Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAlexandra 1
Autor : monika1976 - 2010-07-06
Citita de 25119 ori - Nota 7.86 (50 voturi)
Salut
Ma cheama Alexandra si am sa va povestesc in mai multe episoade despre intamplarile mele, incepand de la primele mele initieri in arta dragostei si pana la ultimele aventuri pe care le-am avut.
Era pe vremea lui Ceausescu si locuiam intr-un oras mic de provincie, unde oamenii cunosteau intre ei, iar vacantele caniculare de vara le petreceam intr-un sat apropiat la bunicii din partea lui tata.
Eu eram inca la scoala o adolescenta brunete cu ochii verzi, parul lung, 165 cm si slabuta pentru varsta mea, nu cum sunt fetele de azi care mananca tot felul de prostii care contin calorii si la 16 ani arata ca o femeie dupa 3 nasteri. Pe atunci nu se gaseau atatea dulciuri decat acele eugenii sau biscuiti tari ca piatra, iar de ciocolata ce sa mai vorbim ca nu se primea decat pe sub mana.
In acel sat al copilariei mele nu erau decat oameni trecuti de prima tinerete, nu era nici curent electric, ce sa mai vorbim de televizoare, iar la calculatoare nici macar nu visam.
Bunica mea traia la marginea satului, acolo se retrasese din cauza comunismului, dar mai avea o casa in sat. Cum nu-ti dadea voie sa ai mai multe locuinte, bunicii s-au despartit, dar traiau mereu impreuna.
De cativa ani batranul murise si ramasese biata bunica-mea singura la vreo cei 80 de ani cati avea. O mai ajutam noi si-si mai aducea vacarii de la C.A.P. ca s-o mai ajute la treburile mai grele. Acestia pentru un pahar de bautura lucrau orice.
Mai venea pe la noi paznicul de la C.A.P., nea’ Petru care facea aprecieri la adresa mea ca ce mare m-am facut si ce bine arat.
Dar eu nu luam in seama treaba asta, mai ales ca generatiile de atunci nu prea erau versate si emancipate precum cele din ziua de azi care vad tot felul de filme deocheate de pe net.
Vinerea era zi de targ la oras cand bunica pleca cu de vanzare sa mai faca rost de niste bani, iar eu ramaneam acasa cu gospodaria. Atunci era lumea mea ca ma puteam si eu relaxa.
Asa a fost intr-o zi de vineri cand dupa ce am rezolvat cu animalele, m-am dus sa culeg prunele din livada din spatele casei pe o canicula de vreo 35 de grade. Era luna iulie, iar pe camp nu era nimeni la lucru.
M-am dezbracat la costumul de baie si am inceput sa culeg prunele. Culoarea rosie a dresului venea perfect peste corpul meu creol si ars de Soare. Aveam de lucru nu gluma mai ales ca baba mi-a lasat sarcini multe de facut.
Cum culegeam eu prune ghemuita si dusa pe ganduri, numai ca-l aud pe nea’ Petre, paznicul campului in spatele meu:
-Spor la treaba Alexandra.
-Multumesc, am raspuns eu dupa ce-am tresarit.
-Dar numai singura?
-Da numai singura ca buna a plecat la targ cu de vanzare.
-Iti e cald?
-Da, am raspuns eu fastacita de tinuta pe care o afisam in fata acestui om.
-Hai sa te ajut, ca sa termini mai repede.
-Da poti dar nu mai avem vin sa-ti dau ca raspalta.
-Nici nu-mi trebuie. O asa fata frumoasa trebuie ajutata – a raspuns el zambind cu subanteles.
Omul putea fi tatal meu, avea in jur 45 de ani, solid, 90 Kg, 180 cm si ars de Soare. Avea o femeie grasa si rea de gura cum sunt de obicei muierile de la tara, nici eu nu stiu cum putea sa convietuiasca cu asa huiduma.
Nici eu nu eram asa de naiva sa nu vad ca omului ii sclipeau ochii la vederea mea. Mi-am propus sa-l lucrez pe om, mai ales ca trebuia sa termin de cules prunele pana venea baba.
Schimbam in asa fel pozitiile incat il faceam pe bietul om sa suspine de dorinta. Eu nu luam in seama suspinele omului, il priveam cu coada ochiului si-l vedeam cum se freaca in zona prohabului, dar nu spunea nimica numai ca ma privea holbat.
Privirile noastre s-au intalnit la un moment dat atunci cand stateam aplecata in picioare si il priveam zambind.
Omului ii era frica sa se lege de mine mai ales ca puteam fi fiica lui, iar pe tatal meu il stia foarte bine. Dar animalul din el nu-i dadea pace si il impingea de la spate.
Dupa ce am terminat treaba, m-am asezat pe o patura la umbra prunilor cu fata in sus si picioarele desfacute.
Nea’ Petre a venit si s-a asezat langa mine privindu-ma de-a lungul si oprindu-se cu privirea la chilotii mei minusculi.
-Esti foarte faina, a apreciat el.
Eu stateam cu ochii intredeschisi si-i urmaream miscarile, desfacand si mai mult cracii in scop de invitatie si lasandu-mi-se sa mi se vada cateva firicele de par pubian.
-Ce ai aici, m-a intrebat omul aratandu-mi cu degetul alunita demai jos de buric pe care o aveam din nastere.
-Semn, i-am raspuns eu.
Nea’ Petre imi pusese degetul pe alunita, apoi toata palma aspra pe burtica.
-Ce piele fina ai?
-Da, am raspuns eu.
-Nu te superi daca am pus mana pe tine, dar esti cea mai faina fata din tot satul.
-Nu ma supar.
-N-o sa afle nimeni, sa nu-ti fie frica.
Deja mana urcase spre sanii mei mici si omul sufla greu de excitare. Trase de sutien si lasa sa se va da sfarcurile roze si mici.
-Vai, asta da, spuse barbatul bloca la vederea aceasta.
Deja se mersese departe si nu se mai putea da inapoi. Trebuia continuat. Asa ca imi trase chiloteii jos de pe mine si acum se minuna de pasarica mea. Incerca sa strecoare un deget butucanos inauntru, dar eu am tresarit speriata. Nu mai avusem alt barbat si omul intelese despre ce e vorba.
-Esti fata mare si poti sa ramai asa, sa nu te spargi, dar in gura daca nu ti-e greata poti s-o iei, mai ales ca asa nu poti ramane gravida. Eu n-o sa spun la nimeni ce-am facut ca am familie si plus de asta poti sa-mi fii si fata.
In timp ce ma lamurea, omul isi dadu pantalonii cu tot cu chiloti jos si concomitent cum isi descheia nasturii de la camasa se sui calare peste mine cu penisul indreptat spre fata mea.
Eu nu mai vazusem scula de barbat pana atunci si acum era mai la puti de 10 cm de gura mea.
-No hai deschide gura ca nu mori, incerca sa ma indemne.
-N-am mai vazut asa ceva, am incercat eu sa-l lamuresc,dar nu aveam pe cine.
Nea Petre incepu sa si-o frece cu frenezie, apoi se opri isi beli glandul si si-l apropie de gura mea. In acelasi moment eu mi-am intors capul spre stanga incercand sa evit contactul.
-No stai asa, numa’ un pic sa vezi cum e.
Imi intoarse fata in sus si ma tinea cu mana stanga de par, iar cu mana dreapta isi ghida scula spre gura mea. Reusi sa-mi atinga buzele cu capul penisului care era plin de un lichid lipicios ce avea un miros nasol. Imi strecura un deget in gura obligandu-ma sa desfac dintii inclestati.
-Te rog deschide gura, incerca el sa ma ia cu buna.
-Nu pot ca miroase urat.
-Ha...



    Login