Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAdancirea prieteniei
Autor : LeQuack - 2015-06-15
Citita de 24804 ori - Nota 7.98 (86 voturi)
Aveam vreo 17 ani si la noi statea pentru cateva zile in vacanta de vara fiica unor prieteni de familie. O chema Cristina si era cu doi ani mai mica decat mine, dar mereu foarte extrovertita si glumeata.
Intr-o dimineata ramasesem singuri acasa, ea dormind la mine in camera si eu in sufragerie. Facandu-se aproape pranzul, m-am dus la ea sa vad daca inca mai doarme; bat si deschid usa usor, ea era intinsa pe spate, deja treaza.
- S-salut... am vrut sa vad daca te-ai trezit. Ma gandeam ca poate iti e foame, spun eu
- Da, ma trezisem adineauri. Cat e ceasul?
- Destul de tarziu. Ce vrei sa faci azi? spun in timp ce ma asez pe marginea patului.
Obsev ca maieul prea mare in care dormea ii descoperise sfarcurile roz si moi de adolescenta. Probabil ca nu mi-am dat seama cum ma holbam pentru ca automat s-a rusinat si-a acoperit sanii zambind; a fost insa prea tarziu caci pantalonii mei de pijama se ridicau peste o erectie zdravana.
- ...nu stiu, poate mergem la Mall? spuse ea rosind si zambind
Am fost incapabil sa ii raspund ceva; continuam sa ma uit la sfarcurile ei care acum tari ii strapungeau maieul. Respiram din ce in ce mai rar si mai apasat.
- Esti ok? ma inteaba zambind si uitandu-se pe rand la mine si la pula care abia imi mai incapea in pantaloni.
Imi atinge mana si isi trage maieul in jos in asa fel incat sa isi descopere sfarcurile intarite.
- Dar tu ce ai vrea sa faci?, ma intreaba
M-am uitat la ea si nu imi venea sa cred ce se intampla.
- ...orice, imi e indiferent
In acel moment i-am luat manuta si i-am pus-o pe pula mea care zvacnea. Incepe sa mi-o maseze prin pantaloni si sa respire apasat prin buzele intredeschise. Ii pun pana pe sani si ii ciupesc sfarcuile; ea geme usor si incepe sa isi frece coapsele una de alta.
- Ai... ai mai fost cu un baiat pana acum?
- Nu, dar de mult as vrea sa fiu cu tine. De cand ne-am cunoscut prima data.
In momentul ala imi scoate pula din pantaloni si incepe sa mi-o beleasca incet. Imi simt inima in gat. Ma uit in jos si admir mana ei delicata care imi freca madularul tare ca piatra. Nu imi venea sa cred cat este de hotarata.
- Tu ai fost cu vreo fata?
- Nu, nu am fost.
- Dar laba ti-o faci nu?
- Da, clar...
- Cum, asa? ma intreaba si incepe sa mi-o frece mai tare si mai rapid
- Cristina...
- Nu fac bine?
Nu ii raspund si de teama sa nu ma termin ii dau mana la o parte. O apuc de turul pantalonilor si ii trag pantalonii jos, apoi chilteii negri. Geme si isi desface picioarele. Avea o pasarica mica si cu putin par. Chilotii erau deja uzi. Vazusem in filme porno cum se linge o femeie, asa ca m-am hotara sa incerc. Imi cobor fata intre coapsele ei subtiri si incep sa ii sarut pizda. Pe buze simteam gustul acrisor si catifelat de pasarica curata. Pe masura ce ma excitam tot mai tare, prindeam curaj tot mai tare; ii sugeam clitorisul si labiile, dupa care ii bagam limba in pizda si scoteam tot sucul vaginal din ea. Incepuse sa geama necontrolata si sa isi stranga sanii in manutele ei mici.
- Nu, stai... opreste-te, spune ea si ma impinge pe spate. Ca un vultur se arunca pe pula mea si imi capul in gura. Continua sa il tina in gura si sa mi-l linga. Ii pun mana pe cap si o apas usor in jos, dupa care ea continua sa imi suga pula incet si pana la capat timp de un minut, timp in care continua sa isi maseze sanii mici si fermi ca niste portocale. La un moment dat se opreste si gafaind se urca pe mine calare.
- Te vreau in mine, spune in timp ce imi potriveste capul pulii intre labiile ei fragede.
Ma apuca de maini si se lasa incet pe toata lungimea pulii. Face o grimasa de durere, dar geme de placere. Incepe sa imi calareasca pula din ce in ce mai repede. Ma uitam la sanii ei cum sareau in timp ce simteam caldura vaginlui ei pe penisul meu.
- Oh da ce bine e, ce mare esti
- Ma simti in tine? o intreb in timp ce o apuc de sani
- Oh da, da
O arunc de pe mine si o pun capra. Ii pun o mana pe fund si cu cealalta imi indes toata pula in ea. O scot complet si o bag din nou, doar ca sa vad cum pula mea groasa ii despica labiile de adolescenta. Ea geme tare. Incep sa o fut tare si din ce in ce mai repede. Simt ca ma apropii de final
- Cristina ma termin
- Oh da puiule, da-mi toata sperma in pizda. Fute-ma!
O strang de cur si o penetrez apasat in timp ce imi dau drumul la ea in pizda. Am impresia ca am ejaculat un litru. Obosit si tremurand ma aplec peste ea si o sarut pe spate.
- Esti minunata
Imi scot incep pula din ea si un fir gros de sperma ii curge din pizda.
Se ...



    Login