Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Stapanul partea I
Autor : lgrone - 2023-11-01
Citita de 5773 ori - Nota 4.45 (69 voturi)
Lucrez la o firma de livrari la domiciliu. La una dintre livrari, am avut parte de o experienta noua. Primesc comanda, ridic pizza si ma deplasez la adresa din comanda.
Urc la etajul doi al unui bloc din Stefan cel Mare și un bărbat în vârstă îmi deschide ușa. Desculț, purtând halat de baie, păr cărunt, comportament dominant. În timp ce el îmi dă banii, halatul de baie se deschide și pula lui semirigida iese afara, arătand ca un șarpe. Când observă acest lucru, mă întreabă dacă aș dori să primesc un bacșiș generos și ce aș face pentru el. Nu-mi pot lua ochii de la pula lui, aceasta se zvâcnește și crește ușor. Îl apuc cu mana de pula, care devine și mai tare. 
El zice: „Intră și închide ușa.” Am intrat si am tras usa dupa mine
Ma pun îngenunchi în fața bătrânului, iau pula in mana și incep sa o sug . Îi simt emoția crescând și mă retrag puțin. Si-a dat drumul chiar pe fața mea. Am strans cu degetele sperma de pe fata si le-am bagat in gura. Am inceput sa le sug si sa inghit. M-am ridicat, am multumit si am plecat.

A doua zi, aceeași pizza, aceeași adresă de livrare. La ușa apartamentului îmi ia pizza din mână și spune doar: „aici și acum”. Mă uit în jur, nu văd pe nimeni și mă pun în genunchi sub cutia de pizza, deschid halatul de baie și o pula înțepenita se uită la mine. De ce nu mă surprinde asta? Buzele mele primesc glandul lui, mâinile mele se sprijină pe fesele fundului gol. O sug, o ling, iar o sug, ii ling coaiele, iar o bag in gura. El imi prinde capul cu mainile si incepe sa o bage mai adanc in gura mea. Ma sufoc, el o scoate si ma loveste peste fata. Ma uit la el si il vad cum zambeste. Scot limba si el imi pune pula pe ea. Incepe sa o frece cu mana, la inceput mai incet, apoi marind ritmul. Stateam ca o catea cu limba scoasa asteptand lapticul. Si... a venit, direct pe limba. "Stai asa" spuse. Am ramas cu limba scoasa plina de sperma, asteptand. El, a pus degetul aratator pe limba, si spuse "Suge-l". Am inceput sa il sug, simteam cum inghit sperma. Am supt tot. A scos degetul si mi-a spus ca ma asteapta si maine. M-am ridicat in picioare si am plecat.

O zi mai târziu, aceeasi livrare, usa apartamentului este intredeschisa, intru pe hol in living. El stă gol pe un scaun mare de piele, cu picioarele depărtate și se joacă cu pula. „Pune pizza undeva și scoate-ți hainele, vreau să te văd gol. Sper că ai închis ușa.” Îmi dau jos hainele și trebuie să mă apropii de el. „Pune-te în genunchi și fă pentru ce ești aici!” Buzele mele se deschid pentru pula lui, începe jocul. Sugeam cu zel, ii framant coaiele si pula devine tot mai tare. „Vino cu mine.” Mă așează pe patul lui, pe spate, cu capul atârnând în spatele saltelei. El stă deasupra mea, cu pula chiar deasupra gurii mele. Îmi trage gura în timp ce se aplecă asupra mea. Mâna lui îmi freaca pula, pe care o simt cum îi crește în mână. Pula lui vrea sa intre din ce in ce mai adanc in gura mea, sunt excitat. El: „Respiră adânc.” De ce? Îmi aplecă capul și mai mult pe spate și își împinge pula in gât. Pula lui în spatele omuletului meu, nu mai pot să respir. Îmi dă pula tare și repede, 10 secunde. Devin din ce în ce mai excitat. 20 de secunde, îmi devine mai mare în gât, am nevoie de aer, încep să respir. 30 de secunde, geme tare, pula lui tare pulseaza și esofagul îmi devine fierbinte. Se descarcă în mine. Simt sperma in gat. S-a dus. As fi vrut sa o simt in gura, poate altadata.
„Nu mai am nevoie de pizza, mâine la aceeași oră”, mă răsturnă el. „Și mâine vreau să te văd in haine de femeie și cu tocuri înalte.” Am plecat.

Urmatoarea zi, intru în apartament, vocea lui vine din sufragerie: „Restul hainelor tale sunt atârnate în garderobă, grăbește-te.” Îmi dau jos pantalonii și cămașa și îmi pun tocuri înalte. Pe perete atârnă un guler de piele cu pandantiv din argint pe care scria: CURVA. De asemena si două inele de cauciuc mai groase, unul pentru coaie, si unul pentru pula. Odată ce m-am „îmbrăcat” mă clătin prin sufragerie. Se așează pe scaunul lui de piele, gol și îmi face o fotografie cu telefonul mobil. Mă simt surprins în timp ce telefonul sună din nou. Dar situatia ma excita si pula meu, din cauza situatiei, a abstinenței din ultimele trei zile și a legarii, crește fără intervenția mea. „Văd că te excită, micuța mea târfă, vino aici și pune-te în genunchi.” Îngenunchind între picioarele lui, mă uit la pula lui acum aproape verticala și buzele mele primesc glandul lui. Se entuziasmează de mine, mâna lui stângă se sprijină pe ceafă și stabilește ritmul. Pot să-l iau mai adânc în gură mai repede. Se ridică. De la 10 cm depărtare văd cum începe să tremure greu. Prima lui încărcătură mă lovește fierbinte pe pomeți. Asta ar fi putut fi atrăgător, rânjesc. Primesc următorul jet de sperma pe buza superioară și al treilea în gura deschisă. Camera face clic mereu. Când a terminat de reacționat, se uită la mine și mă întreabă: „Vrei să pun pozele online?” Mi-e cald și frig, nu știu ce să spun. „Dacă nu, vreau sa iti vad fundul aici mâine.
Dimineaţă.aceeași ținută, pula mea pur și simplu se ridică. Intru in camera de zi. El, într-un halat de baie lung, în fotoliu. Dar ceva este diferit. Un bărbat mai în vârstă, ciudat, stă în mijlocul camerei. „Bine ai venit! Ai grija de oaspetele meu așa cum ar trebui să ai. Pentru inceput suge-i pula, curvă!” Mă pun în genunchi în fața străinului, mâinile îmi alunecă pe coapsele lui. În pantalonii lui simt o bucată tare de pula pe partea stângă. Deschid cureaua, trag fermoarul în jos, și pantalonii și o pula aproape înțepenita sare la mine. Limba mea linge glandul: nu are gust de urină sau de sperma. Limba mea alunecă sub cap și partea lui dispare în gură. Sunt excitat, excitat și plin de pasiune. Cu coada ochiului văd că gazda se ridică și își scoate halatul de baie. Pula lui stă dreapta ca o lance în fața lui. Stă în spatele meu și îmi împinge coapsele mai departe. „Poate suge?” îl întreabă pe cel mai în vârstă, a cărui pula dura ca osul continuă să-si găsească drum în gura mea. „Ei bine, este bine pentru început, dar mai este ceva?” Răspunsul proprietarului: „Încearcă.” Mâinile străinului îmi împing capul în jos și îl îndoaie înapoi. Sunt în patru picioare acum. Pula lui se împinge mai adânc în gura mea. El caută intrarea în esofagul meu. În același timp, bătrânul îngenunchează în spatele meu, mâinile lui se sprijină pe șoldurile mele, iar pula îmi lovește curul. Încet și fără grabă își împinge pula din ce în ce mai adanc. La un moment dat, sfincterul meu renunță și pula lui își face drum în curul meu Mi-ar plăcea să gem de plăcere și umilință, dar pula din gură îmi permite cu greu să respir. El se retrage complet din mine, eu inspir adânc aer de 3-4 ori și apoi mâinile lui îmi împinge capul înapoi spre pula lui, din ce în ce mai adânc, până când buza mea inferioară îi simte coaiele. Mă fute în gât. Bărbatul casei, din spatele meu, mă fute ca un iepure, tare și repede. Bătrânii din mine isi dau drumul aproape în același timp. Imi vine sperma fierbinte in gura si stapanul casei imi umple curul. Se așează amândoi, stăpânul casei în fotoliul lui, străinul pe canapea. Stau în fața lor. „Ești o curva născută cu două găuri, dacă vrei să te masturbezi, fa-o aici și acum.” Încep să mă masturbez în fața ochilor tăi. Foarte umilitor, dar extrem de excitat. Strainul iși ia telefonul mobil și incepe sa ma filmeze. Am inceput sa ma excit, imi place sa fiu filmat cand imi frec pula, ma simt ca o curva. Mi-am dat drumul. Sperma a ajuns pe degete, le-am bagat in gura, si am inceput sa le sug. Strainul filma in continuare si zambea „Vreau să te văd aici mâine la 18:00, cățea”, este tot ce a spus el.

El îmi deschide ușa, halat de baie și dedesupt vad o pula. Mă schimb pe hol sub ochii lui. Ciorapii mei, tocuri înalte, inelele de cauciuc de ieri, o fustă plisată roșu aprins care abia îmi acoperă penisul si corsajul meu rosu. Cu mâna stângă pe fundul meu, mă îndrumă în sufragerie. Sunt trei bătrâni în picioare acolo. „Ți-am promis un spectacol, iar tu tarfa, ești atracția”, spune el și degetul mijlociu îmi găsește gaura și mă pătrunde. Mâna lui dreaptă se întinde în jurul meu, sub fusta mea și imi freaca pula până devine tare. Stau cu picioarele depărtate. Își lasă halatul de baie să alunece pe podea și apare o pula tare. Stă în spatele meu, pula lui îmi caută păsărică. Mă aplec în față și el intră în mine, începând să ma tragă de fund. Cei 3 bătrâni din fața mea se apropie și ma apucă de picioare. Primul ajunge între picioarele mele și dintr-o dată mai multe mâini sunt pe coaiele mele, pe pula și pe sfarcurile mele. Proprietarul casei merge încet cu spatele, eu cu el până se aseaza pe canapea, eu cu picioarele desfăcute peste el. „Ei bine, dacă îți place curva”, întreabă el, „atunci las-o să-ți faca o muie pentru început.” Cu rușine și poftă mă uit cum cei trei își scot pulile din pantaloni, unul după altul. Ei se apropie și mă aplec înainte. Cel din mijloc îmi împinge pula lui tare în gura mea. Mâinile mele găsesc puli sculate în dreapta și în stânga. În spatele meu stau călare pe stapanul casei si mâinile lui îmi mișcă fundul în sus și în jos. Nu știu de cât timp sug pe rând cele trei puli. Simt că toți sunt aproape de orgasm. Primul se retrage din gura mea și isi da drumul repede. La cuvintele lui: „Aici vine lapticul” prima sarja imi vine chiar în față pe nas și pe obraz. Următoarea sarja imi lovește celălalt obraz. A treia lovitură, nu la fel de puternică, îmi lovește buza superioară. Un jet fierbinte îmi vine sub ochi din partea stângă, arăt confuz și a doua lovitură aterizează în gura deschisă. Mă aplec înainte și scot limba, iar restul spermei lui nu se irosește, vine direct pe limba. Din cealaltă parte aud un gâfâit: „Deschide-ți gura!” Mă aplec spre cealaltă parte și deschid gura larg. La 10 cm în fața mea bătrânul își freacă pula, din ce în ce mai repede, până când deodată îsi dă drumul. Mâinile lui pe ceafă mă împing peste el. Buzele mele simt mai întâi pula și apoi o baga adânc în gură si mă umple cu sperma lui fierbinte. Mai multe sarje se varsă în gura mea, trebuie să înghit de mai multe ori, pula din gura mea nu se oprește deloc.
Și încă ma fute proprietarul... Acesta iși împinge cu putere pula tare în rozeta mea și îmi trage partea superioară a corpului înapoi spre el. Atârn pe spate peste el, cu picioarele desfăcute, coapsele lui se mișcă din ce în ce mai repede, pula mea se balansează în sus și în jos, mâna lui dreaptă mă lovește cu palma lui, nu numai pe pula, ci și pe coaie. Simt că e pe cale să isi dea drumul. Când îsi da drumul la prima încărcătură fierbinte în cur, nu mă mai pot abține sa gemem amândoi. În timp ce îmi umple curul cu sperma lui, excitat, de la prostata, fără sa imi frec pula cu mana, imi dau drumul iar sperma îmi curge pe penis peste coaie și se scurge pe podea. Ma dau jos, stau in fata lui in genunchii, cu sperma de la ceilalti care se usca incet pe fata mea. „Aici mâine la aceeași oră, tarfa” și celorlalți: „Atunci o puteti folosi și voi."

Urmatoarea zi, port aceeași ținută cu o zi mai devreme. Cei trei bătrâni de ieri stau în sufragerie, goi. Când mă văd, toată lumea își apucă cu mâinile pula dintre picioare. Cel din mijloc spune: „Vino aici, tarfa și fă-mi o muie!” Ma pun in genunchi în fața lui și fac cum mi s-a poruncit. Mă joc cu coaiele lui, îi sug pula care se intareste în gură. După ce l-am supt bine, el îngenunchează în spatele meu...



    Login