Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Schimbare de sex Partea 1
Autor : iMeow - 2012-08-26
Citita de 7017 ori - Nota 7.29 (17 voturi)
Numele meu nu este prea important, deci nu-i nevoie sa-l mentionez. Puteti sa-mi dati ce nume doriti, daca considerati ca ajuta.
Sunteti aici pentru poveste, si asta o sa va ofer. O mica introducere legata de mine si apetitul meu sexual nu strica insa...

Sunt privit drept un baiat de 19 ani datorita trupului meu; psihic insa, nu ma consider astfel, si aproape toti mi-au spus acelasi lucru. Lucrez ca grafician junior intr-o firma locala. Am in permanenta o atitudine feminina iar pe langa asta, dispun de o timiditate si frica iesita din comun, mai ales cand sunt inconjurat de multi barbati straini.
Am ajuns treptat in acest stadiu, iar pe masura ce mi s-au modificat trasaturile emotionale, mi s-a schimbat si orientarea sexuala. Momentan ma aflu departe de tot de vechea orientare, hetero. Femeile nu-mi mai starnesc nici macar o picatura de interes. Iubesc trupul barbatilor. Dragostea mea a inceput cu interesul pentru penis. Nu mi-am dorit sa mi se intample asta; pur si simplu m-am trezit ca sunt fascinat de el. La inceput a fost o senzatie de pura curiozitate. Acum insa, de fiecare data cand vad un penis trezit din somn, imi doresc sa fiu acolo langa el, sa-l sarut, sa-l ling si sa-l sug, pana-mi inunda gurita sau imi face un dus cu sperma lui alba si delicioasa.

Pe masura ce timpul a trecut, m-am simtit tot mai atras de restul corpului masculin. Totul, mai putin fata, care e, presupun, ultimul pas inspre schimbarea totala a orientarii mele sexuale.
Ochii mi-au cazut astfel pe piepturile bine facute. Priveam barbati de la sali de forta. Inca o fac, si imi doresc din tot sufletul sa pot fi langa un astfel de trup, sa-i sarut pieptul tare si umflat, si sa-i sug delicat sfarcurile, dupa care sa ingenunchez in fata puternicului barbat si sa-i ofer intreg trupul meu, sperand ca voi fi binecuvantat cu al sau penis si cu un jet cald in interiorul meu.

Apetitul meu sexual este aproape imposibil de tinut sub control. Am acasa cateva jucarii cu care ma satisfac, si toate sunt destinate fundului meu, pe care-l iubesc enorm. Imi urasc penisul; imi doresc un vagin, sa fiu mai aproape de trupul feminin pentru care as da orice. Sunt invidios pe barbatii ce reusesc sa atinga un orgasm doar prin stimularea prostatei. Am incercat de sute de ori, si nu am reusit sa ajung la punctul culminant, indiferent ce metoda am folosit. Imi venea sa plang cand ma intorceam cu mana la oribilul meu penis, sa-l frec inspre orgasm.
Pana la urma, am ramas doar la jucariile ce imitau cel mai bine penisurile. Am de toate marimile, dar mereu il aleg pe cel mai mare. Dupa orgasm, ma calmez, si imi spun: "mai tarziu folosesc unul mai mic, ma doare prea tare asta mare". De obicei dupa o ora simt ca mi-e tot mai cald. Cand lucrez, senzatia trece neobservata. Dar cand ma relaxez, imi este prea greu sa o ignor. In plus, ea nu dispare, ci se amplifica, uneori chinuitor de repede. Din nou, rezist relativ usor cand sunt concentrat pe ceva anume, dar e suficient sa-mi iau gandul cateva secunde, si simt dorinta deja inflorita iar in mine. Dupa ce se intampla asta, e foarte, foarte greu sa ma intorc la ce faceam inainte. Mana mi-o ia singura catre partea mea de jos, si incepe sa-mi maseze bucile carnoase, fine, mereu epilate.

Ma intorc la jucariile mele cat de des pot. Jucaria, mai bine zis. Chiar daca dorinta e abia un boboc trandafiriu, devin imediat sclavul celui mare. Uit ce mi-am promis imediat dupa orgasm, si invit penisul imens, cu noduli oribili, durerosi, dar care ma excita pana pe culmile nebuniei, in plapandul meu fund, penetrat de-atatea ori de dansul. Scancesc de fiecare data de durere. Aproape de fiecare data, gaura e semi-largita, pentru ca urmele lasate de ultima masturbare sunt prea proaspete. Mai e drum lung de aici si pana la penetrarea completa pe care mi-o doresc totusi, dar suport toata durerea. Acum ca ma gandesc mai bine, cred ca incep sa o ador...

Dupa cum am spus, in prezenta strainilor sunt fricos si ma cam ascund. Daca sunt intre barbati cunoscuti insa, devin foarte curajos, si adevaratele mele trasaturi feminine ies la iveala.
Nu toate trasaturile emit dorinta sexuala. Dorinta sexuala mi-o afisez in functie de situatie. Este evident insa, ca o fac mereu. Imi doresc nebuneste un partener care sa ma tranteasca in pat si sa ma iubeasca, dar in oras sunt prea putini orientati in directia necesara, deci ma intorc la jucariile mele de cele mai multe ori.

Cand sunt inconjurat de barbati pe care nu-i cunosc, ma retrag intr-un loc separat, si astept sa faca unul din ei o miscare. Cand sunt inconjurat de barbati pe care ii cunosc, ma port natural. Ma simt foarte bine, si liber sa fiu "femeie". Cei care nu ma accepta astfel, intra la categoria necunoscutilor. Dorinta mea iese la iveala prin modul in care merg, vorbesc, si imi ating "din greseala" diferitele parti ale corpului.
Daca in acel grup stiu ca este si un individ interesat de mine, trag cat de mult pot inspre el, cu tot ceea ce fac.

Cand mi se spune ca "sunt ca o fata", raspund cu o usoara ironie glumeata, dar in interior nu ma pot simti mai mandru. Cand plec afara din casa, nu ma imbrac in totalitate in haine pentru fete, dar cand pot, recurg la pantaloni cat mai elastici si cat mai inchisi la culoare. Imi place sa ii iau cat mai mici, si sa-mi accentueze fundul mare, rotund, si poate mult prea bombat pentru trupul unui barbat. Doar este punctul meu forte, nu? Fundul mi-a fost complimentat, cu masca unei glume, chiar si de baieti pe partea total opusa mie.
Acasa nu ma pot abtine: stau in pielea goala, cu exceptia unei perechi de chiloti cu dantele, si un sutien pe care mi-as dori din suflet sa-l pot umple cu sanii. Sutienul face mereu pereche cu chiloteii; ador dantelele, si ma fac sa ma simt mult mai frumos.

Am facut sex cu un barbat o singura data, daca nu punem la socoteala si intamplarea din aceasta poveste. A fost cu un prieten din strainatate, venit pentru o vacanta scurta in Romania.
De-ndata ce am auzit ca se intoarce in tara, nu-mi mai puteam stapani inima. Extazul s-a transformat intr-o adevarata dorinta sexuala. Mi-am amintit iar de el, si de modul in care ma trateaza. Ma respecta, si imi complimenteaza fiecare particica a trupului. Mi-l doream in mine. Voiam sa ma sarute pe tot trupul, sa ma ridice, si sa-mi bage capul in perna cu puf, iar fundul meu delicios sa atarne in aer, gata sa-i primeasca penisul. Voiam sa ma penetreze, si sa-mi rupa fundul in doua. De data asta trebuia sa-l am.

A venit la mine cu un amic de-al lui, care a plecat dupa ce a baut un pahar de vin si a participat la cateva glume, deoarece avea treaba in oras. Nu ma interesa ce anume, pe mine ma interesa EL. Si-a anuntat venirea cu 3 zile inainte, si inca ma minunez, dar am ales sa ma opresc din masturbare in acele 3 zile. Am reusit cu foarte mult greu. In momentele cele mai dificile a fost nevoie sa-mi leg mainile, ca sa ma asigur ca nu am sanse sa ajung cu ele in zonele mele intime. Chinul a fost imens, ma gandeam la el, si la jucaria mea. Doream ceva in mine, ORICE. Era drogul meu. Stiam insa un lucru: cu cat rezist mai mult, cu atat voi simti mai multa placere cand mi-o va da.
De-ndata ce am fost singuri si am mai depanat cateva amintiri personale, am trecut la actiune. El a fost putin nedumerit, dar nu am mai rezistat. Penisul meu ridica deja foarte mult pantalonii sub care se ascundeau niste chiloti albi, cu danteluta. Imi uram falusul si mai mult in astfel de momente, pentru ca anunta gresit dorinta mea. Era umezeala, dar nu umezeala pe care mi-o doream eu, si mi se parea inestetic. Un penis nu-si are locul pe trupul unei domnisoare...
Vazandu-l, mi-a spus cat se poate de serios:
"Dar stiu ca te bucuri sa ma vezi!"
Mi-a fost de-ajuns sa o iau razna, si sa ma trantesc in genunchi in fata lui:
"Mi-am promis ca nu te las sa pleci pana nu-ti ofer trupul meu. Te rog, ia-ma, du-ma unde vrei tu, cum vrei tu, dar trage-mi-o. Te implor, tu esti cel ce ma intelege cel mai bine, fa-ma sa ma simt femeie pana la capat."

Momentele ce au urmat au fost de vis. Penisul lui era de marimea celei mai mici jucarii din colectia mea, dar gandul ca e al lui m-a satisfacut pe deplin. A fost tandru, exact cum mi-l imaginam. Nu cred ca e vreun loc pe trupul meu care sa nu fi fost atins de limba sa roz si umeda. Saruturile sale au fost exact cum imi doream, si am sorbit insetat din saliva lui dulce. O adevarata si minunata prima oara...

In momentul actual ma aflu pe pat, cu spatele la un barbat proaspat cunoscut, care a raspuns imediat semnalelor trimise de mine. Nu este EL, nu arata la fel de bine ca EL. L-am cunoscut la o intrunire cu colegii de lucru din alta sectie. A fost o zi plina, si nu am avut acces la jucariile mele. Discutiile de la masa ma plictiseau. Ati ghicit, deja ardeam. Din moment ce imi venea sa ma tarasc pe jos si sa-i implor pe meseni sa sara TOTI pe mine, am acceptat imediat oferta lui. Vorbea foarte frumos cu mine. Am plecat amandoi, sub pretextul ca locuiesc in drumul sau, si ma va duce cu masina. In realitate, m-a dus la el acasa. Un apartament micut, dar cu un pat curat, frumos mirositor, care parca te imbia sa te oferi in el.
Arata cel mai rau dintre toti de la masa, deci nu m-am asteptat la prea mult. Urma sa am o surpriza: marimea penisului sau m-a dat complet pe spate. Era chiar mai mare decat jucaria mea preferata. Cu mult mai mare! Vazandu-mi fata, m-a intrebat:
"Vrei oral doar? E prea mare pentru tine?"
Ca o fetita curajoasa, am spus clar si raspicat: "Nu! Vreau tot!"
Am sarutat puternicul si fermul falus peste tot. Apoi am inceput sa urmaresc cu limba usor umezita venele hidos umflate de pe el. Era prea mare sa-l iau tot in gura, asa ca m-am multumit cu ce am putut obtine: i-am supt varful capului cat de bine posibil.
Dupa o scurta vreme, ma intreaba:
"O bagam?"
Eu spun usor:
"Da..."
Ma apuca cu mainile de mijloc si ma intoarce. Imi apasa usor capul inspre pat. Eu il ascult, si imi culc orizontal capul pe perna, ca sa pot auzi ce-mi spune. Imi asez genunchii astfel incat sa-mi pot scoate in evidenta cat mai bine fundul.
"O sa te doara..." imi spune el.
"Stiu. Te deranjeaza daca imi vor da lacrimile?" intreb eu, cu o naivitate in ton.
"Nu, deloc. Cand consideri ca doare prea tare, spune-mi, si ne oprim."
Imediat ce a terminat de spus aceste cuvinte, si-a atins penisul de rozeta mea, pana atunci nepatrunsa de o zi. Desi barbatul a fost generos cu lubrefiantul, chiar si usoara aparitie a capului atat de senzual sarutat de mine mi-a provocat o durere similara cu cea cauzata de jucaria mea. Am tacut, si l-am lasat sa continue. Pe masura ce inainta, ma durea tot mai tare. Pana la urma am cedat, mi-am bagat fata in perna, si am inceput sa plang.
"Ne oprim?" intreaba el ingirjorat.
"NU!" spun eu hotarat. Nu voiam sa se opreasca. Ma durea oribil, dar era ce-mi doream. Era mai mare decat jucaria mea favorita, si era manuita de un barbat adevarat. Voiam sa ma sfartece de tot, sa ma rupa, sa explodez.

A continuat sa inainteze, cu scurte pauze. Ultima pauza a fost cea mai placuta. Fundul meu amortise deja. Imediat dupa, s-a pornit. Penisul imens, si miscarile de du-te-vino ma faceau sa innebunesc. Ocazional, se mai oprea, si ma lua de umeri, aducandu-mi capul langa al lui. In acele momente ori ma saruta salbatic, lucru la care ii raspundeam exact cum isi dorea el, oferindu-i intreaga mea gurita ca loc de joaca, ori ma lingea cu pofta pe toata fata, mistuita de mii si mii de lacrimi uscate.
Penisul lui era singura chestie care ma atragea la el. Si totusi, imi placea sa simt ce-mi facea. Imi placea sa-i simt limba peste ochii mei inchisi, obrajii mei rosii, nasul meu sau chiar urechile mele. Imi placea sa simt siroaiele de saliva ce coborau de pe frunte pana pe buze, iar cele ce-si ratau drumul, ...



    Login