Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventuri la metrou - Povestea Emei
Autor : gemenii - 2008-11-23
Citita de 18567 ori - Nota 8.03 (58 voturi)

Povestea Emei

Buna. Numele meu e Ema. Ultimile an de zile a fost poate cel mai minunat din viata mea. Niciodata in cei 22 de ani ai mei nu m-am simtit asa de fericita si de satisfacuta, Dar mai bine sa incep cu inceputul.
Era spre sfarstitul lunii Mai, o joie, in jur de 6:30, in Metrou. E foarte inconfortabil sa iei metroul la acea ora, din cauza inbulzelilor din toate compartimentele – presati unul in celalalt, cateodata in contact direct cu toti oamenii mai putin curati… care tocmai ies de la servici. Nu am avut cursuri in aceasta dupa amiaza, si asa ca m-am dus prin Piata Victoriei cu cateva colege. Colegele mele locuiesc aproape de piata Victoriei la vreo zece minute pe jos, dar eu locuiesc in Titan.
Intorcandu-ma inapoi acasa am avut o aventura care, chiar si in imaginatia mea este foarte reala si putin cam nebuneasca, niciodata nu as fi putut sa o inventez. Cel putin aceasta aventura a fost doar inceputul unui weekend care nu cred ca-l voi uita vreodata.
Asa ca m-am urcat in metrou in Piata Victoriei, directia Titan, ma gandeam sa schimb la Dristor. Foarte multa lume iesind de la servici, vagoane inghesuite, si te impingeai cat de tare puteai numai ca sa intri in vagon. Afara era foarte cald, si era si mai cald in Metro, asa ca aveam pe mine o mini-mini-fusta si o bluza, fara chiloti, ca de obicei, doar un sutien, foarte stramt, care nu prea ascundea mult din pieptul meu.
Aveam o plasa de nailon in mana cu niste cursuri pe care colegele mi le-au dat sa le xerosez si aveam poseta mea peste umar.
M-am urcat in vagon si am fost impinsa inainte in spate de toti oamenii care vroiau sa se urce in vagon in spatele meu; cand usile s-au inchis, eram cu toti impachetati ca niste sardine.
Mainile mele erau blocate de lungimea corpului meu. Nu puteam sa fac cea mai mica miscare, tinuta strans in fata, in spate, in dreapa si in stanga de ceilalti pasageri. Eram aproape de usa din spate a vagonului, era doar o alta persoana, in spatele meu, intre usa si mine.
In nefericirea mea, anxietatea mea, mi-am dat seama ca sunt norocoasa pentru ca oamenii care ma inconjurau pareau draguti si de treaba dupa aparentele lor. Din intamplare, dupa ce toata lumea s-a impins inainte, m-am gasit fiind fata in fata, asa inghesuita cum eram, cu o tipa cam de varsta mea cu un chip cam ca al meu. Blonda, ochi albastri, niste sani foarte mari si fermi, un decolteu care arata destul de bine acei sanii ai ei, cel putin asta era partea care puteam sa o vad. Chiar inainte sa urc am observat-o asa printre ceilalti pasageri, si credeti-ma arata foarte bine, cu fiecare particica bine proportionata pe corpul ei. Am zambit una alteia un zambet care ar fi zis “Trebuie doar sa suferim in liniste si cu rabdare.”
Metroul s-a miscat cam o suta de metri sau asa ceva, cand am simtit foarte clar o mana la spatele meu, asezata pe fesele mele. Asa ceva niciodata nu mi s-a intamplat mie in metrou, chiar daca prietenele mele mi-au povestit ca au patit odata si ele asa ‘atacuri’ din care cu vehementa au dat inapoi, dar m-am gandit ca minteau, pentru ca eu niciodata nu am fost subiectul unei astfel de aventuri, dupa cum imi povesteau ele.
Si uite aici eram. O mana, ferm presandu-se de fesele mele. Ar trebui sa stiti ca nu prea imi sta in obicei sa protestez impotriva unui astfel de lucru, din contra. Contractand muschii feselor mele, am incercat sa il fac sa inteleaga pe cel care avea mana acolo, ca apreciam modul expert cum imi framanta fesele.
Dar a cui mana era acolo? Stiam ca sunt trei barbati langa mine, unul chiar in spatele meu, si cate unul in stanga si dreapta mea. Care dintre cei trei? Nu indrazneam sa ma intorc de frica ca tipul care facea asta ar fi luat intoarcerea mea ca pe o respingere.
Pana la urma, nu era important mana cui era acolo. Am fost fericita ca asta mi se intampla. (Un masaj chiar aveam nevoie dupa cate umblaraie prin tot felul de magazine am facut astazi in cautarea cadoului perfect pentru ziua prietenului meu, dar tot nu am putut gasi cadoul perfect. Locuiam impreuna de un an si sambata aceasta se face un an decand ne-am mutat impreuna. El era plecat intr-o delegatie si nu se intorcea doar sambata pe la amiaza. Asa ca de o saptamana ma tot gandesc care ar putea fi cel mai frumos cadou pe care sa il dau la aceasta aniversare a noastra.) Uitasem de extremul incovenient al metroului la aceasta ora in a vedea, sau a simti, enormele avantaje care veneau odata cu el.
Mana care dezmierda posteriorul meu, in permanenta. O mana care stie ce face, miscandu-se foarte gentil si ferm. Mi-am inchis ochii ca sa gust mai bine aceasta dezmierdare, si nu trebuie sa va zic ca am inceput sa devin foarte uda intre picioare. Metroul avea sa fie la timp la urmatoarea statie, asa ca nu prea multi oameni coborau. Pentru mine, in aceasta dispozitie, nu prea ma mai gandeam sa schimb la Dristor, daca mana continua munca ei.
Speram ca mana acea sa aiba curajul sa intre sub mini-fusta mea. Ma presam singura din ce in ce mai mult in spate, ca sa-l fac sa inteleaga mai bine acordul si Danta mea. Mana s-a miscat repede si ferm pe posteriorul meu.
Metroul a intrat in urmatoarea statie. Cand s-a oprit, mana m-a prins de fese, si se odihnea pe spatele meu, fara sa ma dezmierdeze.
Din fericire, la aceasta ora, cand zece oameni se dau jos, inca zece urca. Inbulzeala practic a lipit-o pe tipa din fata mea de mine.
“Scuze” a zis.
“Nu e nimic” am zis. “Nu poti sa faci nimic.”
Am incercat sa-I zic cu ochii mei ca nu prea gaseam pozitie prea dezagreabila. Din contra era chiar foarte excitant. Pelvisul ei era presat de al meu, si acelasi lucru si celelalte parti ale trupurilor noastre. Mai bine zis, cum eram cam si de aceasi inaltime, sanii nostrii erau practic lipiti unul de altul, si cum amandoua aveam cate un decolteu destul de clar, daca te uitai foarte bine, linile decolteului nostru se cam intalneau. Sanii ei fermi erau impinsi in ai mei asa de excitant, foarte moi, si din cate mi-am dat seama fara sutien. Sfarcurile ei parca devenind erecte la contactul cu sfarcurile mele prin materialul subtire al hainelor noastre. Si credeti-ma nu m-am prea impotrivit la aceasta pozitie chiar deloc. Acea zi in metrou parea sa-mi aduca totul in acelasi timp.
Imediat ce Metroul a pornit din nou, mana de la spatele meu a mers direct sub fusta mea; mi-am imaginat bucuria tipului pentru ca si-a dat seama ca nu aveam nimic pe dedesupt; mana nu a trebuit sa calatoreasca foarte mult in jos ca sa ajunga sub fusta mea, binenteles.
Intre coapsele mele, tipul nu a pierdut nici o secunda, scufundandu-si degetul in vaginul meu, care era inundat cu sucurile mele; il misca foarte repede, chiar imediat, fara sa stea pe ganduri. Mi-am inchis din nou ochii, si deschizandu-I pentru cateva secunde, am vazut fata blondei din fata mea. Ma observa foarte curiosa, devenind constienta ca ceva se intampla.
Acest deget in mine si excitatia pe care mi-o dadea ma facea sa pierd toata prudenta; mi-ma miscat pelvisul inainte si inapoi, aproape instinctiv, imperceptibil dar indeajuns cat aceasta tipa sa simta. S-a presat mai puternic si ea in mine, si a inceput un inceata si oscilanta miscare. O minunata placere s-a nascut, marita de speciala situatie. Am reusit sa-mi alunec mana libera in sus in partea de jos a pelvisului tipei, in afara fustei ei, am cautat clitorisul ei prin fusta ca sa-l frec, ochii ei zambindu-mi.
Fabulos. Un deget in sexul meu de la spate, si degetul meu dezmierdand a tipa fabuloasa in fata mea, chiar in mijlocul acelei invalmaseli de oameni, care ar fi descoperit totul, si sa iasa cu un scandal monstru!
Eram pe cale sa am un climax, stiam asta, inconjurata de o multime de oameni care parca erau orbi. Daca numai ei ar fi stiut…
La urmatoarea oprire, toti trei am continuat ca si cand nimic nu s-a fi intamplat.
Imi imaginam ca femeia si barbatul erau la fel de excitati pe cat eram si eu, si am abandonat toate precautiile. Dar cum puteam sa facem sa nu fim observati in aceasta inghesuiala, daca am fi tinut un minim aspect de calm si pasivitate?
Rochia tipei era una de vara pana aproape de genunchi cu nasturi in fata incepand de la decolteul ei pana jos; usor am deschis un nasture, cel de deasupra sexului ei, pentru ca vroiam sa-I ating pielea, asa ca mi-am trecut mana prin deschizatura si am pus-o pe chilotii ei.
Nu s-au lipit. Mi-am miscat degetul intre material si pielea ei, si degetul meu a ajuns la sexul ei, nici un pic de par pubian, era foarte neteda toata pasarica ei si repede am gasit clitorisul ei si pasarica ei foarte umeda. Mi-am inmuiat degetul acolo si am inceput sa o dezmierd foarte serios. Acum, ea si-a inchis ochii.
M-am uitat nonsalant imprejurul meu, si am vazut oameni care pareau sa fie ignoranti la tot ceea ce se intampla, fiecare cu ochii atintiti inainte, pierduti in gandurile lor, fara nici un dubiu. Poate prea adormiti dupa o zi
Solitudine in inghesuiala. Libera sa fac ce vreau fara sa fiu vazuta. Mai usor decat un camp deschis de la tara unde unul niciodata nu stie daca, la ceva distanta, in spatele vreunui copac sau fereastra, un barbat sau o femeie e prea ocupata privind. (Nu sunt impotriva exhibitionismului, dar imi place sa imi aleg privitorii.)
Deja au trecut trei statii. M-am decis sa merg pana al ultima.
In mine, acel deget se misca, mereu, uuuuuhhhhhh, asa de minunat; placerea construindu-se putin cate putin in mine; o noua placere, nestiuta pana in acest moment, venind la fel de mult de la degetul tipului si de la sexul tipei cat de la locul unde eram.
Degetul ma excita enorm de mult si foarte repede. Climaxul meu a venit in trei secunde, la fix. Am reusit sa retin un tipat cu foarte mare dificultate si mi-am muscat buzele tare. Foarte rar imi dau drumul asa de repede. De regula, aceasta placere creste in mine gradual, gentil, ajungand in culme mult mai incet; dar aici, totul a venit in trei sau patru secunde. Incredibil!
Am inceput sa o dezmierdez pe tipa din fata mea furios, si am simtit cum si ea era aproape de orgasmul ei, pe degetele mele. Unul foarte bun, cu siguranta. Dar nu mai bun ca al meu! Ochii ei s-au dat peste cap, apoi s-au inchis in intregime; am inceput sa-mi I-au mana inapoi cand ea isi redeschide ochii, extrem de gentil, si se holbeaza la mine:
“Din nou,”
Incredibil. Aceste cuvinte pe care tocmai le-a pronuntat m-au electrizat, si am inceput sa o dezmierdez mult mai frumos. Am regretat ca ea nu poate sa returneze favoarea. Am riscat de a ne face observati, pentru ca ca niciodata nu am stiut ale cui maini erau in mine, dar am sperat ca va continua sa ma dezmierdeze.
Dar tipul si-a luat mana inapoi cand a simtit, dupa presiunea si stransoarea feselor mele, ca am avut un orgasm. S-a terminat, am simtit asta.
Inca odata metroul s-a oprit, la piata sudului, dincolo de oprirea mea. Vagonul inca a ramas plin si inghesuit. Si mai bine.
De ce tipul s-a oprit? Era cumva satisfacut? Vroia doar sa ma faca sa-mi dau drumul? Stiam ca unii barbati isi dadeau drumul asa, printr-o simpla excitatie intelectuala, si dupa asta, barbatii pierdeau, pentru un anumit timp, toate ideile lor erotice…
Dar m-am inselat amarnic. Tipul asta nu si-a dat drumul in pantaloni. Inca nu oricum. Apoi a facut ceva ce era foarte dificil pentru mine sa cred posibil, la inceput. Am simtit ceva intre coapsele mele; nu mai era mana tipului, dar penisul lui. Eram sigura ca asta era, dar pentru doua secunde, mi-am zis ca asta era imposibil. Nu puteam sa cred ca are curajul sa faca asta! El nu putea sa faca asta in asa ingramadeala de oameni! Sau altceva, era complet nebun. Dar ce minunat nebun era!
Am continuat sa o dezmierd pe acea tipa din fata, decidandu-ma sa o fac sa-si dea drumul la fel de tare ca si data trecuta. Sanii nostrii in continuare erau lipiti unul de celalalt si am inceput o mica miscare de dupa inertia trenului, sanii nostrii parca masandu-se unul pe celalalt.
Am stiut acum ca doar tipul care era direct in spatele meu era cel care putea sa-si scoata penisul afara din pantaloni si sa-mi ridice mini-fusta si sa il puna intre coapsele mele. Am incercat sa ma deschid si mai mult ca sa-I fac misiunea si mai usoara.
Tipul s-a tinut foarte puternic de partea inferioara a mini-ului meu, si s-a presat singur cat de drept a putut de mine. Ma lasa doar sa ma misc foarte incet inainte si inapoi, lucru care mi-a dat sansa sa dezmierd penisul lui, frecandu-se intre picioarele mele.
In fata mea, tipa era parca lesinata, ochii ei inchisi fericiti. Exceptand asta, vecinii nostrii cu siguranta I-ar fi observat conditia in care era.
Metroul a intrat in statia de la piata iancului. Cativa oameni pe platforma. Cativa oameni urmau sa se dea jos aici. Trei oameni au coborat, doi au urcat. Perfect, eram inca asa de delicios inghesuitit. Metroul a pornit.
Imediat, tipul si-a pus penisul in pasarica mea. Minunat! Woow! Super! Parca si am suspinat! Era foarte lung, cu mult peste lungimea normala a unui penis, un diametru impozant, si credeti-ma era cu mult peste cel mai gros si mai lung pe care l-am simtit vreodata in pasarica mea. Lasati-ma in pace, dar penisul tipului astuia imi largea pasarica asa de tare incat am crezut ca ma despica in doua cu grosimea lui. Si apoi imi parea imposibil ca nici unul dintre barbatii din stanga si dreapta mea nu simteau nimic. M-au uitat in stanga si-n dreapta mea, si am vazut ochii unuia dintre barbati fixati pe fesele mele. Vedeau totul, si nu ziceau nimic. Metroul, libertate te cheama. Lasati-ma in pace, tipul din spatele meu era in intregime lipit de mine, infipt pana in cele mai neexplorate adancimi ale pasaricii mele si blonda cu sanii aia mari lipita de sanii mei. Parca eram intr-un sandwich, presata si din fata si din spate, eu, o bruneta cu ochi verzi, si imi placea fiecare secunda petrecuta in acest sandwich. Si undeva ma mai durea de ce ar fi zis cutare si cutare. Ma simteam mult prea bine, si nici in ruptul capului nu mai vroiam sa se termine.
Securizata din toate aceste privinte, tipul a inceput sa se miste in mine, foarte, foarte discret; in fata mea blonda pe care o dezmierdam, care in return, si-a adus o mana sub fusta mea si a inceput sa-mi dezmierde clitorisul, in timp ce-si scufunda degetul in pasarica mea, impreuna cu monstrul tipului, ca altcumva nu am cum sa-I zic. Am crezut sa ma despica in doua acolo pe loc. Nimeni nu ar fi putut sa aiba un orgasm mai puternic ca al meu in acele momente. Am avut orgasm dupa orgasm cotinuu intre statiile iancului si muncii. Mi-am dat drumul ca o persoana nebuna. Si mai ales ca nu stiu din ce cauza metroul sa miscat asa de incet, parca in fata, linia nu e in intregime libera. Cateodata chiar ca se opreste intre statii, cum s-a intamplat si acum. Am avut orgasm dupa orgasm pentru aproape zece minute, continuu si fantastic. Nu mai stiam pe ce lume eram, si nu stiu cum, un fel de Danta instinctiva ma retinut sa nu tip ca o urlatoare, dar in mare parte din cauza asta, imi miscam soldurile asa de mult posibil.
In spatele meu tipul face sex salbatic cu mine. La un moment dat, un deget in fundul meu. E al lui sau al unuia din barbatii de langa mine? Nu stiu. Si nici nu mai imi pasa. Vroiam ca toata lumea din vagon sa ma atinga, sa ma futa, sa ma sarute, sa ma linga, sa ma zdrobeasca, sa ma dezmierde, sa ma violeze.
Si eu o dezierdam pe blondal inca masturband clitorisul ei. Mi-am scufundat doau degete in sexul ei si si ea isi da drumul foarte intens, de asemenea. Isi musca buzele, si sub mini-ul meu, degetul ei agitat transmite aceste senzatii la clitorisul meu.
Degetul din fundul meu ma patrunde adanc si minunat, dar monstrul lui din pasarica mea imi da o inexpresibila placere.
Inainte de statia IMGB, in timp ce metroul incetinea, dupa vreo zece minute in care am cunoscut poate fericirea suprema la cate orgasme am avut intr-o perioada asa scurta de timp, tipul m-a tinut lipita de el, foarte puternic, si a tras violent de mini-ul meu. Nu ma puteam misca, nici macar un milimetru, si si-a dat drumul in mine in torente lungi, conducandu-ma pe niste culmi ale placerii unde nu am mai fost niciodata in viata mea. Mereu am crezut in asta, in marele climax, dar niciodata n-am crezut ca o sa-l am aici si acum pentru prima data in viata mea.
Eram extenuata, si cu siguranta as fi cazut daca multimea din jurul meu nu m-ar fi tinut. Blonda din degetele mele si-a mai dat drumul inca odata, imbibandu-mi degetele si apraope toata mana cu sucurile ei. Degetele mele, mana mea erau in intregime inghitite de lichidul dragostei ei, care se prelingea in jos pe lungimea mainii mele. Mi-am retras mana si am sters-o putin de rochita ei de vara. Ochii ei ziceau un multumesc foarte intens cu o sinceritate expresiva, si chiar am crezut-o.
Degetul s-a retras din spatele mele si monstrul a parasit pasarica mea ravasita, sexul meu inca pulsand si zvacnind si Dand ca acel monstru inca sa fie adanc infipt in pasarica mea. Dupa ce tipul si-a scos salamul din mine, un amestec de crema dealui si de amea a inceput sa curga pe interiorul coapselor mele. Parca cand monstrul lui a iesit din mine, un dop a fost scos de la o sticla cu capul in jos si tot continutul ei a inceput sa se prelinga in jos pe coapsele mele. Asa de fierbinte si de placut era acel raulet care curgea pe interiorul coapselor mele ca parca ma infierbantam din nou. Niciodata pana acum un barbat nu a pompat atata samanta in pasarica mea in timpul unei partide sex, si cred ca niciodata nimeni nu va mai pompa atata. Parca o galon de sperma era in pasarica mea.
Dar totul s-a terminat, si tocmai am cunoscut cea mai memorabila senzatie posibila.
“Coborati cumva aici?” o voce a intrebat de la spatele meu.
“Nu.”
Mi-am deschis picioarele. In fata mea, blonda mi-a dat aruncat o mica privire de complicitate si s-a intors roata ca sa coboara, in timp ce barbatul care a fost in spatele meu a trecut in fata mea, dandu-mi foarte putina atentie.
Incredibil! Cu adevarat foarte incredibil! Macar putea sa se uite la mine. Sa priveasca macar fata mea. Sa vada pe cine a futut. Nu. El a trecut repede pe langa mine. Incredibil. Si dupa ce mi-a umplut pasarica cu atata crema de o sa-mi amitesc de cata a ejaculat toata viata mea. Pur si simplu incredibil!
“Cobori aici cumva?” a mai intrebat tipul pe o alta persoana din fata lui.
Nici macar nu I-am vazut fata. Am vazut doar spatele gatului lui. Parul lung pana pe ceafa, negru, dat dupa urechi, foarte stralucitor, de la transpiratia, si sigur cu mult gel pe el. Avea niste jeansii albastrii si un tricou maro de firma, sub care am vazut un lantisor destul de lat, din aur, si o piele foarte bronzata. Nu era prea inalt, cam de inaltimea mea, nu mai mult. Asta l-a ajutat foarte mult ca sa ma futa in picioare, de la spate, fara sa atraga foarte multa atentie in jurul nostru. Am observat si mai mult din el, in afara de mainile si monstrul si vocea lui cand m-a intrebat “Te dai jos aici?”
Nu, nu ma dau jos aici, si la ce m-ar fi ajutat sa il urmez? Atitudinea lui nu imi dadea nici o invitatie, si ce ne-am fi zis unul altuia?
Metroul s-a oprit. Usile s-au deschis: statia IMGB. Cinci s-au sase oameni au coborat in mai putin de un minut, prin ei blonda pe care am dezmierdat-o si tipul care m-a futut.
Si incredibil! Va zic e singurul cuvant care imi vine in minte. Ii vad pe amandoi cum isi unesc mainile si pasesc jos de pe platforma povestind si zambind. Tipul a sarutat-o pe blonda pe gat.
Metroul pleaca. Vad fata tipului. Woow, ca Antonio Banderas, un adevarat latino lover. Cred ca ma indragostesc de el acolo pe loc. Nu stiu poate dragoste la prima vedere. E adorabil. Si dupa conformatia trupului lui, un adevarat atlet, cu niste muschii bine conturati prin acel tricou al lui. Avea in jur de 20 de ani, din cate mi-am dat seama.
Ea si cu el, doi foarte gentil indragostiti, parca se potriveau de minune. Oricine s-ar fi intalnit, se intalneste si se va intalni cu ei va crede ca sunt cuplul perfect unul pentru celalalt, care pur si simplu se iubesc la nebunie si nimeni din lume nu ar putea sa opreasca aceasta dragoste a unuia pentru celalalt. Si se pare ca asta era cazul lor. Doi care se iubesc din toata inima lor. Ea si cu el, impreuna, au facut dragoste cu mine in mijlocul metroului. Amandoi parea sa fie doi ingeri.
Ce e in spatele fetelor fiecaruia? Si oamenii ce se ascund in spatele fetelor de ingeri ai acestui barbat si acestei femei, sunt oare speciali? Nu e oare acelasi lucru si pentru restul lumii? Si pentru urmatorul barbat care trece? Ce ai crede despre el si ce ai facut, tu cea care pari fara jena? La ce se asteapta toate cuplurile? Ce ascund oare fetele lor?
Deschidetiva singure, fete. Vorbiti-mi. spuneti-mi adevarul, ochi impasivi. Cu cine ati vrea sa faceti dragoste, cu totii? Si cum? Si unde?
Noi ne facem doar iluzii despre oameni, si daca nu ii citim, ii ghicim dincolo de chipurile lor.
Ma gandesc din nou la cei doi barbati care inca mai stau langa mine si care au fost’martori’ la aceasta. Nu indraznesc sa ma intorc. Dar nu doresc sa disimulez. Vreau sa fiu o tanara ca indrazneste, care nu are jena de trupul, care considera ca a face dragoste e minunat la fiecare pas, care vrea sa traiasca toate vietile in una singura, si care vrea tot ceea ce doreste fara sa fie blocata si represata, mai tarziu avand ganduri care nu ar indrazni sa le explice.
M-a intorc si privesc la cei doi barbati din dreapta si stanga mea. Par a fi in jur de 40 de ani, in costum si cravata peste camasa alba. Puteau sa fie frati. Vad si alti barbati, costum si cravata si camasa alba, uniforma vietii de la oras.
Cei doi barbati au evitat privirea mea. Unul citeste o revista. Celalalt se preface ca e interesat in titlurile revistei ce era citita de o femeie aflata la vreo doi metri mai incolo. Priveste-ma. Ai curaj sa ma privesti. Stiu ca te-ai uitat la mine. In seara asta, daca sunt cumva casatoriti, amandoi barbati vor face dragoste cu sotiile lor si se vor gandi la bruneta acea focoasa din metrou care a facut sex cu un barbat mai ceva ca Banderas si cu o blonda care este egalul, poate si mai mult, la frumusete cu bruneta aceia focoasa. Dar asta e, au pretins ca nimic nu s-a intamplat. Saracii barbati. Cand cobor din metrou, o sa-mi observe silueta pe platforma, dezbracandu-ma cu privirea prin ferestrele metroului.
Asa ca da-te jos. Nu e nimic ce sa faci cu el. Nici unul nu are curajul sa faca ceea ce barbatul si blonda aceia au facut, chiar daca uneori isi imagineaza. Si daca nu sunt de acord cu asta, atunci trebuia ca macar sa protesteze. Nu sunt capabili de nimic. Va zic asta.
Ce fantastica a fost acea mica calatorie cu metroul. Cu toate ca nu a durat mai mult de un sfert de ora, totusi pot spune ca este egalul a o luna de sex cu prietenul meu facut in fiecare zi. Am simtit cum sperma aluneca in jos gentil intre picioarele mele, ajungand pana aproape de pulpele mele. Incomparabila aducere de aminte a extraordinarului orgasm multiplu pe care tocmai l-am avut. Ma duc la usa. Metroul se opreste. Urmeaza sa cobor. Intre coapsele mele, inundate cu samanta lui si propriile mele sucuri, inca mai simt penisul tipului si mana blondei. Imi aduc mana care a dezmierdat-o pe blondina la buzele mele, si salbaticul parfum al pasaricii ei ma asigura ca nu am visat. Un adevarat afrodisiac.
Acum sunt pe platforma. Asta nu e o statie capat de linie, imi ramane doar sa plec de pe platforma opusa, sa I-au un metrou care stiu sigur ca merge in Titan. Asta si fac, ma urc intr-un metrou care merge direct pana in Titan, pierduta inca in memoria celei mai fantastica partide de sex din viata mea, trupul meu anihilat de o fericita oboseala. Mergand in cealalta directie, metroul era aproape gol, asa ca imi gasesc repede un loc un sa stau jos. Mergand inapoi, ma gandesc numai la cel mai placut voiaj si primul orgasm multiplu din viata mea. Revad aceste fericite momente din viata mea la nesfarsit in mintea, si nu pot sa mi le scot din memorie, nu cred ca voi face asta niciodata. Chiar ma gandesc ca daca cumva ii mai intalnesc nu cred ca ii voi lasa in pace pana cand nu vor fi de acord sa sa vina pana la mine acasa. E o idee stupida, dar mai vreau inca odata sa ma simt asa de bine ca in urma cu vreo juma de ora. Vreau sa-I cunosc cu orice pret, sa mai simt inca odata acel monstru pistonand in pasarica mea, sa simt buzele ei pe pasarica mea sugand afara amestecul cremei lui cu sucurile mele. Un raulet de amestec din pasarica mea, inca mai curgea in jos intre picioarele mele. Simt cum scaunul pe care stau se imbiba cu acel amestec si parca ma incit si mai tare.
Stand acolo, metroul trece din nou prin statia unde cei doi au coborat. Ma uit foarte atent sa vad daca nu cumva ii mai zaresc. Si spre surprinderea si bucuria mea ii vad cum urca din nou in metrou, dar intr-un alt vagon. Cel putin pe blonda o zaresc. Nu cred ca o voi uita niciodata, mai ales acel chip de inger. Cand au urcat, el avea o mana pusa pusa peste umarul ei si zicandu-I ceva la ureche. Apoi dispar din campul meu vizual.
Intre vagoane se poate circula asa ca cand am vazut ca s-au urcat intr-un vagon alaturat ma gandesc sa merg acolo, sa fac cumva cunostinta cu ei. Dar nu stiu, parca ceva ma tintuia in scaun. Pasarica mea inca se mai cutremura si inca mai pulsa amintindu-mi acea monstruozitate intrand si iesind in pasarica mea. Dar nu stiu, parca, chiar daca de obicei am foarte multa incredere in mine, parca acum aceasta incredere m-a parasit. Daca ma gandesc bine, cred ca si ei au coborat in alt loc decat cel in care trebuie, si acum merg si ei spre casa.
Dupa cateva minute, mi-am luat inima in dinti si m-am ridicat din scaunul meu si m-am indreptat la usa care face legatura intre vagoane. M-am uitat inauntru si am vazut ca nu mai era nimeni in vagon. Doar el, stand pe un scaun, si ea in bratele lui cu fata spre el, sarutandu-se foarte pasional. Apoi observ un lucru pe care niciodata in viata mea nu l-as fi facut. Blonda se ridica, isi duce mana la chilotii ei si ii da jos, acolo in fata lui. El ii ia si ii pune in buzunarul care era pe pantalonii lui, langa genunchi, apoi isi duce mana la pantalonii lui si ii descheie. Apoi ea preluaza actiunea si incepe scoata afara din pantalonii lui, se pare ca el nu avea nimic sub pantaloni, un penis monstru. Era doar semierect, dar si in acea conditie tot era cu mult mai mare decat orice penis erect pe care l-am vazut in toti cei 22 de ani ai mei. Apoi ea se apleaca si inghite acel mastodont pana la baza. Daca as fi eu in locul ei cred ca m-as fi innecat din prima numai daca inghiteam jumate din acea frumusete a lui. Un alt lucru care mi-a atras atentia a fost faptul ca el nu avea nici un fir de par in jurul penisului si pe bile. Dupa ce I-a aplicat cateva inghitiri pana la baza si masandu-I bilele acelea magnifice salamul lui a devenit erect. Dupa nici un minut de astfel de tratament, ea s-a ridicat din nou in picioare si s-a asezat din nou in bratele lui. Ea cu o mana a ghidat salamul lui in pasarica ei si s-a asezat foarte incet acolo in bratele lui. El a acoperit cu rochita ei vara toata zona conexiunii lor astfel incat nu se mai vedea nimic. Doar picioarele ei stateau de o parte si de alta a lui, indoite. Apoi au inceput sa se sarute si ea a inceput sa salte in sus si-n jos foarte incet. Daca cineva iar fi vazut ar fi crezut doar ca ei doi se saruta, nu ca sunt conectati la mijloc.
Toata acestea s-au intamplat intr-un timp de maxim cinci minute, mai bine zis intre doua statii. Imi venea sa cred ca ei asta au asteptat, vagonul sa fie gol si nimeni sa nu-I vada. Chiar inainte ca metroul sa ajunga intr-o noua statie, el s-a ridicat de pe scaun cu ea in brate si s-au asezat dus chiar in spatele vagonului, intr-un loc al vagonului unde erau trei randuri de scaune de cate doua persoane. Asa ca se aseaza acolo, in ultimul rand pe scaunul de la geam. In fata lor erau doua scaunuri care nu erau cu fata inspre ei. Daca cineva s-ar fi asezat pe locurile din fata lor nu I-ar fi vazut decat daca s-ar fi intors inspre ei. Din propria experienta, acolo nu prea merge nimeni sa se aseze, fiind chiar ultimele locuri si nu e prea aproape de usa. Dupa ce s-au asezat jos, ea implantata in intregime in monstruozitatea lui, au inceput sa se sarute si pur si simplu sa faca sex intr-un vagon de metrou.
Nu-mi venea sa cred de ce sunt in stare astia doi. Dar deja imi place de ei si deveneam din ce in ce umeda intre picioare. Vroiam sa fiu eu in locul ei, sa sar si sa calaresc pula aia de cal a lui panaa cand nu mai stiam pe ce lume sunt. Metroul s-a oprit si cateva persoane s-au urcat, dar in vagonul unde eram eu. Cei doi se sarutau foarte senzual, si daca ma uitam atenta puteam sa vad cum ea se misca foarte incet deasupra lui. Cred ca au trecut-o toate apele pentru ca am vazut cum isi da capul pe spate si isi musca buzele.
Tot stand acolo in usa dintre vagoane si privindu-I, mi-a venit o idee foarte trasnita. Am deschis usa si m-am strecurat in vagonul lor. Ei doi se sarutau cand am deschis usa, dar cand au auzit deschiderea usii, el s-a oprit din sarut si s-a uitat la mine. M-a indreptam inspre cei doi. Vroiam sa ma asez pe scaunul liber de langa ei. El ii spune blondei ceva la ureche, iar ea isi intoarce capul si imi arunca o privire. M-a recunoscut din prima si mi-a facut cu ochiul. Acest lucru mi-a dat si mai multa incredere si hotarata m-am asezat pe scaunul de langa ei.
“Buna, te-ai intors pentru mai mult?” mi-a zis ea mai mult in soapta, cand m-am asezat pe scaunul de langa ei.
“Daca ma mai primiti?” le-am raspuns pe acelasi ton.
“Cu toata placerea” mi-a raspuns el.
Mi-am pus plasa jos, in fata mea, intre scaune si am inceput sa-I privesc. Ea a continuat sa sara in monstruozitatea lui asa incet, si acum ca nu era nimeni in vagon chiar si-a dat drumul. A inceput sa-l calareasca cu toata puterea ei. Nimic nu o mai retinea. El se uita foarte atent sa vada daca vine cumva cineva prin usa despartitoare a vagoanelor. Asta cu ochii, mana lui stanga, care era langa umarul meu a cazut intre picioarele mele si si-a facut loc pana sub mini-ul meu. Degetul lui a gasit pasarica mea, si apoi a ajuns la clitorisul si un deget a intrat in gaura mea stramta. Woow. M-au trecut toate apele si dupa nici doua minute in care mi-a dezmierdat pasarica foarte expert am simtit cum un orgasm explodeaza in pasarica mea. Imi musc buzele ca sa pot sa ascunde tipetele pe care am obiceiul sa le fac cand un orgasm foarte puternic cuprinde tot corpul meu. Ea continua sa il calareasca salbatic si fara oprire, si avea cred ca un orgasm continuu.
Apoi metroul s-a aproapiat din nou de o statie, iar ea a inceput sa-l sarute din nou si saltarile ei s-au oprit. Cred ca acum doar isi strangea muschii pasaricii in jurul organului lui. Era foarte buna pusa la punct toata chestia asta. Se pare ca nu e prima data cand fac asta! Spre norocul nostru nu a urcat nimeni in acest vagon si ea, dupa ce trenul s-a pus din nou in miscare, din nou a inceput sa-l calareasca cu tot ce avea. In timp ce ea il calarea, el imi masturba pasarica, aducandu-ma pana la statia urmatoarea la un alt orgasm si mai puternic. Dupa ce trecem si de aceasta statie, spre nenorocul nostru cineva urca in vagon si se aseaza chiar in fata noastra. Chiar inainte sa se aseze, doamna aceea in varstra le arunca lor si mie o privire ciudata si zicand “Tineretu din ziua de astazi” se aseaza in fata noastra si cu asta basta. Atunci el isi retrage mana de la pasarica mea si amandoi incep sa se sarute. Nimic nu trada faptul ca el era adanc scufundat in pasarica ei. Zonele lor intime erau acoperite de rochita ei de vara, si doar tot ce se vedea erau saruturile lor fierbinti.
“Ne apropiem de statia noastra, iubire” ii zice el dupa ce plecam din statia unde s-a urcat batranica aceia. Atunci ea incepe sa-l calareasca fara nici o opreliste. Nu-I mai pasa de nimic doar placere ce I-a cuprins tot trupul mai conta. El o ajuta sa salta cu ajutorul mainilor care erau cupate pe fesele acelea rotunde ale ei, sub fusta ei. Ea, cu ochii inchisi, savurand placerea aceia minunata il calarea asa de tare, incat scaunul aproape se cutremura cu forta partidei lor. Isi musca buzele, parca tot la fiecare cinci secunde inca un orgasm trecea prin tot corpul ei.
Eu doar stateam acolo si ii priveam, surprinsa ca nu le pasa de nimeni si ca au un astfel de curaj. Decand m-am asezat langa ei, nu am zis nimic, doar am ascultat la cat de frumos murmura ei doi si am avut si vreo doua orgasme nemaipomenite.
Chiar inainte sa intram in statia unde au zis ca coboara, el a ridicat-o foarte sus pe salamul lui, ramand doar capul salamului in pasarica ei, si apoi ea s-a trantit cu toata forta in jos. Pe loc ea a explodat in cel mai frumos orgasm multiplu pe care l-am vazut vreodata sa-l aiba vreo femeie. Atunci si el a explodat, umplandu-I pasarica cu crema lui groasa. Ea pur si simplu nu s-a mai putut retine si a inceput sa zbiere un sunet foarte strident. Si-a dat capul pe spate, un O perfect formandu-se pe gura ei. Parca ea isi dadea drumul de fiecare data cand el erupea in pasarica ei.
Batranica care statea in scaunul din fata lor s-a speriat cand a auzit acel strigat, s-a intors cu fata spre ei si a intrebat. “Te simti bine, tanara?” Ei doi nu cred ca mai stiau pe ce lume sunt. Erau prea cuprinsi in mutualul lor orgasm. Asa ca I-am raspuns “Se simte foarte bine. Nu va faceti griji. In curand totul se va termina.” Batrana s-a uitat la cum se cutremurau amandoi acolo pentru cateva momente, apoi s-a intors in fata, s-a ridicat si a plecat fugind afara din vagon, trecand in celalalt vagon. Atunci blonda imi arunca o privire parca multumindu-mi.
Mai era poate inca un minut pana la statia urmatoare. Eu m-am ridicat in picioare si m-am uitat dupa batranica sa vad ce face. Dupa ce orgasmele lor mutuale au trecut, ea se ridica foarte repede din bratele lui, samanta lui curgand din pasarica ei si se aseaza pe scaun acolo unde am stat eu mai devreme. El repede isi baga monstruozitatea aceia cu ceva greutate in jeansi, se ridica si se indreapta amandoi inspre usa. Ea era in fata lui, si cand metroul a oprit amandoi au iesit repede afara din metrou. Chiar inainte sa opreasca metroul, am vazut cum batranica ii spune ceva unuia domn, parca era politist din celalalt capat al vagonului din care venisem eu si apoi vine cu tipul ala incoace. Cei doi au vazut de mult chestia asta. si din cauza asta repede s-au adunat si au fugit la usa metroului.
“Daca nu vrei sa ai de a face cu politia, mai bine fugi” mi-a zis blonda cand a vazut ca doar stau acolo uimita si fara sa fac nici o miscare. Ma ia de mana si ma trage dupa ea cand usile s-au deschis. Toti trei fugim prin metrou pana cand ajungem la suprafata si ne pierdem urma prin multimea de la suprafata. Inima mea batea asa de tare in pieptul meu incat am crezut ca acolo pe loc imi iese afara din piept. Fara sa ne uitam in spate doar am fugit in sus pe scarile rulante pana cand am ajuns la suprafata.
Dupa ce eram la ceva departare de intrarea in statia de metrou, el si cu ea s-au oprit la un terasa la vreo doua sute de metri de statie. Toti trei eram rosii si foarte imbujorati. Rasuflam ca niste locomotiva. Ne-am asezat la o masa, razand cu pofta. Nu-mi venea sa cred ca am facut asa ceva.
“Mha, da voi chiar ca traiti pe muchie de cutit!” le-am zis, dupa ce ne-am mai oprit din ras si rasuflarea ne revenea la normal.
“Daca ai sti” a zis blondina.
“Adica cum, doar sa nu-mi zici ca faceti asta zilnic?” I-am intrebat putin mirata.
“Cel putin chestia cu metroul e prima data cand o facem” mi-a raspuns latino-loverul din stanga mea.
“E prima data cand facem sex cu cineva fara sa-I stim macar numele. Apropo eu sunt Adina, iar el e Dan.” A zis blondina.
“Ema, imi pare bine de cunostinta” le-am raspuns, intinzand mana inspre el, si apoi inspre ea.
“Si noua” au raspuns.
Deabia acum am observat ca eram aproape de hotel continental, defapt la terasa de sub el. Am comandat si ni s-au adus niste racoritoare, a platit el ca un adevarat gentelman. Apoi am continuat discutia noastra.
Chelnerita, o tipa destul de aratoasa, I-a facut cu ochiul asa mai mult ca sa nu observe blondina, dar blondina sau Adina a inceput sa rada, cand Dan I-a zis dupa ce a plecat chelnerita ca ia facut cu ochiul.
“Voi chiar va ziceti totul?” I-am intrebat surprinsa de comportamentul ei. Credeam ca ea va face vreo criza de gelozie sau ceva, forta obisnuintei, dar apoi mi-am amintit ca el m-a futut chiar sub ochii ei si ea inca l-a ajutat.
“Da. In relatia noastra nu prea exista secrete” mi-a zis Adina. “Cand ai futut-o pe chelnerita in debara, Dane. Parca acu doua zile. Nu?”
“Da, azi ce e, joi nu, da marti cand tu il calareai pe tipu de la receptie chiar in magazia hotelului” I-a raspuns Dan.
“Woow. Nu-mi vine sa cred ca intalnesc asa cuplu. Credeam ca eu sunt nebunatica, dar voi ma lasati la km” am zis.
“Dupa cum te-ai comportat azi in metrou nu prea cred. Primul lucru care l-am crezut cand te-am vazut e ca esti la fel de nebunatica ca noi. Poate si mai si” a zis Adina.
“Credeti-ma asta e prima data cand fac ceva asa de nebunatic. Am mai facut sex inaite, dar mereu intre patru pereti si niciodata cu o asa de mare audienta. Apoi cand v-am vazut ca va urcati din nou am crezut ca mergeti spre casa sau asa ceva, dar cand am vazut ca iara incepeti, pur si simplu nu m-am putut retine sa nu vin si eu langa voi. Merci de orgasme, Dane. Esti primul barbat care ma face sa am un orgasm doar cu ajutorul degetelor. Si acel penis al tau, woow, am crezut ca ma topesc acolo pe loc.”
“Inseamna ca ti-a placut foarte mult ce ti-am facut” a zis Dan.
“Mult. Cred ca glumesti. A fost fantastic. Nu m-am simtit mai satisfacuta in viata mea.” I-am raspuns.
“Inseamna ca nu te superi daca te invitam sa-ti petreci noaptea alaturi de noi?” a zis Adina.
“Placerea e numai a mea” le-am raspuns bucuroasa, dar si mirata in acelasi timp de aceasta propunere directa, si venind din partea ei, si nu a lui.
Am mai stat acolo vorbind si glumind pentru aproape o ora. Nu mi-au povestit mare lucru despre ei, mi-au povestit cateva din aventurile lor de la mare de anul trecut si credeti-ma eram mai uda ca niciodata intre picioare. Tot ce am aflat despre ei e ca sunt intr-o delegatie de o saptamana aici, la Bucuresti si ca stau la Hotel Continental, unde si eram si la terasa. Au venit luni, si pleaca duminica seara asta acasa. Cand I-am intrebat de viata lor de cuplu, au zis ca ei nu sunt un cuplu, ci doar doi prieteni carora le place foarte mult sexul. Poate ca se comporta ca un cuplu, dar nu sunt. Cand I-am intrebat daca sunt cumva casatoriti unul cu altul, mi-au raspuns ca intr-un fel sunt. Am ramas mirata de raspunsul lor, si am vrut sa continui sa aflu mai multe despre relatia lor de cuplu. Poate ca o sa aplic si eu asta cand vine prietenul meu acasa in sambata asta. Am si uitat ca sambata iubitul meu cu care impart un apartament de un an, se intoarce acasa dintr-o delegatie si la vara dupa ce termin faculta o sa ne casatorim.
In fine, cand am vrut sa aflu mai multe despre ei, au zis ca e mai bine sa nu stiu. E prea complicat si nu prea vor sa imi spuna. Ce sa zic, sunt cam curioasa din fire. Dar m-am multumit cu cat mi-au zis si am fost multumita. In gluma, Adina mi-a zis ca daca nu am incredere in ei, pot sa plec cand si cum vreau. Acest mister, si poate si pericol in ceea ce ii priveste, parca a facut ca inima mea sa bata si tare, adrenalina crescand in mine ca intr-un lup la vanatoare. Nu stiu, dar parca aveam increderea cea mai mare in ei intr-un fel, si in al fel nu aveam nici o incredere.
Dar pana la urma m-am lasat in voia sortii. Am luat o cina copioasa la restaurantul hotelului si apoi am urcat in camera lor de hotel in jur de 10 seara. Era o...



    Login