Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sabina partea 3
Autor : buzenpula - 2022-05-27
Citita de 4478 ori - Nota 6.72 (39 voturi)
Dimineata, cand m-am trezit , Sabina nu era in pat. Coborase deja, auzeam apa la bucatarie.
Am facut un dus, incercand sa nu ma gandesc la ce se petrecuse. Sentimente amestecate. Imi placuse si as fi vrut sa repet experienta dar in acelasi timp imi era groaza, rusine, jena, parca de ceea ce imi doream si nu puteam accepta cat imi placuse. Apoi, toata complicatia Sabinei, promisiunea facuta ca incerc sa o ajut cumva. Trebuia sa incerc, chiar daca asta insemna ca vor afla si altii despre ea, adica despre mine, care... cu ea. M-am imbracat, la dracu, am promis si e vorba de viata unui om la urma urmei, ca e femeie, ca nu e, ca ma fut cu ea sau nu,ca afla altii ca m-am futut cu ea, trebuie sa incerc ceva.
L-am sunat pe Matei, de acolo din camera. I-am zis ca e ceva problema, si sa-mi dea numarul lui frate-sau. Nu, nu acum , ma, nu aici e ,ma, problema. Nu pot sa iti zic , e ceva nasol, nasolie mare. Poate iti zic eu altadata. Mi-a dat pina la urma numarul. Era cica la Oradea, cu treburi, Matei.
Dupa aia, l-am sunat pe frate-sau. Balbaindu-ma am reusit pina la urma sa ingaim ceva dezlanat, din care a priceput ca e vorba de o domnisoara pe care o cunosc eu si niste mafioti din politie, care o ameninta si o silesc sa se prostitueze. A zis ca e grav, cand a auzit de hotelul C din Cluj mai ales. Cica au informatii ca ceva se intampla pe acolo, dar nu au martori , nu pot acuza fara un martor. Asa ca a zis ca in 20 de minute ajunge la cabana, unde i-am spus ca sunt impreuna cu domnisoara respectiva.

Sabina facea cafeaua la filtru cand am coborat. Ma uitam, coborand scarile, la cracii ei dezveliti doua palme peste genunchi de rochita aia de ieri, din barca. Ce buna de pula e... Ce cur are. Continuam sa fiu pierdut, fascinat de feminitatea ei afisata, atat de contrastanta cu ... ce avea intre cracii aia ... Sarut. Parfum. Ochi verzi. Buzele ei senzuale si carnoase, limba catifelata. Ma desprind, cu furie parca.
- Ce ai ?
- Nimic. Vine ...aaa...ala, ce o fi, colonelul ala, aici in juma de ora. Pina acum am stat pe telefoane. Ia si tu ceva mai sobru pe tine.Ca esti cam dezbracatica. Nu, n-are rost sa ma ascund, o iau in brate, o sarut pe gat, pe buze, peste tot. I-am soptit la ureche, mangaind-o pe bucile alea, ridicasem rochita, dar avea bikini. Mi se sculase pula, as fi futut-o.

- Mi-e teama. Daca...e de-al alora
- Nu e. Si daca e, ce face ? Ne omoara acuma pe amandoi, sa nu se afle ? Daca e de-al lor te vor lasa in pace, colonelu asta o sa o scalde, se vor gandi ca stai asa, ca a aflat si prostul ala, stop ca stie lume straina treaba,si aia e. Nu au ce sa ne faca, adica mai ales mie. Hai, fugi si aranjaza-te, ca te fut aici.

A ras si a disparut pe scari. Pina sa se intoarca, aparuse omul nostru. Cu o masina neagra, cu sofer. Care sofer era intr-un soi de uniforma, si avea pistol, intr-un toc, legat de picior, cum vazusem doar prin filme - am vazut cand i-a deschis sefului portiera. Le-am facut prezentarile, au stat singuri la masa aia, pe ponton, vreo doua ore. Nu stiu ce au vorbit. Sabina parea calma, linistita. Ma uitam la ea, avea o fusta gri, pina la genunchi, pantofi cu toc, dressuri culoarea pielii, bluza alba. Decenta si cu atat mai mult imi placea. Nu imi venea sa cred, uitandu-ma la ea, ca femeiusca aia sexy ...are pula... si ca sunt permanent excitat de ea. Ce dracu, doar e ce e, sunt pervers, ce am, nu e femeie, si totusi...

Cand au terminat de vorbit, Sabina s-a dus si si-a strans bagajele.

- Am sa plec cu ei, e in regula, nu stiu cand mai putem vorbi, te caut cand se termina totul, scrie-mi telefonul tau , te rog. Te sun, daca o sa pot.

A coborat in cateva minute, trecand pe linga mine si colonel, si a urcat in masina. Doar o privire, a ochilor verzi.

Vorbeam cu colonelul, la cativa metri de masina. Mi-a zis ca e totul in regula si ca Sabina de acum e martorul acuzarii, ca o va duce imediat intr-o locatie secreta, pazita, ca viata ei sa nu fie in pericol, pina la terminarea anchetei. Ca in perioada urmatoare sa nu imi fac griji, ca nu i se va intampla nimic, dar ca ea nu va putea folosi telefoane si nici nu poate primi vizite acolo. Ca locatia aia e pazita de militari inarmati, sa nu imi fac griji in ce o priveste.
Ca, prin exceptie, stiind el de temerile ei, el personal va da ordin oamenilor de acolo sa-i permita Sabinei sa ma sune, de pe un numar de-al lor, o singura data pe zi, intre orele 18-19, pentru maxim jumatate de minut. Ratiuni de securitate - sa nu poata fi interceptata sau identificata locatia unde se afla. Sunt profesionisti printre ei, domnule Stefan, unii sunt militari de fapt, au armament, au tehnica si cunostintele necesare pentru interceptari si mai rau, toate motivele pentru a elimina martorul. Nu vrem sa riscam nimic, iata de ce aceste masuri.
Ca incalcarea izolarii totale, chestia cu telefonul zilnic, el o face pentru ca ne cunoastem si doar ca sa fie ea linistita, ca nu i se poate intampla nimic si nu dispare, cata vreme mai stiu si eu de existenta ei ca martor.
Ca el estimeaza ca in maxim o saptamana vor trece la arestari , dupa identificarea celor pe care Sabina nu-i stie inca. Ca va fi dusa la audieri, la un complet de militari, sub escorta, pentru declaratii si identificare infractori dupa fotografii.
Ca sa fiu linisitit si ca foarte bine am facut ca l-am solicitat. Ca de cand asteptau ei sa prinda un fir. Tot timpul, cand se referea la Sabina, spunea domnisoara. Adica...sa nu fi aflat ca ea e.... altceva ?

- Am inteles, domnule colonel. E bine ca lucrurile...se rezolva pina la urma, intr-o maniera radicala, sper definitiva. In ce priveste...aaaa....cum sa zic...relatia mea cu ...Sabina, cu aaaa...domnisoara Sabina...aaaa...
- Domnule Stefan, nu inteleg. Ce relatie ? Care relatie ? Din ce am inteles, sunteti o cunostinta intamplatoare a dansei, si s-a intamplat sa va intalniti pe aici, dansa cautand un loc unde sa nu fie gasita. Plangea pe malul lacului, ati intervenit, v-a povestit unele lucruri, nu toate, m-ati sunat...si asta e. Asa stiu eu, oficial. Iar personal, chiar nu e treaba mea ce relatii aveti dumneavoastra cu domnisoara.
- Multumesc, domnule colonel. Permiteti o intrebare
- Desigur
- Dupa ce...aaa...ma rog..se termina nebunia asta... aaaa...ei...adica...Sabinei ca sa zic asa...ce i se intampla, intelegeti, ma refer laaaa....situatia asta a ei...neconcordanta asta intre aparenta ei feminina si... si...aaaa...
- Am stabilit deja cu dumneai aspectul acesta. Vom asigura intrarea in legalitate a dansei, va primi documente de identitate , de data asta fara fisuri si absolut veritabile. Acestea se vor emite nu tinand cont de unele ... realitati ...aaa.. fizice...sa spunem, ci de dorinta, de ... aparenta, alegerea domnisoarei. Va fi in continuare femeie in documente, daca asta isi doreste.
Repet, chestiunile acestea nu ne privesc pe noi, si dansa primeste aceasta favoare sa spunem ca o recompensa pentru asumarea calitatii de martor crucial. Acest lucru a fost deja aprobat telefonic de organul meu superior, domnul general, caruia i-am raportat situatia. Dansul a dispus masurile de protectie si a aprobat inclusiv ce v-am spus adineauri. Domnisoara Sabina m-a rugat sa incerc o rezolvare a situatiei dansei, intr-un fel sau altul, si iata, am aprobarea necesara. De-acum, e alegerea dansei. Noi avem ceva drum, ma vad nevoit sa va salut si nu uitati, veti fi sunat zilnic,intre 18 si 19 pentru confirmarea ca totul e in regula.

In aceeasi seara, cand abia ajunsesem acasa, am primit un apel. Era ea.
- Stefan, totul e in regula, sunt in ok. Sunt singura, e o curte mare mare, si paza. Trebuie sa inchid.
A doua zi iar, cam la aceeasi ora :
- Sunt eu. Vie si obosita moarta, dar vie. Rade.
De dimineata am fost la audieri. Multumesc de ajutor, trebuie sa inchid.

Cam asa a fost vreo 7-8 zile. Cate o fraza. Probabil era linga ea ofiterul de paza, nu mi-a spus absolut nimic personal sau despre ce se petrecea de fapt cu ea acolo. Doar ca e bine, ca e obosita, iar audieri, apoi doua trei zile ca se plictiseste si toata ziua se plimba prin imprejurimi. Ca e o curte imensa, ca deal si padure. Ca sa nu imi fac griji, ca totul e ok.

M-a sunat apoi, in alta zi, colonelul, pe la 5. Daca am urmarit stirile. Nu. S-a terminat, domnule. Au fost cu totii arestati, azi au fost ridicati. Cu mascatii. Uitati-va pe jurnalul de stiri. A inchis apoi.
Au dat la stiri ceva cum ca o vasta operatiune anti coruptie a dus la arestarea a zeci de cadre din politie, magistrati si cativa politicieni. Ca a avut loc in mai multe judete. N-au zis in care. Ca sursele noastre nu au acces la detalii. Ca operatiunea a fost coordonata de la nivelele parchetului militar, fiind vorba despre personal militarizat. Alt apel de pe un numar de mobil pe care nu il aveam in telefon.

- Eu sunt, Sabina. Asta e numarul meu, de acum incolo. Sunt in regula, s-a terminat. Am scapat. Aaaa....Stefan...daca nu erai tu... Am scapat, cu ajutorul tau. Iti datorez totul. Viata. Plec din Cluj o vreme. Nu stiu cat. Nici daca ma voi intoarce aici. Ai acum numarul meu. Daca vrei...poti sa ma suni oricand. Cine stie...aaaa...poate ne vom vedea candva, cum vrei adica. Ai grija de tine si multumesc. Te sarut.

Si a inchis. Nu prea stiam exact daca imi parea bine sau rau ca pleaca din oras. Am zis ca lucrurile s-au aranjat de la sine , in felul asta, scutindu-ma sa iau o decizie , eram in continuare indecis, as fi vrut si nu as fi vrut sa continui , sa o revad si sa ma fut cu Sabina. Nu am sunat-o, nici atunci nici in zilele urmatoare. Vroiam sa uit totul. Sa las timpul sa stearga tot. Bineinteles ca nu puteam uita, dar incercam macar. Aveam oarecare impacare cu faptul ca nu mai e in oras, ispita nu mai e la indemana, nu are rost sa ma mai gandesc la ea.

Au trecut repede vreo 4-5 luni, ma mai gandeam la Sabina si de multe ori puneam mina pe telefon, sa o sun, si renuntam. Apoi s-au intamplat tot felul de lucruri aiurea, pe la servici, cu preluari, cu concedieri, si n-a trecut mult, si am aflat ca la 50 de anisori si ceva sunt un tinar si liber somer. Noroc ca aveam cate ceva pus deoparte, erau vreo 50-60 de mii, plus ce ramasese de la fosta, la divort, un pic peste suta de mii de euro si acolo. Asa ca miu eram chiar terminat , dar nici nu putea dura la nesfarsit, imi cautam de lucru, ce-o fi. Mai umblam prin oras, ce altceva sa fac, in zilele in care mai ma duceam pe la cate un interviu. Fara succes, bineinteles. Eram din ce in ce mai deprimat de porcaria in care ajunsesem, nu se lega nimic. Ma oprisem pe o terasa in centru, sa beau o bere macar. Inca o ratare bifata, inca un interviu ratat. M-am trezit la masa cu Ana, nevasta lui Matei, trecea pe acolo si ma vazuse pe terasa.
- Ce faci ma ? Bine, ma, adica tu de cand ai fost la noi cu uscata aia, c-am vazut-o, o urata, tate nu, aia nu, ailanta nu, vai mama ei, ma rog, aia ti-a picat si tie ce sa faci, dar tu nu mai stii de noi ? E frumos ? Ce faci ?
- Anaaaa ! Buna ! Ce faci tu pe aici ?
- Bai, am fost aici la astia, la dracu sa-i ia, notari, avocati, tribunale, hartii, ca stii, am un teren acolo, pe malul alalantu, de la maica-mea, si am facut actele, l-am trecut pe numele meu, ca e mostenire. M-au capiat astia cu porcariile lor de hartii. L-am tot lasat asa, de scarba de astia, ea saraca s-a dus demult , si am zis hai, sa fac hartiile, cine stie. Ca nu puteam sa fac nimica cu el, sa-l vand nici atata. Tu ? Ce faci tu ? Liber de la munca, a ?
- Mda...M-au lasat liber de tot, Ano. Somer. Tinar si somer. Acuma am fost la unii, doar-doar. Pula...pardon...mai angajeaza un bosorog. Asa ca ...beau si sufar.
- Nasol, ma Stefane, te cred. Ei...lasa ca gasesti tu pina la urma ceva. Si nici nu esti asa bosorog.
- Voi ce mai faceti ? Matei, tu...afacerea ?

Ana cere o cafea. Aprinde o tigara si trage adinc. Sa aiba cam 47 din ce imi aminteam eu. Bruneta, nu vreo frumusete, nu fusese niciodata, nici cand era tinara. Dragutica, insa, da, simpatica prin felul de a fi. Inevitabil i-am facut inventarul. Se vedeau tatele alea ale ei, avea sutien, dar tatele alea ale ei, mari, umflate parca, stateau sa iasa din decolteu, mereu fusesera puctul ei forte. Iti luau ochii. Se tinea inca bine.

- Bai, Stefane, ce sa zic... Nu e ,ma, bine. Ala...s-a incurcat cu o parasuta de-asta tinerica, o pizda de vreo 27-28, aia e de prin Oradea, si asta al meu toata ziua cu botu-n pizda ei. Mai da pe acasa din cand in cand, ma minte ca maaamaaa, ce invarteala are el pe acolo cu unii, ca sa cumpere nu stiu ce marfa de la unguri, ca vinde, ca face si drege, ca d-aia are el multa treaba asa. Ca eu sunt tampita, nu m-am prins. L-am vazut cu aia, nu odata, ca l-am urmarit. Asa ca....
- eeee, lasa ma, ca i trece. poate chiar are vreo afacere
- Nu-i trece Stefane. Face niste chestii, nu zic, aduce marfa, combinatii, mai iese banul, dar e pizda la mijloc. L-am urmarit. O aia, o neterminata, sleampata , blonduta, spalacita, o d-asta , ce dracu o fi gasit la ea, ma ? E de vreun an jumate cu ea, nenorocitul. Am zis ca tine, a dat de gaura noua, fute si el odata, de doua ori, de noua, s-astampara. Ti-ai gasit ! Si ce dracu sa fac ...sa divortez ? Unde ma duc ? C-atata avem...resortul ala. Cine se mai uita, ma, la una ca mine ? D-aia ...am facut hartiile la terenul ala...dracului...daca il apuca, ma, p-asta, il suceste aia de cap, baga nebunul dracu divort,si raman pe drumuri , sa am ce vinde...
- Bai, Ano, stai cuminte, o sa-i treaca nebuneala, baga si el la prospatura cat merge, ca baietii, dar tot acasa se intoarce, si pe urma, ce vorbesti tu, ma, esti pe piata, ma, nu esti asa urata, vezi de treaba ! Pai cate au, ma, tate ca tine, la anii astia, a ? Nici pizdele de dooj de ani n-au ma asa tate !

Rad, holbandu-ma fara jena la tatele ei. Rade si ea.

- Mereu te-ai holbat, ma, la ele. De cand ne stim, de dooj de ani.
- Si cu holbatul am ramas, Ano. Dar si-acu sunt frumoase, ma.

Am ras amandoi. Am mai povestit una-alta, diverse, si dupa cateva beri la mine si vreo doua -trei cocteiluri la ea, o aud :

- Si tu ? Cu uscata aia ? Stai cu ea ?
- Ce uscata, ma ?
- Aia, ma, de ai fost cu ea ultima oara la noi. Ca am vazut-o. Aia, de a plecat cu cumnatu. I-ai dat-o si lui ? Era de meserie fata, a ? O prinde unu, fute toata lumea, a ? Al meu a futut si el la ea ?
- Nuuuu. Era ...aaa...o cunostinta, nici o treaba cu ea, Ano. Cumnati-tu , a plecat cu el sa rezolve niste incurcaturi, nu e ce crezi tu.
- Aham. Daca zici tu.... Ai dracului , ma, toti mintiti de ingheata Somesul cand e vorba de pizda. Care va sa zica, a plecat pasarica ! A luat-o cumnatu. Sa si-o traga si el pe pula nitel.

Am ras.
- N-a luat-o ma . Nici nu era pasarica !
- Daca zici tu... Nu era, normal, ca era pizda, nu pasarica. Si ? Ai si tu un suflet de om, o muiere, ceva ?
- Stau singur Ano.
- Pai si ? Nu mergem pe la tine, sa-mi arati unde stai ? Am chef sa beau. Sa ne imbatam. Doua nevoi. Tu un somer amarat, eu nevasta nefututa si inselata. Luam, ma, niste vin, am chef de vin, facem un gratar,si bem ? Ca ne ususca astia la terasa, ce preturi au.
- Pai si Matei, ma ? Tu cu ce ajungi tu acasa dupa aia ? Ca ai baut deja, nu te urci asa bauta la volan
- Il doare-n cur, p ala, ma. Dorm la tine, ce are. Ca nu m-oi fute ! N-am eu norocul ala oricum, rade Ana. Daca n-ai loc, dorm la un hotel. Ia zi, te-mbeti, ma, cu mine ? Sa nu beau singura.
- Bai, Ano... se supara ma, ala. Ce-i spui, ca de ce nu te-ai dus acasa ?
- eeeeee, tu nu ma crezi. Fii atent ,ia, asculta. Taci din gura tu. Sa nu zici nimica.

Pune telefonul pe masa, pe speaker, sa aud. Il suna pe barbati-su.

- Ce faci Matei ?
- Aaaaa, pai cu treaba, pe-aici. Ce-i baiu ?
- Nimica, uite, acu-s la Cluj, am terminat cu terenul ala, gata. Au iesit actele, sunt proprietareasa , ma. Sunt bogata.
- Aaaa, bravo. Auzi, Ano...vezi ca mai stau pe-aici o zi-doua, mai am niste afaceri
- Ma, Matei... Eu am baut cu avocatul ma, un pahar la o terasa, na, cum e obiceiul, ce era sa fac, am cinstit omul, si d-aia nu prea m-as urca la volan. Vino te rog sa ma iei, ma duci acasa si pleci inapoi, la treaba ta. Lasam masina aici, p-a mea, vad eu cu cine aranjez sa o aduca, dupa aia. Vii ?
- Anooo, n-am cum, femeie. Nu pot. Dormi si tu la un hotel acolo, si maine dimineata poti conduce.
- Hai, ma, vino ma, cat iti ia, in trei ore esti inapoi la Oradea, ce-s 100 km incolo 100 incoace.
- Nu pot, Ano, sa mor. As vrea, dar nu pot, am treaba aicea. Hai, ia-ti un hotel, si te duci maine, frumos acasa. Hai, te pup, ca nu mai pot sa vorbesc.

Si inchide. Ana ma priveste lung, si bea ce mai avea in pahar.

- Lamurit, Stefane ? Hai dracu sa ne imbatam. Stai departe ?
- Nu foarte. Luam un taxi, dar hai intai sa cumparam de-ale gurii.
- Alea ca alea, dar mult vin, ma. Sa uit. Ce viata de cacat.

Am baut toata dupa-amiaza si seara cu Ana. Am plans. Ea. Eu. Am cantat. Eram praf amandoi. Betie crunta, neagra. La un moment dat mi s-a rupt filmul. Nu mai stiam de mine. Sabina imi scosese pula din pantaloni, statea in fata mea, in genunchi, si mi-o sugea, o lingea, privindu-ma cu ochii ei verzi. Am ridicat-o, am sarutat buzele de care imi era asa dor, si am cazut in pat. Sabina mi-a luat iar pula in gura, sugand si sarutand la ea, am gemut cu mainile in parul ei, tragand-o cu gura in pula, dandu-mi drumul in gatul ei.

M-am trezit dimineata, simtind o gura calda pe pula. Ce dracu ? Eram in pula goala, nu stiu cand ajunsesem asa. Si Ana, nevasta lui Matei, imi lingea pula de la coaie la cap, apoi a inceput sa isi frece tatele mari si calde de pula mea ce se intarise.

- Ana ! Ce faci ? Ce cauti aici ?
- Scol pula, ce sa fac, ca vreau sa ma futi. Aseara am zis ca iti fac o muie de incalzire, mi-ai umplut gura de sperma si ai adormit, am ramas nefututa. Acuma nu te mai iert.

Se tara pe mine, cu tatele alea imense pe mine, incalecandu-ma. Isi freaca pizda flocoasa de pula , o ia cu mina si si-o baga in pizda calduta, lasandu-se in pula , cu un oftat.

- Da-mi pula, Stefane, fute-ma

Se zbate, miscandu-si soldurile, se fute singura , infipta in pula mea, abia acum simt ca mi s-a sculat ca lumea, cand e deja in pizda ei, cum o fi reusit sa o bage asa semi-sculata, ling ca apucatul un sfarc, gros si mare, cu aureola cafenie imensa, ce tate are Ana asta, sug sfarcul pe care mi-l impinge intre buze, lasandu-se toata in pula. Ana geme, se lasa greu pe mine, si ramane cazuta, n-a durat mai mult de cinci minute cat s-a frecat , pizda ei e fleasca, imi curge zeama pe coaie, si dau din cur, i-o imping fara mila, cu furie parca, tot mai mult, dau in gaura fiebinte ce parca palpita, Ana gafaie, geme, respira sacadat, se lasa moale, lasandu-se strapunsa, dau in ea tinand-o de solduri, inchid ochii, vad bulanele unei chelnerite, dezvelite de o fusta mini, prelungi, matasea neagra luceste , sub rochita imi arata coaiele si pula, se aseaza sa-i vad goaza rozalie, dau din cur, nebun, in pizda Anei ce zace moale, doar imi inghite pula dupa pula, femeia acum icneste doar la fiecare lovitura de pula, si doar pizda ei care tremura in contractii mai da semne ca e vie, e transpirata, sudoarea ei cu a mea, din pizda ei curg fluvii pe coaie, pe mine, pula mi se blegeste aiurea dupa cateva minute si iese din pizda ei, nu am reusit sa termin. Ma saruta pe gura, cade in pat linga mine, rasufla greu, sunt lucid, am futut-o pe Ana, fix ce imi lipsea, macar a avut ceva orgasm, eu insa nu, pula mi s-a blegit in pizda ei oricat am dat in ea. M-am facut de cacat oare ?

- Stefane.. doamneeee...doamneee....am intinerit zece ani. Bai pulosule, am avut orgasme la rand, bai, in viata mea n-am avut atatea, unu dupa altu... Doamneeeee.... Nuuuu, gata, nu te las, bunatate de pula. Offff....ca bine e. Pfff... m-am udat ca o vaca. Ma duc sa ma spal, dupa aia fac o cafea, pina faci si tu un dus, ca puti a pizda.

Rade. Se ridica si pleaca la baie. Aud apa curgand. Cearceaful ud, zeama ei, miroase a pizda incinsa. Asta e.... ea a vrut. Cum dracu mai dau ochii cu Matei acuma ?

- Gata, fugi la dus, pina fac cafea. Spal eu ala dupa aia. Cearceaful ala.

Fac dus, la urma urmei mi-a prins bine , parca, de la Sabina, de luni bune, nu am mai facut nimic cu nimeni. Totusi...taman cu Ana... Parca nu trebuia. Acuma....asta e. Pizda ma-sii. N-are cum sa afle.
In bucatarie miroase a cafea. Am iesit din baie in pula goala. O vad, manevreaza expresso-ul. S-a imbracat, are dressuri cafeniu inchise, o fusta pina la genunchi. Nu rabd, ma arunc turbat, o oblig sa se sprijine de masa, o imping, ridicandu-i fusta, ling bulanele, de la glezna in sus, pina la pizda, dressuri cu chilot, si ce, rade, esti nebun, trag dressul si chilotii, si ling crapatura dintre bucile albe, cautandu-i gaoaza, ma gadaaail, geme, ahhhhh, da-mi limbi, isi ridica putin bucile si ajung cu limba intre buzele pizdei , bag limba in gaura fierbinte, cu nasul intre bucile ei, geme, nu, ca esti nebun, ma ridic si caut cu pula printre buci gaoaza, au, nu in cur, bag-o in pizda ma...o ia cu mina, si si-o baga in pizda, o apuc de solduri si o trag in pula, privind la bucile albe intre care intra pula mea, inchid ochii, Sabina, pe masa, dandu-mi gaoaza la fel, cum sta Ana acum in pula,si explodez urland, pula imi tresalta in ea, valuri de sperma nesfarsite, raman acolo pina se inmoaie si iese. Ana gafaie, cu poalele ridicate, cu dressurile si chilotii in vine, cu cracii desfacuti. Sperma se scurge din pizda ei pe picioare, picaturi cad pe linoleu. Miros de cafea. "De pizda. De sperma. Expresso piuie si scoate aburi. Ma asez sfarsit pe un scaun, sta cracita, acolo, culcata pe masa, c...



    Login