Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataZile salbatice
Autor : RaisaCD - 2021-04-24
Citita de 5426 ori - Nota 8.00 (14 voturi)


Povestirile Raisei
Cap. XX
Zile salbatice

Asa cum mi-a zis s-a si intamplat. Joi ma suna Adi si imi zice ca vrea sa vin cateva zile la Brasov. Imi era clar ca nu puteam sa il refuz din doua motive: odata ca adoram pula lui si felul cum ma fute si in al doilea rand din cauza cadourilor care m-i le facuse. Ii zic ca de abia astept sa il vad si sa il simt in mine. Inchid cu el si sun la salon sa imi fac programare pentru a doua zi de dimineata.
Astazi merg la un salon de bronzare organica, in zece minute te bronzezi perfect si nu te tine decat cateva zile; vroiam sa fiu bronzata uniform peste tot dar sa imi ramana urmele de la bikini; nu stiu de ce dar ma excita la nebunie cand imi raman albe urmele de la ata micro chiloteilor. Pe seara imi fac bagajul, un troller mare plin cu ultimile achizitii, in mare parte cadourile de la Adi. Nu prea pot sa dorm, am in minte doar imaginea cu pula lui Adi; imi e pofta sa o gust din nou...
Vineri dimineata sunt la salon; epilare totala cu ceara sa nu ramana nimic neatragator, unghiutele facute cu gel, peruca coafata si la final un machiaj... merg acasa sa ma schimb de hainele sport cu care ma imbracasem. Pentru drum ma imbrac cu blugi albastii deschisi la culoare foarte scurti cu bucile la vedere, aproape tanga sa zic asa, dresuri negre cu ochiuri mari in romb, un top alb mulat, fara maneci cu prindere dupa gat. Ma incalt cu tenesi cu platforma inalta si toc ascuns si sunt gata de drum...
Plec dupa ce imi fac cateva poze si i le trimit lui Adi. Ma excita felul cum sunt imbracata! ce e drept aratam c-a o curva stradala... nu mi-a trecut prin minte ca mai trebuie sa opresc la peco pe drum...
“Asta e Raisa, mergi inainte acum!”
Ajung pe la sase seara la Brasov; Adi inchiriase camera privata de la hotel Anadi... iau cheia de la receptie si urc... Adi imi da telefon ca ajunge si el in cateva minute si mergem dupa la cina. Nu apuc sa deschid bagajul; aud o bataie in usa, deschid si sar in bratele lui... ne sarutam cu patos!
- De abia asteptam sa te vad!
- Si eu! Arati...!!! M-ins-a sculat deja!!!
Il trag de mana dupa mine pana in mijlocul camerei; ii desfac pantalonii c-a o disperata care nu a mai vazut pula de cativa ani... ma pun in genunchi si ii iau pula in gura...
- Asa de dornica esti?
Ma uit in ochii lui, zambesc, dau afirmativ din cap fara sa scot pula din gura... continui sa il sug adanc... ii ofer o muie bestiala! Inghit toata sperma care o arunca din pula lui minunata!
- Acum sunt gata sa mergem unde vrei tu, Adi! Imi place camera asta, am stat odata si la Mikaela! De abia astept sa ne intoarcem sa ma futi in jacuzzi!!!
- Fac un dus si mergem!
- Perfect, ca sa ma schimb si eu!
Ma imbrac cu o rochie albastra mini, eleganta cu o crapatura generoasa pe picior si sandale aurii cu toc cui. Imi retusez machiajul si sunt gata sa fiu partenera lui Adi la cina.
Ajungem la restaurant, comandam, ini iau dor o salata cu pui; nu pot sa fac deepthroat cu stomacul plin; bem un pahar de vin.... sincer de abia asteptam sa ajungem inapoi in camera! Dar “jobul” de sugar baby nu presupune doar sex.
Pe la zece ne intoarcem in camera.
Se vedea pe fata mea fericirea ca o sa fiu fututa de o pula buna rau. Adi pregateste apa in jacuzzi-ul de langa pat.
- Vrei sa intram in apa sa bem sampania?
- Daa!!! De abia asteptam asta Adi! Vrei sa imi pun un costum de baie pe mine?
- Nu pisic! Te dezbrac eu imediat!
Adi ma saruta pe gat in timp ce imi desface fermoarul de la rochita. Ma trec fiori pe tot corpul, ma excita! Raman doar in bikini... Adi ma ajuta sa intru in jacuzzi, se dezbraca complet si vine langa mine. Imi da paharul, ciocnim, bem... ne sarutam lung, pasional. Muzica in surdina, luminile ambientale decorau camera extrem de romantic. Ne mangaiem reciproc peste tot in timp ce bulele se jucau cu pielea noastra.
- Adi, vreau sa te sug!
Adi se asaza pe margine, pula betonata ii sta afara din apa; gurita mea saliveaza deja cand o vad in fata ochilor.
- Hai iubita! Ia-o in gura!!!
Zambesc larg, i-o frec usor in timp ce pun gura pe ea. Buzele mele se muleaza perfect pe capul intarit. Il sug lent, il ling in timp ce il tin strans intre buzele mele fierbinti.
- Mmm, asa iubita!
O scot, o frec in timp ce ii ling coaiele si le sug apasat. Ii ling pula peste tot pana imi deschid larg gura. Adi se ridica in picioare, il las sa intre adanc in mine. Ma fute in gura lent, pasional, extrem de excitant.
Imi da o muie umeda, saliva imi curge in suvoaie groase... Adi se opreste, ma lasa sa respir... ii iau madularul gros in mana si imi pocnesc limba de cateva ori!
- Ador cum se simte pula ta in mainile mele!
Adun cu pula saliva care m-i se scurge de ppe barbie si o iau adanc din nou in mine. O sug violent, o bag pana la cotor, o scot, o iau de la capat cu miscarile...pula lui pulseaza de placere!
- Vreau sa simt cum iti arunci incarcatura la mine in gurita!!!
Astept, am gura deschisa larg, limbuta scoasa afara; Adi termina violent, ejaculeaza, are un orgasm puternic pe care m-il arunca in gurita... sunt fericita, inghit jeturile groase de sperma pe care m-i le da!!!
- Vreau si ultima picatura de sperma pe care o mai ai!!!
- Esti minunata Raisa! Nu mai mi-a facut nimeni o muie asa de buna!
Ma intind in jacuzzi, adun cu degetele ultimile picaturi care le am pe fata; zambesc porno in timp ce imi sug degetele pline de sperma delicioasa!
Il las pe Adi sa se refaca, iau pauza de tigare...
- Te deranjeaza daca ne vedem maine cu niste prieteni?
- Nu, e ok din partea mea! Termin tigarea si vin inapoi!
Ma intorc in jacuzzi, Adi ma trage peste el, ne luam limbile in gura cateva momente bune. Tresar, mi-a luat-o in mana si o freaca usor... nu ma asteptam sa faca niciodata lucrul asta... din jacuzzi sarim afara...ne stergem reciproc...ma tranteste in pat... continuam sa ne sarutam in timp ce imi maseaza pasarica...
- Intoarce-te!!!
Trec in pozitia ceruta; Mmmm, Adi se infrupta din pizda mea...ma excita la nebunie cand limba ii ajunge si are grija si de cocoselul meu... nu credeam... dar da... ma suge cateva secunde pana sa se intoarca la gaurica care astepta sa fie sparta...
- Nu te oprii!!!
Adi ma linge in continuare, s...



    Login