Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPovestea noastra 2
Autor : hotbitch - 2012-07-05
Citita de 8531 ori - Nota 7.82 (57 voturi)
Intelegand asadar ca sotul meu avea deja un fetis legat de lenjeria de dama, de ziua lui am cumparat o pereche de stokings, un portjartier, un corset fara cupe, doar nu avea sani, chilotei tanga, toate de culoarea bleu (ii placea mult aceasta culoare). Le-am completat cu o rochie lunga, crapata pana sus, de culoare indigo. Mi-a fost usor sa le aleg pe masura lui pentru ca – v-am spus – avem aproape aceeasi inaltime. Mai greu a fost cu pantofii,nu are picior mare – 42 – dar oricum in magazine nu am gasit asa ca am optat pentru o pereche de sandale cu toc de 12, model cam demodat, dar care aveau talpa mai lunga si ascutita in care puteau sa-i incapa picioarele. Le-am impachetat pe toate frumos si m-am dus apoi la un sex-shop de unde am cumparat o pereche de chiloti de latex cu doua dildo-uri, unul interior – pentru placerea mea – si unul exterior pentru placerea lui. Cu toate acestea, fierband de nerabdare si de excitare am plecat spre casa.
Era deja amiaza, trebuia sa ma grabesc putin pentru ca de la 8 seara trebuia sa mergem la club la munca si rabdare pana a doua zi nu aveam. Sincer, imi faceam oarecum probleme privind modul in care sotul meu va primi cadoul, nu discutaseram nimic in acest sens mai inainte, totul se baza pe un sentiment al meu, pe intuitia, sa zicem. feminina. Ajunsa acasa, ma astepta deja cu masa intinsa – comandase la o firma de catering, el neavand nimic de-a face cu gatitul – si cu o sticla de Feteasca Negra turnata deja in decantor. M-am bucuram mult pentru ca deja atmosfera era pregatita, cadoul meu nu putea pica mai bine.
Ne-am asezat la masa, am mancat repede nerabdatoare sa vad ce va urma, am baut repede doua pahare de vin si m-am dus sa-i aduc cadoul. L-a desfacut zambind dar cand a dat cu ochii de ceea ce era inauntru s-a blocat, n-a mai stiu ce sa zica, a baiguit ceva despre cheful de gluma dar vazand erectia sa brusca am inteles ca nimerisem la fix.
L-am luat in brate si i-am propus sa le incerce, orecum retinut a inceput sa-si ruleze ciorapii pe picior. Era epilat, intotdeauna se epila, inca de cand dansam la Fantasio, se bucura grozav, avea niste miscari care ar fi facut de rusine pe multe stripteuze de pe videochat-uri, simtea aceste haine, nu le tragea pur si simplu pe el,se imbraca in ele, cu simplitate, cu naturalete, cu dorinta. Cu chiloteii a fost mai greu, erau prea mici pentru erectia lui, oricum insa, in scurta vreme aveam in fata mea o femeie, naturala, radianta, sexy, mi-a cerut trusa de farduri, nu avea nevoie de ajutorul meu la asta, era obisnuit sa se machieze de la teatru. Intre timp m-am dus si eu in dormitor si m-am schimbat, mi-am luat o lingerie complet alba fara sutien si o rochie rosie fara spate. Cand am intrat in living, am fost surpinsa de schimbarea sotului meu, isi pieptanase parul intr-o coafura feminina – il avea destul de lung – si se fardase elegant, cu nuante de mov iar buzele bine conturate erau absolut delicioase, m-a imbratisat m-a sarutat pe obraz si mi-a soptit la ureche “mi-e sufletul ca o femeie in fata ta”. Ce-a urmat a fost absolut fantastic, demential.
Mi-a pus mainile la un milimetru de fata si pastrand aceeasi distanta imi desena, parca, linia corpului, l-am sarutat pe gura, ne-am atins limbile dar totul era diferit, parca nu mai era sotul meu, aveam in fata o femeie in cel mai profund sens al cuvantului, i-am desfacut fermoarul rochiei pe care a lasat-o apoi sa se prelinga spre podea, a ramas in fata mea in nuantele acelea de bleu ale lenjeriei. L-am sarutat din nou si el mi-a tras de pe umeri rochia cufundandu-si apoi capul intre sanii mei pe care i-a sarutat si i-a lins, i-a mangaiat si i-a framantat cum n-o mai facuse niciodata, m-a privit apoi in ochi si mi-a spus “Iubeste-ma ca pe o femeie, te rog!” si a coborat cu limba spre buric in timp ce mainile salema mangaiau pe fese desenand cu degetele conturul chiloteilor de dantela. Eram atat de excita incat atunci cand a ajuns sa ma sarute pe pasarica am simtit cum propriile lichide mi se scurg intr-un firisor subtire pe picior, l-a oprit cu limba si apoi a urcat usor pana cea a patruns cu ea, pe langa chilot intre labiile mele pe care le-a despartit usor cu mana stanga in timp ce dreapta imi tragea milimetru cu milimetru chiloteii. M-a asezat pe canapea, mi-a ridicat picioarele departandu-le, mi-a prins clitorisul intre buze iar cand mi-a bagat degetul in vagin am avut primul orgasm, violent, aproape dureros, eram prima data cu o “femeie” si ma durea efectiv cat de multi mi placea.
Trebuia sa-i intorc favoarea, n-am vrut sa acem 69 pentru ca voiam sa ma concentrez numai asupra lui dar, cand am ajuns cu gura la penisul lui m-a oprit si mi-a spus “Vreau sa ma iubesti ca pe o femeie.” Am inteles ca renunta la felatia pe care as fi vrut atat de mult sa i-o fac pentru a experimenta senzatii diferite. L-am lins pe bilute, pe penis, dar nu i l-am mai luat in gura, era teribil de excitat, mi-am umezit un deget si i l-am bagat un fundulet, nu era prima data cand faceam asta dar acum i-a placut grozav. Dupa vreo trei minutem-am oprit si i-am spus ca mai am o surpriza. M-am dus dupa chilotii aceia de latex de care va spuneam si i-am aratat. Am fost surprinsa sa vad cu cata placere man...



    Login