Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prietena mea si colegii ei mă umilesc - partea 1
Autor : lgrone - 2022-03-20
Citita de 6599 ori - Nota 6.60 (40 voturi)
Suntem împreună de peste 6 luni, dar până acum am schimbat doar tandrețe, adică fără sex. Eu am 25 de ani, prietena mea Carmen 22.
- Vii astăzi la o mică petrecere data de companie și, dacă ești bine acolo, poți fi mai intim cu mine astăzi? Poate că îți arat chiar sânii sau chiar pizda azi. Sună bine? a spus ea vineri seară.
Am dat din cap cu gura deschisă, mi-am simțit șansa de a-mi putea fute în sfârșit iubita, intens. Până acum mi-a permis să-i mângâie doar brațele și picioarele, puțin abdomenul și fesele, dar încă nu i-am văzut sânii sau pizda. O cunosc îmbrăcată doar in sutien si tanga de la piscina, dar numai ea m-a văzut gol.
Una dintre cele mai intime momente ale noastre a fost într-o după-amiază de sâmbătă. Nu am petrecut niciodată seri sau chiar nopți împreună pentru că ea mergea mereu cu mașina acasă sau în altă parte, mă lăsa mereu în pace și mă ruga să nu merg cu ea M-a tot întrebat dacă i-am fost infidel făcând o laba și uneori a trebuit să recunosc ca da. De cele mai multe ori râdea de mine și mă certa.
De data aceasta ne-am îmbrățișat pe canapea și ne-am uitat la un film romantic la care mi-au dat lacrimile în ochi. Monica m-a mângâiat, m-a mângâiat, si chiar a râs de mine,
- Dragă, atât de sărmană fată
sau
- Trebuie să plângi mereu pentru așa ceva, ce drăguț
sau
- Ei bine, bărbații adevărați nu se uită la asta.
Deci era clar, eu sunt fata din relația noastră. Ea mi-a mângâiat sânii mici, mi-a dat jos tricoul, a trebuit să-mi dau jos și
pantalonii și chiloții. Așa că m-am întins ca o fetiță.
- Te-ai mai masturbat? a întrebat ea provocator.
Am confirmat că au fost într-adevăr 2 săptămâni fără a mă masturba.
În timp ce îmi mângâia pula, ea făcea comentarii de genul „ce drăguț este micuțul tău ticălos”, „atât de mic și atât de umed” sau „hopa, ceva crește acolo”.
Ea s-a jucat și mi-a mângâiat sfârcurile dure, a spus că sfârcurile mele arată ca ale unei fete și am și sânii mici. Nici sânii ei nu sunt mai mari.
- Pot să mă uit la sânii tai? am întrebat-o timid.
- Nu, a venit prompt, dar poți să încerci sutienul meu ca să văd dacă am dreptate. Și ea și-a scos sutienul de sub cămașă și mi l-a întins. Eram puțin confuz, dar instrucțiunile ei de a-și pune sutienul nu mi-au dat de ales. Așa că mi-am pus sutienul. Și se potrivește aproape perfect. Mărimea ei a fost potrivită.
- Și acum chiloții mei, nu? a întrebat ea cu îndrăzneală și a rânjit, daca stau lângă tine fără lenjerie intimă, asta te excită, nu scumpule?
Și-a scos chiloții de sub fustă, dar atât de repede încât eu, în ciuda celei mai mari curiozități nu putea vedea nimic. Mi-a întins chiloții ei, care erau roz și ușor transparenți. Când i-am pus pe mine s-au potrivit destul de bine.
- Se potrivește bine și nici măcar nu-ți poți vedea micuțul, a râs ea, dar nu-mi uda chiloții de poftă.
Mi-a mângâiat ea sânii, mi-a băgat mana în sutien și mi-a răsucit sfârcurile. Am înghițit, am gâfâit, am gemut, am fost total excitat, încă 2,3 mișcări ale sfârcurilor, o plimbare rapidă cu picioarele și s-a terminat pentru mine. Mâna ei mi-a mângâiat chiloții , nici măcar nu mi-a atins pula, ca lăpticul mi-a ieșit din penisul.
- Oh, nu, despre ce e vorba, nu poți fi atent! Nu vei fi niciodată în mine așa!
M-am simțit rușinat, am plâns puțin și mi-am cerut scuze. Nu mi-am dat seama decât târziu că mi-a făcut câteva fotografii în lenjerie intimă și a filmat și micul accident, așa cum mi-a spus:
- Așa pot să-ți arăt mereu ce curvă in călduri ești.
Îmi era atât de rușine, dar cumva după-amiaza asta a fost și foarte interesantă.
Așa că astăzi mergem împreună la această petrecere corporatista. M-am supărat puțin, dar ea mi-a spus din nou clar că, dacă sunt bine, s-ar putea chiar să mi se permită să-i ling pizda astăzi.
- Vrei asta?
- Da, te rog, cu plăcere, am gâfâit, aproape că am salivat ca un câine.
- Deci, dacă îți cer să mă lingi astăzi, o vei face cu plăcere? a întrebat ea din nou pentru confirmare.
Am dat din cap și am spus din nou cât de mult mi-ar plăcea să fac asta. De asemenea, i-am spus puțin îngâmfat că, desigur, aș putea oferi și mai multe, dar ea și-a făcut semn de mulțumire și a spus:
- Nu, mulțumesc, nu cred că ai ajuns încă atât de departe, probabil că vei termina foarte repede, dar drăguț din partea ta.
Am adăugat curajos,
- Poate că ne putem îmbrățișa cu adevărat, ne putem săruta cu limba și alte lucruri, am renunțat la fumat pentru tine de atâta timp.
Când m-am întâlnit cu ea, eu fumam, dar ea mi-a zis, ca nu vrea sa se ghemuiască cu scrumiera, așa ca am renunțat la fumat.
Am sărutat-o o singura data, dar nu se putea vorbi de un sărut pasional.
- Dacă ești foarte bun, poate încercăm un sărut franțuzesc, dar apoi vreau să mă aștept de la ceva mult mai mult de la tine, a spus ea.
Am făcut-o să înțeleagă că, desigur, aș fi bucuros să fac orice pentru a o face fericită și mulțumită. Ea mi-a mulțumit și mi-a spus ca acestea au fost dorințele ei pentru azi. M-am înroșit mai întâi, am simțit greață, am zâmbit stânjenit și, în cele din urmă, i-a cerut să vină cu alte dorințe, ceea ce desigur că nu a făcut. Așa că am făcut ce mi-a cerut ea. Mi-am tras un sutien roz și chiloții ei roz asortați, chiar și o bluză albă, si m-am convins că oricum arată ca o cămașă de bărbat. Din fericire, bluza nu era chiar atât de subțire, dar ochi buni deja vedeau sutienul de dedesubt, iar bretelele sutienului se vedeau si ele puțin. Mi-a mai dat și o pereche de pantaloni de vară largi, albi, de in, despre care credeam că ar putea fi și pantaloni unisex, ceea ce, desigur, nici nu era adevărat, deoarece erau extrem de înguști în picioare și bărbații ar fi văzut aici clar o pula.
S-a îmbrăcat si ea, nu o văzusem niciodată așa, o fusta mini alba extrem de scurta, strâmta, nu puteam distinge chiloții tanga, dar nu îndrăzneam să o întreb și bineînțeles o bluza decupata, strâmta, alba, în care sânii ei mici erau clar vizibili iar sfârcurile ei erau și ele vizibile.
- Nu te uita așa la sânii mei, mi-a șuierat ea!
Mi-am întors imediat privirea și n-am mai îndrăznit să mă uit la ea, deși mi-aș fi dorit asta.
Am pornit, ea a condus mașina la această petrecere și am sperat să nu stăm prea mult acolo. M-a întrebat dacă îmi place de mine cum sunt îmbrăcat și dacă deja aștept cu nerăbdare ce va urma, ceea ce am dat din cap afirmativ, energic.
Știam că în companie unde lucrează, sunt foarte mulți bărbați, așa că nu m-a surprins că la această petrecere sunt aproape exclusiv bărbați. Când m-au salutat, aproape toți bărbații m-au sărutat într-un mod pe care nu-i mai sărutasem niciodată un bărbat, ceea ce m-a iritat pentru că mulți dintre ei erau și fumători. Am întrebat-o în liniște despre asta și ea mi-a șuierat că nu trebuie să mă comport așa, că sunt colegi și că e doar o regula în companie, așa că ea nu poate face nimic. Bineînțeles că am înțeles asta.
Când un coleg mai în vârstă mi-a oferit o țigară, am refuzat politicos, ceea ce i-a făcut pe unii din grup să zâmbească.
- Oh, da, nu trebuie, Monica ți-a interzis să faci asta.
Am încercat să ii contrazic, stânjenit, să explic că făceam asta pentru sănătatea mea și bla bla bla. Grupul de 5 bărbați cu care stăteam râdea din ce în ce mai mult și spunea că o țigară ar fi ok. Eram pe cale să răspund la presiunea pe care bărbații o puneau asupra mea și să iau o țigară oferită, când Monica a spus că nu vorbesc serios. Rânjind de rușine, mi-am retras mâna și grupul de bărbați a hohotit de râs.
- Băiețelul nu are voie, Monica i-a interzis, a fost doar una dintre remarcile răutăcioase.
Și un domn m-a întrebat dacă nu m-am îmbrățișat niciodată cu Monica.
Monica arăta severă și a spus că aș putea să o spun calm. Deci, roșu la față, am zis că e adevărat pentru că nu avea scrumieră bla bla. Apoi s-a apropiat de Monica un coleg și mai în vârstă, a mai pufnit din țigară, i-a luat capul, l-a întors spre el și i-a băgat limba adânc în gâtul ei, în fața ochilor mei. Toți au râs, Monica s-a uitat la mine, eu m-am uitat în jos.
- Vreai să faci și tu asta? m-a întrebat ea, dar nu am îndrăznit să răspund.
Râsete și un îndemn de a răspunde. Monica s-a uitat la mine profund, așa că mi-a fost clar că nu vreau asta, ceea ce i-am spus și grupului de bărbați, ceea ce mi-a adus mai mult r...



    Login