna mama, pe cand cobora cu o caldare in mana scarile bisericii mici, a alunecat pe scari iar la cadere, in cap, si-a rupt gatul si a murit pe loc. Asa sa facut ca am ramas singura. Nu chiar singura, ca mama avea o sora in sat maritata si cu copii, pe matusa, dar am ramas la parintele staret care avea grija sa am de mancare si ma trimitea la scoala. Treptat trebuia sa fac treaba pe care o facusera mama si bunica.
Intr-una din zile, staretul veni insotit de trei tinerei la vreo douazeci si ceva de ani si ne spuse la toti ca ei vor fi viitori calugari la schit si ca vor avea de invatat cum se traieste acolo si cum trebuie sa-l slaveasca ei pe D-zeu si chestii din astea, apoi i-l stabili pe calugarul Anastase sa aiba grija de ei si sa-i invete ce trebuie. Asta erea un calugar mai vechi si cred ca avea peste patruzeci de ani. Asta o dirija si pe mama si-i spunea ce are de facut pe acolo. A doua zi erea zi de sambata si nu aveam scoala asa ca am plecat prin gradina sa tai niste flori sa le pun in biserica. Cautand eu cu ochii la staturi vad pe unul nou cum se odihnea pe o banca intins cu fata in sus iar pe burta avea asezata o carticica. M-am indreptat spre el sa-i dau binete si vad ce mai zice.
-Buna ziua.
-Buna ziua. Ce faci pe aici?
-Am venit sa tai niste flori sa le duc in biserica.
-Stai si tu pe un colt de banca si mai relaxeaza-te. Cum merge scoala?
Eu ma asezai pe un colt de banca la picioarele lui si incepui sa-i povestesc de scoala.. La un moment dat vad cum cartea de pe burta lui incepe sa tresalte usor apoi sa salte in sus si in jos.
-Da de ce se misca cartea aia singura, cum faci?
-Eeeee....zise el, am acolo un degetel care o face sa miste.
-Un degetel, cum asa?
-Uite asa. Vrei sa-l vezi?
-Da.
Atunci baiatul dadu sutana intr-o parte si se ivi ceva ca un deget dar mai lung si mai gros decat un deget cu un cap rotund si rosu, care zvacnea in sus si in jos avand la radacina peri lungi si carliontati de culoare neagra.
-De ce se misca in sus si in jos? Asa trebuie sa fie tare tot timpul?
-A...... nu e tare tot timpul, dar cand trebuie sa iasa diavolul din el asa face. Se zbate si se agita, doar, doar o scapa. Ei si atunci trebuie sa-i dau drumul la diavol sa ma lase in pace sa-mi vad de treburi.
-Si cum faci asta?
-Uite, trag de el in sus,sa-i arat calea si apoi in jos sa stie de unde sa iasa si tot asa pana iese. E sigurul mod de a face sa iasa diavolul din noi. Se mai poate face intr-un fel dar acum nu e nici o femeie in schit sa ne ajute, asa ca ne descurcam singuri. Parintele Macarie zicea ca cea mai buna la scos diavoli erea bunica si apoi mama ta, da acum a murit.
Si in timp ce vorbea arata calea diavolului pe unde sa iasa.
-Uite pune si tu mana sa vezi cum ma chinuie.
Am pus mana si am strins acel deget in pumn. Am simtit cum pulsa si se zbatea sa iasa afara, iar pielea de pe el aluneca si i-si arata capul rosu si lucios.
-Ah.....tine-l bine ca acum vrea sa iasa, da-i repede in sus si in jos.
Deodata, tot miscand mana cum a zis el, ceva ca un scuipat, iesi cu mare viteza si ateriza pe alee.
-Ai vazul pe diavol? Acum am scapat de el. Pana la noapte nu mai vine, pot sa stau linistit.
In acest timp degetul acela se facea din ce in ce mai moale si mai mic, semn ca-si facuse datoria foarte bine. Baiatul si-l baga repede in sutana si-mi spuse sa nu mai spun la nimeni, ca asta e un secret de-al nostru si nu trebuie sa afle si ceilalti. Am vorbit ce am mai vorbit si pe urma am plecat sa-mi fac lectiile. Plecand din biserica drumul meu ducea prin spate pe langa locul unde se crapau lemnele pentru iarna si se stivuiau. Mergand fara graba si in liniste aud niste voci, iar cand m-am apropiat
i-am vazut pe ceilalti doi invatacei veniti sa care lemne pentru bucatarie. In loc sa care lemne acestia aveau in maini fiecare degetul lui si cred ca vroiau sa scoata draci din ei pentru ca se uitau unul la altul si dadeau repede inainte si inapoi pielea aia alunecoasa de pe deget. Si astia aveau degete cu capete mari si rosii, dar unu i-l avea mai subtire si mai lung iar celalalt putin mai mic dar mai gros. Dupa ce diavolul a tasnit din ei la distanta nu prea mare, si-au facut cruce, au scuturat acele degete si le-au pus la locul lor in sutane.
-Mai frate dar bine mai e. Cred ca mi-au iesit si creierii din cap, da acum sunt linistit.
-Da frate si ai dreptate. De acum sa ne intalnim toti trei aici si sa-i dam in cap sa ne linistim.
Am asteptat sa plece apoi mi-am urmat calea catre casa gandindu-ma ce erea cu dracii aia care iesisera din ei si unde s-au dus.
Ce ereau acele degetete aveam sa ma lamuresc foarte curand, adoua zi, cand la biserica de langa schit a venit un grup mai mare de turisti cam galagiosi iar cativa pareau cam beti.Eu ma plimbam printre ei fara jena tragand cu urechea la ce mai povesteau ei. La un moment dat unul dintre ei ma tras deoparte si m-a intrebat unde gaseste un wc.
-Nu stiu ce este ala. Unde vrei sa mergi?
-Mai fata da proasta esti! Vreu sa ma pis si nu stiu unde.
-Aaaa..... pai asa zi. Vino sa-ti arat.
l-am condus la privata din fundul curtii care se gasea intr-un palc des de arbusti, pomi si alte balarii.
-Uite aici e locul.
Asta cred ca asteptase de ceva vreme ca nici nu a asteptat sa plec si a deschis un buzunar din fata, s-a intors cu spatele si a inceput sa ude balariile. Afacut doi pasi mai la dreapta si m-am uitat atent sa vad cum face. Omul scosese din pantaloni un deget ca al baietilor de la schit dar mai lung si moale, moale,si facea pipi cu el. Dupa ce termina, trase de piele lasand capul rosu la vedere si-l scutura de cateva ori. Apoi incepu sa traga de piele inainte si inapoi, pana cand acel deget incepu sa creasca si sa se intareasca. Ma uitam uimita cum i-si schimba forma acea parte a lui, cum se lungeste si se ingroasa. Uitase de mine si cred ca nici nu ma vedea asa de prins erea in a face miscarile alea, care stiam ca lasa pe diavol sa iasa afara.
-Marianeeee.....unde esti draga ca trebuie sa plecam - se auzi o voce de femeie dinspre grupul aflat la oarecare departare.
-Offf.Gata.Gata. Vin imediat.
I-si baga cu greutate acel lucru in buzunarul din fata pantalonilor si se grabi sa ajunga la grupul lui. Ce putea sa fie acel lucru din pantaloni? Clar ca nu erea deget pentru ca pe acolo facea pipi. Si eu faceam pipi dar puta mea nu arata asa. Atunci am realizat ca asa atrebuie sa arate puta baietilor, locul pe unde fac si ei pipi.Dar cum ramanea cu dracii pe care am vazut ca au iesit tot pe acolo?
Intr-o zi veneam de la scoala, erea cald si ma obosise drumul cam lung de la scoala pana acasa. Pe tapseanul din fata schitului stateau cei trei tineri calugari si discutau intre ei. M-am apropiat de ei.
-Buna ziua.
-Buna ziua fata frumoasa. Ce faci ai venit de la scoala?-ma intreba cel care l-am gasit in gradina.
-Da.E foarte cald si abia astept sa ajung la racoare. Voi ce faceti?
-Eh.. zise unul, ne gandeam cum sa facem sa mai scoatem ceva draci din noi, ca pe caldura ies mai repede.
Mi-am dat seama ca baietii i-si povestisera cum au scos draci fiecare.
-Si voi scoateti draci cum scoate si el?-si aratai cu capul spre primul baiat.
-Da asa scoatem dracii din noi, da parintele Macarie zice ca cel mai bine scoate dracii o femeie.
-Sunteti niste mincinosi, ca nu scoateti dracii prin deget ci prin pute, pe unde faceti si pipi, am vazut eu.
-Da mai fata, nu stiu ce ti-a aratat prostul asta. Noi frecam pula pana ne slobozim si apoi ne linistim. Noi nu spunem pute, doar copii au asa ceva. Noi avem pule in toata regula si le frecam tare. Cand traia mama ta, le scotea dracii la toti calugarii ca avea cea mai buna pizda din sat.
-Ce e aceea pizda?
-Este ce ai tu intre picioare, puta ta cand se va face mare, se va numi pizda.
-Si cum putea ea sa scoata draci cu asa ceva?
-Asta inseamna ca trebuie sa inveti sa te futi. O pula din asta ca a noastra intra in pizda si se freaca acolo inauntru, iar cand ies dracii, aia raman inauntru unde nu e aer si mor fara aer, asa scapam de ei definitiv. Parintele Macarie ne-a povestit ce bine o duceau cand traia mama ta. In fiecare joie, mama ta intra in magazia de efecte, langa spalatorie stii tu si astepta sa treaca pe la ea toti calugarii.
-Cum sa treaca? De ce trebuiau sa treaca pe acolo?
-Treaceau ca-i ajute sa scoata dracii din ei. Ea se aseza cu spatele la ei,sprijinita de o masuta aflata in fata ei si tragea rochia cat putea de sus lasand la vedere minunatele ei buci albe si pline de sanatate. Primul care intra erea parintele Anastasie si statea foarte putin timp. Parintele staret nu mai intra ca acum erea batran si nu mai avea nevoie. Dupa ce iesea Anastasie si lasa usa deschisa, urmau ceilalti, unul cate unul si statea fiecare cat putea. Ereau cu totii patrusprezece calugari care trebuiau sa scoata dracii din ei. Mama ta i-i facea pe toti intr-o dupa amiaza. Care cum lasau dracii in ea, la plecare faceau o cruce mare si o pupau pe buci ca pe sfiintele moaste.
Ascultam si ma minunam. Stiam ca mama avea o pizda mare cu putin par pe langa ea. O vedeam seara cand se spala la lighean si se freca mult timp acolo jos, cu ochii in vant gandindu-se cine stie la ce, dupa care obosea si incepea sa gafaie si sa geama. Nu se ferea de mine stiind ca sunt mica si nu intelegeam mare lucru.
-Si eu pot sa omor draci?
-Nu stiu, trebuie sa vedem cat de mare ai pizda. Da-ti chilotii jos si stai pe vine aici langa noi.
-Nu stiu ce sunt aia chiloti. Am ridicat rochita si m-am asezat pe vine cu fata la ei, asa cum as fi facut pipi.
Se uitau toti trei cu gura cascata.
-Bai de cand nu am mai vazut o pizda!
-Eu nu am vazut nici o data.
-Ma da prosti sunteti. Asta e pizda,ma? E o puta de fata, mai are pana sa devina pizda. In asta nici degetul nu intra.
-Asa o fi dar mie mi-sa sculat pula, zise unu.
Trase de sutana si dadu la iveala o pula lunga si subtire pe care o mai vazusem. A inceput sa o frece uitandu-se tinta la pasarica mea. Ceilalti cand au vazut asa au tras si ei de sutane scotandu-si la iveala pulile.
-Scoate rochita si aseaza-te pe spate cu picioarele cracanate sa vedem mai bine.
Am tras rochita mai sus si am desfacut picioarele cum a zis. Din cauza caldurii sau nu stiu de ce simteam valuri de calduta care ieseau din puta mea si parca ma gadila ceva la mugurasul ala din puta. Ei se uitau la mine si dadeau din maini cu mare viteza. La un moment dat unul se apleca spre mine si puse un deget pe puta mea. Am simtit cum ma trece un fior placut. Baiatul plimba degetul pe lungimea pasaricii mele apoi a incercat sa intre in ea dar nu se putea, simteam acolo un obsatacol de care nu putea trece. A revenit cu degetul la mugurasul meu pe care a inceput sa-l frece incet si delicat in sus si in jos. Cu cealalta mana se freca la pula.
-Gata eu nu mai pot. Incep sa iasa dracii.
Se tinea cu o mana de ceva ca niste oua mari iar cu cealalta se freca inebunit. Imediat sari din pula jeturi de ceva ca mucii, la vreun metru de el. Ceilalti care se frecau cu ochii la pasarica, mea si-au liberat jeturile aproape in acelasi timp.
-Bai ce bine e! Si ce pizdica frumoasa are.
-Eu cred ca asta cu pula mai subtire ar putea sa o pregateasca sa devina buna de pula.Gata. Acum asta e misiunea ta.
-Poti sa te imbraci si sa te duci acasa.
In seara aia trebuia sa cobor in sat la matusa sa fac o baie calda si sa mai stea de vorba cu mine.
-Sarut mana matusa. Uite am venit in vizita pe la voi.
-Bine fata mea. Stai jos sa-ti dau ceva bun de mancare.Cum o mai duci la schit e totul bine?
-Da matusa. Parintele are grija de mine, merg bine cu scoala, iar anul asta iau si premiu.
-Bravo ma bucur de ce aud. Dupa ce mananci, du-te sa faci baie in sopron. Ai acolo cazanul cu apa calda, sapun si prosoape.
In sopron am gasit-o pe vara-mea care facuse baie inaintea mea. Erea cu spatele la mine si avea un prosop lung pe un umar. Erea putin aplecata si avea o mana intre picioare, pe care o misca destul de repede. Am tusit usor ca sa-si dea seama ca sunt acolo. Se indrepta si se intoarse cu fata catre mine.
-Aaa. Buna. Ai ajuns in sfarsit? Bine ca nu esti mama, ca iar incepea cu teoria.
-Ce teorie?
-Ei si tu. Cu ceva ce fac eu dupa baie.Da ea nu stie ca am vazut ca si ea face la fel dupa baie si pe urma se inchide cu tata in camera.
Vara asta a mea este mai mare cu cativa ani ca mine, este mai inalta si este foarte frumoasa. S-a aplecat sa ia de jos prosopul care cazuse. Erea cu spatele la mine si cand s-a aplecat am vazut ce pizda frumoasa avea. Avea si cativa perisori pe langa ea, cu buze lungi iar la mijloc se vedea ascuns varful mugurasului. Noaptea trebuia sa dorm cu ea in pat. Asa se intampla de fiecare data.
Dupa ce a plecat, am intrat in albia de lemn si am inceput sa ma spal. Ma simteam bine, apa erea calda, iar sapunul mirosea asa de frumos. Spre sfarsit am inceput sa ma spal intre picioare, la puta.Voaim sa ma cercetez mai bine acolo sa-mi dau seama ce am acolo. Am bagat usor un deget intre buzisoare si am inceput sa imping ,dar nu a intrat decat jumatate. Acolo simtem ceva, o opreliste, dar care la mijloc parca avea o gaurica si mai mica. Bagai atunci degetul mic care a intrat tot dar ceva ma deranja. Am scos degetelul si am inceput sa presez pe muguras acolo unde am simtit fiorii cand ma jucam cu calugarii cei tineri. Mugurasul se intarise si iar ma treceau fiorii aceia. Am inceput sa frec mai repede mugurasul simtind o placere din ce in ce mai mare. M-am oprit deoarece mi-am dat seama ca am stat cam mult la baie si nu doream sa dau de gandit matusii. Acum erea destul de clar de ce se freca mama cateodata acolo si de ce se freca si vara-mea. Erea chiar un lucru placut.
Seara la sat se terminase si ne pregateam de somn. Asa cum am banuit voi dormi cu vara mea in acelasi pat, neavand destule locuri de dormit.
Am intrat in camera la vara mea si m-am ghemuit pe un colt de pat, vara mea stinse lumina si veni si ea la celalalt capat de pat. Erea cald si aveam amandoua camasute de noapte subtiri. Ne loveam fund in fund, patul fiind destul de stramt. La un moment dat am simtit cum incepe sa se miste si sa dea din fund cu o anumita miscare.
-Ce faci? Nu ai somn?
-Nu am, ca m-ai intrerupt la baie si trebuie sa termin ce am inceput ca altfel ma doare capul de mor.
-Stiu ce vrei sa faci si vreau sa vad cum faci, ca nu am mai vazut la nimeni.
-Esti nebuna? Esti prea mica pentru asta. Nu degeaba am auzit-o pe mama, ca tu ai sa bagi pula in pizda devreme cu atatia barbati in jurul t...



    Login