Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nou in cartier - 3
Autor : daca123 - 2022-03-30
Citita de 4747 ori - Nota 5.87 (23 voturi)
In baia cocheta, cu mult alb, gri si linii drepte, avea amenajata un dus italienesc imens. Daca nu stiti cum arata, apa curge direct pe pardoseala si e despartit de restul incaperii printr-un perete de sticla.
Faceam dus amandoi, fiecare cu corpul lui.
I-am zis ca sunt gata si am intrebat daca iesim, sa fiu sincer, eram epuizat, simteam ca mi-a ajuns cat sex am facut pe ziua aia.
-Eu mai am ceva de facut! pe un raft pe langa produsele cosmetice avea un irigator anal, pentru facut clisma, a desurubat para dusului si a montat ala
La scena vazuta, cand s-a aplecat pe vine, a potrivit temperatura si debitul apei cu atentie dupa care a inceput sa-si faca clisma, erectia a aparut iar in toata splendoarea ei. Imi da un pup pe gland si observ ca si ea avea parte de pula sculata. Atunci mi-am luat inima in dinti si-am rugat-o:
-Imi explici cum se foloseste, te rog! am zis replica balbait
-Ooo, dragule! Cum sa nu, sa n-ai nicio jena, iar daca ai chef de nebunii dar nu ai chef de clisma nu e nicio problema din partea mea, sa stii.
Nu vreau sa intru in detalii, dar m-am curatat bine pe interior si a fost o decizie inteleapta, aveam nevoie. Ne-am sters bine cu prosoapele, ne-am imbracat la loc ca atunci cand ne vazusem si am mers la o prajitura si un spumant. Am stat, am palavragit, cert este ca ne intelegeam de minune, am vorbit putin despre sexul pe care abia l-am facut. Nu vorbisem niciodata deschis niciodata despre asta, era un subiect pe care il evitam ori blocam. Acum eram cat mai transparent, cautam sa am parte de cat mai multa placere.
-Siiii zi-mi, ce ai de gand sa facem acum ca suntem curati, stii tu, ce am facut dupa dus? ma intreaba Ruxa cu vocea ei raraita
-Tot ce este fizic posibil! raspund increzator si entuziast. As vrea sa lasam lucrurile sa curga, sa n-avem vreun plan pentru ce o sa mai urmeze astazi.
-Sa lasam lucrurile sa curga, pot sa-mi imaginez asta.
-Adica?
-Cum samanta ta curge din pasarica mea, eu capra, se prelinge pe sub coaie si...
-Hai ca ma innebunesti! si o insfac intr-un sarut pasional, n-am apucat sa mancam decat cate o lingurita de prajitura si sa bem o gura de spumant fiecare, ca deja ne-am intors in dormitor.
Ne sarutam in picioare la capul patului frecandu-ne penisurile unu-n altul prin pantaloni. Se opreste, zambeste pervers, isi da pantalonii jos si scoate din sertarul de sub pat un tub cu cap alungit si ascutit.
-Baga-mi capul in pasarica si apasa, simt eu cand e destul si-ti zic stop.
Zis si facut, cand se ibtoarce spre mine eu dadeam deja tricoul jos, pantalonii erau picati din primul moment.
-imi permiti? intreaba prelungind rr-ul nazal
Ma aplec ca o domnisoara, bomband curul, simt o mica ibtepagura si cum un lichid alb e inserat. Eram in clocot gandindu-ma ce momente pline de pasiune vor urma.
Continuam sa ne sarutam, sa ne masturbam reciproc, ne dam cu ulei, mai intai eu pe ea, statea intinsa in pat si o masam, prima oara pe burta, pe tot corpul lasand fesele si implicit pizda ei de transexuala la final. Dupa ce am masat-o nici un minut acolo, am pus-o sa se intoarca, am facut acelasi lucru, am masat lent fiecare picior, mana, apoi gatul, pieptul, pe coapse si abdomen, neatingand nimic erogen. Apoi un minut am masat coaiele si pula, lent si pastrand contactul vizual. Era in clocot.
-Ce bine mi-ai facut, parca visez. E randul meu!
-Acum vreau sa te fut, in sfarsit, dupa imi poti oferi ce vrei sa-mi dai acum.
-Ahhh, ce bine gandesti. imi zice Ruxa vizibil doritoare
Statea la marginea patului inalt, cu picioarele ridicate tinute de sub genunghi, isi aseza inainte doua parne mari sub spate, in asa fel ibcat eu sa pot sta cu picioarele pe podea, doar putin flexate. Incerc sa o penetrez, ea ma ajuta cu mana, eu doar impingeam lent din solduri sa pot patrunde.
-Ia lubrifiantul pe care l-am folosit si pune-ti putin pe cap, nu m-am futut niciodata, iar dildo am folosit ultima oara in liceu, in schimb imi fac cu mana, nu cu degetele.
Futeam o pasarica virgina, inocenta, a unei transexuale cunosute dupa o calatorie cu autobuzul. Jucam un film porno in realitate, gandurile astea ma faceau sa simt ca am super puteri. Lubrifiez capul, proptesc, ea tine fix, ma apas, patrund, pentru un moment excitarea mea s-a risipit, stramtkarea facea sa nu mai am circulatie in penis. Ea gemea scurt si horcait, respira alert, abia intrase doar capul. Imi faceam griji ca o sa se razgandeasca. Stateam nemiscat si simteam cum erectia slabeste, am inceput sa ma misc lent ca nu cumva sa pierd ocazia.
La fiecare miscare de-a mea un nou strat de transpiratii ii apareau pe tot corpul, cu toate ca daca cineva privea de afara parea ca stau ca o statuie. Am continuat in felul asta minute bune, partea buna era ca tipetele ei si fata schimonosita ma excitau enorm, ca altfel rozeta mi-ar fi sufocat se mult sexul. A inceput sa se miste cat de cat inainte si inapoi, intra aproape jumatate. Am iesit, o picatura de lubrifiant curge intre bucile ude de transpiratie. Ii apuc capul de la ceafa cu mana mea mare, avea parul ud.
-Doamne, ce buna esti, mai vrei?
-Hai fute-ma nu stiu de ce te-ai oprit.
Intru iar, de data asta a fost cu totul alt ceva, a alunecat imediat, ...



    Login