Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pedepse si recompense
Autor : lgrone - 2022-03-20
Citita de 3312 ori - Nota 7.37 (35 voturi)
Trei vibratoare erau lipite de peretele neted, toate la aproximativ un metru de podea și la câțiva metri distanță. Dimensiunile variau de la „normale” la mari, la... ridicole.
Abia intrasem în casa lui Mihai, stătea într-un fotoliu vizavi de ecranul din plastic.
- Scoate-ți fusta, a ordonat el. Desigur, m-am conformat, oricât de jenant era.
- Întoarce-te.
M-am răsucit cât am putut. El a mormăit.
- Și chiloții.
Vai. Mi-am dat jos chiloții, ieșind cu grijă din ei în tocuri. Micul meu clitoris blocat a fost complet expus. Mihai părea neimpresionat. Desigur.
- Arată-mi gaura ta de curvă.
O, Doamne! Ei bine, nu că aș avea de ales, mă supun.
M-am întors, mi-am așezat picioarele puțin mai depărtate, m-am aplecat și am folosit mâinile pentru a-mi despărți fesele, dezvăluindu-i cea mai ascunsă, cea mai intimă zonă a mea. Am putut simți răcoarea din cameră în timp ce îmi întindeam gaura cât de largă puteam. Acest lucru a fost dincolo de jenant, dincolo de umilitor.
Părea să mă țină așa o oră, deși probabil a fost doar un minut.
- Are nevoie de muncă, spuse el.
- Du-te și lubrifiază primul vibrator, a ordonat el.
- Cu gura ta. Și nu te opri până când nasul tău nu atinge peretele de zece ori.
M-am mutat la primul dildo. Era o pernă în apropiere pe podea și mi-am poziționat genunchii pe ea sub dildo. Am început să sug. Era foarte neted, negru și limpede, cam de mărimea unui bărbat destul de bine înzestrat.
L-am lins și supt, legănându-mă în sus și în jos, luând-o din ce în ce mai adânc, până când, în sfârșit, am luat-o până la capăt pentru prima dată, iar nasul meu a atins peretele. L-am băgat puțin adânc și m-am retras, salivă lipicioasă din gură picurând din dildo.
M-am apucat imediat de supt și l-am băgat iar în gură. Din când în când, îl băgam adânc și mă sufocam, dar ma retrăgeam și o luam de la capăt. Eram foarte conștientă că Mihai mă privea.
Mi-am completat cele zece porunci adânci și m-am lăsat pe spate, întorcându-mă să mă uit la Mihai. Mi-a făcut semn să vin la el.
Așa am făcut. M-am așezat pe podea între picioarele lui și am început să lucrez la pula lui, în același mod în care tocmai lucrasem la dildo. A fost mult mai frumos totuși, caldă, cărnoasă și cu zgomote și răspunsuri minunate din partea bărbatului meu. Să-l duc dincolo de reflexul meu de gag mi-a oferit o satisfacție imensă. Știam că nu voi putea niciodată să primesc stimulare sexuală directă, dar în creierul meu, asta îmi dădea o plăcere egală.
Mihai mi-a ridicat fața să se uite în ochii mei:
- O să te fuți cu dildo-urile de două sute de ori, a spus el.
- Și după fiecare douăzeci de mișcări, vei veni la mine pe acest scaun. Te voi pedepsi sau te voi recompensa, în funcție de performanța ta.
- Merge, am spus eu.
M-am întors la perete. Era o masă joasă cu lubrifiant și un prosop de mână. Mi-am lubrifiat timid gaura strânsă și am aplicat mult pe dildo-ul pe care îl folosisem prima oară.
Apoi m-am dat înapoi pe dildo cel negru. Lăsând încet să intre, ținându-mi picioarele desfăcute. Mihai a trebuit să mă privească din față. Am observat că avea o cameră de filmat.
Odată înfipt complet în dildo, am început să mă mișc puțin, obișnuindu-mă cu penetrarea. Când am simțit că sunt gata, am început să împing corect. Înăuntru, afară, înăuntru, afară, mișcări de dute - vino. Pe la a cincisprezecea am intram în ritm și am gemut doar puțin la fiecare intrare.
M-am oprit după douăzeci, așa cum mi sa ordonat, și m-am mutat la Mihai, stând în fața lui.
- Nu este genial?, a spus el.
- Întoarce-te, curvă.
Așa am făcut.
- De acum înainte, după fiecare douăzeci de mișcări vei veni aici, te întorci și îmi arați gaura ta de curvă. Ai înțeles?
Am dat din cap, în timp ce m-am aplecat și mi-am întins fesele.
- Trebuie să fii pedepsită ca să te ții de treabă, curvă.
S-a ridicat și a plecat, întorcându-se la scurt timp cu... o cravașă de călărie.
- Cinci de data asta. Data viitoare vor fi zece.
Și cu asta mi-a început pedeapsa.
M-a luat destul de ușor prima dată. Cinci lovituri peste fesele mele sensibile m-au înțepat cu siguranță și am sărit de fiecare dată de durere. Dar nu era intolerabil.
M-am întors la dildo, am aplicat puțin mai mult lubrifiant și am început următoarea mea secvență de douăzeci de penetrări. Am fost puțin mai demonstrativ și mai vocal de data aceasta. Am observat că Mihai folosea camera de filmat.
După douăzeci de mișcări m-am prezentat așa cum mi sa spus și am așteptat. Am simțit mâna lui la fundul meu și un deget alunecând ușor în gaura mea acum oarecum slăbită.
- Întoarce-te, ordonă el.
Următoarele două secvențe de douăzeci au continuat ca și ultima, cu o penetrare blândă cu degetul. Dar după o sută mi-a s-a ordonat să mă întorc altfel:
- De zece ori o sugi adânc, curvă. Și apoi treceți la următorul dildo.
- Ce? Ce dezgustător!, am spus eu.
Din nou în genunchi, luând dildo negru până în gât, acoperit cu lubrifiant și cu saliva proprie, din când în când, cu nasul apăsat de perete, m-am întrebat ce naiba făceam. Ce a fost în neregulă cu mine? De ce m-aș supune voluntar la asta? Dar nu m-am gândit niciodată să mă opresc.
După cele zece orale adânci, m-am mutat pe al doilea dildo, ungându-l, aplicând puțin mai mult pe gaura mea. Era substanțial mai mare decât primul și mai realist ca formă și suprafață. Avea o lungime bună de 18 sau 20 de cm și era gros. Dildo ăsta negru a fost bine fixat!
Dar gaura mea lărgită era capabilă să o accepte după câteva minute. Mi-am încheiat cele douăzeci de mișcări și m-am prezentat, ca de obicei, în fața lui.
Cumva, câștigasem o altă pedeapsă. Am sărit și am țipat când Mihai m-a plesnit cu cravașa de călărie.
Cu siguranță am fost din nou mai entuziasmată pentru următoarele douăzeci de mișcări. Am fost chiar răsplătită după, cu plăcerea de a îi suge din nou pula lui Mihai.
După următoarele douăzeci, totuși, Mihai a venit în fața mea și m-a făcut să-mi scot bluza.
- Cinci orale adânci, a spus el.
- Și apoi treci la ultimul dildo.
Nu eram sigur că oricare dintre aceste sarcini era posibilă. Gura și gâtul meu nu sunt prea mari și m-am chinuit chiar și cu un dildo de mărime „normală”. Și despre cel uriaș din gaura mea de curvă? Mă îndoiam că voi reuși vreodată.
Încă o dată, mi-am pus la îndoial...



    Login