Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

schimbare: ziua 1
Autor : dorinnn - 2017-06-06
Citita de 5553 ori - Nota 6.94 (18 voturi)


Ma numesc Dorin si am vreo 25 de ani. Lucrez la un birou iar ceea ce urmeaza este o mare problema. De multa vreme am inceput sa ma trezesc ca ma uit la fundul vreunui baiat. Tot timpul am luptat cu chestia asta pentru ca stiu ca nu e bine. Numai ca slabiciunile cate o data devin mai puternice ca puterea. Venisem la munca intr-o zi in care toti ceilalti erau liberi, aveam niste rapoarte de facut. Ma simteam atat de excitat asa ca am inceput sa imi ating pula prin panataloni. Apasam si ma plimbam cu degetele pe toata lungimea ei. Apoi am am inceput sa ma uit pe telefon pe net la porno acelea cu sissy care chipurile hipnotizeaza- dintre toate astea incepusera sa mi se para cele mai interesante. Cand ma uitam la ele parca totul din jurul meu disparea. Mi-am pus si castile. Am inceput sa imi frec pula din ce in ce mai repede. Apoi m-am oprit dar ceea ce vedeam si auzeam continua sa ma excite si am inceput sa ejaculez in pantaloni - orgasm in toata regula. Cand am vazut asta m-am dus repede la baie sa ma sterg sa nu imi patez pantalonii. Am luat toate servetelele pe care le aveam in pantaloni si am rezolvat problema. Un pic daca intarziam si speram ajungea la suprafata pe o zona mai mare. Cand m-am intors am vazut prin geamul de la usa dela birou pe seful de la alt departament care privea in telefonul meu, iar eu eram sigur ca eram singur…

Ma Dorine, imi zise el, tu la fete cu cocosel te uiti?
Cand a aparut asta ? am zis eu. Eu mai uitam pe youtube.
Mda. Hai sa iti arat pe fata cu care o sa mi-o trag in curand. Vrei, nu?
Da, am zis eu mai tremurat.

Aveam dreptate caci cand a dat drumul unui filmulet acolo apaream eu cand imi frecam de zor pantalonii. M-am vazut cand m-am ridicat de pe scaun si m-am dus la baie. El atunci a intrat pe alta usa, cea prin care m-a filmat, si mi-a filmat telefonul care si asa avea ecran mare. Atunci am simtit ca s-a terminat cu mine. Am inceput sa neg dar el nu era prost.

Daca nu faci ce iti voi spune asta va ajunge peste tot.
Stati ca poate putem rezolva altfel, fac ore suplimentare sau ceva.
Sau ceva, spuse el. Dar ceva care sa imi placa mie la nebunie…
Ce anume?
Sa te vad imbracat in haine feminine, lenjerie intima feminina si sa imi fi amant, adica in cazul asta amanta.
Sub nici o forma asa ceva. Nu sunt poponar.
Poate inca nu stii, poate inca te ascunzi… Deci ca sa fim intelesi filmul asta va ajunge pe peste tot daca nu faci ce trebuie. Daca iti dai demisia sau pleci pe nepusa masa, ajunge peste tot.
Nu cred.
Ok testeaza-ma.
Nu.
Oricum vorbim maine ca acum ma grabesc. Si cand ma gandesc ca i-am injurat pe astia ca nu si-au facut treaba si a trebuie sa vin azi… Pa iubi.
Sugi pula! i-am zis eu nervos si inspaimantat in acelasi timp.
Eu nu, in schimb tu da, mai mult ca sigur. Haha.

Nu stiam ce sa mai fac, in minte curgeau scenariile, care mai decare mai urate filmuletul cu mine frecand… pantalonii, pe net si la ce mai uitam.

Mi-am luat concediu vreo doua zile. Si cand m-am intors prima persoana cu care m-am intalnit era chiar el, cel care vroia sa…

Buna Dorina, imi spuse Alex, ca asa il chema pe ticalos.
Dute-n mata.
Poate vrei sa ajunga pe net filmuletul buclucas. Azi sa nu pleci mai devreme de 5! Daca ai plecat ai incurcat-o.

Evident ca ziua a trecut greu. Faceam numai tampenii, nu mai eram atent.

Si iata ca a venit ora 5:15. Usa se deschide si intra Alex.

In trei minute sa fi in baie, sa nu intarzii!
Am treaba, n-am timp de prostii.
Inca nu facem prostii, tu, spuse el ironic. Mai ai doua minute jumate. Daca nu vi, te fac actrita.

Parca imi bagase o sageata prin cap.

M-am conformat si m-am dus in baie. Acolo ma astepta Alex. Tocmai se stergea pe maini.

Tu Dorina dar ai venit mai repede cu jumate de minut. Esti nerabdatoare. Hai mai repede, treci aici unde e WC-ul.

Eu nu am avut nicio reactie.

Treaba ta, si a dat sa iasa din baie.
Gata, gata, am spus eu resemnat.

M-am dus unde era WC-ul. Vad ca scoate ceva din buzunar. Era o pereche de chiloti de femeie. Erau negrii si mi i-a intins. Eu am ezitat iar el a arata spre telefon. Atunci i-am luat..

Maine la sfarsitul programului, dupa ce a plecat toata lumea ma astept sa vi sa ma chemi si sa imi arati cum iti stau chiloteii. Sa fi epilata la cocosel si la fundulet ca maine inspectez.

Da sa plece apoi se opreste brusc:

Nici nu stiu de ce i-am spus cocosel ca e un fel de gainusa… nehotarata. Deci maine vreau sa imi arati ceva frumos. Daca nu, stii ce se intampla.

Apoi a iesit.

Am ajuns apoi acasa cu chilotii negrii in buzunar. Cand i-am scos mi s-au parut asa de fini. Numai cand ii vedeam simteam ca inima imi bate mai tare. I-am izbit de perete de parca situatia avea sa se schimbe in vreun fel. Culmea este ca simteam ca nu e chiar atat de rau. Toate principiile mele se duceau de-a dura. Eram obosit asa ca m-am culcat. Pe la vreo 2 dimineata m-am trezit. Nu mai aveam somn. In minte aveam doar situatia creata de Alex. Am stat asa poate vreo ora, deruland scenarii incontinuu. Apoi am aprins lumina si am cautat aparatul de ras. Mi-am dat pantalonii de pijama jos. Ma uitam la penis si statea drept. Am vazut inca o confirmare ca situata ma excita. Ma excita gandul sa fiu imbracat ca acele sissy. Am inceput sa ma barbieresc dar nu pe fata. Am eradicat flocii. In minte aveam acele sissy perfect epilate. Mi-am dat jos parul si pe fund, si de pe coapse cat credeam ca vin chiloteii. Ma atingeam pe pielea proaspat rasa in acele zone si simteam o piele atat de fina ca nu imi venea sa cred. M-am uitat la pula si am vazut ca o picatura dintr-un lichid transparent se prelingea de pe penis. Am luat repede un servetel si am sters-o. Dintr-o data mi s-a sculat iar eu am inceput sa o frec si imediat am ejaculat. Dintr-o data chilotii nu mai pareau interesanti, ma simteam vinovat de ce-am gandit de ce-am facut si imediat am inceput sa simt ca ma ustura pielea pe unde m-am ras.

Apoi m-am culcat.

Cand am plecat la servici am luat si chiloteii sa i bag pe gat lui Alex. In schimb nu l-am vazut toata ziua.

Pe la 4 m-am dus la baie crezand ca am scapat. Numai ca el era acolo, tocmai se incheia la pantaloni. Cand m-a vazut a zambit cu viclenie.

Astept pe la 5:30 sa ma inviti sa imi arati ce ai facut, daca nu filmuletu’...

Era clar ca nu mai aveam scapare. M-am intors apoi in birou. Asteptam sa treaca vremea, iar vremea trecea greu. Pana la urma s-a facut 5:25 si emotionat am luat chilotii din geanta si m-am dus la baie. Pe drum l-am vazut pe Alex ca se intorcea in biroul lui. Nici nu s-a uitat la mine. Ma simteam ca o fetita de care cineva isi bate joc, dar n-aveam ce face.

Am intrat in baie si m-am dus tinta la WC. Am inchis usa, ba chiar am incuiat-o. Am lasat capacul in jos si m-am asezat pe WC. M-am descheiat la papuci. M-am ridicat sa ma desfac si la pantaloni. Apoi i-am lasat in jos cu tot cu chilotii mei apoi m-am asezat inapoi. Din buzunar am scos chiloteii si mi-am pus in brate. Incetisor am scos un picior si am bagat prin ceilalti chiloti si am bagat apoi piciorul in pantaloni. Asemenea am facut si cu celalalt picior. Chilotii vechi i-am bag in buzunar. Chileteii erau pe mine. Nu imi venea sa cred, aveam pe mine lenjerie de femeie. Ceea ce candva era o fantezie acum era realitate. M-am incheiat la pantaloni si la papuci si m-am dus la Alex. Am batut la usa si dupa un ‘da’ scurt am intrat.

Ce vrei? Ma intreba nervos.

Eu fiind surprins am tacut pentru cateva clipe.

Ce vrei? M-a intrebat el.
Sa iti arat ceva?
Ce?
Cum arat?
Cum arat cum?
Cum arat cu…
Cum arat cu ce?
Cu chiloteii, am raspuns eu fara sa vreau.
Ok, a spus el zambind viclean. Du-te si intrat tot la WC ca intr-un minut apar si eu.

M-am dus, am intrat in baie, m-am dus la WC si am lasat usa intre-deschisa. Imediat a aparut si Alex. A venit la pisoarul mai apropiat de usa respectiva si mi-a zis sa ii arat ce am sa ii arat. M-am descheita la pantaloni si apoi i-am lasat in jos. Am vazut cum imediat i-am captat atentia. M-am simtit ca o curva. M-am uitat in jos si abia atunci am vazut cum mi se vedea pula prin chiloteii negrii. Se vedea o pata de excitare pe chiloti. Pata a vazut-o si Alex.

Vezi ca iti place?

Eu nu am raspuns. Asa cum eram cu pantalonii lasati a venit si incetisor m-a atins pe fes...



    Login