Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlexandra 2
Autor : monika1976 - 2010-07-06
Citita de 23630 ori - Nota 8.50 (28 voturi)
Buna
Sunt Alexandra si va povestisem data trecuta despre prima mea aventura cu nea’ Petre, paznicul de la bunica mea din sat, acolo unde imi petreceam eu vacantele de vara.
Dupa prima intamplare eu ramasesem destul de scocata, mai ales ca eu nu mai avusem astfel de intamplari picante. Despre materiale educative XXX nici nu se pomenea pe atunci, nu cum este astazi cand sunt pline site-urile ori abunda CD-urile de acest gen.
Imi era frica sa nu se auda ceva prin sat, mai ales de parinti si de nevasta lui nea’ Petre, Viorica, o femeie rea de gura si grasa de arata mai mult a vaca.
Auzisem eu barfindu-se despre diferite femei maritate care umbla cu barbati, iar barbatii lor nu aveau habar. Daca erai fata si se auzea asa ceva prin sat iti scoteai un nume rau.
Cum eu doream sa raman aceasi fata cuminte la parinti, nu prea doream sa se afle ceva rau despre mine.
Dupa aceasta aventura nenea Petre nu mai venise pe la noi vreo doua ziele. Nu stiam ce s-a intamplat cu el, daca a spus cuiva ceva sau daca nevasta lui a aflat ceva.
Duminica baba pleca la biserica, ca de obicei, iar eu ramasesem acasa singura sa am grija de gospodarie. Mai aveam si eu in aceste momente clipe de liniste si de relaxare cand nu trebuia sa-i ascult cicalelile ei.
Nu bine a plecat batrana ca a inceput sa latre cainele si la poarta s-a si ivit nenea Petre. Era cam ora 9 si jumatate dimineata si inca nu se incalzise bine, asa ca eram imbracata intr-un treining albastru, iar in picioare aveam o pereche de tenisi chinezesti cum erau pe vremuri.
-Buna dimineata, m-a salutat omul cu o privire ce se amesteca de dorinta si rusine.
-Buna dimineata, i-am raspuns eu cu privirea in pamant de rusine.
-Dar numai singura?
-Da pentru ca bunica a plecat la biserica.
-Stiam eu asta, a raspuns omul zambind cu subanteles.
-Dar de unde?
-Am vazut-o cand a plecat.
Mi-am dat seama ca omul o urmarise pe batrana si asteptase sa raman singura ca sa poata da atacul.
-Cred ca nu te-ai suparat pe mine data trecuta cand ne-am intalnit? M-a intrebat omul cu interes.
-Nu, dar imi este frica sa nu afle cineva, am raspuns eu timida.
-Nu-ti fie frica ac eu sunt insurat si nu doresc asta, mai ales daca afla nevasta si fetele mele care sunt mai mari decat tine. Sa stii ca poti sa ai incredere in mine, dar in vlajganii lui Lascu si a lui Hulpus sa n-ai ca ei te povestesc daca faci cu ei ceva.
Lascu si Hulpus erau niste baieti de vreo 25-30 de ani ce i-o pusese la Maria, vacarita satului, o femeie sarita de pe fix care mai avea o fata din flori. Barbatii ramasesera in sat si inca nu se casatorisera, mai ales ca trageau si la masea.
Omul se apropie de mine si ma apuca de dupa ceafa, apoi puse mana pe umeri ca sa ma masoare mai bine.
-Esti faina si pacat de tine sa-si bata joc cineva.
Eu ramasesem muta in fata acestui taur de om care avea inca o data greutatea mea si de abia ii ajungeam pana la umar, iar privirea o tineam in jos de jena amestecata cu frica la care se adauga si excitatia.
Nea’ Petre ma mangaia pe tot corpul si apoi ma impinse sa intram in casa ca sa fim in siguranta si sa nu ne observe cineva. Eu ca beata de cap am acceptat acest gest din partea omului care incepea sa gafaie de dorinta.
Am intrat in casa si omul isi dadu pantalonii jos pe vine si cu mana dreapta incepu sa si-o frece, iar cu stanga ma apasa de ceafa, indemnandu-ma s-o iau. Eu nu ma lasam cu una cu doua spunand ca nu-mi place gustul si mirosul.
-Hai c-o sa te obisnuiesti – raspunse el printre oftarile de placere pe care si le provoca.
-Dar nu aici. Daca vine cineva si ne vede?
-Hai, o data si apoi te las.
M-am aplecat putin pana la nivelul prohabului belit si am luat capul rosu si gros in gura. Barbatul nu s-a multumit doar cu atat si a impins glandul mai dadanc in gura mea, iar eu am incercat sa ma retrag speriata, dat mana vanjoasa nu ma lasese.
-Gata, am raspuns eu dupa ce reusisem sa scap momeala din gura.
-Uf ce bine faci, spuse barbatul.
-Hai sa plecam de aici sa nu vina cineva pe la noi sa ne prinda, am incercat eu sa-l conving sufland greu.
-Hai sa mergem la sinar (locul unde se tine fanul uscat).
Sinarul era deasupra grajdului si ne dadea posibilitatea sa vedem de sus pe cine venea, plus de asta puteam s-o stergem in directii diferite daca aparea cineva inopinant.
Am plecat intracolo eu in fata, iar barbatul a ramas putin sa urmareasca daca nu venea cineva. Am urcat sus si l-am asteptat vreo 2 minute.
Dupa ce a urcat si nea’ Petre, impreuna ne-am retras in fundul sinarului unde era unde domina semiintunericul, iar fanul proaspat cosit mirosea bine.
Omul cum a ajuns s-a asezat pe spate si si-a dat pantalonii jos, luandu-ma de ceafa ca sa-i stisfac nevoile animalice. Eu stateam in patru labe cu capul intre picioarele lui si ma chinuiam sa i-o iau in gura in dimp ce eram ajutata.
-Hai ca asa inveti spuse omul printre suspine.
Eu nu puteam sa-i raspund cu gura plina decat sa scot niste sunete care semanau mai multa a sunete infundate. Plus de asta ma enerva bretonul care tot imi venea in ochi, iar transpiratia de la ouale barbatului facea acele momente grele pentru mine.
Eram excitata cu toate aceste neajunsuri, dar asteptam si eu mai multe de la masculul acela care-i satisfaceam pretentiile.
-Vreau si eu ceva deosebit de la dumneata.
-Nu te sparg si nu-mi fac de lucru cu tine. Ai timp cand o sa fii mai mare. Poti sa ramai garvida si ce-o sa spuna viitorul barbat ca n-ai fost fecioara. De aceea eu zic sa ramanem la atata si mai incolo mai vedem noi.
-Dar si eu vreau ceva placere.
-Nu intelegi ca jos nu facem. Poate un decet o sa te masez sau o limba.
-Hai sa vad cum e.
Omul m-a ridicat, apoi mi-a dat jos pantalonii si chiloteii si mi-a pus mana la pasarica.
-Intoarce-te cu curul spre mine – mi-a ordonat.
M-am intors cu fundul si i l-am pus pe fata lui.
-Apleaca-te si ia-o in gura – mi-a spus el .
M-am aplecat si am inceput acel joc cu carnatul si ajutandu-ma de mana dreapta cu care il frecam, pana ce la un moment dat am simtit cum limba barbatului se strecoara in gaurica me. Am tresarit deoarece era o senzatie nemaiintalnita, mai ales ca omul forta intrarea cu limba lui aspra interiorul meu fin. Omul se ajua si de degetele de la maini cu care indeparta buzele vaginului dandu-i astfel posibilitatea sa patrunda mai usor inauntru.
-Incet ca nu pot, am incercat sa-l domolesc eu dupa ce-am scos prohabul din gura.
-Iti place? M-a intrebat nea’ Petre.
-Da, dar mai usor, am raspuns eu dupa care mi-am reluat oralul, belind pielea in sus si-n jos.
Miscarile mele insa erau necoordonate si din cand in cand il mai atingeam, fara sa vreau, cu dintii. Atunci omul isi lua gura de la gaurica mea si ma apostrofa sa fiu mai atenta ca-i raman urme. Nu puteam nici sa lucru prea bine cu gura deoarece penisul lui avea un cap gros pe care abia-l puteam lua in gura, iar de restul ce sa mai vorbesc.
Cum nu ma prea descurcam cu suptul, barbatul m-a impins jos de pe el spunandu-mi nervos:
-Nu se face asa. Hai ca sa-ti arat ca sa nu ramai proasta.
Se pare ca era nerabdator de placeri, iar eu nu puteam fi la nivelul cerintelor lui.
S-a asezat pe spate cu picioarele larg desfacute si a inceput sa si-o frece in timp ce cu degetele de la mana stanga ma indemna sa ma apropiu. Eu stateam in genunchi si-l priveam pe omul care era in transa de placere.
-Hai ia-o.
Eu am intrat intre picioarele lui pana ce-am ajuns cu gura la sexul lui unde timida m-am oprit pentru cateva secunde, dar barbatul nerabdator m-a apucat repede de parul capului si m-a tras spre el.
-Tine pula cu mana si beleste-o, mi-a ordonat nervos.
Am facut intocmai, apucand cu mana dreapta sexul gros si tragand pielea le maxim, lasand dezgolit capul mare ce era la cativa centimetri de buzele mele.
-Ia-o in gura, a spus printre dinti in timp ce ma privea.
Am luat din nou capul numai de frica sa nu ma inec mia-m proptit mana stanga in burta barbatului, in timp ce el ma impingea de la ceafa.
-Fii atenta ce-ti spun cum sa faci. Cand o belesti inaintezi cu gura, iar cand tragi pielea te retragi cu gura. Ai inteles?
-Mhmmmmmmmmmmm, am mormait eu in timp ce incercam sa execut acele miscari pe care mi le-a sugerat omul.
-Belesti – inaintezi, tragi – retargi gura, belesti – inaintezi, tragi – retargi gura, belesti – inaintezi, tragi – retargi gura, belesti – inaintezi, tragi – retargi gura si tot asa.
Dupa doua minute de co...



    Login