Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlexandra 3
Autor : monika1976 - 2010-07-06
Citita de 24666 ori - Nota 7.76 (33 voturi)
Deflorarea
Va povesteam in episoadele trecute despre relatia mea nepotrivita cu un om ce-mi putea fi tata. Dar nu asta conta si merita faptul ca eu incepusem sa ma simt bine si mai ales ca aveam ce invata de la acest mascul care avea ceva experienta. Cu gustul ma obisnuisem deja, iar de miros nu mai tineam cont. Acest sport este ca si mancatul maslinelor, mai greu pana te apuci si apoi nu te mai poti lasa.
Intalnirile nu durau mai mult de cateva minute, maxim 5 minute, timp in care se derulau cu rapiditate actiunile: sexul scos prin slit, pozitia in genunchi, ajutata de la spate, pompatul din ce in ce mai repede si in final jetul fierbinte care de multe ori ajungea pe fata mea. Refuzam categoric sa iau sperma in gura desi nenea Petre ma sfatuia sa nu o risipesc ca e sanatoasa. Degeaba filmele porno prezinta acest lichid alb ca un rezultat al unei partide de sex ce s-a derulat, ca fiind excitanta si gustoasa, nu este chiar asa de usor din cauza gustului sarat si a mirosului intepator.
Partidele de sex oral sau muie cum aveam de la cei mai mari ca se numeste daca satisfaci pe cineva cu gura, se desfasurau in lanul cu porumb, ori in casa de multe ori la cativa metri de baba care statea cam prost cu vederea.
Era spre seara cand ma dusesem sa culeg buruieni din lanul cu porumb pentru porci. Nenea Petre, dupa ce ne ajutase sa bagam graul in hambar, imi facuse semn sa ma duc la locul placerilor. Eu afirmasem discret din cap.
Petre plecase de la noi de 20 de minute, iar eu dupa ce am mai maturat graul ramas la uscat, am mai dus ceva apa si am bagat puii in gainar, ii spusem la buna-mea ca plec dupa buruieni in lanul cu porumb. Am luat lipideul (cerceaf pentru transportat) si am plecat intracolo. Am intrat in lan cu mare bagare de seama sa nu ma tai in frunzele uscate de porumb, ori sa ma impiedic in ceva radacina pana ce-am auzit chemarea barbatului care incepuse sa se masturbeze si ardea de asteptare.
-C-am mult ti-a trebuit pana ai venit? A zis el in timp ce-si scutura scula belita spre mine.
-Nu puteam sa vin asa de repede dupa tine ca-si dadea seama batrana. Am incercat eu sa-l conving.
Fra nicio comanda ma asezasem la locul faptei pe un bostan mare care servea drept scaunel, in timp ce Petre se posta in fata mea cu pantalonii pe vine. Scula ii venea perfect la nivelul gurei mele, mai ales ca statea cu picioarele intr-o groapa. Ma prinse de cap cu mainile vanjoase ca intr-o menghina si incepu sa dea din fund. Ritmul incepu sa creasca din ce in ce mai repede pana ce-i veni. Atunci eu scoasem un oftat infundat, era semnul la care el trebuia sa se retraga si sa nu-mi lase sperma in gura.
In timp ce-si tragea pantalonii pe el si se stergea cu o frunza de brusture de ultimii picuri de sperma care-i ramasese pe capul pulii, iar eu ramasesem meditativa stand pe bostan, am fost intrerupti de un glas gros de barbat.
-Am vazut tot, spun la tot satul, dar prima data ma duc la batrana sa-i spun ce faceti voi aici.
Era Ion vecinul lui Petre, un barbat trecut de 40 de ani, mai slabut, saten si la vreo 175 inaltime. Nea Ion care facea naveta la oras unde lucra ne vazuse si in timp ce ne ameninta cu divulgarea secretului, Petre se tot straduia sa-l lamureasca sa nu spuna la nimeni ca o poate face si el cu mine si ca totul sa se termine.
In timp ce negocierile se purtau deja in soapta, eu eram muta de speriata si imi pusesem fata in palme plangand.
-Hai ma Ioane ca te lasa si pe tine, nu face una ca asta. Stii ca am copii nu ma face de rasul satului.
-Curva asta mica sa o suga cu gura, nici n-am crezut. Ce mironosita e cand trece prin sat. Vorba aia : Pisica blanda zgaraie rau.
-Te lasa si pe tine dar sa nu spui la nimeni. Nu pierde tu o asa ocazie ca nu te mai intalnesti cu ea cat vei trai.
-O face si cu mine? Intreba Ion.
-Cred ca da.
Petre veni langa mine sa ma convinga s-o fac si cu vecinul lui ca sa nu se afle prin sat mai ales ca eram amandoi in aceasi oala.
-Ar fi bine sa-l sugi si pe el, imi spuse el sfatuitor.
-Si cu el? Nuuuuuuuuuuuu, am raspuns eu hotarat.
-Ii spun atunci la bunica–ta cu ce te ocupi tu, ma ameninta el in timp ce ma lua de par si ma trase prin porumb afara spre casa, pana ce-l opri Petre.
-Auzi ma, stai un pic sa discut cu ea, zise Petre speriat de moarte catre Ion care era indarjit si mai tare.
-Mai fato nu ma face de rasul satului. Sunt insurat si am fete mai mari decat tine. Hai ca nu mori daca o faci si cu el o data si apoi mai vezi tu. Ce te crezi. I-o sugi si lui si mai vedem. Vezi ca cu asta nu-i mod de a scapa.
-O fut in pizda spuse Ion.
-Nu stiu daca se poate ca e fata mare, incerca Petre sa-l indublece.
-Nu, eu vreau s-o sparg, daca nu plec in clipa asta.
Petre ma tot lamurea ca ar fi bine sa o incep cu Ion, mai ales ca barbatul aratase ca are si gume ( prezervative) si sa nu-mi fie frica de ei ca n-o sa se afle. Ma mangaia pe par in timp ce eu smiorcaiam pe bostan cu fata in palme.
Ma hotarasem cu greu si in timp ce Petre ma ridica de umeri sa stau in picioare, Ion isi dadea haina de pe el si o asternu jos pentru a face un culcus cat mai confortabil, indepartand radacinile si buruienile care impiedicau sa stea vestonul intins.
-Na fute-o, spuse Petre in timp ce dadu sa plece.
Atunci eu l-am rugat sa stea langa mine ca sa-mi fie mai usor. Petre se intoarse ca sa asiste la dezvirginarea mea.
-Dar n-o sa ma doara, am incercat eu sa ma asigur de la barbati.
-Un pic, dar apoi o sa-ti placa, spuse Ion in timp ce isi dadu pantalonii jos de pe el impreuna cu chilotii.
-Tu m-ai tot rugat s-o facem si acuma nu mai vrei? Intreba Petre.
-Uita pun si asta ca sa nu ramai gravida. Vezi ca am eu grija de tine?
Ion scoase din buzunarul hainei intinse pe jos in loc de culcus, un pachet si rupse cu dintii ambalajul, iar din el scoase o guma cum ii spun taranii, mai precis prezervativ, pe care-l rula pe scula. Atunci vazusem ca e mai subtire ca Petre.
-Na ce stai si te uiti ca muta la pula? Dezechiparea.
In timp ce-mi dadeam cu greu pantalonii jos de pe mine, Ion imi trase bluza de pe mine, iar Petre zmaci chilotii de pe mine. Apoi ma intinsera amandoi jos.
-Dar incet, il mai sfatui Petre pentru ultima data.
Ion dupa ce trase o flegma in palma si-si unse scula se apleca si ma scuipa jos la pasarica.
-Asta ca sa alunece mai bine. Amu ridica picioarele ca sa intru in tine.
Imi puse picioarele pe umeri, in timp ce cu mana stanga se sprijinea de pamant ca sa nu se lase cu toata greutatea pe mine, cu mana dreapta isi fixa prohabul la intrarea in vaginul meu. Dar eu nu ma lasam cu una cu doua si cand am simtit ca vrea sa intre am facut o miscare brusca lateral, astfel ca scapasem de prima tentativa de a patrunde.
-No da stai cuminte ca oricum nu scapi, ma sfatui barbatul din nou.
-Stai cuminte, imi zise si Petre care veni la capul meu sa ma dadaceasca.
-Ma tem si nu te mai lasa asa de tare pe mine ca esti greu.
In acele momente respectul pentru varsta lor nu mai conta, desi eram o fata politicoasa. In acele vremuri se mai stia de bunul simt si de folosirea prenumelui de politete.
Cum ma tot bataiam cu fundul cand in stanga cand in dreapta pentru a scapa de penetrare, barbatii se hotarara sa ma dezvirgineze.
-Du-te si tine-o de cur sa nu se tot miste.
Petre merse la curul meu si ma fixa cu palmele lui late cat doua lopeti, iar cu degetele mari de la maini imi desfacu buzele vaginului pentru a lasa cale libera. Barbatul deasupra mea isi fixa mai hotarat capul penisului intre labile larg desfacute si incepu sa patrunda. Pentru a intra mai usor trase si Petre o flegma la gaura.
-Poti? Il intreba Petre pe Ion.
-E tare stramta, dar mer...



    Login