Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima experienta. Partea 1.
Autor : alindres - 2024-03-09
Citita de 3610 ori - Nota 2.62 (29 voturi)
De la varsta frageda, aveam undeva la 14-15 ani cand m-am dus la matusa mea in vizita. Intr-e timp era iarna, foarte frig afara, si a vazut ca imi inghetau picioarele eu fiind doar in jeans s-a oferit sa imi dea una dintr-e dresurile ele ca sa nu inghet.(matusa mea care era tanara, foarte atractiva, purta mereu dresuri).
De atunci (au trecut 14 ani) mi-a ramas placerea (cum ar veni dragoste la prima atingere), asta de a purta dresuri cu diferite modele, culori, si grosimi.
Intr-e timp mi-am cumparat foarte multe dresuri, dar a intervenit si curiozitatea de a se imbraca in haine de fata de exemplu, rochii, fuste scurte mulate, pantaloni scurti mulati si peruci.
De 2 ani m-am mutat in Munchen unde mi-am facut curaj de a ma plimba prin centru in serile tarzii, imbracata in fata.
Dupa un timp, asta a devenit un obicei, am inceput sa ma obisnuiesc cu oamenii care treceau langa mine, sau care erau in spatele meu, si asta a devenit destul de excitant. De multe ori mi eram excitat doar din faptul ca un barbat mergea dupa pasii mei, in spatele meu timp de vreo 5-10 minute, eu fiind imbracata in dresuri negre stralucitoare si fusta mini. Am uitat sa mentionez, am varsta de 28 de ani, 1.90 deci am picioare lungi, perfecte sa fiu in dresuri, (cel mai mult ador dresurile) si 87kg.
De ceva vreme am inceput sa folosesc o aplicatie pe telefon, pe anume grindr un fel de tinder doar pentru gay si trans, unde am inceput sa intru in conversatii cu barbati.
Intr-o seara , cand am iesit de la dus, mi-a scris un barbat in varsta de 34 de ani. Am inceput sa conversam, i-am trimis niste poze cu mine, a trimis si el , cu barbatia lui, o avea destul de lunga si groasa, cu un fizic sportiv, inalt ca si mine. M-am excitat doar din pozele lui trimise :D
M-a intrebat ce caut pe grindr, i-am raspuns , caut ceva nou, si de curiozitate, oare cum e sa fiu femeie cu adevarat, care sa fie penetrat din spate.
A ve...



    Login