Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintirile unui labagiu
Autor : Nefututul - 2016-07-26
Citita de 18583 ori - Nota 6.00 (84 voturi)


Ce va povestesc acum s-a petrecut anul trecut pe la inceputul verii, peste cateva zile se intra in vacanta mare. Chiulisem de la ultima ora si ce mi-am zis, hai prin parc la o plimbare. Ziua numai buna, adia si un vant usor,ereau si cativa nori, soarele nu stralucea prea tare. Parcul erea traversat de tineri care mergeau spre liceul din apropiere, sau spre casa. Vrand nevrand privirile i-mi ereau atrase de tinerele eleve singure sau in grup sporovaid de zor. Mi-se pareau toate frumoase si bune de futut. M-am asezat pe o banca sa pot privi in voie la ele. Dar tot privind la craci si tate,cum e normal, simt cum biata mea pula incepe sa se umfle si sa se intareasca. Daca apare acum cineva cunoscut si trebuie sa ma ridic in picioare am dat-o in bara. Pula bat! Stiam o banca mai retrasa catre capatul unei alei cu spatii de joaca pentru copii. Acolo mergeam de multe ori sa dau la laba, pentru ca aveam obiceiul asta. Priveam la tinerile mamici si frecam pula gandindu-ma cum ar fi sa fut si eu pe una din ele.
Buzunarul drept al pantalonilor erea rupt si cand bagam mana in pantaloni dadeam fix de pula.In felul asta puteam sa ma frec la pula cam in orice loc fara sa dau de banuit. Uneori dadeam la laba in timpul orelor mai ales la mate si fizica unde aveam niste profesoare mai tinerele si nostime. Ele scriau pe tabla si eu frecam pula prin buzunar. Alesesem un loc strategic, la perete. Sa nu se vada cum dadeam din mana. Colegul nu zicea nimic doar mai mustacea din cand in cand. Stiam ca si el da laba dar in clasa nu avea curaj, o frecam uneori impreuna in wc la pauza, cand excitarea atingea cote alarmante si nu mai rezistam. In clasa aveam si fete dar numai doua ereau mai bune restul niste proaste. Astea doua aveau si prieteni din alta clasa, cu care se inghesuiau prin unele locuri din scoala si stiam ca se si fut. Ma excitau cel mai tare dar nu aveam curajul sa le zic ceva.
Alta data, intr-o zi mai friguroasa de toamna in care dadeau si cativa stropi de ploaie, am chiulit cateva ore, asa se face ca am intrat in cinema. Filmul erea ceva banal fara prea multi privitori sala fiind aproape goala. M-am asezat pe un rand gol mai spre spatele salii cu gandul clar sa dau o laba. Dupa ce a inceput filmul am scos frumos pula din pantaloni si am inceput sa ma joc cu ea. O beleam usor fara graba relaxat total si pula a reactionat la comanda sculandu-se batoasa. O frecam lent fara sa ma grabesc, timp erea berechet. O pereche intarziata a trecut pe culoar uitandu-se dupa scaune libere. Cred ca au vazut ce faceam dar nu mi-a pasat si mi-am vazut in continuare de treaba. Perechea sa dus mai in fata, ocupand scaune cateva rinduri mai sus. Dupa citeva minute vad cum fata pune capul pe umarul baiatului soptindu-i ceva la ureche. Dupa ceva timp, fiind atent la film, realizez ca fata disparuse. Nu puteam sa inteleg cum a plecat fara sa o vad. Misterul se lamureste in curand cand fata a ridicat capul. Erea clar, fata luase ceva muie de la smecherul ala. S-a mai aplecat de cateva ori iar ultima data se sterse cu batista pe gura. Treaba terminata. Cum pula mea se mai inmuiase, acum cand imaginatia o luase razna se intari din nou, simtind in ea o mie de zvacuri. Incepui sa o frec gospodareste cu ochii tinta pe perechea din fata. Fata se ridica, dadu mana barbateste cu baiatul si iesi pe culoarul dintre randuri. Desi vedeam cum se apropie de mine frecam pula in continuare cu indarjire. Fata veni si intra pe randul meu. Am ascuns pula usor in slit, sa nu fiu chiar badaran. Veni si se aseza langa mine.
-Stiu ce faci nu te mai ascunde. Aratami-o!
Am scos pula ca la comanda tremurand de emotie. Fata puse mana pe pula cu indrazneala si o freca da cateva ori.
-Ai pula buna. Vrei sa futi?
-Da, zisei gatuit de emotie, dar pe cine?
-Pe mine. Dar sa stii ca nu e gratis. Eu o fac doar pentru bani. 20 normalul si 10 una scurta. Ai bani?
-Din pacate nu am nici un ban sun elev de liceu.
-Nasol pentru tine, dar i-ti fac o favoare sa nu zici ca sunt fata rea.
Si zicand asta incepu sa ma frece la pula mai rapid si cu multa indemanare. Abia am reusit sa scot o batista si sa o pun peste pantaloni ca am ejaculat din plin de cateva ori.
-Asta e tot ce pot sa fac pentru tine. Sa ai o zi buna!
Se ridica si pleca din sala lasandu-ma naucit. Stateam ca prostul cu pula afara si plina de sperma. M-am sters cu batista, am impaturit-o in patru, tinand-o in mana. Pula nu vroia sa moara si pace. Am inceput sa o frec usor la inceput apoi din ce in ce mai repede excitandu-ma iar. M-am aplecat usor si am eliberat alte doua jeturi de sperma pe podea. Incet pula s-a linistit si am pus-o in pantaloni la locul ei. M-am ridicat si am plecat din sala inainte de terminarea filmului. Am aruncat batista naclaita de sperma in primul cos de gunoi intalnit. Eream distrus, umilit, cea mai proasta si cea mai tare zi din viata mea de pana atunci. Nu mai aveam chef de nimic.
Cel mai tare erea in autobuzul aglomerat. Fara sa vreau, sau cateodata dinadins, ma lipeam de curul vreunei femei si-i simteam caldura bucilor. Astea mai in varsta ereau cel mai usor de atins.Unora chiar simteam ca le place. Daca contactul erea mai indelungat pula se scula instantaneu. Daca o simtea si nu misca erea clar ca-i facea placere, daca vedeam ca se foieste ma retrageam usor si o lasam in pace. Cel mai tare a fost cu o femeie, sa fi avut patruzeci de ani, cu niste tate, frate, de vis si un cur bombat si tare, cum aveam sa constat mai tarziu,o minune. Am pus ochii pe ea de cum a urcat in statie. Facandu-mi loc,usor,usor, pic in spatele ei si sprijin pula de curul ei. Ea nimic. Ba parca s-a lipit mai mult de mine. Gata zic asta e a mea. Pula se sculase pe crac in jos si simteam bucile fierbinti si tari dar voiam mai mult. Am bagat mana in buzunar si cu intentie, sa simta, am ridicat pula la verticala. Ne potriveam si ca inaltime, pula erea exact pe vanga gurului, intre buci. Femeia nimic. Ca si cum nu se intampla nimic, ne frecam asa de cateva minute in leganarea autobuzului aglomerat. Am prins si mai mult curaj, eream si excitat la maxim, simteam ca daca nu ma frec la pula mor. Am bagat mana in buzunar si am inceput sa framant pula si sa o frec pe curul ei.Erea imposibil sa nu simta ce fac dar cu toate aste nu zicea nimic, doar se impingea mai tare in mine. Pula zvagnea si ejacularea se apropia napraznic. A lasat-o sa simta cum zvacnea si apoi m-am retras si am ejaculat in chiloti. M-am intors cu spatele, rosu de emotie. Peste doua statii femeia a coborat. Fara comentarii.
Revin la faza cu parcul. Ajung in fata bancii la care doream sa ajung. In apropiere, la cincisprezece,douazeci de metri doua fetite bateau o mingie.Nu puteam sa-mi dau seama ce varsta aveau. Aveau ceva sanisori, corp frumos format, cred ca vreo 14,15 ani. M-am asezat relaxat pe banca, sprijinit pe spatar, cu mana automat in buzunarul pantalonului. Pula semisculata astepta sa fie chinuita. Am inceput sa o execut frecand lent si in lung belind bine capatana. Dupa un timp nu mai aveam...



    Login