Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecinul..
Autor : duffy14 - 2018-12-10
Citita de 8967 ori - Nota 5.83 (36 voturi)
Buna. Am sa va povestesc o intamplare reala petrecuta cu vecinul de pe scara. Nea Marin, un barbat de aproximativ 50 de ani, divortat la care mai obisnuiesc sa merg la un pahar de vin si sa jucam carti. Eu un baiat de 24 de ani, inaltime 1,70, 63 kg. De cate ori sunt singur acasa imi place sa ma imbrac in haine de dama si sa ma plimb prin casa.. Asta s a intamplat si intr-o seara de vineri cand ai mei au plecat la tara pt tot weekend ul..Ramas singur mi-am facut un dus, m am epilat complet, mi-am luat pe mine o pereche de boxeri negri din dantela, foarte sexy care mi acopereau jumatate din fund, niste ciorapi negri si un maieut foarte mulat. Imi cumparasem cu o zi inainte de la un sex shop un vibrator pe care voiam sa il incerc. Deja eram foarte excitat.. Dar aud ca suna cineva la usa, asa ca imi trag repede peste mine un trening mai lejer si ies sa vad cine e.. Era vecinu care ma roaga sa-i conduc masina pana in oras ca el consumase alcool.. Am fost de acord cu conditia sa nu dureze mult ca am ceva de invatat pt in examen. La intoarcere a insistat sa merg la el sa i tin companie la un pahar de vin, ca e vineri si ca am tot timpul sa invat. Am acceptat cu toate ca aveam alte planuri, si ajunsi la el in apartament ne am pus un pahar si ne am dat la vorba. Eu eram inca excitat si nerabdator sa ajung acasa sa ma joc cu noua jucarie.. dupa cateva pahare ma duc pana la baie, el avand o oglinga cat usa am zis sa ma dezbrac sa ma privesc din cap pana in picioare cat de sexi pot fi, timp in care a intrat si el vazandu ma imbracat in fetita... Am amutit, el facand niste ochi mari exclamand:
-Ce avem aici?
-Stiti..eu, nu..
-Shii, imi face semn sa tac. Ce bine poti sa arati. Cum ti-a venit ideea de transformare?
-Pai stiti..fiind singur acasa am zis sa incerc sa vad cum e imbracat in femeie, si n am apucat sa ma mai schimb cand m ati rugat sa merg in oras.
-Arati mai bine decat toate femeile care mi-au trecut prin pat
-Serios? Deja incepuse sa mi treaca din emotii si simteam din nou o usoara excitare
-Da arati atat de bine, intoarce te te rog sa te vad si de la spate..
Ma intorc si deodata simt o mana pe cur..
-Scuze nu m am putut abtine sa nu te ating.. Ma ia in brate si imi sopteste daca am facut ceva mai mult decat sa ma imbrac in haine sexi de femeie. Am ezitat raspunsul, el dandu-si seama ca e afirmativ m-a intrebat direct:
-Cum a fost, ti a placut? Ai mai vrea sa incerci?
-As mai incerca..raspund cu o juma de gura..eram foarte excitat simtindu i pula cum incepe sa se maresca la curu meu.
Tinandu ma in brate incepe sa ma conduca spre sufragerie spunandu mi ca ma vrea si ca nu ma lasa sa plec pana nu accept si eu.. Ajunsi in sufragerie si tinandu ma strans in brate ma apleaca de ceafa in jos punandu ma capra. Eu am facut dupa cum m a dirijat fara sa scot vre un sunet, ma sprijin cu mainile de un fotoliu iar el incepe sa si frece pula de curu meu. O simtea atat de tare prin pantalonii lui lejeri si am inceput sa gafai usor fiind foarte excitat..Isi ia mainile de pe soldurile mele si se lasa in jos incepand sa mi sarute bucile si sa ma linga prin chilotei dupa care mi i trage in jos si isi pune limba direct intre fesele mele. Explodand de placere incep sa gafai iar mai ales ca i simteam si barba lipita de curu meu. Dupa ce m a lins vreo 5 minute se ridica si imi zice ca a venit randul meu. Stii d ce am de facut, m am intors, m am pus in cur pe fotoliu si am l -am descheiat la pantaloni de unde a iesit o pula nu mare dar frumoasa, in jur de 15 cm, complet erecta. I am luat o in mana si am inceput sa i o frec usor, dupa care am pus si gura pe ea si sa i o sug usor. Incepe sa geme si imi zice sa ma opresc ca vrea sa ma futa.
-O vrei protejat, ma intreaba
-Da, bun ar fii un prezervativ daca aveti..
-Are tata.. si pleaca in hol la un dulap de unde scoate o cutie cu pezervative si un lubrifiant. Imi intinde lubrifiantul in timp ce el isi pune prezervativul, dupa care ma pune capra si imi baga intai un deget care abia a intrat desi era lubrifiat..
-Ce gaurica stramta ai.. nu prea a fost folosita..
-A fost doar de 3 ori si asta cu cativa ani in urma..
-Lasa ca nici tata n are pula mare..o sa ti placa..
-Vreau sa ma urc eu pe tine, ii zic.
Se intinde pe spate pe pat iar eu peste el in genunch...



    Login