Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVarul meu
Autor : Meth47 - 2013-03-22
Citita de 8884 ori - Nota 7.55 (29 voturi)
Ma aflam cu varul meu la mine acasa pentru ca parintii mei erau plecati si eram in vacanta .Eu ador sa port chiloti tanga chiar daca sunt baiat pt ca sunt comozi si am un funt foarte apetisant, chiar ca al unei fete.Asa ca m-am dus in baie unde tineam ascunsa o pereche de tanga mici, dar care imi sustineau penisul si m-am dus sa trag un pui de somn in camera cu varul meu cu vreo 3 ani mai mic ca mine, care se juca la calculator. Dupa o vreme ceva ma trezit din somn.Era varul meu care-mi tragea usor pantalonii de pijama, eu fiind asezat pe burta, dar cu capul intors si puteam sa vad ce se intampla.M-am prefacut ca dor si l-am lasat sa continue.Il inteleg de ce era atras... de fundul meu, mai ales ca acum 2-3 zile m-am ras peste tot, chiar putea fi confundat cu al unei fete.Varul meu se masturba.Dupa o vreme m-a intors cu fata in sus ( eu ma prefaceam ca dorm) si s-a asezat pe pieptul meu si urma sa-mi bage penisul in gura ( Un penis nu foarte mare, dar ca al unui copil in dezvoltare ) si brusc am deschis ochii.L-am intrebat ce face si speriat s-a dat jos de pe mine, dar l-am prins de mana si penisul incepea sa se scoale si am zis:
Eu: Chiar iti placu fundul meu?
Varul meu: Da... e ca al unei fete ...
Eu : Mergi la baie si spalate bine pe pula aia apetisanta intre timp eu o sa ma pregatesc . O sa termin ce ai inceput...
Varul meu Bine... ( cam jenat dar tot odata foarte excitet si curios)
El a plecat din camera si eu m-am dus la cealta baie unde am facut un dus rapid. Cand m-am intors mi-am pus un sutien de travestit ca sa para ca am sani adevarati si un trico stramnt peste. Am luat o peruca care mi se potrivea foarte bine si miam pus si niste strampi si niste pantaloni foarte stramnti peste si am facut o tehnica pentru a parea ca nu ai penis ( Se numeste tucking si presupune sa indrepti penisul spre anus si testiculele sa fie introduse in niste gauri) .Asa parea ca sunt o femeie in toata firea.Intre timp eu m-am dus la geam si am tras perdelele ca sa nu fim vazuti.Cand a intrat prima reactie a fost e uimire.
Varul meu: Wow.... Vere asta esti tu? sau ai chemat o fata?
Eu: Stai linistit, o sa fiu eu fata pentru tine...( se vedea ca deja este foarte excitat)
Eu: Te roc sa te asezi in pat, eu ma duc sa ma spal pe dinti.
M-am intors... si el era asezat in pat.Am inceput sa-l sarut frantuzeste si el imi punea mainile pe falsii sani spunand ca se simt adevarati si pe fund. I-am dat tricoul jos i incet incet am ajuns la pantaloni unde am deschis slitul cu dintii si i-am dat jos unsor.Am inceput sa-l masturbez si dupa o vreme aum inceput sa-i ling coaiele cu tandrete( el trebura de placere) Am ajuns sa ling pula dar fara sa ma ating de cap, dar ochii lui implorau sa ii satisfac tot penisul.Asa ca am inceput sa sug pula, care s-am marit si a ajuns pe la vreo 15 cm si o grosime de invidiat.O sugeam foarte bine si simteam caldura penisului in gura mea. Era o experienta de ne uitat. Dupa 2-3 minute l-am intrebat:
Eu: Vrei sa te termin sau sa continuam mai serios?
Varul meu: Depinde cat de serios ( dand din cap uitandu-se in ochii mei cu ii sug penisul ca un profesionist)
M-am ridicat si m-am dus sa imi iau un prezervativ pe care il tineam pentru o ocazie ca asta si l-am ascuns in buzunar.
El era intins pe spate si m-am urcat pe el.Am inceput sa ma frec cu fundul( Eram inca in blugi) de penisul lui si el a inceput sa imi dea blugii jos si mi-a vazut penisul iesind din chiloti.
Eu: Nu il baga in seama ..n-o sa ne incurce
Eram in chiloti si am inceput sa ma frec cu fundul de penisul lui, de data asta i-am simtit capul care aproape vibra de placere , frecanduse de chilotii mei.
Eu: Esti pregatit?
Varul meu: Da, vreau sa mi-o bag in tine....
Eu am luat prezervativul si i l-am pus pe penis cu gu...



    Login