Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataschimbare: ziua 3
Autor : dorinnn - 2017-06-12
Citita de 6408 ori - Nota 7.65 (20 voturi)
In multe momente am visat sa fac sex cu un barbat eu fiind imbracat in haine de femeie. Iata ca a venit si timpul asta. Concluzia dupa prima experienta era ca ma ustura fundul iar sperma inca mai curgea din fundulet. Singura chestie la care ma puteam gandi era la ce s-a intamplat. Fiorul ramasese ancorat in mine. Tot timpul pana acum dupa ce ma masturbam era trezirea la realitate si iesirea din fantezii dar acum fantezia trebuia sa continue pentru ca nici haine de barbati nu mai aveam. Eram obligat sa raman in haine de femeie. Cand ejaculasem am tinut cealalta mana pe pula si cum viteza a fost cam mare atunci mare parte din ce ajunsese in palma cazuse pe gresie.

Ce-ai zice daca te-as pune sa lingi de pe jos?

Eu am tacut.

De data asta ai scapat. Data viitoare te pun sa lingi de pe jos. Hai sa te speli!

M-a luat de antebratul de la mana stanga si m-a ghidat catre dus.. M-am dus la wc. ca sa ma pis. Am ridicat capacul si rama moment in care el a strigat la mine:

Ce vrei sa faci?
Sa ma pis, am raspuns eu contrariat.
Fetitele fac numai din sezut. Cat esti aici vei face numai din sezut, daca nu te conformezi…

Am inteles ce vroia sa zica. Mi-am desfacut jartierele de la ciorapi. Mi-a lasat chiloteii in jos in timp ce mai uitam la el - stiam ca asta vroia. Apoi m-am asezat pe wc si mi-am ghidat pula ca sa ma pis. Imediat el mi-a intins o bucata de hartie iginenica sa-mi sterg pula. Am facut-o. Apoi m-am ridicat. Cand am vrut sa imi ridic chilotii am vazut cum erau murdariti de sperma, sperma care imi cursese din cur. Atunci i-am lasat in jos, pana la glezne si am pasit in afara lor. Ramasesem in ciorapi si pantofi.

Irina, striga Alex dupa ce a deschis usa la baie, adu-mi ce trebuie pentru Dorina!

Apoi a inchis usa si mi-a facut semn sa ma duc sa fac dus. Mi-am dat pantofii jos si apoi am inceput sa imi rulez ciorapi; intai stangul si mi-am scos piciorul apoi asemenea la dreptul. M-am intors ca sa ii las pe un scaun din apropiere si m-am vazut in oglinda. Aveam unghiile facute cu oja rosie. M-am uitat la picioare si aici unghiile erau tot rosii. Pe fata aveam machiaj. Ceva din machiaj mai aveam si pe pectorali. Apoi mi-am scos peruca. Pasind pe varfuri m-am dus la dus. Am lasat usa de la cabina deschisa pentru ca stiam ca asta vroia Alex.

Cand sa dau drumul la apa a intrat in baie Irina.

Vrei sa te ajut la ceva papusa?
Ma descurs, i-am raspuns.

Irina lasase ceva pe scaunul de acolo. Am dat drumul la apa sa ma spal. Vedeam cum Alex se uita cu pofta la mine. Ma asteptam in orice clipa sa vina si sa ma futa. M-am dat cu tot ce mi-a spus el. Miroseam chiar ca o femeie. Apoi mi-a intins un prosop. In timp ce ma stergeam s-a dus la acel scaun si a scos din halat un desu negru. Dupa ce m-am sters am intins mana dupa el, era clar ce aveam de facut. Era un desu negru, usor transparent si avea si dantela. In jurul funduletului era decupat. Desu-ul era trecea un pic de fese. M-am incaltat in sabotii cu toc pe care deja ii stiam. Atunci Alex a scos telefonull si mi-a mai facut o poza.

In seara asta dormi cu mine. De fapt ca in fiecare seara, exceptand desigur daca te dau pe mana altora.

Am iesit din baie cu peruca, portjatierul, ciorapii si ce mai aveam acolo.

Venise mometul sa mergem la culcare.

In ce camera merg?
In aia in care stau eu. Cealalta este numai pentru hainele tale si ce mai ai.

Am mers in camera lui. Mi-a zis sa ma pun in genunchi sa ii sug pula. M-am conformat. Numai ca el incepuse sa rada.

Ce nehotarat sunt… Vroiam sa te fut in cur.

M-am ridicat si m-am intors cu spatele la el si m-am aplecat si ma sprijineam de pat. M-a mangaiat pe buci apoi mi-a dat o palma.

Ajunge pe azi. Baga-te in pat.

M-am bagat in pat si ma uitam la el. Se dezbraca fara nici o jena. Asa gol cum era a venit langa mine. M-a sarutat indelung de noapte buna.

Mergi si zi-i si lu nenea de mai jos noapte buna.

M-am aplecat si i-am sarutat pula. Dar nu parea multumit. Apoi am inceput sa ii ling pula pana cand m-am oprit el.

Ajunge ca daca nu te fut iar. Hai curvo culca-te.

In noapte respectiva mai mult stateam in asteptare stiind ca in orice momentul mi-ar fi cautat vreunul din orificii. Am adormit numai spre dimineata. Ma trezise Irina sa merg cu ea sa ma aranjeze. Alex plecase deja. Mi-a spus ca urma sa vina in vizita un var de-al lui.

Din nou ma curatase, m-a pus sa ma spal m-a machiat, mi-a pus o peruca blonda si am mers apoi sa ma imbrace. In camera cand ne-am dus mi-a dat un bodystocking din nylon, cu modele si decupaj inghinal. Dupa ce cu greu l-am imbracat eram iar in extaz - imi placea cum se mula pe tot corpul. Apoi mi-a dat o pereche de chilotei tanga pe care i-am luat peste. Imediat am auzit usa de la casa deschizandu-se. Alex vorbea cu cineva. Dupa cateva minute a venit in camera.

Mergi sa imi cunosti varul.
O clipa numai, sa imi iau o rochita.
Nu. Asa vei merge sa il cunosti.
Cum?
Ai terminat cu ea? o intreba pe Irina. Daca e gata hai sa mergem.

Am aruncat o privire in oglinda din camera pana sa ies. Se vedea superb. Funduletul era grozav.

Am intrat in sufragerie. Imediat cineva s-a ridicat. Dupa fata nu parea sa aiba mai mult de 18 ani baiatul. Am mers catre el si am intins mana sa dau mana cu el in schimb el imi saruta mana.

Ma numesc Claudiu spue el.
Eu sunt Dorina, am spus eu nu prea convins.

Alex dadu din cap in semn de aprobare.

Dorina draga, spuse Alex, Claudiu ar vrea sa te futa, adica sa te cunoasca.

Eu inghitisem in sec.

Stie ca ai cocosel, continua, si ar vrea sa te vada si sa te simta in toata splendoarea.

Eu taceam malc.

Ce stai asa, imi spue, treci la treaba!

Baiatul era cam cat mine. Cu pasi nesiguri m-am dus catre el. I-am prins fata in maini si l-am sarutat scurt pe buze. El atunci se repezi la mine si incepu sa ma sarute cu limba.

Alex ramasese de fata.

M-am pus in genunchi in fata baiatului si am inceput sa il desfac la pantaloni. El in timpul asta ma tot atingea pe fata. I-am dat pantalonii in jos si se vazura niste boxeri albi. Inauntru era ceva umflat. Am bagat mana in chiloti si i-am simtit pula si flocii. Cand i-am atins pula a tresarit usor. Am tras de chiloti in jos si m-am apropiat de el. In timp ce i-o tineam in mana am sarutat-o. Apoi am bagat-o in gura. Incepuse sa dea din cur si sa ma futa in gura. Dupa putin timp m-a oprit.

Imi vine sa ii dau drumul, spuse baiatul.
Opreste-te imi spus mie Alex.

Dupa un timp in care si Alex m-a futut in gura parea refacut Claudiu. Isi puse un prezervativ pe pula apoi a venit catre mine. Alex s-a dat la oparte iar eu m-am ridicat. Fiind cu fata la el l-am intrebat daca vrea sa imi dea chilotii jos. Imediat a tras cu emotie de ei. Se uita la pula mea care statea usor bleaga. M-am intors cu spatele la Claudiu si m-am sprijinit de pat. Am simtit cum Claudiu isi freca pula de fundul meu. Apoi, mi-a dat chiloteii la oparte si si-a varat pula in curul meu. Am tresarit pentru ca m-a durut.

Usor ca o doare. Intai usor si progresiv ii dai mai tare.
Scuza-ma Dorina.
Nu-i...



    Login