Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Capitolul 1
Autor : Nefututul - 2015-08-11
Citita de 16376 ori - Nota 6.03 (119 voturi)
CAP. 1
Astazi parca m-am trezit prima data in viata mea. Nu stiu de ce dar ma simteam foarte lucida si priveam lumea cu alti ochi. Dar tot ochii mei de copila de zece ani i-i aveam. Ma trezise cocosul nostru din curte care canta de parca ar fi fost ultima data. Ce cocos nebun mai avem si noi! Aseara ne-am culcat toti mai tarziu pentru ca a fost foarte cald si nu reusea nimeni sa adoarma. Intr-un final m-am ghemuit in coltul meu din pat unde dormeam cu parintii de cand ma stiu. Ca prin vis am auzit cand au intrat in camera si s-au urcat in pat. Mama langa mine si tata la margine.
-Dai si tu ceva, mai femeie? Zice tata la un moment dat.
- Nu dau ma ce ai inebunit, nu vezi ce cald este? Lasa pe dimineata poate se mai racoreste.
Tata se intoarce cu spatele la mama si in curand incepe sa sforaie usor. Adorm si eu dar gandind, ce voia tata de la mama.
Daca tot m-a trezit cocosul si aveam fata la perete am ramas asa facand pe somnoroasa. Mi-am dat seama repede ca mama se misca incet si ritmic langa mine dar parca si impinsa de la spate.
-Marie, ridica putin piciorul sa intru mai bine, sopteste tata.
Unde vrea sa intre tata? Nu-mi dau seama ce sa intampla. Miscarile devin mai repezi si mai ample. Tata icneste scurt si mama ofteaza usor. Gata s-au linistit. Tata coboara din pat si pleaca in curte. Mama se apleaca peste mine si ma saruta usor crezand ca dorm dusa. Stau si ma intreb ce s-a petrecut si cum sa fac sa aflu mai multe amanunte. Voi fi mai atenta de acum in colo.
Mama ma cheama sa-mi dea sa mananc. Dimineata trece repede si incepe caldura,dar noua copiilor nu ne pasa. Gandul erea la rau sa ne racorim si sa facem baie. Vorba vine rau, mai degraba un paraias dar mie mi-se parea imens. Avea o plja lunga si apa mica mai ales ca secase jumatate. Tocmai bun de o balaceala. Pe inserat veneau si cei mari. Mai jos de locul nostru ereau niste gropi facute de sateni, unde facea baie tot satul. Costume de baie nu existau. Noi copii faceam cum ne-am nascut, femeile aveau niste rochite de in iar barbatii ismene lungi si subtiri. Cad se udau se mai vedea cate ceva dar cine statea sa se uite cu atentie?
Pana atunci nu dadeam importanta la ce se vedea, mai mult sau mai putin, dar in una din seri la scalada veni un grup de fete si baieti mai mari. Se scaldau si se harjoneau nevoie mare, apoi au inceput sa se alerge pe plaja. La un moment dat o pereche care se alerga se apropie de locul in care ma jucam in nisip, si se trantira pe nisip. Baiatul incepu sa puna mana pe fata si sa o mangaie pe unde se nimerea. Ridica rochita fetei si ramase cu mana intre picioarele ei. Fata incepu sa gafaie din greu si sa chitaie. Se zmuci din mainile lui si se scula in picioare dand sa fuga. Baiatul se ridica si el si o lua de mana.
-Stai Vasilico ca nu-ti fac nimic. Vreau doar sa-ti arat ce te asteapta daca ramai cu mine.
-Hai ma arata daca ai curaj sa vad cu ce te mandresti!
Baiatul duse mana mai jos de buric si scoase printr-un buzunar anume ceva ca un carnat grosut si paros.Tase de el si capul rosiatic se ivi lucios si batos. Stiam de la baieteii de varsta mea ca acolo se gasea puta lor dar ce am vazut nu semana cu nimic din ce vazusem pana acum. Erea foarte mare si groasa. Asa-mi parea mie atunci. Vasilica se uita in stanga se uita in dreapta apoi puse mana pe acel lucru si incepu sa se joace cu el.
-Bine ma, hai ca e buna. Ne vedem pe inoptat la portita.
I-i trase una peste ea in gluma si o zbughi in mare viteza chicotind cu baiatul dupa ea.
Trebuia sa stiu ce erea acel lucru pe care pusese mana Vasilica. M-am apropiat de un grup de baietei care se jucau ca si mine in nisip. Nici unul nu avea chiloti pe ei. Au intrat in apa pana la genunchi si au inceput sa se stropeasca. Putele lor se balanganeau libere dar nici una nu erea ca aia.Le aveau mici ca niste prune albe zbarcite si ascutite la varf. Ganditoare am plecat incet spre casa. Drumul trecea pe langa capitele lui nea Culai facute de curand si asezate una langa alta pe marginea santului. La un moment dat aud glasurile rastite ale unor copii aflati dupa sirele de paie. Ma apropii incet sa nu-i sperii si ce vad? Patru baieti putin mai mari ca mine, vecinul Alin,Costel si alti doi, nu mai stiu cum se numeau, stateau in cerc si se uitau la Alin si un alt baiat care ereau cu pantalonii in vine.
-A mea e mai mare si mai tare, zise Alin.
-Cum sa fie bai Aline, tu nu vezi ce groasa e a mea si ce lunga?A inceput sai dea si flocii. Voi ce ziceti mai baieti?
-De ma, parca a ta e mai mare, da sa dea un pic la laba poate mai creste si a lui.
Alin puse mana pe puta lui, care se facuse mai mare decat o vazusem eu si nu mai erea ascutita la capat ci semana acum cu a baiatului ala mai mare si incepu sa o traga cu o mana inainte si inapoi din ce in ce mai repede.
-Gata eu ma opresc ca mi-au venit furnicaturile alea, zise Alin. Asta e am pierdut dar si tu esti mai mare ca mine cu un an.
-Terminati bai cu laba si hai sa mai facem o baie pe ziua de azi.
M-am retras incet si am luat drumul casei. Mai pe seara, mama m-a bagat in ligheanul cu apa calda sa ma pregateasca pentru seara. Asa facea de fiecare data dar azi parca erea ceva deosebit. M-a sapunit bine de tot pe tot corpul, pe maini pe picioare la subtioara si intre picioare. Cand ajunse cu mana acolo baga putin un deget sa apele bine. Am simtit o usoara ameteala care s-a intensificat cand mama ma scoase din baie si trecu cu prosopul pe acolo unde umblase si cu sapunul. Clar ca ceva se intampla cu mine dar nu stiam inca ce. Am mancat si am plecat la camera. De oboseala simteam cum mi-se inchid ochii. Nu stiu cat am dormit dar am simtit ca prin vis cum parintii mei au intrat in camera sa se culce. Nu peste mult timp mama a inceput sa se legene ca de dimineata, hatanata de tata. Am adormit instantaneu.
A doua zi de dimineata tata se pregatea de plecare. Spala masina, o lustrui, ce mai!
-Mai femeie vezi ca trebuie sa plec la oras cu ceva marfa si nu stiu cat stau, posibil
sa nu vin nici maine.
-Bine Ioane du-te fara grija ca eu oricum am grija de toate.
Dupa ce pleca tata, mama ma chema la ea si-mi spuse:
-Mai fata, ia dute tu la nentu’ Nicu si intreaba-l daca a crescut papusoiul ca trebuie sapat sa nu stea cu el asa nebagat in seama.
Nenea Nicu erea un var mai departat al lui mama care statea cam prin capul satului si erea vaduv ca nevastasa murise acum vreo doi ani de inima. Din cand in cand mama se mai interesa de viata lui si-l mai ajuta cu una alta, ca rudele.
Am luat cu mine pe Mia, papusa primita in dar de la Mos Craciun si am plecat spre nea Nicu. In apropiere de casa lui nea Nicu ma intalnesc cu Nina si cu Minodora niste fete care ereau vecine cu el. Langa ele o fata noua pe care nu o mai vazusem. Stateau asezate langa sant si amestecau pamant cu apa.
-Ce faceti aici fetelor? le intreb si eu asa intr-o doara.
-Facem cozonaci si papanasi, zise Nina.
M-am asezat si eu langa ele sa vad cum se face. Acum stiti si voi ca la tara nu se prea poarta chiloti mai ales copii. Cum stateam asa pe ciuci toate puteam privi fara probleme la pasaricile lor, ca se vedea tot. Nu eream foarte curioasa pentru ca stiam cum sant si eu aveam la fel, dar parca ceva erea deosebit la fata cea noua. Pasarica ei erea ceva mai mare si mai grasuta decat ale noastre si cand se misca se deschidea ceva mai mult lasand sa se vada parca o gaura mai mare. Deasupra se vedea ceva ca un mot mic.
-Nina, vino sa te intreb ceva, zic.
Nina se ridica si mergem undeva mai lateral de unde se jucau fetele.
-Uite vreau sa te intreb, de ce are puta asa de mare fata asta noua?
-A, pai acum ai vazut si tu? Noi am vazut-o mai demult dar nu e nimic,mama zice ca e asa pen...



    Login