Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Primavara tarzie
Autor : chaan - 2022-07-22
Citita de 7418 ori - Nota 5.46 (35 voturi)
Era sfarsitul de primavara, o zi de vineri calduroasa. Urma sa fiu singura acasa tot weekendul, ba chiar mai mult, sa ma pot bucura de Marius si peste noapte, sub pretextul ca e plecat cu serviciul. Ajung acasa si arunc in graba toate hainele de pe mine, urasc sa vad atatea fete care nu au cur la fel de misto ca mine cum pot purta in voie pantaloni mulati pe strada.. Ma duc destul de grabita spre baie,fac un dus rapid, verific inca o data sa fiu perfect epiata, imi fac macichiura si pedichiura intr-un rosu sangeriu, putin rimel si un ruj discret. Ca si tinuta "de casa", m-am imbracat comod, un maieu alb, o fustita neagra si scurta de bumbac, niste boxeri din dantela si asteptam nerabadoare ca Marius sa apara. De la munca trebuia sa vina direct la mine. Pe la 4 fara putin primesc mesaj "Ce faci iubito?: si ii raspund cu o poza sexy. "Ummm, o sa fii o sotie perfecta". Ah, ce dor imi e de el.
Cand aud usa ca se deschide sar ca arsa, dau sa il sarut apasat si imi raspunde tinandu-ma cu o mana de fund.. Imi spune ca vrea sa faca un dus rapid. In timpul asta intreb daca vrea sa pregatesc ceva rapid de mancare. "Ah, nu, doar de tine am pofta momentan, poate comandam diseara ceva, imi spune..
Vine in sufragerie cu un prosop in jurul braului si se sterge in fata mea. Aproape ca salivam vazandu-i coprul ud de "barbat muncit". Stand pe canapea, ma prinde cu o mana de barbie si incepe sa ma sarute. Il mangaiam cu o mana pe piept si una la coaie, Eram foarte excitata, simeam ca imi zvaneste lindicul in chilotei, insa nu puteam avea erectie. In nebunia mea am comandat o pastila care stopeaza erectia timp de cateva zile. Pentru mine, cu cat mai mic cu atat mai bine, oricum e inutil.
Facem schimb de locuri, ajung in picioare, el in sezut pe canapea, imi dau incet fustita jos si il las sa mangaie incet, ma palmuieste si imi freaca pizda.
-Ah, ce dor mi-a fost de curul asta. Devii din ce in ce mai buna. II multumesc pentru compliment punandu-ma in genunchi si incepand sa ii sug pula.Din cand in cand i-o mai frec cu ambele maini, ma joc cu ea pe tatele mele. Sta relaxat cu mainile la ceafa "ah, asa as vrea sa fie fiecare zi dupa munca. Suge-o tare ca vreau sa termin.
Ma straduiesc, frec, scuip, ling si sug cat pot de bine pana cand sperma lui imi umple gurita. Las sa curga pe coiale lui o parte din ea,pentru a o linge de acolo. Combinata cu gusutl lui de barbat,devine si mai delicioasa. Ramane asa, pe canapea si ma roaga sa-i aduc geanta cu haine.. Eu raman imbracata asa si mergem sa ii fac o cafea. Povestim despre cum ne-a fost saptamana, comandam ceva de mancare. Facem glume cum ne eschivam la ai nostrii pentru weekendul asta, eu fata de parintii mei si el fata de sotie.
-De tine oricum banuiesc, imi zice el.. Probaibl s-ar supara ca eu sunt cel ce le fute fata. Haha.
-Hah, asta e. Nu iti poti alege ce sa simti cand te nasti.
-Eu iti spun si ca un prieten mai mare. Chiar de nu simteai asta...la lindicul tau fizic nu puteai sa futi..Poate doar sa stea daasupra.Stiu ce vorbesc...Hm si parca e mai mic ca inainte.
-De la pastilele alea pe baza de plante. Uita-te si tu, abia mi se mai vad outele. Si incerc sa ii arat.Incepem sa radem, are un coi mai mare ca ambele mele oute si lindicul..
-Ar trebuii sa iti cumpar un dildo.
Dupa ce mancam, Marius isi desface o bere, iar eu ma duc sa fac un dus. Fara sa-mi dau seama, el ma priveste din ...



    Login