Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSabina partea 1
Autor : buzenpula - 2022-05-20
Citita de 6330 ori - Nota 7.76 (54 voturi)
O remarcasem de ceva vreme pe fata nou angajata la terasa din cartier unde imi beam de obicei cafeaua si uneori, cand veneam de la munca, berea. Frumusica, roscata, tunsa scurt, foarte simpatica, cu ochii verzi ce contrastau cu tenul ei pistruiat. Nu prea avea tate din ce se vedea, dar fustele dezveleau niste craci frumosi, pulpe prelungi, puse in evidenta de dressurile negre. Imi placea sa o privesc unduindu-se si miscandu-si bucile sub fusta neagra, destul de scurta, cand lua comanda si se ducea la bar. Locuiam de vreo cateva luni singur, ma mutasem recent intr-un cartier marginas al Clujului, dupa un divort complicat si din care nu m-am ales cu mare lucru, abia reusisem sa cumpar un mic apartament si sa mai raman cu cateva zeci de mii prin cont... Eram aproape de depresie, la 49 de ani, o luam de la capat si nu prea mai aveam nici chef nici putere, ce sa mai vorbim de virsta. Asa ca... ma uitam la fundul chelneritei si la cracii aia frumosi, care clar nu erau pentru mine. Fericit cine o avea pe fata asta. Sa fi avut pina in 30, asa aveam impresia. Ma multumeam cu privitul.

De la o vreme ma duceam zilnic acolo. Macar pentru placerea de a-i admira cracii si fundul ala , si a ma bucura de ochii ei verzi, foarte frumosi. Era mereu vesela, imi zambea , imi placeau buzele ei carnoase, perfect conturate si discret rujate, pina si pistruii de care era plina pe fata si pe gat mi se parea ca o fac si mai simpatica, avea un farmec aparte. Aflasem ca o cheama Sabina, si ne imprietenisem, zi de zi, mai schimbam cateva cuvinte, cum apaream, ea venea la masa mea, zambitoare si cu privirea aia a ei care ma rascolea, isi rotunjea parca buzele intr-un sarut vorbind :
- Buna seara, domnule Stefan. Bine ati venit. Ce mai faceti ?
- Bine, multumesc, domnisoara Sabina. Sunteti in fiecare zi mai frunmoasa.
Fata zambeste, privindu-ma cu ochii ei verzi atat de frumosi care ma fascinau.
- Va multumesc, sunteti dumneavoastra dragut, un domn adevarat, domnule Stefan. Nu sunt chiar asa frumoasa ! Sa nu exageram.
- Pentru mine sunteti, domnisoara. Apropo, iarta-ma ca te intreb, cati ani ai domnisoara ?
- Eu ? 32. Dumneavoastra ?
- Ce tinara esti ! Frumoasa si tinara. Visul oricarui barbat.
Sabina zambeste privindu-ma fix in ochi :
- Asa credeti ?
- Da, esti o femeie deosebita pe care orice barbat si-ar dori-o. Din nefericire pentru mine insa, esti prea tinara si eu prea batran pentru a ma putea gandi la altceva decat la a te admira
- Ei, nu e chiar asa. Sunt o fata ca oricare alta, sunt milioane de altele mult mai frunoase ca mine si nu sunteti deloc asa de batran, totusi. Aratati foarte bine, un domn adevarat, matur, cred ca aveti mare succes la femei. Trebuie ca sotia dumneavoastra este foarte geloasa. Apropo, nu mi-ati raspuns...dumneavoastra domnule Stefan ce virsta aveti ?
- Domnisoara Sabina, peste trei luni jumatate de secol. 50. Sotia nu e geloasa, deloc as zice, cred ca acum e fericita, fiind libera si divortata recent. Mi a luat tot, dar am scapat. In fine.
- Imi pare rau sa aud asta. Dar viata merge inainte. A, nu sunteti deloc cum spuneati. As putea zice ca sunteti ceea ce o femeie de virsta mea isi poate dori - un domn bine, matur, educat si atent, nu un golan, betiv si curvar. V-aduc o bere, da ?
- Da.
O privesc mergand spre bar, se stie admirata, bucile se misca parca in mod special si fusta scurta dezvelindu-i cracii superbi, pe care lucesc obisnuitele dressuri negre. Ce bucata ! Sa inteleg din scurta conversatie ca ar fi dispusa la ceva ? Ca altfel n-ar fi spus ce a spus. Sa am sanse cu bucatica asta ? De multa vreme nu am mai simtit atractie ca pentru fata asta, adevarul e. Ce-ar fi sa incerc, totusi, nu ma opreste nimic la urma urmei. Cine stie. Poate mi se mai scoala totusi, imi vine cheful, la asa bucata. Sabina a venit cu berea.
- Poftiti, domnule.
- Multumesc. Asculta, Sabina...vreau sa te intreb ceva
- Desgur, spuneti.
- Daca promiti ca nu mi-o iei in nume de rau si nu te superi pe mine.
- Cum as putea sa ma supar pe dumneavoastra ? Ce anume doriti sa ma intrebati ?
- Uite ce e, banuiesc ca ti-ai dat seama ca te plac foarte mult si ca vin aici pentru tine, nu pentru ca as fi vreun betiv. Pentru tine vin, si daca nu esti tu in tura nu ma asez. Nu berea sau cafeaua sunt motivele pentru care sunt aici.
Sabina ma priveste cu ochii ei verzi, e atat de frumoasa. Buzele ei carnoase, rujate discret, soptesc :
- Da, stiu ca ma placeti, mi am dat seama, desigur. Si eu pot spune ca nu imi sunteti indiferent. Si pleaca privirea, oarecum stanjenita de moment. Imi venea sa sar pe ea acolo. M-am abtinut si am luat-o de mina, si-a lasat mina fina in mina mea. Ma privea in ochi.
- Asculta...ai vrea sa iesim impreuna, cand ai timp, cand esti libera de aici... Sa mergem undeva, sa ne plimbam, sa putem fi doar noi, sa ne cunoastem, cine stie. Am masina, si daca imi permiti te-as invita sa mergem un week-end undeva, pe aici, pe aproape. Mai la munte. Cunosc - la vreo 40 km de aici - un loc superb, pe malul unui lac, paduri, liniste si au acolo casute de inchiriat. Am putea iesi pe lac cu barca, stam seara la foc afara, ce zici ? Fara nici o obligatie, domnisoara. Doar petrecem un timp impreuna, sa nu ma intelegi gresit.
Sabina sopteste, abia miscandu-si buzele de pe care nu imi pot lua privirea :
- Mi-ar face foarte mare placere sa se intample asta. Nu sunt insa sigura ca o fata ca mine este ceea ce vi s-ar potrivi dumneavoastra.
I-am sarutat palma, fie ce o fi. As fute-o in draci. Aici, acum. Ce importanta are ca ne puteau vedea toti din local. M-am abtinut sa nu sar pe ea acolo. Auzi...o fata ca ea nu s ar potrivi ! Era perfecta !
- Nu se stie niciodata, domnisoara. Exista un singur mod de a afla si anume sa ne cunoastem unul pe altul mai bine. Repet, nu se intampla absolut nimic fara voia dumitale - daca e sa se intample ceva. Sunt un om civilizat si iti respect intru totul dorintele, oricare ar fi ele. Asadar ?
- Asadar.. da, domnule Stefan, sunt de acord, si stiu ca nu sunteti ca altii, se simte acest lucru. Dar, va repet, n-as vrea sa fiti dezamagit. Nu cred ca sunt femeia potrivita gusturilor dumneavoastra.
- Ce prostii vorbesti. Esti femeia perfecta ! Mi ar place sa ajungem ... aaa... in punctul ala. Desigur, doar daca vei dori si tu, nu iti face griji. Eu te asigur ca.. aaaa... da, domnisoara, cred ca mi-ar place sa fii a mea. Iarta-ma, poate sunt prea direct. Azi e joi. Sambata ? Putem pleca sambata dimineata ? Sa fac rezervarile necesare. Esti invitatea mea, ma privesc pe mine toate cheltuielile si demersurile.
- Da, domnule Stefan, de acord. Nu ma deranjeaza ca sunteti direct, macar spunem lucrurilor pe nume, nu suntem copii. Desigur, orice va fi nu poate fi decat acolo unde sunt doi. Nu am nici un fel de indoiala. Ca atare, da. Sambata. Nu v-am spus, va spun acum, de saptamana viitoare nu mai lucrez aici. Mi-am gasit un job mai bun, nu chelnerita. Si nu, nu vreau asa. Vom plati junatate-jumatate , inclusiv benzina.
- Mai vedem. Ok, faci tu cinste acolo cu o bere, poftim. Ma bucur insa sa aud ca renunti la job-ul asta si sa fie intr-un ceas bun , Sabina, chiar daca imi vei lipsi.Sau, cine stie, poate ne vom mai vedea chiar daca nu mai lucrezi aici. Ramane pe sambata, sa-mi dai adresa , sa vin sa te iau. E bine pe la 9 ?
- Da, e perfect. Cand aduc nota, va scriu si adresa pe un biletel.

Dupa vreo 10 minute i-am facut semn si mi-a adus nota, sub care era un biletel scris cu pixul. Adresa, strada si numarul si un numar de mobil.
- Multumesc, domnisoara, si am privit-o in ochii frunmosi, ridicandu-ma, lasand banii pe masa. I-am atins ca in treacat mina, mangaind-o.
- Te sarut, domnisoara, multumesc inca odata pentru tot
- Va astept, domnule, mai poftiti pe la noi, zambeste Sabina.
- Fii sigura de asta, domnisoara.

Chiar in seara aia am vorbit la telefon cu patronul unui resort, vechi prieten, cunoscut de douazeci de ani, si am rezervat o cabana pe malul lacului.
- Stefane, pai aia e cea mai mare ma. Are doua camere, semineu, de toate. Sa inteleg ca faci petrecere ?
- Nu, ma, vreau sa ma odihnesc. Adu si tu o barca acolo, ne descurcam noi pe urma.
- Opaaaa ! Ma ! Ai vreo prospatura pe teava, este ? Viata, frate. Divortat, holtei, rupi Clujul ! Ca nu luai tu singur de nebun cabana aia ! Si barca ! Zi ! Cu cine vii ma ? O cunosc ?
- N-o cunosti. Si te rog sa te abtii, nu aparea pe-acolo. Sa nu fim deranjati. O sa o cunosti daca e sa fie. Nu stiu daca iese ceva, dar incerc si eu, na.
- Bine , ma. Deci treaba e in constructie inteleg. Doar atata Stefane mai intreb : cati ani are doamna ? Maritata, ceva ?
- Nu e bai maritata. Are 32.
- Pffff , ai dat lovitura ! Ce dracu o fi gasit ma aia la unu ca tine, bai ce noroc au unii
- Hai ma, lasa astea. Vezi cum aranjezi pe acolo, pune si tu ceva in frigider, stii tu.
- Stiu, ma, ca asta fac de 15 ani. Pun si ceva antreuri, vin, berica, carne pentru gratar, nu ma inveti tu meseria asta. Vezi ca las cheia in dreapta usii, sub ghiveci, e un ghiveci acolo cu niste flori. O sa fie tot ce trebuie. Fac eu cinste - barca si o sampanie la rece le dau gratis, ma, bonus, ca intre prieteni. Pe la ce ora ajungeti, sa pun fetele la curatenie ?
- Bai, plec de-aici pe la 9. Hai sa zic un 10 jumate, ca nu ne grabim, pina ies din Cluj, soseaua dac=o fi aglomerata, stii cum e. 10 jumate, 11, pe-acolo.
- Gata, batrane. La 10 fix totul e pregatit. Distractie placuta si bafta ma ! Norocosule.
- Multam, frate. Iti fac acuma transferul in cont. Cat sa fie, ca nu mai stiu
- Pai...pentru tine, si ca sa fie ceas bun...ce sa zic ma..normal e 1500 pe zi, ar fi 30 de sute, te las la jumate , ma, o noapte ai gratis, cadou. Sa iti pice bine si sa te bucuri de trufanda.
- Sarumina, boierule, ok, raman dator. Iti bag 2000.
- Pastreaza mai banii ca cu astea tinerele trebuie si bani !
- Lasa bai, ca am eu grija. Hai sa traiesti
- Sa traiesti, Stefane si sa dai bine la gagica, nu ne faci de pomina, sa ramaie nefututa pe aici
- Bai, daca vrea femeia, am eu grija sa fie bine rezolvata. Servus.

A doua zi dimineata stiam ca Sabina e libera, si ca e in tura de dupa-masa pina seara la 10. Asa ca n-am mai trecut pe la terasa. Dupa-amiaza, era terasa plina, un scaun nu gaseai - era vineri. Am vazut-o carand tava cu bere printre mese. M-a vazut si ea. I-am facut semn ca o sun si a incunviintat din cap.
Am sunat-o cand am ajuns acasa. Ce faci domnisoara. Nu imi vad capul de treaba pe aici. E nebunie. Am vazut. Ramane pe maine dimineata, da ? Domnule Stefan, nu va suparati pe mine, repet, nu cred ca sunt femeia potrivita. Sabina, nu se intampla absolut nimic daca nu dorim amandoi. Nu ai de ce sa iti faci griji. Nu e asta, domnule. Nu vreau sa fiti dezamagit. Termina. N-o sa fiu. Nu ma astept la nimic, asa ca nu am de ce sa fiu. Bine domnule. Atunci maine pe la 9, sunati-ma cand ajungeti.
Am inchis. Ce grija are fata asta, ca poate ma dezamageste ! Cand mie imi curg balele privind-o ! O fi complexata ca are tatele mici, aproape inexistente si de aia. Prostii. Sper sa fut la ea doua zile non stop.

Dimineata mult-asteptata a sosit. La 9 fara un sfert eram la adresa Sabinei. Am sunat-o imediat, nu mai aveam rabdare. Vocea ei calda, invaluitoare, probabil salvase numarul meu aseara :
- Imediat cobor, Stefan. Pot sa ti spun asa, da ? se alinta soptind
- Sigur, chiar te rog. Haide, sunt jos.
- Un minut, imi iau o geanta cu cateva lucruri si cobor.
Sabina a iesit din scara blocului, indreptandu-se spre strada pe alee, eram parcat vis-a vis, am iesit din masina si i-am facut cu mina. Traversa. Doamne, ce femeie ! Avea o bluza cu nasturi, si o fusta scurta, deasupra genunchilor, sandale cu toc inalt si de data asta frumoasele picioare erau scoase in evidenta de ciorapii de matase gri deschis. Am sarutat-o direct pe buze, fara limbi, ochii ei s-au marit un pic dar nu a protestat. Am pus geanta aia pe canapeaua din spate si i-am deschis usa. S-a urcat. Fusta se ridicase, dezvelindu-i bulanele alea care ma imbolnavisera, pina sus de tot. O priveliste de infarct. Am pornit, cu ochii la bulanele alea superbe din doua in doua secunde.
- Te rog, fii atent la sosea a soptit, tragandu-si fusta mai in jos. Am privit-o, ochii verzi radeau parca.
- E greu sa fiu atent cu tine alaturi
- Mergem departe ?
- Nu, cam 30 km de aici. Surpriza. Vei vedea unde.

Pe drum am mai sporovait, afland ca de fapt e din Deva, si mutata aici, in Cluj de zece ani aproape. Ca sta in chirie si a lucrat diverse, secretariat, barman, chelnerita. I-am povestit la randul meu tarasenia cu nevasta, cu divortul, cu anii lungi de scandaluri si cum nu ne mai suportam si da, in sfarsit am scapat, ramamand cu aproape nimic dupa o viata, sarac, dar impacat. Nu i am dat detalii despre cati bani mai aveam de fapt.
- Si nu mi-ai spus, parca ziceai ca de saptamana viitoare ai alt job
- Da, luni e prima zi.
- Ce job ? unde
- aaa...cum sa iti explic..un fel de ...aaa..asistent receptie la un hotel de lux, in oras.
- Hm. Adica incepatoare sau cum
- Da, asa ceva
- Si ? Cu banii cum va fi ?
- Ceva in jur de 1700 pe luna mi-au zis. Plus...stii tu...bacsisuri.
- 1700 ? Pai ce sa faci cu aia ? Aia nu-s bani !
- Euro, Stefane.
- Aaaa ! Bun salariu ! Nu stiam ca e asa mare pentru asa ceva. Dar daca zici ca e de lux - isi permit sa dea atatia bani angajatilor.
Hm! Ce hotel ? Ce salarii dau aia ? Pentru ce ? Nu cumvaaaa... Ei si ? Daca e dama de companie ce ? Inca nu e, de luni e. Pina luni - fut si eu la ea.

Ne apropiasem, am iesit din soseaua nationala si acum mergeam pe malul lacului. Casuta noastra era mai sus, intr-un mic intrand, ca un golf. Era ultima din cele insirate pe mal. Sabina privea peisajul pe geam.
- Ce frumos e ! Ce bine ca m-ai adus aici !
- Iti place, si am iesit din sosea, oprind la cativa de metri de casuta din busteni rotunzi. Avea in fata un mic ponton din lemn si prietenul meu se tinuse de cuvant - o barca se legana acolo. Si inca una cu motor !
Am gasit cheia, am deschis, am luat geanta ei si pe a mea si am invitat-o sa intre. Doamne, ce craci superbi are ! Si fundul ala al ei , bine format.

Am intrat dupa ea, am inchis usa si n-am mai rabdat, am luat-o in brate, cautandu-i gura. Buzele ei parca asta asteptau, limba ei imi cauta limba, ne jucam cu limbile, in timp ce aveam mainile pe bucile ei, tari, le mangaiam inebunit de dorinta, mi se sculase pula, lipita de andomenul ei.
- Te vreau Sabina
- Mmmm...mmmm...stiu...si eu

Am continuat cu sarutarile si am bagat mina sub fusta ei, urcand spre pizda, de-a lungul pulpei. Am simtit ceva ciudat... Si ea s-a desprins din sarut. Cu mainile in jurul gatului meu, ma privea cu ochii ei verzi atat de frumosi in timp ce pipaiam sub fusta, prin dressul ei. Sabina...superba fata ...avea pula ! O simteam, sculata, nu era foarte mare, dar clar ... era pula !
- Stefan... Ti-am spus ca e posibil sa nu fiu femeia de care ai tu nevoie... Sunt o femeie mai speciala , dupa cum iti dai seama deja. Te rog, nu te supara, am incercat sa te previn. Daca vrei, te rog, du-ma inapoi, la soseaua nationala, gasesc eu cu ce ajung la Cluj. Iarta-ma !

Sabina s-a desprins de mine, si a pornit spre usa. M-am intors, privind-o, cracii superbi...fundul ei apetisant... Cat o dorisem ! La urma urmei...de ce NU ?
- Sabina ! am spus, cand pusese mina pe clanta.
S-a intors spre mine pe jumatate. Avea lacrimi pe obraji. Ochii verzi ma priveau in timp ce lacrimi se scurgeau incet pe obrajii pistruiati, intinzand rimelul. Umilinta...probabil asta simtea.
- Ramai am soptit. Te rog sa ramai.

Sabina a venit si ne-am imbratisat, i-am cautat buzele, de data asta am simtit-o mult mai aprinsa in a imi suge limba si ... pula mi-era de data asta parca de lemn, mai sculata ca prima oara, atunci cand am inceput sa-i pipai pula intarita prin dressul de matase, ridicandu-i fusta, masand pula aceea , incredibila, a unei femei sexy... In timp ce ma saruta, mainile Sabinei mi-au desfacut cureaua si mi-a tras jos tot de pe mine, apoi s-a lasat in genunchi , acolo, in mijlocul livingului si mi-a luat-o in gura, lacoma, toata, pina la cotor. Ochii verzi ma priveau in timp ce buzele ei superbe alintau capul pulii belite, o saruta, o lingea, apoi inainta cu buzele pe pula pina o lua toata in gura ei fierbinte. Simteam ca nu mai pot, ca imi dau drumul asa ca i-am scos-o din gura si am luat-o de umeri ridicand-o. Am sarutat lacom buzele ei minunate, apoi am cazut in genunchi , cu capul sub fusta ei, lingand bulanele , in timp ce i-am tras in jos dressul si bikini, eliberandu-i pula. O pula de vreo 15 centimetri, frumoasa, nu groasa, Sabina era perfect rasa, coaiele ei rotunde atarnau acum eliberate si pula ei era jumatate belita, i-am apucat-o intre buze si am belit-o pina la capat cu buzele, lipindu-mi limba de capul pulii ei. Doamne, era atat de fin capul pulii Sabinei, dadeam rotocoale cu limba pe el, sugeam, sarutam, imi placea gustul pulii ei, mirosul amestecat, de femeie, de pula, parfum de femeie, o sugeam mangaindu-i bucile am tras-o spre mine luandu-i pula in gura pina la coaie.
- Ahhhh... Stefan... opreste-te... nu mai rezist...
Simteam pula Sabinei intarindu-se periculos de mult, gustul pulii ei se schimbase, pregatindu-se de ejaculare, asa ca am continuat sa o tin intre buze si sa ling capul pulii, pina cand Sabina mi-a umplut gura cu sperma calda si putin amaruie parca. Am inghitit, asta asteptam, ca nebun, mi se parea teribil sa-i sug pula unei fete ca ea, si i-am lins pula Sabinei , cu gustul minunat , simtind in stomac sperma ei, nu ma saturam de gustul si aroma pulii ei. Era prima data cand luam o pula in gura si era incredibil de excitant. Aveam pula in continuare lemn, ma excitase sa i-o sug. M-am ridicat si Sabina m-a sarutat pe buze, apoi s-a aplecat peste masa de lemn, oferindu-mi curul ei superb, cu cracii putin desfacuti, cat permiteau dressurile ce errau stranse aproape de genunchii ei. Am potrivit pula intre bucile albe si tari, cautandu-i gaozul cu capul pulii, in sus si in jos printre buci, inebunitor, impngeam pula acolo, sperand sa nimeresc odata gaura, si Sabina a suspinat, impingandu-se in pula cand i-am nimerit in sfarsit gaurica cu capul pulii. Nu s a oprit din impins cu curul in mine pina cand nu i a intrat toata in pizda ei fierbinte si stramta, si coaiele mele ajunsesera pe coaiele ei. Am luat-o de solduri si am inceput sa fut la ea, o trageam in pula cu mainile si icnea, incredibil ce bine si perfect se mula curul ei pe pula, o bagam pina la cotor, incet, o scoteam, iar si iar. Mai futusem in cur, pe nevasta-mea, in tinerete, dar nu se compara cu felul in care mi-o lua Sabina acum intre bucile ei facute pentru pula. Cu to...



    Login