Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

schimbare: ziua 2
Autor : dorinnn - 2017-06-07
Citita de 4737 ori - Nota 5.14 (21 voturi)
Editați cu aplicația Documente
Faceți ajustări, lăsați comentarii și permiteți accesul altor persoane pentru a edita în același timp.
NU, MULȚUMESCUTILIZAȚI APLICAȚIA
ziua 2

Ziua a 2a

A doua zi cand ma pregateam sa plec la servici ma suna Alex sa imi propuna sa merg cu el la servici. Stiam ca nu aveam incotro asa ca am acceptat.

Ce porti? ma intreaba el.
Nimic special.
Si chiloteii?
Pai i-am purtat o data, i-am spus eu crezand ca am sa scap.
Vad ca ai inceput sa fi ca o fetita. Vezi ca la picioarele tale este o punga. Vezi ce e inauntru!

Ridic punga si am vazut ca inauntru era alta pereche de chilotei.

Pana ajungem la munca vreau sa ii ai pe tine.
Dar nu pot, te pot incomoda si in plus se vede afara.

Dintr-o data trage pe dreapta.

Urca-te in spate!

M-am urcat in spate ca oricum avea geamuri fumurii. In timp ce masina era in miscare am inceput sa imi dau papucii jos, apoi pantalonii si chilotii cu care plecasem de acasa. Apoi am luat chiloteii pe care tocmai ii primisem. Cand am terminat de imbracat ajunsesem la firma. Ma simteam tare ciudat sa umblu printre colegi avand lenjerie intima feminina pe mine.

Pe la ora 11 ma cheama seful meu. Ma gandeam ca a aflat de mine.

Il iei pe Alex si plecati in delegatie azi. E o problema pe care trebuie sa o rezolvati.
Eu mai am de lucru la proiectul de luna trecuta…
Am zis ca il iei pe Alex si plecati. In jumatate de ora vreau sa aud ca sunteti pe drum.

Atunci a venit si Alex si a intrat cu un zambet cu subinteles.

In jumatate de ora esti la masina!

M-am dus la masina. Dorin mi-a zis sa intru inauntru.

Dorinuta azi mergem in delegatie la mine.
Trebuie sa mergem in delegatie la…
Am rezolvat de ieri totul, numai ca vroiam urmatoarele zile sa le petrec cu tine. Asa ca azi mergem la o casuta pe care o am mai la marginea padurii.

Nu mai aveam ce sa mai zic. Peste doua ore am ajuns la cabana cu pricina. Am intrat inauntru. M-a condus in una din camere in mod special. Cand a deschis usa s-a vazut ca pe patul din camera erau niste pungi.

Acolo ai incaltaminte, haine si mai ales lenjerie intima. In plus in punga de pe masa ai peruci, machiaje si ceva sa te epilezi si sa te cureti. Va veni cineva intr-o jumatate de ora sa te ajute.



La un moment dat s-a auzit soneria. Eu ramasesem in camera si priveam in gol respirand din ce in ce mai apasat.

E pentru tine, striga Alex.

Eu am iesit atunci din camera sa vad despre ce era vorba. Era o femeie masiva, trecuta de 40 de ani. Avea in mana un rucsac si niste genti.

Ea e Irina, imi spuse, te va asista la chestiile astea. Te va epila, machia, curata si altele. Esti a patra la care ma ajuta, nu Irina?
Da.
Va fi pe aici ca sa te invete ce iti trebuie sa stii pentru o fetita, imi spuse el uitandu-se cu dispret la mine. Irina, mergi si aranjaz-o. Curata-o si prin inauntru! Vezi ca ai tot ce trebuie in camera.
Bine.

Alex pleca.

Hai sa mergem Dorina sa te facem frumoasa pentru Alex.
Eu nu…
Daca nu vrei il sun acum si plec, dar nu va fi prea incantat.

Pana la urma am acceptat. Am mers cu ea intr-o baie unde m-a pus sa o astept. In cele din urma venise cu pungile din camera.

Dezbraca-te cu totul!

M-am dezbracat pana am ramas in chiloteii pe care ii primisem azi.

Da-i si pe aia jos!
Acolo m-am epilat.
Da-i jos sa vad!

Pana la urma i-am dat jos. Din nou pula imi era sculata

Hai ca mai dam o data ca pe la fundulet mai ai cate ceva.

A scos un spray si m-a dat si pe picioare si pe oriunde mai aveam par. Dupa ceva timp m-a bagat sub dus. In cateva secunde nu mai aveam par decat pe cap.

Hai sa te curat si in interior.
Adica cum?
Facem niste dus anal, imi spuse ea razand. Doar nu vrei sa isi murdareasca el pula in tine. Intoarce-te cu spatele si apleaca-te!

Am facut cum mi-a spus. Am simtit ca imi baga ceva din cur. La inceput m-a deranjat dar nu am protestat. Ceva caldut intra inauntru.

Sa nu ii dai drumul! Cand nu mai poti mergi la wc-ul ala si abia atunci ii dai drumul.

Ascultator, am facut cum mi-a zis. Apoi am facut dus.

Acum hai sa te aranjez! Mergem in camera.

A scos imediat dintr-o geanta o pereche de saboti de femeie. I-a pus la picioarele mele si din privire imi indica sa ma incalt. M-am incaltat cu ei si m-a surprins ca erau exact pe marimea mea. Apoi imi intinse un capot rosu - era deasupra genunchilor.

Hai sa mergem, imi spuse ea pe un ton imperativ.

Iesise ea prima. Eu mergeam mai incet pentru ca deja ma dureau gleznele de cate ori le sucisem deja in mai putin de un minut.

.Ia sa vedem ce peruca ti se potriveste.

Dupa ce am probat vreo 5 am ramas la una bruneta cu parul drept si lung pana la umar.

Hai sa te machiez ca sa ii placa sa ti-o dea sub coada! Ia loc!

Deja ma simteam ca o fata. A inceput sa ma machieze, apoi sa imi faca unghiile de la maini si de la picioare, iar lucrurile pareau din ce in ce mai serioase. Simteam un fior inauntru stiind ce urma sa se intample ca aproape ca tremuram. Tot felul de scenarii se desfasurau in minte si pe nepusa masa singura persoana pe care o recunosteam din oglinda era doar Irina. Dorin nu se mai vedea.

Ridica-te! imi spuse.

M-am ridicat. Atunci am vazut si de ce trebuia. In mana avea niste chiloti negri, tanga. Mi i-a intins. Fara ezitare i-am luat pe mine. Apoi mi-a intins si portjartierul, tot negru. Apoi ciorapii si ei negrii. Am stiut fiecare unde vine. Cu ceva machiaj mi-a dat pe la pectorali sa para mai mari. Apoi mi-a dat o rochie neagra, scurta. Iar la final mi-a intins o pereche de pantofi negrii. Tocul nu era foarte inalt. Probabil nu vroiau sa imi rup gatul.

Si acum sa megem la el.

M-a luat de mana si ma dus la Alex. Orice urma de barbatie din partea mea parea sa se topeasca si sa dispara.

Am ajuns in camera in care se afla el. I-a facut semn Irinei sa plece iar el s-a ridicat din pat.

Bine ai venit la mine. Ai mai fost cu vreun barbat pana acum?
Nu, abia am putut sa raspund.
Te rezolv eu imediat.

A inceput sa ma sarute fortat. Limba lui parca imi arestase limba. Apoi s-a oprit. Din rujul meu era si pe buzele lui. Mi-a luat mana si a pus-o peste pantalonii lui, in dreptul pulii. Mi-a facut semn sa frec in continuare. Din ceva moale parea sa devina ceva mai tare. M-a apasat de umeri ca sa ingenunchez in fata lui. M-am conformat. Atunci el mi-a luat mana si a bagat-o in pantaloni. Inauntru i-am intalnit pula, era calda si zvacnea, vroia sa iasa afara. Am scos-o. Intr-adevar era mai mare ca a mea. Dintr-o data mi-a bagat-o in gura. Am simtit ca ma sufoc, ma luase pe nepregatite. M-a prins de cap si ma tragea inspre el, iar si iar. Imi curgea saliva din gura ca nu aveam timp sa o inghit. Pula lui era acum tare. Simteam cum buzele mi-au luat foc.

Dupa un timp m-a ridicat. M-a intors cu forta si m-a desfacut la rochie, apoi a lasat-o sa cada. Atunci am aparut eu in lenjerie intima. M-a tras in afara rochiei sa ma admire. Mi-a facut semn sa ma rotesc incetisor. Se vedea in privirea lui ca ii placea ce vedea. M-a oprit si m-a atins pe pectorali. Cu ambele maini incepuse sa-i stranga. Mi-a supt sfacurile si continua sa le stranga. Eu priveam absent de atata emotie - nici un fel de reactie din partea mea, poate doar respiratia accelerata si niste gemete in surdina. M-a pus sa ma sprijin de pat si sa stau cu fundul catre el. Am simtit cum imi dadea la oparte chiloteii. L-am vazut in oglinda din camera cum isi baga degetul aratator d ela mana dreapta in gura. Apoi ducea mana catra fundul meu. Imediat am simtit degetul lui ca imi atingea gaura fundului. Si a inceput sa il impinga inauntru. Simtea un disconfort totusi si totusi nu ma deranja asa tare. Ceea ce de multe ori am visat azi mi se intampla.

Apoi lua ceva, un tub si isi dadu pe pula. Apoi se apropie si mai tare de mine. Am simtit cu ma lua de solduri si ma trase spre el. Pula lui, calda si tare o simteam la fund. Impinse usor. Eu m-am tras dar el mai oprit. M-a tinut si mai strans de solduri apoi a apasat continuu pana cand in ciuda miscarilor mele a alunecat inauntru; aveam o pula de barbat in mine. Simteam si in calcai chestia asta si in tot corpul un freamat. Simteam o durere la fund. Dar el a continuat. A inceput sa o scoata incet si apoi cand era aproape iesita sa o impinga iar si iar. Simteam durere si placere. Abdomenul si el se contracta apoi isi dadea drumul. Am vrut sa imi ating pula dar el s-a oprit, a scos-o si mi-a dat o palma.

O atingi cand te pisi, te speli, te epilezi sau daca iti dau eu voie. Ai auzit?
Da, am murmurat eu.

M-a intors iar si m-a fortat sa ma aplec. Apoi a bagat-o iar. De data asta parca nu am simtit asa de multa durere. A bagat-o incet apoi cand o simteam de parca imi ajunse in abdomen a scos-o tot incet apoi a inceput din ce in ce mai rapid sa se miste. Simteam ca talpile imi luau foc iar capul era inundat de placere. Respiram din ce in ce mai repede. M-am uitat in oglinda si nu imi venea sa cred ca cineva ma futea in cur. Abdomenul se incorda tot mai tare, tot corpul meu se incorda. Simteam de parca ceva trebuia sa iasa din anusul meu. O placere intensa am simtit de-o data. Era ca un orgasm. Dupa niste gemete si de la el am simtit cum isi dar drumul un funduletul meu. Funduletul meu era plin se sperma. Apoi el a scos-o si cu sperma inca curgand m-a pus sa o ling. Simteam ca imi exploda coaiele si pula.

Te rog lasa-ma sa fac laba.
Nu inca. Doar nu ai impresia ca accept asta. Daca faci ce trebuie poate mai tarziu.
Ce trebuie sa fac?
Sa semnezi ca pentru cel putin 3 luni vi sa stai cu mine. Pleci numai daca accept eu si te lasi fututa de cine zic eu, ori de cate ori vreau eu.
Nu fac asta.
Hai cu mine, m-a tras el de mana.

Simteam cum sperma mi se prelingea pe fund. Dar eu trebuia sa tin pasul cu el ca altfel cadeam. Am intrat in camera in care venisem prima data.

Vezi aici hainele tale?
Nu, am raspuns eu nedumerit.

M-a tras iara de mana. De data asta am fost in baie. Nici acolo nu erau hainele mele.

Hainele tale nu mai sunt aici. Pana nu semnezi hartia cu ce ti-am spus nu faci laba nu primesti hainele nici peste 3 luni.
Nu semnez.
Inseamna ca iti place aicii si vrei sa ramai. Ca vrei sau ca nu vrei te voi fute cat am eu chef apoi am sa chem si pe altii.

Dupa un timp de gandire am acceptat. Abia atunci m-a lasat sa ma masturbez si doar in timp ce ma inregistra si m-a pus sa imi spun numele tare. Era clar ca eram la mana lui si la pula lui si a cui vroia el.

Ziua a 2a

A doua zi cand ma pregateam sa plec la servici ma suna Alex sa imi propuna sa merg cu el la servici. Stiam ca nu aveam incotro asa ca am acceptat.

Ce porti? ma intreaba el.
Nimic special.
Si chiloteii?
Pai i-am purtat o data, i-am spus eu crezand ca am sa scap.
Vad ca ai inceput sa fi ca o fetita. Vezi ca la picioarele tale este o punga. Vezi ce e inauntru!

Ridic punga si am vazut ca inauntru era alta pereche de chilotei.

Pana ajungem la munca vreau sa ii ai pe tine.
Dar nu pot, te pot incomoda si in plus se vede afara.

Dintr-o data trage pe dreapta.

Urca-te in spate!

M-am urcat in spate ca oricum avea geamuri fumurii. In timp ce masina era in miscare am inceput sa imi dau papucii jos, apoi pantalonii si chilotii cu care plecasem de acasa. Apoi am luat chiloteii pe care tocmai ii primisem. Cand am terminat de imbracat ajunsesem la firma. Ma simteam tare ciudat sa umblu printre colegi avand lenjerie intima feminina pe mine.

Pe la ora 11 ma cheama seful meu. Ma gandeam ca a aflat de mine.

Il iei pe Alex si plecati in delegatie azi. E o problema pe care trebuie sa o rezolvati.
Eu mai am de lucru la proiectul de luna trecuta…
Am zis ca il iei pe Alex si plecati. In jumatate de ora vreau sa aud ca sunteti pe drum.

Atunci a venit si Alex si a intrat cu un zambet cu subinteles.

In jumatate de ora esti la masina!

M-am dus la masina. Dorin mi-a zis sa intru inauntru.

Dorinuta azi mergem in delegatie la mine.
Trebuie sa mergem in delegatie la…
Am rezolvat de ieri totul, numai ca vroiam urmatoarele zile sa le petrec cu tine. Asa ca azi mergem la o casuta pe care o am mai la marginea padurii.

Nu mai aveam ce sa mai zic. Peste doua ore am ajuns la cabana cu pricina. Am intrat inauntru. M-a condus in una din camere in mod special. Cand a deschis usa s-a vazut ca pe patul din camera erau niste pungi.

Acolo ai incaltaminte, haine si mai ales lenjerie intima. In plus in punga de pe masa ai peruci, machiaje si ceva sa te epilezi si sa te cureti. Va veni cineva intr-o jumatate de ora sa te ajute.



La un moment dat s-a auzit soneria. Eu ramasesem in camera si priveam in gol respirand din ce in ce mai apasat.

E pentru tine, striga Alex.

Eu am iesit atunci din camera sa vad despre ce era vorba. Era o femeie masiva, trecuta de 40 de ani. Avea in mana un rucsac si niste genti.

Ea e Irina, imi spuse, te va asista la chestiile astea. Te va epila, machia, curata si altele. Esti a patra la care ma ajuta, nu Irina?
Da.
Va fi pe aici ca sa te invete ce iti trebuie sa stii pentru o fetita, imi spuse el uitandu-se cu dispret la mine. Irina, mergi si aranjaz-o. Curata-o si prin inauntru! Vezi ca ai tot ce trebuie in camera.
Bine.

Alex pleca.

Hai sa mergem Dorina sa te facem frumoasa pentru Alex.
Eu nu…
Daca nu vrei il sun acum si plec, dar nu va fi prea incantat.

Pana la urma am acceptat. Am mers cu ea intr-o baie unde m-a pus sa o astept. In cele din urma venise cu pungile din camera.

Dezbraca-te cu totul!

M-am dezbracat pana am ramas in chiloteii pe care ii primisem azi.

Da-i si pe aia jos!
Acolo m-am epilat.
Da-i jos sa vad!

Pana la urma i-am dat jos. Din nou pula imi era sculata

Hai ca mai dam o data ca pe la fundulet mai ai cate ceva.

A scos un spray si m-a dat si pe picioare si pe oriunde mai aveam par. Dupa ceva timp m-a bagat sub dus. In cateva secunde nu mai aveam par decat pe cap.

Hai sa te curat si in interior.
Adica cum?
Facem niste dus anal, imi spuse ea razand. Doar nu vrei sa isi murdareasca el pula in tine. Intoarce-te cu spatele si apleaca-te!

Am facut cum mi-a spus. Am simtit ca imi baga ceva din cur. La inceput m-a deranjat dar nu am protestat. Ceva caldut intra inauntru.

Sa nu ii dai drumul! Cand nu mai poti mergi la wc-ul ala si abia atunci ii dai drumul.

Ascultator, am facut cum mi-a zis. Apoi am facut dus.

Acum hai sa te aranjez! Mergem in camera.

A scos imediat dintr-o geanta o pereche de saboti de femeie. I-a pus la picioarele mele si din privire imi indica sa ma incalt. M-am incaltat cu ei si m-a surprins ca erau exact pe marimea mea. Apoi imi intinse un capot rosu - era deasupra genunchilor.

Hai sa mergem, imi spuse ea pe un ton imperativ.

Iesise ea prima. Eu mergeam mai incet pentru ca deja ma dureau gleznele de cate ori le sucisem deja in mai putin de un minut.

.Ia sa vedem ce peruca ti se potriveste.

Dupa ce am probat vreo 5 am ramas la una bruneta cu parul drept si lung pana la umar.

Hai sa te machiez ca sa ii placa sa ti-o dea sub coada! Ia loc!

Deja ma simteam ca o fata. A inceput sa ma machieze, apoi sa imi faca unghiile de la maini si de la picioare, iar lucrurile pareau din ce in ce mai serioase. Simteam un fior inauntru stiind ce urma sa se intample ca aproape ca tremuram. Tot felul de scenarii se desfasurau in minte si pe nepusa masa singura persoana pe care o recunosteam din oglinda era doar Irina. Dorin nu se mai vedea.

Ridica-te! imi spuse.

M-am ridicat. Atunci am vazut si de ...



    Login