Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Violul
Autor : Charis - 2011-09-27
Citita de 3723 ori - Nota 4.00 (3 voturi)
Sunetul prelung și insistent al soneriei m-a făcut să tresar. M-am ridicat repede din pat și am deschis ușa fără să mă gândesc. În fața mea se aflau doi bărbați îmbrăcați în uniformă de polițist. Amândoi erau puternici și înalți. S-au prezentat, spunându-mi că sunt de la biroul investigații criminalistice. Eu am zâmbit, puțin confuz. Mi-au cerut să intre.
-da, sigur, vă rog. Le-am răspuns eu, conducându-i în bucătărie. Mergeau apăsat, simțindu-se stăpânii propriei mele locuințe. M-am gândit că așa sunt polițiștii în general. Unul dintre ei s-a așezat pe un scaun la marginea mesei, iar celalalt a rămas în picioare, cu spatele rezemat de pervazul geamului. Am constatat că eram doar în pantaloni și un tricou.
-vă rog să iertați ținuta.
-nu este nicio problemă, spuse cel care se așezase la masă. Mă măsură din cap până în picioare cu o privire rece. Scoase din geantă, fără să mai spună ceva, o mapă neagră. O deschise si apoi se uită din nou la mine. Eu rămăsesem în picioare și deja mă simțeam ciudat. M-am sprijinit de micul dulap din spatele meu.
-ce cercuri frecventezi?
Eu am zâmbit din nou.
-nu înțeleg, s-a întâmplat ceva?
-te rog să răspunzi la întrebare. Mergi prin cluburi, ai prieteni mai ciudați, consumi droguri?
-nu, bineînțeles. Sunt foarte cuminte, am încercat eu să destind puțin atmosfera, reușind doar să scot un rânjet penibil pe fața mea, devenită brusc palidă. Ce căutau la mine acești polițiști și de ce naiba am deschis ușa? mă gândeam eu, în timp ce bărbatul de pe scaun studia cu mare atenție câteva foi scoase din mapa lui cea neagră. Apoi s-a ridicat brusc în picioare și a venit foarte aproape de mine. Și-a aplecat capul spre fața mea, spunându-mi ceva ca un mârâit de câine obosit:
-uite ce e, nu am venit să pierd vremea cu tine. Spune-mi unde erai ieri in jurul orei 12?
Simțeam un tremur în tot corpul. Prezența lui impunătoare mă domina. La cei peste un metru optzeci și cinci ai lui, cât am bănuit că avea, față de cei unușaptezeci ai mei, era destul de limpede. O mișcare și m-ar fi rupt în două. Și o știa și el, că am avut senzația stranie că ochii îi zâmbeau atunci când a pus ultima întrebare.
-eram în drum spre casă, am răspuns eu.
-aveai un pachet în mână? a întrebat celălalt cu o voce calmă, dar care pe mine m-a speriat îngrozitor.
-da, dar vă rog să îmi spuneți ce se întâmplă. Mă simt ciudat, ca la un interogatoriu...
-asta și este, draguță, și cel care stătuse liniștit până atunci veni și el foarte aproape. Era aproape la fel de înalt ca și colegul său. Simțeam că mă sufoc. Am vrut să evit acea stranie înghesuială dar nu am reușit.
-va trebui să facem o percheziție, se adresă el celuilalt. Apoi se uită fix în ochii mei: deții droguri, cumva?
-nu, nici vorbă, cred că e o confuzie îngrozitoare.
-să începem cu tine, așa se întâmplă mai mereu. Toți își lipesc pachețelele pe ei, crezând că scapă.
-stați, ce se întâmplă aici? Aveți înțelegere. Deja m-ați speriat de nici nu mai pot sta în picioare. Haideți să ne liniștim puțin. Doriți o cafea? și m-am uitat rugător la ei.
-avem timp mai târziu. Acum întoarce-te și ridică te rog mâinile.
Am făcut întocmai. Am simțit cum unul dintre ei se îndepărtează, în timp ce al doilea îmi ridică tricoul dându-l jos de pe mine. Apoi îmi prinse încheieturile mâinilor cu o singură mână. Mă ținea atât de strâns de păream prins în cătușe. Cu cealaltă mână mă pipăi pe spate și pe șolduri, dar mi-e mi-a părut mai mult ca o mângâiere. Am tresărit atunci când și-a trecut mâna peste pieptul meu. A coborât-o mai jos, spre burtă și spre liniștea mea, s-a oprit. Din spate, al doilea bărbat mi-a prins pantalonii și la tras cu forță în jos. Am închis ochii: rămăsesem doar în chiloți.
-ia te uită, exclamă el. ți-am spus eu că avem de-a face cu o fetiță.
Îmi puse o mână pe fund.
-porți chiloței tanga, mititei și strâmți. Numai buni să țină fundulețul desfăcut și ferm. Îmi place. Râse.
Eu tremuram și dacă nu m-ar fi ținut de mâini unul dintre ei, aș fi căzut pe podeaua bucătăriei.
-și ne-ai lăsat să vorbim fără să ne spui cât de tare arzi să ne oferi trupușorul ăsta mititel de ... fată... of, of, of. Nu prea ai fost cumințică. Sau poate ești rușinoasă. Spuse cel care mă ținea. Își aplecă fața de gâtul meu. Ești rușinoasă?
Eu nu puteam spune nimic. Aveam gura uscată de emoție și de frică. M-a lovit cu palma peste fund și apoi m-a strâns cu putere.
-ce fund catifelat ai. Căpitane, ia pune și tu mâna. O minunăție. Se epilează, mititica.
Cel care răspundea la numele de Căpitanul și care mă ținea de mâini, rânji și mă atinse și el, mângâindu-mă pe picior.
-Ia spune-mi, ești virgină? și în timp ce mă întreba am simțit cum își făcea loc cu degetul între fesele mele.
-Hai s-o ducem în baie. Ai baie cu cadă?
Eu am reușit doar să dau afirmativ din cap.
-condu-ne.
Mi-au luat mâinile și mi le-au întors la spate.
-să nu încerci nimic pentru că te rup în două. și îmi mai trase o palmă peste fund. Am suspinat și am pășit înainte, arătându-le baia.
Îmi eliberară mâinile, zicându-mi:
-o sa faci o baie și o să te speli bine de tot. Vrem să te avem ca pe o mică târfuliță ce ești. Ai înțeles?
-nu cred, am spus eu încet, dar știam ce vor de la mine.
În timp ce mă aplecam să dau drumul apei, unul dintre ei m-a cuprins cu mâinile de mijloc, lipindu-se de mine. i-am simțit penisul excitat pulsându-i în pantaloni. A început să se frece de mine, gemând ușor. Mă sărută pe gât spre ureche, aproape lingându-mă și umplându-mă de salivă. Cu o mână se desfăcu la pantaloni și reuși să îi lase să cadă de pe el. Își eliberă penisul, cald și puternic. Am gemut și eu, lăsându-mi capul pe spate. Era prea mult. Îl doream în mine. nu cred însă să fi spus ceva, dar el a înțeles. Îmi șopti:
-o vrei, nu-i așa? și ea te vrea. Da, acolo îți place, nu? și spunând asta, îmi trecu o mână printre picioare oprindu-se cu un deget peste anus. Nu cred să am răbdare, căpitane. Mă rupe mititica asta. Îmi prinse iar șoldurile în mâinile lui puternice și mă trase spre el.
- în genunchi. Acum. M-am lăsat în genunchi. Atunci el s-a așezat pe marginea căzii, în fața mea, ț...



    Login