Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCand auzi fara sa vrei... apoi tragi cu urechea - 3
Autor : driada - 2014-11-07
Citita de 10899 ori - Nota 7.80 (59 voturi)
- ... Ai sa vezi, sa nu-mi spui pe nume de nu o ti se faca pofta!, cum imi sopteste el uneori la ureche, atunci cand nu suntem singuri: “mi s-a sculat o pula, Papusica, de-ti lasa gura apa...”
- esti dusa tare, cu capul, tu! Dar, sa stii, chiar m-ai facut curioasa, sa vad cum va jucati voi.
- tu esti prietena mea cea mai buna si sunt hotarata sa-ti arat –fara ca el sa stie – cum ne jucam noi. Simt ca ma iau caldurile, numai cat ma gandesc cum imi mozoleste intre buze lindicutul meu, care uite ce frumos s-a intarit si ce marisor s-a facut, numai la gandul ca se joaca buzele lui cu el. Tu ti-l mangai asa cum fac eu? (si fara nici o jena fata de prietena ei, o vad cum trasese de tot chilotul de pe un picior, stand desfacuta cat putea de mult si, dupa ce-si muia degetul in gura, se freca la buzicile pizdii si pe clitorisul, care era supradezvoltat pentru varsta ei, itindu-se maiestuos sub mangaierile pricepute, semn ca avea experienta si ca o facuse de multe ori asa)
- hai, tu Cecilia, arata-mi si tu cum faci. Hai sa ne mangaiem in acelasi timp.
- vezi-ti de treaba ta. Mi-e rusine. Uneori, m-am mai mangaiat si eu. Dar fara sa ma vada cineva.
- ce proasta esti! Hai sa vezi ce senzatie placuta simti atunci cand te mai vede cineva. Hai ca te-ajut eu. (si, nici una nici doua, ii ridica fusta Ceciliei si-i trage chilotul in jos. Fata s-a inrosit toata, dar a lasat-o pe prietena ei sa-i dezveleasca intimitatea, care era impodobita cu carlionti destul de desi)
-waw, ce floci frumosi, negri ca abanosul ai! Uite, gandeste ca nu degetele mele-ti desfac buzele si ca ar fi Nelu, sau Cosmin, pe care sunt gata sa-l impart cu tine.
- eei, nu-ti spun eu ca esti zurlie!?
- hai, sa nu-mi spui ca nu esti curioasa sa vezi o pula de-aproape, cum e s-o strangi in palma ta, sa simti ce piele fina are si cum pulseaza cand ii dai cate o limbuta pe cap. Iti place cum iti frec lindicutul? E mai micut decat al meu, dar e tare dragalas. Nu-i asa ca-i placut? Uite, fa-mi si tu putin, in timp ce-ti fac si eu. Mai bine, stai sa ma intorc invers, sa vad ce gust ai la putulica.
- nu fi nebuna, tu Papusica.
- lasa-te pe mana mea si-ai sa vezi ce bine o sa fie. Sunt curioasa, cum e sa lingi alta pizda! (si-o vad pe aia mica, cum se intoarce spre intimitatea prietenei, ii desface buzele si-i saruta atat intrarea cat si clitorisul acesteia. Dovedea o spontaneitate greu de inteles. Fara a-i lasa timp sa se dezmeticeasca, ii ia mana prietenei si si-o ...



    Login