Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAm gustat din ea ... sora mea
Autor : vampir007 - 2013-12-18
Citita de 28301 ori - Nota 8.21 (62 voturi)
Ma numesc Iulia si am 13 anisori, desi credeti ca sunt mica am descoperit la varsta de 10 ani filmele erotice, curioasa din fire am intrat pe niste lincuri si ce am vazut acolo mi-a placut la nebunie si de atunci in fiecare seara inainte de culcare intru si ma uit la cate un filmulet sexy si ma masturbez dupa care adorm. Acesta lucru a devenit ca un ritual inainte de culcare, se mai intampla totusi san u fiu singura in camera pentru ca mai am o sora cu 10 ani mai mare ca mine si cand vine de la facultate stam in aceeasi camera, desi atunci nu ma pot uita la filme gasesc intotdeauna ocazia sa ma masturbez sub patura!
Insa povestea pe care vreau sa v-o impartasesc s-a intamplat acum cateva zile cand scumpa mea sora a venit mai devreme cu o zi de la facultate pentru a merge la un chef cu cea mai buna prietena a ei. Parintii nostrii vin acasa de la serviciu seara tarziu pe la 19.00 sau 20.00, eu vin de la scoapa pe la ora 12.00 si o gasesc pe sora mea acasa imbracata ca de obicei in pijamalele ei albastre semitransparente. De multe ori stateam si ma uitam la ia la formele ei perfecte, la sanii ei, la coapsele ei, la posteriorul ei bombat, si la pasarica ei rasa care se vedea doar din anumite pozitii prin acel material semitransparent. La varsta ei imi doresc sa am aceleasi forme, de multe ori o invidiez dar ma si mandresc cu asa sora perfecta. Nu de putine ori m-am masturbate cu gandul la ia, acum ceva timp am inceput sa urmaresc si filme cu lezbiene, au inceput sa imi placa din ce in ce mai mult sic ate o data vroiam sa incerc sa o abordez pe sormea, darn u steam cum si nici nu aveam curajul necesar asa ca ma multumeam doar sa ii privesc formele perfecte prin pijamaua ei albastra.
- Iuli nu mai vaisa si vino pana la mine.
- Da!
- Dute si ia uleiul de masaj si vino incoa.
- Bine.
Zis si facut, ma conformez, dar tot nu inteleg de ce vrea uleiul de masaj, pana acum de fiecare daca cand cerea sa ii fac masaj ii faceam pe deasupra hainelor, insa acum nu a zis nimic de masaj cid oar de ulei. Cand ma intorc cu sticluta in maini o vad pe sora mea in pat dezbracata complet cu fundul bombat in sus, pentru o clipa ma blochez si ma uit la ea, sora mea, o studiez, cat e de frumoasa, imi doresc sa fiu ca ea. Eu la 13 ani sunt destul de dezvoltata, am 1,65, cu doi sani micuti dar fermi pentru varsta mea, funduletul micut rotund, eu zic ca sunt buna de pula, dar bucuria ca o vad pe sora mea dezbracata in fata mea era divina, abia asteptam sa o ating:
-Si ce vrei sa iti fac? Masaj? Intreb eu curioasa
- Da urca pe mine dar mai intai dezbracate ca vreau sa ma dai cu ulei sin u vreau sa iti murdaresti hainele.
Inima mea tresalta de bucurie si cat ai clipi m-am dezbracat, m-am urcat cu pasarica pe fundul ei, deja incepusem sa ma ud putin, as fi vrut sa ma frc putin de fundul ei sis a il sarut, dar oare ce avea sa zica? Ma apuc de treaba, incep sa ii masez spatele inevitabil pasarica mea se freca de pielea iubitei mele surori incepusem sa ma excit. Dup ace termit treaba cu spatele ei, ma intorc si o calaresc invers ca sa potr sa ii masez fesele perfecte. Pielea ei proaspat data cu ulei era minune pentru pasarica mea. Ma excit din ce in ce mai tare, pe motiv ca ii masez fesele si cobor cu mangaitul pe picior imi frec pasarica de spatele surorii mele, cu coada ochilui ma uit la ea vad ca nu zice nimic, pare ca doarme. Usor, mainile mele imi aluneca intre fesele surorii mele, ii ating rozeta, incep usor sa tremor la gandul ca sunt aproape de gogosica interzisa a surorii mele. Ce sa fac, ce va zice sormea daca ii mangai pasarica proaspat rasa? Si cu toate astea imi iau inima in dinti si ma fac ca imi aluneca mana la pasarica ei. La prima atingere dau de o pizda pufoasa, cu niste labii mult mai mari decat ale mele, carnoase si un clitoris tare ce depasea putin in marime buzele ei fierbinti si sexy. Imi retrag mana si continui sa ii mangai fesele, abia asteptam sa termin cu masatul, vreau sa ma duc cat mai repede la baie sa ma eliberez de presiunea ce o simte pasarica mea, vreau sa imi bag degetul in vagin si sa ma gandesc la formele perfecte ale surorii mele. Termin treaba si sar repede de pe ia ca sa ma duc la baie dar ea ma opreste si imi zice:
- D ace faci sormea ai terminat cu mine, vezi ca mai ai sip e partea cealalta!
Si se intoarce cu fata in sus, sanii ei perfecti ies la vedere, picioarele cracanate lasa la vedere pasarica cu labile putin desfacute ce pareau o gura intredeschisa care ia o gura de aer dup ace a stat cu nasul in paturura asezata cu grija pe pat. Ma uit la ia sin u imi vine sac red, sora mea ma lasa sa ii ating formele perfecte pe care le doresc si eu intr-o zi! Ma urc din dou pe sormea de data asta ii ating pasarica de bazin si ochii nu ii puteam lua de pe sanii ei, abia asteptam sa pun mana sa ii ating, in clipa urmatoare, fiindca eram atat de excitata, mi-am dat drumul la un lichid dulce pe care nu mai puteam s ail tin in mine.
- D ace faci sormea te excite? Perversa mica ce esti!
Si imi baga un deget in vagin eram uda toata, cand scoate degetul il baga in gura si imi spune:
- Esti foarte dulce, f ace iti zic eu si vei fi cea mai fericita!
Nu imi venea sac red sormea tocmai gustase din mine, eram in culmea fericirii, darn u ma lasa asa usor si ma pune sa ii masez sanii, in timp ce eu ma jucam mai mult cu sfarcurile ei tari, ia imi pune mainile pe fund si un deget il introduce usor in mine! Eu inched ochii si incep sa ii sug un sfarc de bucurie, ii ling sanul, nu credeam ca voi face asa ceva, dar da era real. Sormea ma trage peste ea si imi baga degetul din ce in ce mai adanc, ma saruta pe gura! Eram ata de excitata incat nu mai resist si imi dau drumul, un orgasm puternic, inunda mana surorii mele si eu inched ochii si o strang de sani de placere. Ma ia si ma pune culcat pe spate cu sanii mei micuti in sus, ma saruta pe sfarcuri coboara usor cu limb ape trupul meu si ajunge la pasarica mea de unde nu mai pleaca, o mana o intinde si se joaca cu un san, cealalta ma tine de funculetul meu micut si limba jucausa imi mangaie cu delicatete clitorisul si din cand in cand intra in vaginul meu inca stramt. Aaaaaahh ce bine este nu am mai simtit niciodata asa ceva eram in culmea fericirii, sora mea perfecta imi dadea limbi in pasarica mea fara par, ce puteam sa imi doresc mai mult de atat. Nu trece mult si incep sa tremor, Sormea ma simte si imi baga un deget in vaginul ud si ma linge si suge clitorisul cu putere. Eu cu ambele maini ii imping capul in pasarica mea si daaaaa un al doilea orgasm puternic, de data asta o stopesc pe sormea pe fata, dar ea nu se supara imi linge tot sucul pizdii mele si ma curate bine si in vagin cu limba. Dupa ce termina imi spune sa stau putin sa imi revin ca dupa aceea trebuie sa invat sad au si eu limbi. Nu imi venea sa cred ca sormea ma invata sad au limbi!
Dupa cinci minute ma pun cu capul lipit de sanii ei, imi placea, erau sa de Fermi dar in acelasi timp si moi, sormea ma ia in brate si imi mangaie fundul cu degetele ei aurite. Eu ma joc cu sfarcul ei intarit de la celelet san.
- Sugel!...
Nu am asteptat sa imi zica de doua ori si il iau in gura, il molfai si il strang intre buzele mele subtiri, o mana o pun pe pasarica ei s...



    Login