Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Primavara tarzie(continuare)
Autor : chaan - 2022-08-14
Citita de 5107 ori - Nota 4.40 (35 voturi)
Imi cer scuze ca am lasat neterminata prima parte, Sper sa reusesc sa indrept lucrurile aici.

-Vrei sa ma scoti in oras? il intreb. Ai innebunit? intreb in timp ce ma uit peste lucrurile din geanta.
-Esti tanara, trebuie sa te mai distrezi si tu. Eu sunt trecut.O sa iesi si o sa te distrezi cu cineva de varsta ta. Si imi intinde telefonul cu cont de grindr cu pozele mele.
- O sa dau de cineva cunoscut...doar e orasul mic.
-Si? De ce ar fi o problema?Iesi si distreaza-te. E weekend.
Pana la urma...de ce nu? Imi spun in sinea mea Incep sa vorbesc cu "carlo19", aflu ca e din acelasi liceu cu mine.
"Vrem si noi sa ne distram putin" imi scrie printre altele si imi trimite o poza cu pula lui si a inca unui prieten.
"Mai bem ceva, mai glumim. Hai, vii la noi?" ne tatonam pentru a face schimb de facepic, iar Marius insista sa le trimit.
"Aaa, te stiu...tu esti in clasa cu ..." imi spune despre un coleg. "Si iti place pula? Hai ca vin dupa tine, mai bine ne vedem si povestim, mai bem ceva, ne cunoastem." Eram deja imbracata in boxeri de dantela, jartiere, o pereche de blugi de dama, un sutien din dentela cat sa dea foarte putin forma pieptului si un tricou roz. Imi trag pe mine un hanorac mai largut si am iesit in fata blocului cu mainile in buzunar, pentru a-mi ascunde unghiutele. Imi luasem si un rucsac cu niste hainute de schimb si o trusa de machiaje.Nu am stiut cine este amicul celui cu care am vorbit pana cand nu au ajuns la mine. M-am urcat pe bancheta unui Audi.Il recunosc pe Bogdan, avea clasa langa mine, un tip smecheras, destul de arogant. Povestim pe drum,aflu ca amandoi au mai avut experiente cu transexuale escorte, din cand in cand mai iau cate o gura din whisky-ul ce il au baietii.
-Ai tai stiu de tine? Cum stai cu unghile asa? ma intreaba Bogdan si face in asa fel incat vine langa mine in spate.Ia-o si tu putin in gura pana ajungem la Rares. Imi spune tragandu-si pantalonii la genunchi. Eram deja putin ametita de la alcool, indeajuns incat sa las tarfa din mine sa iasa la suprafata. Reusesc sa ma asez intr-o pozitie destul de comoda si incep sa sug cu pofta.. Cei doi vorbesc de parca nici nu as fi acolo:
-Suge bine?
-Daa, eu nu cred ca a supt doar o pula. (povestisem putin despre mine, dar fara sa le dau detalii). O scot din gura plina de saliva:
-Ba da, dar v-am spus ca o sug de mult.
-Da, esti tarfa de mica, spune Bogdan si ma impinge cu gura in pula lui desul de groasa.
-Ii dau catre casa, ca mi s-a sculat si mie, zice Rares. Nu mi-ar fi tecut prin cap in urma cu cateva ore ca asa va arata weekendul meu, sa fiu tarfa unor baieti din scoala mea. Ametita de alcooll m-am vazut sarind in pula lui Rares si lingand coaiele lui Bogdan.Sunt fututa pe rand, in toate pozitiile.
-Pune-te in 4 labe. Imi spune unul dintre ei in momentul in care au vrut sa faca iarasi schimb.
-Daca ma mai fute putin Bogdan, ma termina spun eu, el avand pula putin mai mica dar groasa.
-Te fut bine intreeaba? si deja il simt in mine.
-Amandoi ma futeti bine.Simteam cum imi maseaza prostata si in scurt timp imi provoaca un orgasm anal pe care l-am simtit pana in varful degetelor.Ma fute tare in continuare,amicul lui isi face laba pe fata mea "Imi bag pula, termin si eu" zice el si ma umple de sperma pe fata.Bogdan ma futea tare cu maiinile in soldurile mele "Eu nu pot inca, dar ma duc sa ma pis".Iese din mine, isi da jos prezervativul si merge spre baie cu pula sculata. Rares isi aprinde o tigara, se aseaza pe un fotoliu, iar eu raman pe canapea doar in suti...



    Login