Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nou in cartier - 4
Autor : daca123 - 2022-03-31
Citita de 6312 ori - Nota 5.56 (41 voturi)
Atipisem cu ea in brate, asta era tot ce-mi aminteam de dinainte sa ma trezesc pe spate cu pula sculata si chipul gingasi al Ruxandrei intre picioarele mele.
Ma ridic in coate, ea imi lingea coaiele, incerca sa le suga, dar erau tari ca piatra. Imi indoi genunghi sa aiba acces sub ele, imi intelege intentia si sare cu limba direct in perineu, iar cu mainile incearca finut sa-mi ridice picioarele. I-am inteles si eu intentia, ca doreste si eu sa indraznesc, asa ca imi ridic genunghii la piept, rusine si emotii deodata ma napadesc. Parca ma citea ca o carte deschisa.
-Sa nu-ti fie jena, daca nu-ti place sa-mi zici si ne oprim.
Imi zice asta, aprob din cap ca mutul si ea cu limba umeda si fierbinte, tinuta moale si lata imi maseaza gaura curului. Nu m-am putut abtine si am inceput sa mi-o frec, imi masam coaiele, imi apasam sub ele. Ma scuipa zgomotos, suge flegma la fel de zgomotos, eu incetez sa-mi mai ating sexul, simteam ca daca o sa o mai fac o sa eliberez sperma pentru a treia oara si n-o sa mai am chef. Aveam chef de mai mult acum, de mult mai mult.
Ma penetreaza cu limba incet, ma innebunea asteptarea, voiam sa simt mai mult. Cand o simt cu limba scoasa si incordata, o apuc de tample si ma imping in ea, ea geme, o tin asa pana incep sa simt ca vrea sa se retraga, nu o las pana cand misca capul ca intr-o negatue si gemetele se transforma in tipete de panica, se sufoca. O las, imi zambeste aprobator ca i-a placut, iar degetul ei aluneca in mine si cerceteaza interiorul. Imi atinge prostata si gem gros si lung, mi-o maseaza alasat.
-Simt ca-mi vine sa ma pis!
-Asa se simte, parca mai facusei ziceai..
-Asta zic, mai facusem, chiar imi vine. ii zic in timp ce ea ma masa in continuare
-Pe mine sau pe tine?
Cand am auzit asta parca nu mai aveam luciditate, am apucat-o de incheietura mainii cu care-mi fericea gaura curului si m-am incordat pana au iesit primii stropi, la inceput abia reusea sa iasa de la erectie, dupa cateva momente deja imi ajungeau pe piept si sub barbie. Ea misca incet sa nu nu ma opreasca.
-Doamne ce sexy, cum te pisi pe tine la mine in pat. O Doamne, vreau sa te fut!
Isi lubrifiaza lindicul ei de 12 cm si ma penetreaza, parca imi venea sa ma cac, dar eram si excitat de nu mai puteam, miroseam a urina si eram neclaios. Ce-i cu mine, ce fac aici, imi fac nevoile in timp ce un transexual e cu un deget in mine si apoi il las sa ma futa. Ce interzis, imoral si ce mult imi place. Cat gandurile astea imi treceau prin cap un gol in stomac tot crestea, cu el excitatia se amplifica si erectia scadea. Discomfortul penetrarii a devenit insesizabil, eram futut si-mi placea, eu intins pe spate cu picioarele la piept, ea la varticala, imi scuipa pe coaie si mi le maseaza, iar indurect si pula avea parte de o mica laba, gem din ce in ce mai tare, simteam ca urmeaza sa-mi dau drumul.
Se misca ca si cum face cercuri cu bazinul, eu ajunsesem ca pe un platou in care simteam un orgasm fara sa se termine, simt cum sperma fierbinte iese pana pe abdomenul meu. Nu-mi venea sa cred, am fost futut in cur si am avut orgasm in timpul asta. Da, mi-am dormit si s-a intamplat. Eram terifiat, ma simteam murdar, o data cu orgasmul acesta luciditatea a revenit in forta cu sentimente de regret.
Ruxa nu m-a lasat asa, v-am zis ca ma citea ca pe o carte deschisa. A iesit din mine, mi...



    Login