Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTupeu
Autor : RaisaCD - 2019-11-11
Citita de 4581 ori - Nota 8.30 (57 voturi)
Povestirile Raisei

Cap IX

Tupeu

Aceasta poveste am trait-o pe la inceputul lunii mai. Ma hotarasem sa o introduc pe Raisa in jobul meu; am cativa clienti la Tulcea pe care i-am sunat ca nu o sa pot sa ajung pe la ei in acea saptamana, dar ca o sa vina o colega in locul meu sa ii viziteze.
Imi luasem cateva haine mai office cu care sa ma imbrac; dorintele mele prind contur in acea dimineata... ma gandisem de ceva timp la lucrul asta si acum prinsesem curajul sa o fac.

Ma machiez nu foarte strident dar totusi sa ies in evidenta, folosesc un ruj trandafiriu putin lucios; imi pun o pereche de cercei negrii cu pietricele cu
clips, imi aranjez peruca apoi continui cu hainele. Imi asez bijuteriile intre picioare (tucked penis) peste care imi pun o pereche de chilotei tanga albi, continui cu sutienul din acelasi set, o pereche de dresuri negre simple. Ma imbrac cu o fusta creion neagra mai lunga de cum sunt obisnuita care imi ajunge pana deasupra genunchilor si o camasa roz deschis cu maneca pana la cot.
Pantofii stiletto cu care ma incalt sunt de aceeasi culoare c-a si camasa iar poseta putin mai mare neagra cu insertii roz.
Arunc o privire in oglinda, imi place cum aratam in prima zi la job. Pe la ora zece ajung in Tulcea si incep cu emotii vizitele programate. Imi era putin dificil sa imi controlez vocea in discutii sa o fac mai feminina, dar cred ca am trecut cu brio. Termin si cu ultima vizita si plec spre Constanta. Imi placuse enorm jobul astazi, de fapt ador cand sunt imbracata si primesc complimente si cateva mici avansuri. Trec de Doi Iepurasi si trag pe dreapta, simteam ca imi explodeaza vezica; intru in padure, imi trag fusta si ma asez pe vine c-a fetele; daca sunt o domnisoara fac totul c-a una si pe langa ca nu vroiam sa imi deranjez si modul in care aveam asezate toate cele. Ma intorc spre masina, nu ies bine de pe carare ca opreste cineva in dreptul meu...
“Buna, cat e?”
Ma blochez, tipul acela ma credea o curva de pe marginea soselei. Dar ma si fascina ideea nu va mint. Zambesc...
“Deci, un oral cat e?”
“50”
“Unde mergem?”
“Aici in padure!”
O iau inainte, merg pana ajung intr-o zona plina cu servetele si etc; imi dau seama ca iesisem dintr-o zona populata de curve.
“Aici e bine!”
Tipul imi intinde banii, ii bag in poseta din care scot un prezervativ.
Ma excitasem deja, ma simteam uda... eram in postura unei adevarate curve; nu stiu de ce dar chiar imi doream sa iau o muie acolo de la tipul ala necunoscut... isi trage pantalonii, i-o frec putin pana se scoala bine de tot; iau prezervativul in gura si ma aplec, il tin in gura in timp ce il rulez pe pula tipului care nu e nici mare, nici mica... ii asez prezervativul pana la capat cu mana, o frec putin si o iau la supt. Nu pot sa ma exprim la cat de excitata eram in acel moment, eram fascinata de muia care o faceam acelui tip. O sug repede de la inceput, fac un deepthroat excelent dupa parerea mea. Mi-a dat cred in jur de cinci minute la muie pana sa termine.
“A fost bestial!”
“Multumesc!”
Ma indrept a doua oara spre masina; imi trece un gand, de fapt cred ca imi doream c-a atunci cand ies de pe carare sa mai opreasca cineva... dar ajung cu zambetul pe buze, excitata la maxim de la muia care o luasem la masina. Imi refac buzitele cu ruj si plec mai departe.
Aproape de oras ma suna Dya, verisoara mea cea buna...
“Ce faci fata?”
“Uite, mai am putin si ajung in oras!”
“Unde ai fost?”
“La Tulcea!”
“Ce ai facut acolo?”
“Ce sa fac, vizite cu jobul, am luat o muie acum cand ma intorceam!”
“Cum? Ce ai facut?”
“Am luat o muie pe sosea!”
“De la cine?”
“Eeee, am oprit sa imi fac nevoile si cand am iesit din padure a oprit unu si mi-a dat o muie, a crezut ca sunt curva!”
“Pai esti!”
Radem amandoua zgomotos...
“Hai vii sa bem un frappe pe undeva?”
“Unde?”
“Vino la Barrels”
Ajung si eu c-am in 20 minute, Dya era deja acolo, ma astepta.
“Aaa, pai de ce nu mi-ai zis ca esti imbracata asa! Ma gandeam acum, cum a crezut ala ca esti curva!”
Radem, mai povestim una alta...
“Dar tu cum de esti singura?”
“Pai am fost pe la salon si ma gandeam la tine, vroiam sa vad ce mai faci! De fapt eram curioasa daca te mai travestesti; dar vad ca da!”
Hmmm, m-i se parea dubioasa Dya cu motivul pe care m-il spusese... Revenim la diverse chestii neinteresante pe care le vorbim pana sa isi faca curaj si sa ma intrebe daca mi-am mai tras-o cu cineva; din acel moment discutia devine mai interesanta, ajunsesem unde imi placea, de fapt la ce ne placea la amandoua ca nici ea nu era prea cuminte.
“In 15-20 minute o sa ajunga doi prieteni, daca nu te deranjeaza!”
“Nu ma deranjeaza!”
“Sa stii ca le-am zis de tine, de ce fel de tipa esti si sunt curiosi sa te cunoasca!”
“Am inteles Dya! Presupun ca vor sa ma si futa!”
“Asa este! Daca si tu vrei bineinteles!”
zambim, radem...
“O au buna!”
“Daaa, m-am futut cu amandoi, fut bine de tot! Mai ales ca au si niste puli...!”
“Mmm!”
Apar si cei doi tipi. Fac cunostinta cu Rick si Joe, ambii de culoare, innalti, masivi, plini de muschi... mai comandam cate un espresso, socializam... imi trec prin fata ochilor imagini cu niste puli negre imense; de fapt imi doream c-a cei doi tipi sa le aiba asa si sa ma futa hard cu ele.
“Hai sa mergem, ca de abia astept sa o iau!” imi zice Dya
“Unde mergem?”
“Ilinca are un apartament in Summerland si am luat cheia de la ea! M-am pregatit, stiam ca nu o sa refuzi!”
“Te fut!” ii zic zambind
“O vreau si pe a ta in mine, stai linistita; ca mi-a placut ultima data futaiul cu tine!”
Acum stiam de ce ma chemase tocmai acolo la barul acela Dya, c-a sa fim cat mai aproape de apartament. In fine, nici nu conta... pe langa Dya si eu ardeam de nerabdare sa primesc o pula in mine.
Nu am intrat bine in apartament ca Dya sare pe mine si ma dezbraca, raman doar in lenjerie si pantofi...isi arunca si ea hainele rapid ramanand doar in chilotei.
“Hai sa ii sugem!”
Ne indreptam c-a doua feline spre cei doi tipi, le dam pantalonii jos si la 3..2..1.. le tragem boxerii; le sar pulile afara, mari si inca nu erau sculate.
“Iti place Raisa?”
“Daa, sunt mari rau!”
“Hai sa le trezim, si sa le vezi atunci!”
Ne lingem cateva secunde sa ne umezim buzele pana sa luam fiecare in gura cate o pula. Eu incep cu Rick, ii ling capatana mare; o iau intre buzele mele carnoase, o sug usor... pula ii creste, pare ca nu se mai opreste din ridicat, a lui Joe la fel...le frecam in timp ce ne mai sarutam inca o data; aveam ochii cat cepele cand le vad pulile baietilor sculate la maxim. Imense, aproape cat dildoul care il incercasem la Ilinca, se apropiau de 30 si groase rau, aproape c-a un tub de fixativ sau pe acolo.
O prind cu mainile pe a lui Rick si ii ling capul pulii cu forta, apasat; i-o frec de cateva ori pana sa ii ling tot batonul negru; o ridic, o pun pe fata in timp ce o ling pana la coaie; am grija si de saculetul lui pana sa revin cu limba pe toata lungimea pulii, fac cateva curse cu limba dus intors pe pula lui Rick; ma uit la el cand capul pulii ii dispare in gurita mea care pare foarte mica...buzele m-i se muleaza pe pula lui, miscarile sunt lente si apasate. Ma excit foarte tare, chiloteii sunt uzi deja... o iau in gura din ce in ce mai repede, imi doream sa o bag pe toata in gura, dar nu reusesc, imi lovesc gatul brutal cu pula lui Rick de cateva ori; lacrimile apar inevitabil si ele, imi curg pe obraji... imi domolesc intensitatea cu care o luam in gura si incerc din nou sa o iau toata. Rick ma tine de cap cu forta in timp ce o impinge mai adanc in gatul meu...incepe sa ma futa lent in gura de cateva ori, saliva imi iese din gura de fiecare data cand era desfundata de pula lui mare. Ma excit si mai tare, imi fut gura singura, cat pot de adanc cu pula lui Rick. Lacrimile m-i se amesteca cu saliva care imi bufneste pe gura... ma infig mai adanc in pula lui, respir sacadat, doar atunci cand o scot sin gura; pula lui Rick e alunecoasa, plina de saliva. Ma bate pe fata cu ea, scot limba afara sa o plesneasca si pe ea de cateva ori pana sa imi ia iar gura la futut. Dya arata la fel c-a mine, plina de saliva peste tot cu gura intinsa la maxim... Rick ma trage de jos, ma intoarce cu forta, ma apleaca tragandu-mi cateva palme peste cur; nu ma lasa sa imi dau chiloteii jos, ii trage intr-o parte si ma inteapa in fundulet brutal, tip...imi violeaza curul acum, o baga toata cu forta in mine, o scoate si o baga la fel de tare... ma excita ingrozitor cum ma luase la futut Rick; era prima data cand eram fututa in cur asa de violent de la inceput. Da c-a o bestie in mine, ador cum ma mulez pe pula lui... cateva miscari lungi, brutale in mine si chiloteii m-i i-am umplut de sperma, avusesem un orgasm violent, puternic...si era doar imceputul futaiului care il primeam de la Rick. Langa mine in aceeasi pozitie Joe o luase pe Dya in pula, ii futea pizda la fel de brutal cum o luam si eu de la Rick. Baietii ne pompau bine rau pe amandoua, gemeam, sunetele erau scoase cu intensitate maxima din gura noastra...tremur din toate incheieturile de la pula imensa care o aveam in mine...avusese dreptate Dya, ca baietii futeau bine.
Rick se opreste, incep eu sa ma misc in pula lui acum, imi frec pasarica cu lungimea lui lent de cateva ori, ma uit la Dya, zambim una la cealalta...
“Ahhh, oooo, ahhh futeti-ne tare!” se aude din gura ei. Rick pune iar mana pe mine si o impinge toata cu forta in mine. Tip, ma fute parca si mai tare acum; coaiele ii pleoscaie la fiecare lovitura care mi-o da in funduletul fierbinte. Racnesc amandoi tare cand isi arunca jeturile de sperma in noi, nu am avut atata lichid in el niciodata c-a pana acum... Rick arunca multa sperma in mine, ma fute in timp ce imi inunda funduletul... Dya e umpluta si ea de Joe bine de tot. Cad pe canapea, nu pot sa ma misc de la pula care o luasem in mine; stau acolo plina de lichidele care le aveam pe mine si in mine; Joe iese si el din Dya, o ia in brate si o pune cu pizda peste fata mea...sperma ii curge usor, imi unge buzele cu ea
“Linge-o!”
Scot limba afara si incep sa o ling pe Dya in pizda, la fiecare apasare pe clitorisul ei imi ajunge in gura picaturi din sperma lui Joe; dau de gust si o ...



    Login