Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAbis in necunoscut 2
Autor : abc15 - 2012-04-21
Citita de 4868 ori - Nota 7.82 (17 voturi)
Am luat in considerare opiniile celor care mi-au citit prima poveste scrisa aici, a fost un intamplare reala, scopul a fost sa descriu cu exactitate ce am simtit, sa am o amintire palpabila a evenimentului respectiv. Probabil ca cei care au citit integral textul au avut un gust amar pentru ca a fost ,,prea putin", mi se pare normal sa se intample asa avand in vedere ca multi au avut diverse experiente cu de toate, pentru mine a fost ceva special si semnificativ, a fost un prim pas pe taramul erotic. Va spun de la inceput ca dorinta mea nu este sa incit libidinosii care intra aici. Nu. Am luat comentariile primite drept o provocare si mi-am zis sa scriu o continuare pur fantezista a povestii mele, sunt nestiutoare. Este foarte posibil ca in descrierea mea sa se strecoare date eronate, va recomand deci, sa urmariti orice altceva numai firul logic nu. Lecturare placuta!

Au trecut 3 zile de cand a fost Dragos in vizita la mine, 3 zile marcate de vise in care imaginea lui aparea halucinant, ma trezeam in zori plina de dorinta, ma asezam in partea in care statuse si el in pat si ma mangaiam singura, ii imitam miscarile avand fantoma amintirii lui permanent langa mine. Innebunita, il sunam mai des ca niciodata, voiam sa vorbesc cu el, sa-i aud vocea, sa-l recompun, sa-l vad, sa-l simt. Spre dezamagirea mea, discutiile erau banale si seci, parca nu avea energie si interes. ,,Asa te porti cu mine. Spui ca pentru tine nu a fost ceva marcant. O sa te satur eu. Ti-ai gasit nasul, baiatule!"

Ma trezesc in zori, in valuri de placere, dintr-un vis cu el. Ma uit la ceas 4:30. Pfoa, nici macar nu e lumina afara, il sun. Imi raspunde o voce inceata:
-Ce s-a intamplat?
-Spune-mi ca vrei. Spune-mi doar da.
-Ce indrugi acolo? Si cat e ceasul? Mi-e asa somn...
Oftez. Ma pregatesc sa inchid.
-Ai patit ceva ? Pari suparata.
-Eu... eu nu am noroc.
-?!
-M-am indragostit de tine, prostule. Vreau sa vii iar la mine diseara. Am nevoie de tine. O sa innebunesc.
-Nu am timp, ti-am mai explicat asta.
-Sa te duci naibii! Cine mi te-a scos in cale?! Prostule!
Si inchid. Il mai ponegresc in gand putin si adorm, cu acelasi fum al trecului in gand. ,,Nu pot sa scap de el, nenorocitul, nici cand ma enerveaza nu pot sa scap."
Ma trezesc pe la 12, prost obicei mi-am luat sa dorm pana la pranz, cand o sa-mi reiau programul normal cu trezirea in zori o sa fiu terminata. Primesc un sms ,, Vin sa-mi iau si castile, trebuie sa mi le dai de data asta. Vin si ii punem capat. Pentru totdeauna."

Incep sa fac curat prin casa si ii dau si eu un mesaj, ,, Dracul mai vine dupa tine la gara. Stii drumul. Sa te descurci singur pana aici."
Trec vreo 3 ore si cineva ciocane la usa, inima mea a devenit un clopot, bate tar, tare, gata sa-mi sparga pieptul. Deschid usa, ridic capul usor si el... nu era acolo. Era doar postasul. Rezolv problema cu respectivul si usa se aude iar. ,,Acum sigur este el". Iau cheia sa descui, imi tremura mana. Deschid usa iar si dragos statea teapan in fata mea cu o expresie suparata, usor nervoasa. Intra in casa, incui usa.
- Am venit dupa casti doar. Le iau si plec imediat. Stii doar ca nu am timp.
-Sigur, poftim in dormitor.
,, Vei fi al meu, nenorocitule, o sa uiti si de timp si de toate, nu te mai las sa te uiti la ceas ca data trecuta."
Se aseaza din nou pe pat, in acelasi loc ca si data trecuta si eu ma prefac ca ii caut castile. Il vad ca isi scoate telefonul din buzunar si umbla prin el. Ma reped in fata lui, i-l fur si fug cu el in cealalta camera, inainte sa ma prinda din urma reusesc sa-l ascund.
-Ce faci, frate? Ai innebunit? Da-mi telefonul, unde e telefonul?
Rad.
-Hai ca la gradinita: sa ne jucam Apa-Foc.
-Nu am timp de jocuri, nu am timp de prostii. Mereu ai fost asa copilaroasa, m-am saturat!
-Daca il vrei inapoi, ma pupi.
-Nu, nu vreau asta. Nu e bine. Vreau sa incetam.
Incep sa rad si mai tare si fug in partea cealalta, el se uita prin camera sa vada unde am pus telefonul. Nu-l gaseste. ,,E la mine, prostule, vino aici daca il vrei inapoi." am zis eu. Ii aud pasii grabiti, ma ascund in spatele usii, intra in dormitor si inchid usa.(stiu sigur ca data trecuta a ramas deschisa si ca a intrat pisica si s-a holbat la noi un timp, i-am auzit respiratia cateva minute, si i-am simtit si coada cand a trecut pe langa pat).
-De ce ai inchis usa? Esti nebuna! Imi pare asa rau ca am venit.
Eu tac si zambesc, il privesc fix, ma apropii de el, imi rascucesc mainile in jurul gatului sau, el se fereste. Ma enervez. Il trantesc in pat, ma urc si eu in pat in picioare, vrea sa se ridice, il imobilizez cu un picior pe umar. Cobor incet, imi pun fundul pe pieptul lui.
-Baiat rau, mereu vrei sa ma superi.
Ii iau capul in mine, ma intind peste el si incerc sa-l sarut, el iar se zbate. Ii tin capul fix si incep sa-l pup : pe frunte, pe ochi, pe obraji, ma apropii de gura, nu il ating. Se ridica incet si ma saruta cu putere si dor ,,Incepi sa cedezi, imi apartii total. M-ai impietrit data trecuta, acum o sa-ti arat eu adevarata mea fire."
Ne sarutam indelung, el ca inconjoara cu bratele. Ii mangai umerii, ii ridic barbia si incep sa-l sarut pe gat, apasam cu buzele apoi scoteam limba delicat, ii suflam de aproape ca sa simta caldura, apoi am inceput sa ii desfac fermoarul de la bluza, el deja se juca cu sanii mei. Ma ridic, imi dau bluza jos si ii pun sanii pe fata, el ii linge, apoi ii musca usor. Reusesc sa ii dezgolesc pieptul si il sarut incontinuu, am inceput cu gatul, am pornit spre umeri, i-am supt usor sfarcurile, apoi am inceput sa ling zona unde sunt coastele(stiam sigur ca e zona erogena la barbati). Corpul lui ardea. Ingerul incepea sa isi deschidea aripile in fata mea, iar eu stateam linistita la pieptul lui. Era in totalitate al meu. Ochii lui mari si verzi stateau intredeschisi acum, ingerul meu se ridica la cer, iar eu il tineam de mana si ii aratam drumul, il duceam din ce in ce mai sus, in zari tot mai luminoase si mai parfumate.
Ajunsesem la buric, am continuat sa cobor, el ratacea in placere. I-am desfacut fermoarul de la blugi(data trecuta refuzasem sa fac asta), i-am pus mana pe sub chiloti si am simtit ca e tare si fierbinte, am inceput sa masez, strangeam, apoi intensificam miscarile, apoi lasam mana mai usoara. Am continuat sa cobor cu buzele pe sub buric, sa alunec, incet, la un moment dat il sarutam cu limba, el incepuse sa geama, m-am apropiat de "smecherie", cu gura larg deschisa si... brusc am ridicat capul de acolo si am inceput sa rad, ochii lui verzi erau acum perfect rotunzi, mariti de uimire si nedumerire.
-Credeai ca o sa ai parte de oral? Nu dragutule, gura nu saruta decat o alta gura, imi pare rau pentru tine.
Ma ridic in picioare, ma duc in bucatarie, imi aprind o tigara, revin in dormitor si ma asez pe pervazul geamului, incepuse sa se intunece, deschid geamul iar aroma de la pomii proaspat infloriti ma ameteste imediat. Ce seara superba! Imi savorez tigara si admir privelistea plina de satisfactie. Intre timp el s-a imbracat cu pantalonii si a venit langa mine. Era dezamagit. Ma imbratiseaza pe la spate.
-Tu ce vrei? Nu vezi ca sunt ocupata?
-Nu stiu ce e cu tine, intotdeauna ai fost imprevizibila, dar acum esti mai ciudata ca niciodata.
-Tie parca nu iti pasa de mine, nu eram importanta, aveai alte prioritati. Tu nu ai timp de mine. Ai uitat asta?
A plecat ochii in pamant, mi s-a facut mila de el. L-am luat cu mana de barbie si l-am sarutat.
-De ce ma lasi mereu? De ce imi dovedesti indiferenta? Nu spuneai tu ca ma iubesti?
-Te iubesc.
-Cat de mult? Nu se vede!
-Inchide ochii(i-am inchis). Vezi vreo limita?
Am zambit. Prostutul, habar n-are ca il visez intr-una, ca adorm si ma trezesc cu el in gand. Ca dincolo de el, totul se opreste, ca as sacrifica tot daca si el ar fi dispus sa faca la fel.
-Saruta-ma. Iar, iar, iar. Inca o data.
Uitasem ca am tigara in mana, cat pe ce sa ma ard cu ea, am lasat-o pe pervaz.
Nu stiu cat era ceasul, cerul era innegrit complet. Nici el nu stia si cred ca uitase de timp, nu mai era grabit sa plece.

Ne-am sarutat fara oprire pana am ajuns la pat, ne-am intins imbratisati si el...



    Login