Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sabina partea 2
Autor : buzenpula - 2022-05-23
Citita de 6316 ori - Nota 6.70 (56 voturi)
Tineam cirma barcii, dirijand motorul , spre mijlocul lacului.
Sabina privea incantata peisajul din jur, muntii, care oglindeau in apa lacului. La un moment dat, privirile noastre s-au intalnit. Nu imi puteam dezlipi privirea din ochii ei verzi, atat de patrunzatori, admiram linia perfecta a sprancenelor pensate, linia buzelor ei frumoase. Cu toti acei pistrui era o femeie extrem de frumoasa. O femeie cu pula !
- Esti foarte frumoasa, Sabina
A zambit, desfacandu-si genunchii, astfel ca vedeam pula ei atarnand, si coaiele ei , ireal de frumos se vedea acea pula intre cracii perfecti, de femeie, si nicaieri nici o urma de par. De data asta priveam cu nesat intre cracii ei, la pula ei, imi placea. I-as fi lins-o, acolo.
- Imi ploua in gura, Sabina. Ai o pasarica superba. Si un lindic frumos.
- Stefan, stii ce imi place foarte tare ? Continua sa stea cu cracii desfacuti, aratandu-mi pula si coaiele ei, ba se aseza putin mai spre spate, aratandu-si gaoaza.
- Ce iti place
- Faptul ca, asa cum ti am mai spus, esti un adevarat domn care se poarta impecabil cu o femeie. Si mai ales imi place ca si acum cand... ma cunosti mai indeaproape - si Sabina isi ia pula in mana belind-o, apoi o lasa sa atarne - chiar si cu toate astea, accesoriile nefeminine, continui sa ma tratezi ca pe o femeie. Si asta imi place foarte tare, sa fiu tratata ca o femeie.
- Sabina, te simt femeie. Te-am cunoscut pina azi ca fiind femeie. Te porti mai feminin ca orice femeie pe care am cunoscut-o. Esti atat de delicata, de fragila, de feminina, stii doar ca umblu dupa tine de atata timp
- Da, Stefan, doar ca...micile mele defecte - si isi priveste pula - sunt ceva foarte greu de acceptat. Si nu eram deloc sigura ca vei accepta ... o femeie ca mine. Ai mai...aaaa...avut fete de genul meu ?
- Nu, niciodata. Stiam, auzisem ca exista asa ceva dar nu am fost interesat. Nu mi-as fi imaginat ca vreodata o sa ajung sa ma...indragostesc de astfel de femeie. Si inca inainte de a afla de micile ei...accesorii..pe care, apropo, le gasesc absolut delicioase - iarasi ceva ce nu mi-as fi imaginat vreodata, ca voi ajunge sa pun gura pe asa ceva si ca imi si place s-o fac.

Am oprit motorul si pluteam in deriva, in mijlocul lacului. Mi-am aprins tigarea, lasandu-mi privirea sa alunece in voie pe coapsele Sabinei care ma privea, lasandu-se admirata, fara sa isi stranga picioarele, lasandu-mi privelistea coaielor si pulii ei dar si a gaozului ei, acum strans si abia vizibil , o mica gaurica rozalie intre bucile albe. As fi lins-o acolo, dar puteam fi vazuti.

- Dar tu, Sabina ? Esti demult...aaaa....femeie ?
- Da, de cand ma stiu m-am simtit fata. De mica. Asta - si isi priveste pula - mi se parea ceva strain de mine. Am devenit cu adevarat femeie pe la 16 ani. Am inceput sa ma imbrac altfel, ca fetele. Eram in Timisoara. Am avut... primul baiat, cu care....stii tu. Apoi...totul a fost foarte greu.
- Ce anume ? Doar te descoperisesi, la ce frumoasa esti nu cred ca nu ai abut daca nu parteneri macar amatori
- A, asta da. Nu asta era problema, barbati interesati sunt cu duiumul, nu iti imaginezi. De fapt...ca si tine. Doar mancand savarina descopera gustul. Restul a fost foarte greu. Gandeste-te ca a trebuit sa ...fac sacrificii pentru a imi schimba toate actele. In hartii apar ca Sabina, femeie. Altfel, nu aveam cum sa fiu eu, si sa scot buletinul la angajare, oriunde, unde scria ca sunt baiat.
- Pai si cum ai reusit ? Mi se pare ceva foarte complicat
- Oficial, da, e imposibil. Dar...neoficial...se poate aranja. Greu, dar se poate.
- Cum, Sabina ? Habar nu aveam de...chestiile astea
- Nu ai idee, Stefan, cat de ...aaaaa....cum sa iti spun...cautate sunt fetele ca mine, mai ales cand sunt tinere... Cata umilinta a trebuit sa indur. Da-mi o tigara te rog.

I-am intins o tigara aprinsa. Clar Sabina retraia episoade nu tocmai placute, simteam ca amintirile o apasa oarecum. Trase din tigara, sufland fumul.
- A trebuit sa ...sa ma prostituez. Sa le fac poftele unora si altora pentru a imi atinge scopul. Politisti, procurori...judecatori, pina s-a aranjat. Chiar daca...da, imi place sa fiu fututa, imi place pula, nu o pot face la comanda si cu oricine, fara chef. E o mafie. Fetele ca mine ...noi ne stim intre noi, aflam filierele, ma rog. Recomandari. Nu merge pe fata. Nu te duci la un ghiseu. Trebuie sa fii prezentata cuiva de altcineva in care ala are maxima incredere. De obicei...de o alta fata care a trecut pe acolo, prn filiera. Ma dadeau de la unul la altul, unii vroiau doar odata, altii de cateva ori, e o lume urata, murdara. |Profita pur si simplu. Nu doar de tine, sa te futa, cer si bani. Sa nu crezi ca ...daca sunt asa, inseamna ca sunt tarfa, ca sunt nimfomana. Da, imi place sa fac...ce am facut noi. Noi insa am facut pentru ca am simtit asa, am vrut asa, nu m-ai fortat tu. M-ai tratat si ma tratezi ca pe o femeie, ma respecti, nu imi vorbesti urat, nu sunt pentru tine o zdreanta, o tirfa , un obiect. Ma doresti. Nu sunt doar ceva ciudat pe lume cu care sa faci ce vezi prin filme porno. Ei cred ca suntem asemeni lor, sau ca ce vad ei prin filme, adica obsedate, nimfomane, ca o facem cu oricine, oricand. Nu e adevarat. Nici...cum sa iti spun...nu am orgasm daca nu simt nimic pentru partener. Exact ca o femeie. Ca sa intelegi, sa ai un termen de comparatie. De-asta am venit cu tine aici, vroiam sa ma simt dorita, iubita. Mi-a fost foarte teama ca...nu ma vei mai dori ...asa. Trebuie sa simt, sa vreau, ca o femeie, eu sunt femeie. Chiar daca am...asta. Si imi arata spre pula. Asadar, pina mi-am modificat toate actele pentru a aparea femeie a fost un chin.
- Imi pare rau sa aud asta. Nu stiu ce as putea sa spun.
- Nimic, nu e nimic de spus.

Am vazut doua lacrimi pe obrajii Sabinei. M-am dus spre ea si am sarutat-o pe buze, apoi am cules lacrimile, sarutand-o pe ochi. In ciuda a tot si toate,ramasese pentru mine aceeasi fata, chiar daca avea intre picioare o pula pe care o supsesem cu atata sete mai devreme.
- Gata, gata, a trecut, iarta-ma ca te am intrebat, sunt un prost
- Nu , nu de aia plang. O sa iti spun mai tarziu, poate.

N-am insistat. Ma gandeam ca e un suflet chinuit dar in acelasi timp nu avea rost sa stricam sejurul, la urma urmei abia asteptam sa ne futem din nou.
Plimbarea pe lac a mai durat un timp. Isi stransese picioarele. Isi pusese mainile in jurul genunchilor.
- E racoare, mi e putin frig. Nu ne intoarcem, te rog ?
- Ba da, haide, imediat ajungem.
Era deja cam rece, umbra muntilor acoperise mare parte din intinsul de apa. Am pus motorul pe maxim si am luat directia cabanei noastre, se vedea hat-departe, inca luminata la asfintit. Am privit-o pe Sabina, ochii verzi straluceau.
- Multumesc , a soptit.
- Vreau sa te fut , Sabina -am raspuns. Nu mi se intampla deloc asa ceva, asa repede, dar...te doresc.
Privindu-ma drept in ochi, Sabina murmura :
- Simt asta. Si eu te vreau. Hai mai repede.

Eram atent la directia barcii, sa ajung cat mai drept la ponton si ma gandeam ce nebunie. Chiar nu imi pasa de nimic, pentru mine in clipa aia Sabina era femeie, o femeie cu pula, pe care vroiam sa o fut iarasi, si sa-i sug pula. Sabinei, fara urma de indoiala, ca-i placea pula. Descoperisem intre cracii ei ca si mie imi placea. Nu o vedeam deloc nici macar mental, ca ceea ce era, cel putin fizic vorbind. Ma gandeam daca e ok ce se petrece. La dracu. Si ce ? Cate vieti am.Treaba mea de cine ma indragostesc cu cine ma fut sau alte chestii. Cine poate sa banuiasca ?
Cadeau ultimele redute in fata prejudecatii.
De fapt nu aveam nici un fel de retinere, doar prejudecatile si ideile preconcepute ma rodeau.

Am ajuns , era deja frig. Am legat barca, am ajutat-o pe Sabina sa paseasca, intinzandu-i mina. Am luat-o de dupa umeri, am sarutat-o fugar pe buze si am pornit amandoi spre cabana. Tocurile ei sunau pe lemnul pontonului, si se lipise toata de mine. Abia asteptam sa o fut, eram intr-o stare de continua excitatie, ca niciodata. Poate si pentru ca eram statut de multa vreme. Sau poate ca imi placea mai mult o femeie cu pula decat una normala...

- Fac focul in semineu, si caut ceva de mincare. Aaaa, uite, un platou cu chestii, porcarii, branza, niste pateuri, ne descurcam. Vrei un vin ? Vad aici pe alese. Ce bem ? Merlot, Feteasca,Tamaioasa...ce ti-ar place ?
- Mmmmm... Feteasca. Dar stai, lasa, ca pun eu masa, asa se cade.
- Nu, domnisoara. Azi sunteti rasfatata. Oricum nu e prea mare lucru de facut, doar sa le pun pe masa.
- Atunci...ma duc sus, fac un dus, ca sunt inghetata, o fi apa calda aici ?
- E, e, sunt boilere electrice.
- Bun. Aaaaaa....as vrea...sa fie o cina speciala... Adica...te rog, dupa ce asezi alea, poate...daca nu te superi...te aranjezi si tu putin , ce zici ? Un domn si o doamna la o cina romantica.
Sabina zambea, ochii ei - ca de obicei - imi frigeau mintile si parca radeau. Am sarutat-o, ridicandu-i rochita, si cautandu-i bucile cu mainile. Radea.
- Nu. Intai ne spalaaam, ne pieptanaaam, ne aranjaaam, mancaaam, beeem. Poate...ne si barbieriiim, ca ma intepati domnule !
- Ok, domnisoara, aveti dreptate. Mergeti, si ne revedem aici in maxim jumatate de ora.
- Prea bine, domnule.

Sabina urca scarile, si ramasesm cu ochii pe cracii ei, cu sticla in mina. Aveam pula sculata deja. Nu mai patisem niciodata asa ceva, sa doresc asa pe cineva, cu atat mai mult o femeie...speciala, cum era Sabina, o femeie...cu pula ! De maratonuri de-astea, cu pula sculata dupa futai - nici vorba. Plus ca nu prea mai eram deloc tinerel sa zici ca de-aia. Sabina facea minuni. E drept ca nu mai futusem nimic de aproape un an, dar totusi... nu ma stiam deloc a fi in stare de a fute atat.

M-am dusat, barbierit, parfumat, aranjat, mi-am pus o camasa alba, si pantalonii de stofa, nu aia scurti cu care fusesem in barca. Focul trosnea placut, n-am aprins lumina, era placuta lumina de la foc, si umbrele aruncate pe pereti de flacari. M-am ridicat si am pus un bustean pe foc si atunci am vazut-o. Sabina era la baza scarii, zambind. Atat de sexy... Avea o rochie neagra, lunga, crapata insa pe unul dintre picioarele alea incredibile, pina sus aproape, si am observat imediat dressul negru cu banda, se vedea putina piele alba deasupra, prin crapatura rochiei ei. Rochia nu avea mineci, doar doua bretelute pe umeri. Sabina era machiata, si buzele ei rujate suradeau. Arata bestial.
- Domnule, buna seara.
- Buna seara, domnisoara, Va rog, poftiti.
I-am tras scaunul, permitandu-i sa se aseze. Rochia era fara spate pina jos de tot, se vedea crapatura dintre buci aproape. M-am aplecat si am depus un sarut pe umarul ei, apoi pe ceafa, murmurand:
- Sunteti rapitoare , domnisoara. Aspiram parfumul fin, si nu ma saturam sa imi plimb gura pe ceafa ei, pe umeri, lasandu-mi mainile sa mangaie spatele gol.
- Multumesc, domnule, va rog insa sa luati loc. Avem lucruri de facut.
- Eu le-as incepe de acum, domnisoara, soptesc in urechea ei, impingandu-mi pula sculata in bratul ei, in umar, sa o simta.
- Nu inca. Avem de mincat, de baut. Dupa aceea, ne vom ocupa si de acele lucruri nerabdatoare din cate imi dau eu seama. Se pare ca cineva aici abia asteapta un pic de atentie. O va avea. Dar intai sa mancam ceva.
- Aveti dreptate.

Am mincat, nu mare lucru, nici foame nu prea ne era de fapt, am mincat cate ceva in tacere, privindu-ne peste masa. Nu vorbeam. Am turnat vin in pahare. Am ciocnit. Stateam in fata ei, la masa, cu pula sculata, nu puteam crede cat e de frumoasa, de data asta avea si cercei, unii mai mari, rotunzi, era perfecta. O femeie rapitoare, mirosind a parfumul acela fin, incredibil de senzuala si in acelasi timp constiinta faptului ca intre cracii acestei femei e o pula... A baut din vin si lasand paharul, isi linse buzele ostentativ, plimband varful limbii de jur imprejur, cu o privire care nu lasa loc de indoiala. Sabina stia cu siguranta sa aprinda un barbat. Stia sa obtina ce isi dorea. Fara legatura cu gestul ei, a soptit :
- Foarte placuta atmosfera si foarte bun vinul acesta. E aproape perfect. Nu imi dau seama ce ar mai trebui.

N-am mai rabdat. Eu stiam ce mai trebuia. M-am ridicat si am ridicat-o, cautandu-i buzele. Limba ei calda mi-a patruns in gura, i-o sugeam, mangaind-o pe spatele gol, strecurand mana mai jos, pe sub rochie, Nu avea nimic dedesubt...era goala, pula se zbatea sa imi rupa cureaua deja. Sabina, ca si data trecuta, in timpul sarutului imi desface pantalonii, si mi-o scoate, luand-o in mina. O freca incetisor, belind-o in palma ei calduta, in timp ce ne sarutam, apoi se aseaza pe scaun si se apleaca , lipindu-si buzele umede de capul pulii. Stau in picioare si privesc cum gura ei rujata cuprinde pula, cu sete, Sabina geme de placere cand o ia, buzele ei se muleaza perfect pe pula, par facute pentru asta, privesc cum o suge inchizand ochii, o mangai pe par, i-o scot dintre buze si imi plimb pula pe obrajii ei pistruiati, o cauta cu gura si o las sa o ia, o apuca si o inghite toata, nu ma misc, savurez, privind cum Sabina culiseaza cu gura pe pula inainte si inapoi, luand-o de fiecare data pina la radacina. Simt ca nu mai am mult, i-o scot din gura si o ridic, buzele ei si limba ei au gustul de vin amestecat cu gustul pulii mele, trag de bretele, scotandu-i bratele pe rand, si rochia cade. Sabina paseste, superba, goala, ramanand doar in pantofii eleganti cu tocuri inalte si ciorapii negri cu banda, trupul ei alb luceste la lumina focului din semineu. Ingenunchez ca in fata unei zeite, zeita interzisa, pagana, sunt sclavul placerii interzise, si incep sa o sarut, alunec pe matasea dressului cu buzele de la glezna in sus, aluneca cu buzele, cu limba, pe matasea fina, pe pulpa, pe genunchi, mai sus, tot mai sus, in sfarsit trec de banda adeziva si simt cu limba si buzele pielea ei fina , atat de parfumata. O fac sa ridice un picior pe scaun, oferindu-mi astfel acces la toate comorile ei, limba mea urca pe pulpa ei, pe fata interioara a piciorului, pe linga coaiele ei rotunde ce atarna , pula ei e semisculata, o chinui, cu limba pe linga coaie, pe piele, ajung deasupra pulii ei deja intarite, o las sa astepte, sa doreasca, sarutand si lingand abdomenul , zona de deasupra pulii, scap o limba pe pula ei, de la cap pina jos, la radacina, apoi o intorc cu spatele la mine, sarutandu-i bucile albe, las limba sa se plimbe pe crapatura dintre ele, ling si sarut, limba isi face loc printre picioarele ei si-i ling coaiele, din spate, Sabina isi misca funduletul, geme incetisor, impingandu-se, desfacandu-si bucile cu mainile, oferindu-si gaozul, o aud soptind, cu mainile in parul meu, in timp ce ling coaiele si zona dintre coaie si gaozul acum larg desfacut :
- Ahhh... linge-ma.... te rooog...linge-mi pizda...
Apuc bucile fierbinti cu mainile amandoua si imi lipesc gura de pizda Sabinei, ling de jur imprejur, bag varful limbii, il scot, si iarasi ling, Sabina isi freaca pula in mina si imi impinge gaoaza in limba, o fut cu limba, o patrund cu limba. Dau limbi in gaozul ei ca si cum asta as fi facut de cand ma stiu, imi place gustul, senzatia, gaozul ei stramt, ling si sug nesatul intre bucile larg desfacute si Sabina gemand, soptind :
- Aaaaaa....aaaaa....ce bine...mai adinc...mai...aaaaaa... baga limba si fute-ma cu limba....
Ma excita ca-i place ce fac, si limba mea intra si iese din gaoaza ei, o fut in cur cu limba, cu fata intre bucile ei, si simt cum Sabina tremura, un suspin adinc, si gaozul ei palpita, imi strange ritmic limba, in timp ce picaturi albe de sperma se scurg din pula Sabinei, ajungand pe jos, pe parchet. Tremura, necontrolat.
- Nu mai pot... ahhhh....
E sfarsita, placerea profunda o doboara, se desprinde, si se aseaza pe scaun, astfel ca, fiind deja acolo, in genunchi in fata ei, nu rezist sa nu imi bag gura intre cracii ei, cautandu-i pula. Sabina isi desface cracii, facandu-mi loc, si-i ling pula, semi-sculata, culegand sperma ramasa pe cap, adun cateva picaturi si inghit, excitant, sperma ei viscoasa de pe pula, e amaruie putin, inghit cu sete, imi place gustul acela, inghit si iau pula intre buze sugand, ca si cum asta as fi facut de cind ma stiu, sug pula Sabinei, nu maie sculata, o pula moale, pe care o pot lua toata, pina la radacina, stau cu pula Sabinei in gura si sug, si ea geme, soptind :
- Ma omori...ce imi faci...o sa ma omori...
Las pula din gura si ling coaiele, soptind cu gura in ele :
- Tu ma omori pe mine, nu ma pot satura de tine, si ling si sarut ca un nebun pula si coaiele Sabinei pina cand ma ia de cap, fortandu-ma sa ma ridic dintre cracii ei. Se ridica si ea, imi cauta buzele, si linge lacoma, imi baga limba in gura, mi-o suge, gustul propriei ei puli in gura mea, apoi ma ia de mina, spre scari.
- Hai sus in pat. E un pat mare acolo. Vreau pula, sa imi dai pula cat poti, vreau sa ma futi.

Pina sa ajungem sus, mi-am aruncat bulendrele pe scari, dezbracandu-ma din mers. Ea era deja goala, doar in pantofii cu toc si dressuri. Sabina s-a asezat pe pat, cu fata in jos, oferindu-mi privelistea bucilor ei albe , scoase in evidenta de dressul negru ce-i acoperea bulanele la care visasem atata vreme, hobandu-ma la ele, la terasa.
- Vino...da-mi...fute-ma sopteste, privind cu ochii verzi la pula mea sculata. Fute-ma !
Am incalecat-o, asa cum statea intinsa, si imi frecam pula intre bucile ei, fara sa o bag, imi plimbam pula si coaiele pe bucile ei, intre buci, de-a lungul crapaturii ei. Pielea ei imi alinta coaiele si pula atat de placut, dadeam cu pula in sus si in jos pe crapatura dintre buci, nu ma puteam satura. Sabina isi ridica funduletul, cautandu-mi parca pula cu curul ei dornic, incet incet ajunsese cu fundul mult in sus, cu pieptul si fata lipite de pat.
- Da-mi-o... sopti, si mi-a luat-o in mina, potrivindu-si pula la gaozul fierbinte. Am impins si curul ei fierbinte si dornic a inghitit-o, din prima miscare, pina la coaie. A intrat usor, poate era inca umezit locul, cat o linsesem in cur cu cateva minute inainte, poate dorinta Sabinei o facuse sa se dilate in asteptarea pulii.
- Nu te misca, lasa-ma pe mine. Vreau sa o simt, lasa-ma pe mine sopteste.
Am ramas nemiscat, in pat, in gennchi,cu mainile pe mijlocul ei si cu pula in gaoaza ei stramta pina la coaie. Sabina a inceput sa isi miste fundul incetisor, inainte si inapoi pe pula, o lasa sa iasa pina ramanea doar capul pulii, simteam inelul ei muschiulos strangand un pic, isi incorda gaoaza pe pula, apoi se impingea cu curul in pula, inghitindu-mi pula, incet, milimetru cu milimetru, pina ce coaiele mele ajungeau lipite de ale ei. Cu pula in ea pina la coaie, Sabina isi misca curul, in stanga, in dreapta, inebunitor, tinand pula infipta in ea pina la coaie. Gaozul ei, imi strangea pula intr-un fel nemaintalnit niciodata pina atunci, era perfect. Chiar stia ce face si chiar era facuta pentru pula, se vedea ca-i place sa fie fututa. Am lasat-o sa se futa asa, in ritmul ei, un timp, apoi am soptit
- Iubito, ma dor foarte tare picioarele si nu mai ma pot abtine, o sa imi dau drumul curand, nu mai rezist...
Sabina si-a scos curuletul din pula si mi-a facut loc in pat, linga ea.
- Vino, intinde-te pe spate
M-a incalecat si isi freca bucile si pula de pula mea, in sus si in jos, aplecandu-se si dandu-mi limba catifelata in gura. I-am pus mainile pe buci, incercand s-o asez din nou in pula, sa i-o bag iarasi. Sabina insa s-a prelins pe mine si mi-a luat-o in gura, o sugea ca pe o acadea, apoi o lingea toata.
- Mmmm...ce buna e... Vrei sa te fut si eu sopteste Sabina, cu gura pe pula mea.
- Ce vrei tu, Sabina, orice. Fa ce vrei tu.
- Am sa te fut , am pofta sa te fut, imi spui si ma opresc daca nu iti place. Sunt sigura insa ca o sa ti placa ce iti voi arata sopteste

Nu mi-as fi imaginat ca voi ajunge la asta - sa accept asta si iata-ma cu Sabina , lasand-o sa faca ce doreste cu mine, ba chiar acceptand sa ma dezvirgineze.

Gura Sabinei coboara, pe coaie, apoi simt limba ei calda intre picioare, sub coaie, instinctiv desfac cracii, facandu-i loc, si simt limba ei cautandu-si locul in gaozul meu inca virgin, Sabina imi da limbi, e de nedescris senzatia, inebunitoare, imi ridic bucile, nerusinat, cracit, ma ofer cat pot de mult limbii ei care intra si iese, e ametitor si neasteptat de placut sa primesti limbi acolo. Inteleg acum de ce si-a dat drumul mai devreme cand am lins-o in cur, placerea este colesitoare, sa simti limba intrand si iesind. Se ridica in genunchi, stau ca o tirfa , cracita, asteptand sa fiu futut, si simt cum isi potriveste pula cu mina intre cracii mei si impinge incetisor, simt pula ei cum intra in mine, aluneca incet, e infiorator de placut, pula Sabinei nu e foarte groasa asa ca imi intra fara efort in cur, gem, nu e durere, e o senzatie teribila, o placere de nedescris, vreau acea pula in mine, sa ma umple, e atat de neasteptata senzatia , ca si cum acolo ar fi locul ei, in gaozul meu ce pina acum nu a stiut ce-i lipseste, ard de dorinta, e asa de bine !
- Doare ? Vrei sa ies - intreaba si da sa se retraga
O apuc de solduri si o trag spre mine, luandu-i pula in mine pina la radacina, dintr-o data, si gem
- Nuuu...e tare bine...doamne...nu credeam ca poate fi asa de placut, incredibil. O vreau in mine, fute-ma, fute-ma Sabina, sunt pizda ta, da-mi... umple-ma...
Sabina incepe sa ma futa, intai incetisor, miscari prelungi, baga si scoate pula, placere imensa la fiecare penetrare, senzatia incredibila, vreau pula in mine si imi imping nerusinat gaozul in pula ei, mai vreau, da-mi pula , soptesc, ritmul creste, ma fute efectiv in cur acum, bagandu-si pula pina la coaie si inapoi, din ce in ce mai repede. Sunt curva ei, pizda ei, nu mai exista nimic decat acea pula calda ce imi intra in gaoz si pe care as vrea s-o am acolo, s-o simt, ma simt parca gol cand Sabina o scoate, doar pentru a o infige din nou, ah, impacare, placere suprema, cand pula ei isi reia locul in curul meu care o doreste. E dorinta, dorinta nebuna, de a o avea in gaoz, e prima data cand iau o pula acolo dar e atit de bine cu pula in mine, infinita placere, dau contre impingandu-ma nerusinat si nesatul in pula Sabinei.
Senzatiile noi, necunoscute, atit de intense,ma coplesesc, simt ceva ca niste furnicaturi, ceva nedefinibil undeva acolo, acolo adancurile in care pula ei ajunge, e atat de senzatia asta cu pula in mine, dorinta nebuna de a o simti toata in mine, nu vreau sa o scoata, ma imping in pula cu gaozul, mai mult, mai adinc, mai vreau, furnicaturile se intetesc si creste ceva in mine, niciodata inainte simtit, un vulcan de placere pornit dintre buci, de acolo de unde pula ei fute, urcand in abdomen, apoi in coaie, in pula, totul explodeaza parca, si simt cum imi palpita gaozul, tremura si se contracta ritmic pe pula ei, in timp ce din pula mea, nesculata, iese sperma, in valuri, curgandu-mi pe abdomen. Privesc, cum pula Sabinei intra si iese si din pula mea iese sperma, in valuri. Aproape racnesc, placerea e atat de mare si intensa, fute-maaaaaa, soptesc impingand curul in pula. Gaoaza imi palpita in continuare, parca n-as vrea sa iasa pula Sabinei niciodata din mine, o simt asa perfecta si e atat de bine, la fiecare miscare a Sabinei, cand o baga adinc, un jet de sperma imi iese din pula, intr-un fel nemaiintalnit vreodata, cu acele teribile furnicaturi din interior, gazul continua sa se contracte ritmic strangand pula Sabinei , simtind-o toata. Sabina geme si simt pula ei vibrandu-mi in gaoz, isi da drumul prelung, simt sperma ei tasnind, ceva cald si placut imi umple gaoaza inca tremurand de placere.
- Primul tau orgasm sopteste Sabina, pula ei iese din mine si se culca peste mine, ne sarutam.
- Sabina...e incredibil. Mi-am dat drumul...cand ma futeai, soptesc. De placere. Multumesc ca mi-ai aratat asta, mi ai dat asta. E incredibil de coplesitor. Nu stiam asta
- Da...Stiu. Ai avut un orgasm anal. Acum stii si tu ce simte si ce cauta o femeie ca mine.
- Sabina, senzatia aia...inainte de...orgasm cum zici tu...furnicaturile alea, urcau de acolo in mine... Nu am simtit niciodata asa ceva, in viata mea ! E...e...dincolo de orice altceva, n-as fi crezut !
- Acum stii ce este un orgasm anal, ce simt eu cand ma fut. Eu, facand asta de multa vreme, am o sensibilitate mai mare, ai vazut si tu, am avut orgasm si cand m-ai lins tu mai devreme. Placerea , in timp se rafineaza. Am vrut sa iti daruiesc asta, sa simti si tu, nici o femeie nu iti poate da asta, doar una ca mine,nu seamana cu nimic din ce simti de obicei ca barbat, nu-i asa ?
- Clar nu. E...incredibil. O sa mai vreau. Mai vreau. Ma simt gol, incomplet, nu stiu...vreau pula in mine.
Sabina chicoteste. Se pare ca iti cam place pula si tie, domnule Stefan. Apoi se lasa in jos si linge incetisor sperma ramasa pe abdomenul meu, o baltoaca maricica, nu credeam ca pot da atata, curata meticulos cu limba si soarbe cu gura sperma, inghite privindu-ma in ochi, apoi coboara mai jos si imi linge pula, incetisor, culegand sperma ramasa, pe care o inghite, lingandu-si buzele :
- Mmmm...stii ce gust bun are sperma ta, Stefan ?
- Ai uitat ca mai devreme, azi dimineata am sorbit-o din ... pizda ta
- De-acum...e pizda ta cand doresti. Cred ca este evident cat de mult imi place...pula. Sa stii ca eu deobicei nu prea fut, adica, sunt mai mult pasiva, mai mult femeie. Foarte rar mi se intampla sa am pentru cineva chemare, sa il fut, nu stiu cum sa iti explic, mi se scoala si fut doar daca am ceva anume , daca simt ceva deosebit pentru persoana respectiva, nu fut pe oricine, nu se scoala la oricine. Cu tine e altceva se pare. Aduci un vin ?

Am coborat si am umplut paharele, Dupa care le-am lasat acolo, mi-am adus aminte si am scos sampania din frigider. Am aruncat vinul si am pus sampanie. Era o ocazie speciala, doar.
Am baut, stand in pat, in capul oaselor, cu pulile in sus amandoi.
Ma simteam mai liber si mai in largul meu ca niciodata dupa un futai cu o femeie.I-am si spus Sabinei :
- Dincolo de toate senzatiile astea noi...dincolo ca te percep ca femeie... chiar si acum dupa ce mi-ai dat pula, niciodata in viata mea nu m-am simtit in felul asta, nu stiu, liber, fara jena, fara indoieli, fara nimic, pur si simplu impacat, linistit, te simt ca parte din mine insumi , ca pe mine insumi, desi e o nebunie de fapt totul sunt foarte impacat si fericit ca m-ai futut si te-am futut, ca si cum am gasit in pula ta ce mi-a lipsist toata viata, nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic, nu imi esti straina, nu esti parca o persoana diferita, mi se pare atat de normal, de natural, sa te iau in pula, sa ma iei in pula. Intelegi ?
Sabina s-a aplecat si m-a sarutat pe buze.
- Stiu. E o descoperire pe care tu o faci acum. Eu am facut-o cand eram foarte tinara. Oricum, nu e niciodata prea tarziu, dupa cum vezi. Ce simti tu acum, mmm...asta se numeste orgasm. Nu e pur fiziologic, iti da starea astea, care dureaza mai mult decat orgasmul in sine. E cu totul altceva. Si cu cat ai, mai vrei, iar si iar. Cu timpul descoperi noi unghiuri ale lui, noi metode de a il savura, de a-l prelungi.
M-am aplecat de data asta eu sa o sarut.
Atunci am vazut lacrimi din nou in frumosii ei ochi verzi.
- Sabina ! Ce ai ? De ce plangi ? Am zis ceva ? Nu am vrut sa te ranesc !
- Nu de-aia plang. Stii...nu vreau deloc sa ma duc luni la hotelul ala...acum ca...te-am cunoscut pe tine...si am ajuns ... aici...unde suntem noi. Rar mi se intampla sa gasesc pe cineva cu care sa ... intelegi ?
- Totusi...parca ziceai ceva de 1500 de euro. Nu gasesti oriunde banii astia. Ne vom vedea, ne vom fute zi de zi, nu te las sa scapi, sunt indragostit de tine si de pula ta, de tot ce esti tu !
- 1700. Dar nu vreau banii aia. Nu am insa incotro. Sabina incepu sa plinga de-a binelea. Am luat-o in brate, am sarutat-o, am mingaiat-o, gata, gata, linisteste-te, spune-mi ce e, poate rezolvam.
A inceput sa povesteasca, stand sprijinita in perna, cu cite o gura de sampanie din cind in cind, privind undeva in gol.

- Ti am spus ca e o lume murdara, o lume de care tu habar nu ai, si cam nimeni nu are, in afara de cei implicati. Acolo... la hotelul ala, sunt...cum sa zic, toate sunt curve, tarfe, acolo as fi si eu o prostituata de lux. Asta voi fi eu de maine. Nu imi aleg clientul, sunt obligata sa servesc pe oricine, ca vreau sau nu, ca imi place sau nu. Unii sunt violenti, bat fetele, le umilesc, nu e...ce am facut noi aici. De-aia sunt atatia bani de fapt. Trebuie sa faci orice, sa suporti orice vrea clientul. Acolo... e de fapt un mare bordel unde sunt... prostituate. Femeile, sunt cateva ...ca mine si cateva...adevarate, normale. Totul e un circuit inchis. Hotelul ala e doar acoperirea afacerii. Nici nu functioneaza de fapt ca hotel. Clientela sunt ori oameni foarte bogati, care isi permit sume exorbitante pentru asa ceva, ori tipi foarte influenti, procurori, judecatori, deputati... uneori ministri... Oameni de astia. "Am o prietena care e acolo, de la ea stiu toate astea. Exista niste coduri speciale. Trebuie sa le stie clientul cand cere ceva la receptie. Totul e intr-o mafie, nu oricine are acces. Daca vine unul din exterior, i se spune ca nu sunt camere libere. Pentru ca acolo e bordel de fapt. Clientul solicita ce il intereseaza... cerand o camera cu vederea spre...sau spre... Adica vrea o femeie sau...o femeie ca mine. Unii cer apartamentul de lux - adica doua femei, in diverse combinatii, amandoua reale, doua ca mine, in fine. Esti inchiriata cu tot cu camera, o zi...doua...cat plateste clientul. Toate... aaaa.... angajatele sa zicem, sunt acolo nu de bunavoie, se ajunge acolo prin santaj, sechestrare, lucruri de astea mizerabile. Femeile reale a...



    Login