Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlexandra 5
Autor : monika1976 - 2010-07-06
Citita de 20143 ori - Nota 7.75 (28 voturi)
Buna
V-am povestit despre aventurile mele din satul bunicii unde imi petreceam vacanta de vara. Numai ca vacanta se terminase si eu trebuia sa merg la scoala la oras.
Am inceput scoala si tinusem cont de ce-mi spusesera cei doi sateni cu cer mi-am petrecut vacanta adica” sa nu-mi fac de lucru cu oricine, mai ales cu pustii de varsta mea care doreau sa se laude cu ce-au bagat ei pe scule”. Asa ca mi-am vazut de treaba mai ales ca orasul era mic si se afla imediat ce se intampla. Mai ales babele din cartier care ascultau Radio Sant povesteau de cat de stricata era lumea. Baietii se laudau in clasa cu ce-au facut ei uneia sau alteia.
Unii baietii imi faceau propuneri indecente, iar alti barbati insurati ma apreciau ca ce bine arat. Dar eu stateam in expectativa si analizam situatia.
Asa s-au derulat lucrurile pana cand intr-o dupa-amiaza pe cand veneam de la scoala pe o strada laturalnica dintr-un boschet l-am vazut pe un tip de vreo 35 de ani care-si freca penisul. M-am oprit si l-am analizat zambind.
-Aici nu este bine ca ne vede cineva, i-am sugerat eu sa mergem undeva intr-un loc mai retras.
-Daaaaa, hai sa mergem, stiu un loc pefect unde putem fi in siguranta, mi-a raspuns el pe un ton plin de excitare si de emotie ca-si gasise ceea ce cauta, poate de multa vreme.
Am plecat pe malul Crasnei, raul care traversa oraselul prafuit si ne-am strecurat printre balarii pana ce-am ajuns la un fost punct hidrologic aflat in ruina.
Cladirea era compusa din doua camere, inauntru nu era nimica in afara de o mizerie de nedescris: hartii, prezervative, rahat ce scotea un miros urat..
Prima camera era mai luminoasa deoarece avea geamuri. Din prima acmera se intra in a doua care era mai intunecoasa, lipsita de geamuri, plina de moloz.
Tipul n-a mai avut rabdare asa ca si-a scos repede penisul indemnandu-ma sa-l sug.
Nu am stat pe ganduri si am aplicat ceea ce am invatat in vacanta de vara. Tipul nu avea rabdare cu mine si ma apasa de la cefa ca sa intre cat mai mult. Din cand in cand intra pana-n gat. Era gros si scurt, asta il facea sa intre pana la capat, lovindu-ma cu ouale in barbie.
La un moment dat am simtit ca scula lui se incoarda, iar mainile i se inclesteaza in capul meu. Apoi jeturile calde si gustul sarat care imi inundau gura. Am scuipat afara.
Am mai discutat apoi vreo 10 minute cu el. Mi-a spus ca il cheama Viorel, este casatorit si sa nu-mi fac probleme in ceea ce priveste discretia si cutratenia. Numai eu sa ma port asa frumos si de la el o sa invat multe.
A urmat o perioada in care ma intalneam cu el regulat, el stiindu-mi orarul cand si cum pot sa ma dedic lui.
Intr-o vineri, zi cu ghinion pentru mine, terminasem orele mai repede pe la 13 si ma indreptam spre locul placerilor aflat intre balariile de pe malurile Craseni. Viorel ma astepta acolo cam de 5 minute, pregatit pentru o noua partida de sex.
Ca de obicei am inceput cu sexul oral pentru a-l trezi pe micut, apoi mi-am dat blugii jos si m-am intins cu cracii larg desfacuti pe patura adusa de Viorel.
Cand sa se pregateasca sa intre in mine numai ca aud zgomote in afara, apoi un glas ragusit de barbat.
-V-am zis ca sunt aici.
Am sarit ca arsi. Mai ales eu care eram speriata de moarte, am incercat sa ma ascund dupa Viorel care incerca sa stabileasca un dialog cu cei care patrunsera inopinant.
Inauntru au intrat vreo 8 barbati si incaperea incepuse sa se intunece din cauza ca unii stateau in usa, iar altii obturau lumina care mai patrundea pe geam.
Viorel incerca sa negocieze cu ei sa ma lase in pace sa plec acasa ca sunt eleva si ca suntem prieteni, urmeaza sa ne casatorim si sa nu-mi faca nimica..
Barbatii nu vroiau sa auda si in timp ce vreo trei incercau sa poarte un dialog cu Vio, altul imi confiscase hainele, iar alti doi intrusi ma pipaiau.
Discutiile in contradictoriu au durat vreo 5 minute pana ce unul mai bun de gura a luat pozitie ferma.
-Ba, uite cum facem. Liniste ca sa ma inteleg cu oamenii astia, se rastii el la ortacii lui.
Grupul s-a oprit din chicote si din discutii pentru a putea discuta cu noi. Erau muncitori zilieri veniti din Moldova la o ferma pentru a strange recolta de toamna. Miroseau ingrozitor a transpiratie si aveau acm intre 20 si 40 de ani.
-Nu vrem sa ai scandal acasa si la scoala. Stim cine esti. Uite, si-mi arata carnetul de elev. Iar tu esti casatorit si nu ai avea voie s-o futi pe asta de 16 ani. Carnetul ramane la mine pentru a nu le arata astora cine esti, dar daca nu faci ceea ce-ti spun eu ai incurcat-o. Va lasam sa va ganditi 5 minute. Apoi au iesit afara cu totii.
Vio era constient de situatie, mai ales ca se temea sa nu afle nevasta-sa care era o zgripturoaica. Plus de asta mai avea si un baiat de vreo 10 ani. Casnicia ii era pusa in pericol. Eu de asemenea tremuram ca raciturile de frica.
Viorel incerca sa ma linisteasca ca va fi bine si sa nu-mi fac probleme. Trebuie sa rezist.
-Gandeste-te la situatia a ta si a mea.
-Nu te gandesti mai Vio ca astia ma lasa gravida, poate ma bat, nu pot rezista la atatia.
Vio l-a chemat pe seful lor inauntru sa discutam in trei ce sa facem.
Plangem de frica ca se va afla prin oras.O sa rada lumea de mine si o sa fiu aratata cu degetul. La scoala numai de mine o sa se vorbesca. Ce o sa spuna parintii, dar babele din cartier. Dar imi era frica ce-o sa se intample cu mine daca tabarasc astaia pe mine.
-La fata ii este frica de voi ca o s-a ramana gravida si o s-o bateti.
-Nu se intampla nimica. O futem si atata.
-Dar eu vreau acasa, am incercat eu sa ma milojesc.
-Vrei la dracu de te duca, mi-a taiat-o moldoveanul scurt care incepuse sa se enerveze de atata asteptare. Baietii asteapta afara si nu sunt fututi de o luna de zile. Asa ca spune, ce faci?
-Se fute cu voi, a incercat Vio sa-l domoleasca, dar fara bataie si in pizda sa fie protejat.
-N-a, hai odata, nu mai tot stam, spuse moldoveanul.
-Dar eu ........... , am incercat eu sa spun ceva. In acel moment seful ii chema pe ceilalti care aparura imediat, semn ca acestia ascultasera negocierile.
-Primul sunt eu, spuse cel care negociase in timp ce-si dadea hainele jos, tremurand de nerabdare.
Vio incerca sa ma linisteasca si sa ma faca sa inteleg ca o sa fie bine si nu am de ce ma teme. Ceilalti care niciodata n-am sa stiu cati au fost, se masturbau ori isi dadeau hainele jos de pe ei.
-Ba, ia mai aduceti voi ceva haine sa facem o futelnita ca lumea ca patura asta este destul de putin pentru betonul asta, le ordona cel care abia astepta sa ma penetreze.
Rapid ceilalti s-au conformat, aruncandu-si pantalonii sau bluzele langa mine pentru a fi asezate.
-Ia scoala putin ca sa bag astea sub tine ca altfel iti zdrobesti bucile, imi dadu un sfat parintesc omul acre statea in picioare si astepta cu nerabdare sa intre.
-Vio ...., te rog sa ramai cu mine sa nu mi se intample ceva, incercam eu sa-l rog in timp ce ma ridicam in picioare pentru ale permite unuia din echipa sa aseze hainele sub mine.
-Sunt aici si nu te teme, ma asigura omul in care mai aveam incredere. Apoi el se ruga de echipa de soc sa nu ma bata ori sa ma batjocoreasca prea mult.
-Pai nu o sa-i facem nimica numai ca o futem bine, se auzi o voce groasa de bautura si tigari.
-Dar muie nu-i dam? Intreba unul razand.
-Pai asta nici nu se pune problema, plus in cur.
Toate aceste discutii se purtau in jurul meu cu mult haz in timp ce eu eram asezata pe spate cu picioarele larg desfacute de doi handralai, in timp ce altul venise si se aseza cu coaiele si curul pe fata mea, iar genunchii imi tineau mainile tintuite gata sa le rupa. Seful lor care negociase futaiul, trase o flegma in palma si-si unse bine scula, apoi o fixa la intrare in vagin si se lasa cu toata greutatea lui. Am simtit ca ma rupe, dar eram speriata de faptul ca nu stiam daca si-a pus prezervativ sau nu si-a pus. Asa ca am incercat sa ma zbat pentru a-mi elibera mainile si fata de cel cere-si pusese controlul asupra lor. Am inceput sa strig, sa se ridice de pe nine ca nu-i suportam mirosul de coaie si de la cur.
-Te musc daca nu te scoli de pe mine, l-am amenintat eu.
S-a ridicat de pe mine si eu m-am bucurat ca am scapat, dar inurmatoarea clipa am simtit o palma peste fata de-mi tasni sangele din nas.
-Asta sa te inveti minte sa nu mai comentezi, ma ameninta cel de la cap care ma pocnise.
-Pai nu ti-am spus-o fetito sa stai cuminte? Te futem si gata. Ne vedem fiecare de treburile noastre. Astia nu glumesc. Mergi acasa si batuta si fututa, spuse negociatorul trupei.
-Pai n-ai venit la futut? intreba unul mirat.
-Fara muie nu scapi, sa stii, ma asigura unul in timp ce eu incercam sa-mi opresc sangele care siroia pe nas.
-Pauza de o tigara pana-si revine gagica, propuse seful lor.
-Mi frica sa nu raman gravida, ma smiorcaiam eu tinandu-ma de nas.
-Taci dracului pana nu te mai pocnesc, ma ameninta cel de la care primisem una in nas.
Vio veni la mine si incerca sa ma calmeze spunandu-mi ca cu astia nu-i de joaca, mai ales ca unii dintre ei erau afumati de la bautura.
-O rezolvam noi daca ramai gravida., conchise el intr-un final.
De boli nu putea fi vorba pe atunci cum este acuma, numai ca in timpul lui Ceausescu nu puteai sa scapi usor de o sarcina, plus de asta mai erau si cheltuielile care trebuiau achitate medicilor care se riscau la asa ceva.
Dupa ce mi s-a oprit hemoragia nazala, au reinceput ostilitatile asupra mea. Nu le stiam numele la niciunul,ei nu imi stiau numele si ajunsesera sa puna stapanire pe mine.
Seful lor ma lucra jos tinandu-mi picioarele pe umerii lui si patrunzandu-ma pna la capat cu scula lui groasa in timp ce teticulele ma loveau peste cur. Altul, cel care ma pocnise, mi-o dadea la supt in timp ce cu coaiele mi le punea pe ochi in loc de ochelari.
Ceilalti erau in jurul nostru, frecandu-si sculele cu multa pofta, fumau, beeau si faceau glume pe seama mea. Unii mai indrazneti mersera la curul meu de unde priveau miscarea de dute-vino din vagin. Ba mai mult mai strecurau cate un deget in cur facindu-ma sa tresar. A urmat apoi doua degete unse cu scuipat. Stiam ca si acolo aveau sa intre.
Cel din vagin incepu sa pompeze din ce in ce mai repede pana ce simtii ca iese repede din mine si ejaculeaza undeva pe jos.
-Ahhh, e buna curva, spuse el in timp ce-si curata penisul de lichidul alb cu o frunza de brusture care crescuse la intrarea din incapere.
Nu a durat nici doua secunde ca repede au sarit alti doi sa intre jos, certandu-se intre ei ca el m-a vazut primul cand veneam cu Viorel, iar celalalt ca ii este dator cu doua pachete de tigari.
-No fute-o tu, spuse cel care ma descoperise.
Isi unse scula cu scuipat desi la gaura eram leoarca de uda si intra din prima fara sa mai zaboveasca.
-Ba, futeti-o cum vreti, dar aveti grija sa nu lasati in ea, ii sfatui seful lor care se terminase deja si se imbracase.
Nu dura 2 minute ca simti in gura un lichid sarat si vascos pe care il scuipai rapid imediat ce-si scoase pula.
-Ce nu-ti place? Ma intreba unul in gluma.
-No lasa ca eu la tine in gura ma termin si sa dea dracu sa nu o papi. Lasa-ma pe mina ma.
Ma intoarsera in patru labe, cel din fata dandu-mi-o in gura, iar cel din spate spre surprinderea mea mi-o baga in cur fara menanjamente.
-Incet, am incercat eu sa schitez pentru a-l opri.
-Iar vrei s-o iei? Se auzi o voce de undeva din spate.
Trebuia sa fiu cuminte mai ales ca aburii alcoolului puneau stapanire pe mintile deja incetosate de sex. Deja pe la curul si vaginul meu se facea pelerinaj. Bagau de vreo 5-6 ori se ridicau si lasau locul altuia.
In ciuda faptului ca mi-era frica, avusem si eu orgasm. Pe picioare se scurgea sperma si orgasm provenite de la mine din vagin. Nu mai conta unde se terminau. Unii cand simteau ca vine momentul culminant intrau mai adanc si acolo isi dadeau drumul. Parul pubian era incleit de la smantana barbatilor pe care nu-i mai interesa cum arata. Care era mai treaz dintre ei, prefera sa vina sa dea o muie decat sa mearga la celelalte doua gauri.
Dupa aproximativ o ora de futai la greu, cineva a adus intr-o galeata apa din raul Crasna pentru a ma spala putin.
-Auzi fa. Spala-te ca uite cum esti la pizda, imi spuse unul.
Nu mai eram buna de nimica, abia ma puteam tine pe picioare, asa eram de slabita. Mai ales picioarele pe care nu mi le mai puteam simtii.
-Uita-te la ea cum arata, se amuza unul catre un coleg.
Atunci am pus mainile pe fata si mi-am bagat degetele prin parul de pe cap. Era sperma cleioasa sau uscata chiar. M-am apropiat de galeata si m-am pus in genunchi ca sa ma spal pe fata, apoi am incercat sa-mi descalcesc parul cu apa de sperma.
-Ba , ce dracu, faci baie? Aic...



    Login