Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea noastra 1
Autor : hotbitch - 2012-07-05
Citita de 7581 ori - Nota 6.50 (22 voturi)
Suntem o familie – zic eu – matura, la 30 de ani. Amândoi am fost balerini la Teatrul Fantasio dar decăderea vietii culturale din Romania ne-a cam lasat fara servici si ca sa ne intretinem ne-am angajat dansatori intr-un club.
Eu am 1,75 inaltime iar sotul meu 1,80 si faptul ca am fost balerini ne-a ajutat sa obtinem un salariu mai mult decat decent, dar singurul club care ne-a oferit amandurora un loc de munca a fost un club gay/lesby. Daca pentru mine nu a nici o problema sa ma integrez, sotului meu i-a fost destul de dificil, cel putin la inceput.
Aveam, oricum, o viata frumoasa, conditia noastra fizica si lipsa oricaror inhibitii ne-au ajutat foarte mult in viata intima dar de cand lucram in acel club lucrurile s-au schimbat fundamental. Sotul meu a avut intotdeauna grija de mine ori de cate ori faceam sex dar trebuie sa spun ca era, oricum, destul de grabit chiar daca el nu credea asta. Aveam partide de sex excelente dar nu totdeauna ajungeam la orgasm,ne placea amandurora sexul oral dar parca mi-ar fi placut sa fie mai explorativ, mai inovativ nu doar o limba, doua si gata.
Spuneam ca amandoi dansam in acel club dar o faceam pe doua scene diferite, puteam insa sa ne vedem tot timpul si daca la inceput era crispat – lumea nu vedea asta dar eu il cunosteam foarte bine – de la o vreme a inceput sa se relaxeze, a inceput sa sustina privirile, adesea languroase, cu care il urmareau clientii si incepea sa-i placa sa fie din nou in centrul atentiei. De la o vreme mi-am dat seama ca se excita destul de tare dansand si de cate ori faceam pauza si ne retrageam in cabina ma imbratisa si ma mangaia cu foarte multa tandrete staruind, culmea, asupra picioarelor mele, mangaind conturul dantelei jartierelor pe care intotdeauna le purtam. Ma mira acest lucru pentru ca noi, amandoi, eram obisnuiti sa purtam colanti atat la repetitii cat si la spectacole insa de la o vreme totul era diferit, am vazut clar ca incepea sa faca un fetis.
In viata privata lucr...



    Login