Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataZiua Dinu, noaptea Dina
Autor : fruttis - 2011-10-12
Citita de 7261 ori - Nota 7.75 (8 voturi)



Ce nu face omul pentru locul sau de munca ( si pentru ceva bani in plus) ?
Firma la care lucrez era pe cale sa incheie un contract foarte bun cu un concern din Germania, fara aceasta sansa firma noastra era aproape in faliment. In aceste conditii trebuia ca nemtii sa se simta foarte bine la noi, asta insemnand ca urma sa le satisfacem toate poftele, oricare ar fi ele.
Intr-una din serile petrecute la restaurantul hotelului unde erau cazati, dupa ceva bautura data pe gat, discutiile au alunecat treptat spre un subiect placut tuturor, sexul. Din cei trei nemti, doi erau total dezinhibati ( poate si de la alcool), veseli si dornici de sex, prilej cu care au “agatat” cate-o pipita (platite de ai nostri) . Au urcat in camere si n-au mai coborat in graba, semn ca avem tot acordul din partea lor pentru contract. Cel de-al treilea insa, seful delegatiei, nu era interesat de fete, oricat de frumoase si de voluptoase erau. Insa dupa ceva timp, ajutat poate si de cateva pahare de vin, s-a “confesat” unui coleg in ceea ce priveste preferintele lui : i-ar fi placut un travestit sau transsexual, insa unul care sa arate bine, cu forme mai feminine care sa “stie meserie”.Aceasta “dorinta nespusa” a ajuns la urechile sefului meu.
A doua zi, la prima ora ma cheama seful meu la el :
- Dinule, imi spuse acesta. Avem o problema importanta, si totusi delicata pe care nu o pot discuta cu oricine. Scurt, pana deseara imi gasesti un travestit sau un transsexual, caci altfel am pus-o. Stii ca fara contractul acesta suntem terminati, asa ca trebuie sa te descurci.
- Dar sefu’, in oraselul asta mic nu am habar de asa ceva, incerc eu sa ma scot.
- Nu ma intereseaza, adu din alt oras, de la Bucuresti, de unde vrei dar rezolva problema caci e in joc si slujba ta. Ia bani de la casierie cati trebuie, dar treaba sa fie facuta, eu nu mai am timp sa ma ocup de nimic, imi replica seful facandu-mi semn ca intrevederea a luat sfarsit.
Am iesit nauc de cap, cu gandul la o singura intrebare : de unde sa-i fac rost de asa ceva? Nu stiu nici un TS, si nici un TV ( in afara de mine).
De catva timp aveam o pasiune ascunsa, imi placea sa ma imbrac acasa cu haine de dama. Incet-incet mi-am facut chiar o mica garderoba, cu chilotei de dantela, bikinei minusculi, ciorapi de nylon, fustite, rochii, peruca, palarie, pantofi etc. pe care le purtam cu placere prin casa. Pana acum nu m-a vazut nimeni, dar uitandu-ma in oglinda (fara sa ma laud) ma consider chiar sexy, cu picioare frumoasa, si ma gandeam cateodata ca mi-ar place sa ma vada cineva, ca sa mai aud si alta parere.
Acum ca seful mi-a dat sarcina asta ma gandesc daca as putea sa imbin utilul cu placutul, sa-mi duc misiunea la bun sfarsit si sa fac si ceva bani ( si eventual sa-mi pice si altceva, caci aveam fantezii de multe ori cu barbati care ma poseda ca si pe o tarfa). Cu cat ma gandeam mai mult, cu atat imi placea ideea de a fi eu travestitul care-i va face poftele neamtului si ma cuprinse un tremur usor de excitatie.
In cele din urma m-am hotarat, o fac. Trebuia insa sa-mi fac un plan cum sa fac sa nu fiu descoperit. Cu delegatia de nemti n-am avut tangenta, deci nu ma cunosteau, ceea ce era in avantajul meu. M-am gandit mult cum sa-mi fac “intrarea”, pentru ca prima impresie conteaza cel mai mult, deci trebuie sa mizez pe factorul surpriza. Aveam de ales intre a-l intalni intr-un local, si in cazul in care atrageam atentia – nu am iesit in public ca TV si nu stiam parerea altora despre cum arat, plus ca nu stiam prea bine sa umblu pe tocuri – m...



    Login