Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ca o virgina, spre primul meu orgasm cu...mine
Autor : Saltareata - 2015-07-12
Citita de 16202 ori - Nota 6.15 (53 voturi)
Am invatat sa ma cunosc in fata unei oglinzi. Goala. Cunosc anatomia pasaricii mele. Atat de frumoasa la exterior, roz ca o floare de cires, cu petalele fine, delicate, frumos arcuite, in interiorul carora se afla clitorisul ca un pistil, ascuns sub "gluga" .
Azi, ma voi dezbraca din nou, in vacanta dedicata orgasmului. Nu ma preocupa ca imi stric coafura aranjata de dimineata. Imi desprind parul lung, brunet, ondulat si sunt doar o virgina goala sub jetul de apa calduta. Nu imi bag degetele in pasarica. Nu, nu azi.
Las apa sa ma mangaie, sa ma relaxeze si ma eliberez de ganduri. Sunt goala sub dus, cu o singura curiozitate, tipica adolescentelor care-si descopera...pasarica. Stiu ce taine ascunde, dar sunt doar curioasa daca are mistere. Unul, poate-l vad azi. Unul etichetat de specialistii in halate albe ca si "orgasm clitoridian" . Il voi cunoaste azi, iar pertener de joc este...apa care vibreaza din orice fel/marca/tip de dus.
Ma joc ca o virgina curioasa. Iau dusul in mana si-l deschid. Invart de capul de dus pana se deschide si raman doar cu furtunul in mana. Pasarica are preferintele ei in materie de temperaturi. Reglez apa, nici fierbinte, nici rece...calduta.
Ma joc cu puterea jetului care tasneste din furtun. Cu jetul mai puternic sau mai slab, imi descopar "like a virgin" pasarica. Ma joc cu apa pe muntele Venus...Il cobor si il urc. Mmmm...
Deschid un pic piciorele si ma joc cu apa si cu labiile mele si in exterior si inauntru...nu, nu in pasarica. Nu uita ca azi sunt virgina ! Ma joc pe peretele dinauntru al labiilor mari. Nu le neglijez deloc pe cele mici. Sunt iubarete rau ! Tresar, parca se trezesc si vor sa zboare.
Din dorinta sau "din greseala" ma joc cu jetul de apa cu putere mai decenta, dar si mai ridicata spre "moravuri usoare" ... cu zona dintre pasarica si anus. Mmm...ma gadila...acolo, ah ! Nu vreau sa continui, dar acolo pot ajunge spre orgasm.
Revin cu jetul de apa spre pasarica si incalzesc zona clitorisului. Senzatia de gadilare dispare si este inlocuita de una...ca un inceput de excitare sexula. Si acum traiesc. Sanii au pielea de gaina, piloerectie...suna excitant, nu? Sfarcurile-mi sunt contractate. Ca niste tinte. Ahhh !
Sunt intr-o stare de tensiune sexuala. Mai exact, sunt in starea in care vreau sa ma fut ! Si parca involuntar imi misc bazinul, nu stiu de unde, imi vine natural.
Cresc intensitatea jucandu-ma cu jetul in jurul anusului, rotesc usor mana facand cercuri pe intrarea in anus. Mmm...e placut. Foarte placut.
Revin la pasarica si ma pregatesc pentru turatii puternice. Imi excit clitorisul sus, jos, stanga, dreapta, circular, il iau frontal sau prin invaluire...Exact ca pe un penis. Oops! Azi sunt vrigina, nu stiu ce e ala penis.
Dar aflu exact acum...Acum...Vreau sa ma fut...Imi tremura pasarica si vreau atat de mult sa nu se opresca.
Vreau sex. Am pofte si fac sex...cu mine. Imi satisfac primul poartener sexul...EU.
Acum e prima oara cand imi trece prin minte un penis sau...o pula. Mare, cu vene proeminente si cu cap lucios, inchis la culoare, cu coaie zdravene....



    Login