Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nou in cartier - 2
Autor : daca123 - 2022-03-29
Citita de 6123 ori - Nota 6.29 (34 voturi)
A stat deasupra mea, gravitatia facea ca toate fluidele sa se tot prelinga pe mine. Ajunsese pana pe pat, coborandu-mi pe sub perineu in lungul anusului. Eram inca doritor, Ruxa statea cu capul pe pieptul meu, ca o fetita indragostita. Ii pun usor mana pe fund iar alta pe ceafa. Voiam sa initiez urmatoarea scena, imi doream noi experiente.
Ma saruta fugar si-mi zice:
-Hai la un dus impreuna, iar apoi, ne intoarcem aici daca doresti.
-Stii ce, mergi doar tu, eu te astept aici. fata ei se schimba, nu i-a placut sa o refuz.
-Acum ca ti-ai dat drumul nu ma mai gasesti atragatoare? ma intreaba vizibil ingrijorata
-Hmm, defapt, pot fi sincer cu tine. Vreau sa raman sa ma masturbez, ma excita enorm gandul sa mi-o frec cu toate lichidele astea lipicioase.
-Asaa? Si mai ce ai vrea?
-Sa-mi masez perineul in timp ce mi-o frec amplu.
-Si apoi vii dupa mine in dus? tonul era iar binevoitor
-O sa ma gasesti in actiune!
-Te incanta sa faci asta singur mai mult decat sa iti ofer eu tot ce imi ceri?
-Ai face asta? deja avea o erectie solida
-Imi doresc mult! isi musca buza tinandu-se de sanul eu perfect rotund
Nu a mai asteptat nicio replica, a inceput sa-si linga palma, intre degete, spera de pe mana ei se intarise si acolo unde era adunata insista si facea contact vizual lasciv. S-a uitat la sexul meu si a remarcat ca s-a cam uscat situatia. Totul era pietrificat, a inceput sa ma linga pe picioare, in toata zona intima evitand pula ori coaiele. Lingea fiecare zona unde era sperma intarita, lasand curat.
-E buna si asa uscata, abia astept sa-mi dai o portie calda. mi-a zis asta si penisul a zvacnit si a ramas asa, intr-o erectie de zile mari.
Nu a mai stat pe ganduri, limba ei harnica a inceput sa-mi gadile scrotul, se baga cu nasul si toata fata intre picioarele mele, ca si cum cauta alintul ori acolo era un animal pufos ce voia sa-i arate cat drag ii poarta. Pe langa ca era excitant, imi incalzea sufletul gesturile astea.
Linge de jos in sus penisul, il pupa parinteste, se uita la mine, isi scoate limba si si-l loveste cu capul pe ea de cateva ori. Un jet scurt de lichid sare pe buza ei de sus.
-IA-O si SUGE-O! nu mai puteam, simteam ca ma tachineaza prea mult
-Ahh, mi-ai zis de masaj la prostata, voiam sa-ti fac inainte sa ti-o sug.
-Acum vreau doar sa o bagi in gura mai repede!
-Si eu vreau sa-si bag un deget in cur mai repede!
Ca sa grabesc momentul, imi ridic picioarele indoite de la genunghi, ea direct cu gura sa ma manance nu alta, imi da cateva limbi umede si fierbinti, nu chiar lente dar clar moi si nu in graba. Imediat incearca sa ma penetreze cu limba, cate putin. Eu ma excitam si mai tare, mi-as fi frecat-o cu mana sa termin o data, dar gandul ca o sa imi dau drumul in gura ei imi dadea un motiv solid sa ma abtin.
Se departeaza cu fata de curul meu, si incepe sa-mi apese sfincterul cu degetul. Eu nu am rabdare, ii apas degetul cu mana, ea pricepe si ma penetreaza. Pentru prima oara ceva intra in fundul meu si nu e degetul meu, se simtea extraordinar, cerceteaza putin locul si gaseste prostata ghidata de gemetele mele. Era exc...



    Login