Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBlondina schimbatoare
Autor : AancaM - 2019-01-25
Citita de 16876 ori - Nota 8.56 (281 voturi)
Predam în universitatea aceea deja de 10 ani şi niciodată nu am văzut o studentă ca ea. Intrase cu bursă în primul an la psihologie. Era o blondină inteligentă. Nu căuta atenţie dar şi atunci când era băgată în seamă dădea nişte răspunsuri demne de o femeie cultă în toată regula cu toate că era o puştoaică de 19 ani. Cel mai bine aborda temele scrise. De fiecare dată când le citea, toată lumea avea impresia că erau concepute de un expert în domeniu. Avea câte o părere despre orice şi dărâma cu măiestrie argumentele tuturor.

Nici nu ştiam ce să observ mai întâi la ea. Nu avea o trăsătură definitorie. Uneori era timidă şi tăcută, alteori izbucnea din orice. Avea momente de inocenţă, urmate de atitudini şirete sau provocatoare. Azi era uitucă şi puerilă, a doua zi se transforma în cel mai conştient şi serios om din lume.

Toate aceste lucruri mă atrăgeau. Firea ei veşnic schimbătoare era ceva nemaivăzut pentru mine. Complexitatea de care dădea dovadă mă intriga. Încercam să o descos permanent la orele mele şi să aflu noi lucruri despre ea. Îmi petreceam majoritatea timpului predând, mai ales că nu aveam familie. Eu şi cu soţia mea am divorţat după câţiva ani, fără să avem un copil. La 35 de ani nu eram totuşi atât de bătrân. Aveam mult timp înainte să îmi întemeiez o familie.

Tot observând-o de ceva vreme, mă gândeam permanent la ea. Aveam impresia că şi ea mă plăcea. Îmi zâmbeam tot timpul şi se prefăcea că scapă diverse lucruri ca să se aplece în faţa mea. Toate astea până într-o zi în care am rămas singur pentru nişte studii suplimentare legate de materia pe care o preau, într-o anexă. La nici măcar jumătate de oră, aud un ciocănit în uşă.

-Da! Intră, te rog!

-Bună ziua, domnule Alfredo! Îmi cer scuze dacă vă deranjez. Am o nelămurire legată de cursul dumneavoastră.

Mă uitam curios la micuţa blondină îndrăzneaţă. Clar nu arăta ca o studentă care încerca să înveţe, ci mai degrabă ca o actriţă porno. Avea o cămăşuţă albă cam decoltată, băgată într-o fustă closh neagră, nu purta ciorăpei pe sub fusta care era cam scurtă . Avea nişte picioare superbe, ce-i drept şi când am văzut-o cum se apropie înainte să îi răspund, mi-era clar de ce era acolo şi ce voia de fapt de la mine. Întrebarea e, dacă eu, ca profesor universitar, ar trebui să ,,cad" în plasa unei eleve sau să profit în vreun fel de ea.

-Mai ştie cineva că ai venit aici, Alessia? O întreb şi mă depărtez cu scaunul de birou. Ea îşi arcuieşte o sprânceană, zâmbeşte ştrengar, ştie de ce am întrebat asta.

-Nu, dar se poate rezolva dacă doriţi. Nu cred că sunt singura care se simte atrasă de dumneavoastră.

Îi zâmbesc înapoi şi îi fac semn să se apropie. Mă ridic şi eu şi mă aşez pe micuţa canapea de lângă birou. Îmi bat uşor cu palma genunchii, dându-i de înţeles să se aşeze pe mine, cu fundul în sus. Ezită puţin şi îşi fereşte privirea, probabil că nu se aştepta. În capul ei poate credea că va fi totul romantic şi că ea mă va domina pe mine.

-Ascultă, pisicuţă, dacă vrei să faci asta, o facem după regulile mele. Dacă e prea mult pentru tine, uşa e acolo.

După cum am bănuit, doar nu ceda acum. Are prea mult orgoliu pentru asta. A început să se mişte provocator, aşezându-se în poala mea, cu faţa în jos şi cu fundul în sus. Mă excita maxim. Îmi venea să o dezbrac şi să o fut cât pot de bine, dar voiam să o mai lungesc puţin. Încep să îmi plimb mâinile pe fesele în timp ce ea părea din ce în ce mai relaxată. De mult timp tot speram să văd fundul ăsta nenorocit şi era şi timpul la câtă labă am făcut acasă cu gândul la el. I-am ridicat mini-fustiţa, următoarea mişcare era să îi las chiloţii în jos dar avea deja chiloţi tanga, aşa că nu mai era nevoie. I-am tras o palmă şi în acel moment i s-a arcuit spatele. Aproape a gemut. Mi-am băgat mâna stângă pe sub ea şi am început să îi frec păsărica şi să o apăs, iar cu mâna dreaptă îi ciupeam sânul drept pe deasupra bluzei. Începuse să geamă. Din când în când îi mai trăgeam câte o palmă la fund iar din gura ei se auzea câte un ţipăt scurt.

-Îți place? Vrei să continui?

-Da, da....vreau...aah...daa!

-Ei bine, și eu vreau să mă simt bine și nu-mi ajunge doar să te privesc pe tine făcând pe școlărițele sexy din filme.

Așa că în secunda doi am ridicat-o și i-am scos sânii din bluză, apoi i-am dat fusta jos de tot, la fel și chiloții. Mi-am desfăcut pantalonii și i-am lăsat în jos iar ea s-a prins destul de repede ce trebuia să facă. Mi-a apucat penisul erect și a început să mă sugă de parcă toată viața ei depindea de cât de satisfăcut sunt. Îmi lingea capul și mă tachina, când îmi apuca penisul în gură, când îl lăsa și lingea. O făcea intenționat în timp ce eu gemeam de dorință și de plăcere. I-am înfipt mâna în păr și am început să o mișc înainte și înapoi exact așa cum simțeam nevoia în timp ce ea sugea docilă exact cum îi sugeram. La final mi-am dat drumul în gura ei iar ea a înghițit, lingându-și buza superioară cu limba, lucru care o făcea și mai sexy, motiv pentru care, nu mi-a luat nici două secunde să mă înfig în gura ei și să o sărut animalic. De la buze am coborât la gât și încet încet la sâni, aproape i-am smuls cămașa și i-am aruncat-o într-un colț al camerei. Îi lingeam sfârcurile în timp ce cu o mână o masam în jurul clitorisului.

-Ah, nu, nu vă oprițu, continuați, aaah!

-Dacă mai țipi mult, se va auzi în toată facultatea ce facem noi aici, îi spun eu ironic, râzând de ea.

-Și ce dacă? Sunt bine-veniți oricând!

Apreciez că își menține umorul. Siguranța ei mă face să o vreau și mai mult. Ajung în final cu buzele la vaginul ei și încep să îi sug lăbiile, una câte una și să o ling în interior. Am tachinat-o și eu, exact cum făcea ea cu mine, îi luam în gură o parte, apoi o lăsam, teceam la cealaltă labie și mă jucam puțin iar apoi mă depărtam. Iar ea își ridica bazinul și încerca să îl aducă mai aproape de mine ca nu cumva să mă opresc. După vreo 15 minute de sex oral în care a gemut permanent, mi-am introdus în sfârșit penisul în păsărica ei și am început să mă mișc lent însă era foarte strânsă și nu înțelegeam de ce și, deodată, văd cum se prelinge sânge dinăuntrul ei. Cred că o iau razna. Fata asta e virgina? Cum dracu e așa sigură pe ea dacă e virgină? Cum naiba și-a imaginat sau a îndrăznit să facă asta tocmai cu mine? Îi dau părul de pe față și văd că are câteva lacrimi pe față.

-De ce nu mi-ai spus? Ești nebună?

-Și dacă vă spuneam, ce? Eram la fel de doritoare să fac asta cu dumneavoastră indiferent că am mai făcut-o sau nu până acum. Nu am de gând să dau explicații pentru ce am făcut sau nu înainte.

Brusc, adolescenta sigură pe ea din fața mea se trans...



    Login